Sziasztok!
Hú ezt a termést!
Mia először is, hát jól ránkhoztad a pánikot, hogy mindjárt beindulunk mi is szülni
De látom tényleg nincs sok hátra, és lehet beelőzöd még Kislányt is. Fölhívtad a dokit??? Vagy majd apa ír...
Mindenesetre hatalmas drukkolás, és ahogy Kislány is írta lélekben veled vagyunk!
Jah és édi a kutymorgó
nekem csöppet nagyobb van
Kislány, neked is drukkolok a mai uccsó vizsgálathoz. Remélem nem lesz már mélypontod, nemsokára pici lányoddal együtt mosolyogsz és őt dögönyözöd egész nap!
Kiváncsi vagyok, hogy hétfő, vagy kedd lesz e a szülinap
Titimke, tényleg hamar megvolt a kis Miranda, a neve is gyönyörű, hát még ő.
Dittke, a Te Izabellád is csudaszép kiscsaj, mostmár majd mi is megmutatjuk ám, hogy fiú ügyileg is csinik vagyunk!
Tényleg annyira szépek az idei nyári babók
Pasik... áhh inkább hagyjuk őket, szerintem sokkal terhesebbek ők, mint mi
Az én párom nem tudom hogy fogja bírni a szülést, tegnap ahogy voltunk ctg-n látott két műtőből való kitolást, hát szegénykém azon majdnem elájult. Bár ha kell iszonyat lélekjelenléte van!
Na igen, ti mindjárt mentek szülni, én pedig próbálom visszatartani a tökmagomat, képzeljétek tegnap mondta a szülésznő ctg-n hogy egyszerűen nincs ágy a szülészeten. Akit befektetnek, azt a nőgyógyira rakják, de könyörgöm ott nincs is roaming in. A hidegfront annyira meghozta a babákat, hogy 8-án egymásnak adták a szülő nők a kilincset. Izgi, nem?!
Ráadásul nekem is görcsölget a pockom.
Az meg hogy a hétre két doki is igért nekem UH-t és egyik sem csinált, annyira felháborított, hogy legszívesebben elbőgném magam. Pedig jó lenne tudni, hogy akkor még faros e a fiam, vagy sem. Áhh asszem én is most vagyok a mélyponton.
Na de semmi panaszkodás! Aki menni akar szülcsizni, az menjen, és drukk, na meg sokat gondolunk rája, gyors és könnyű szülést!!!!
Aki meg már otthon babázik, annak rengeteg tejcsit, és nyugodalmas napokat éjszakákat!