Új privát üzeneted érkezett!

Hátha valakit érdekel. Szép állapotban Avent mikrós sterilizáló+2 Avent 260 ml-es cumisüveg 1 lyukú cumival eladó (egyik új a másik pár alkalommal volt használva). Leírása is megvan. Több fotót kérésre tudok küldeni
karmen@fw.hu

Kép Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Hahó.

Itthon vagyunk anyuéknál holnap reggelig, vasárnap megyünk Mórahalomra, ha jó idő lesz.
Tegnap voltunk itt a strandon, Lali élvezte, hogy levegőn van egész délután, bár vízbe nem vittem a füle meg a torka miatt. Egyszer lecsapták a medence szélén a nagyfiúk, akkor volt nagy ordítás, de csak megijedt.
Sajna egyre rosszabb nálunk a helyzet, iszonyat nyűgös, egyfolytában nyüszizik vagy ordít, tegnap rájöttem, mi a baj: jön a foga!!! :D Eddig azt hittem, az antibigyó bántja a pocakját, mert fosizott is tegnap, de aztán láttam, hogy a két alsó középső már két kis fehér csík, csak még nem törtek át. :roll: :roll: Éjjel állandóan felsírt, aztán végül odavettem magamhoz, úgy aludtunk. Remélem, gyorsan túlleszünk ezen, mert álmon halok. :roll:

Edit, nem semmi, min mentetek keresztül Hannával. :shock: Döbbenet, hogy majdnem elaltatták így. :shock: :shock:

Karmen, akkor Norbi egész jól viselte a kórházat. Nagyon ügyes! :D Orsit sajnálom, szegény kis fogacskája. :(

Zitus, hozzánk hetente jön Bea, Lali is hipotón, a nyaka már rendben van szerencsére. Járókánk csak itt van, Szegeden nincs sajna, nem is férne hova a lakásban. Boti nagyon ügyes, gratula!!! :D :D

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Teszek fel néhány képet a gyerekekről aztán húzok főzni ezer a dolgom bár nagyjából már összepakoltam az útra.Ha esetleg nem jönnék már akokr sok puszi mindenkink. Kép

Kép
Kép
zitacicu2

:oops: még akartam és nem is ezt ,mert a Norbikát eltakarja a Máté Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
zitacicu2

Az első képen nem a motor a lényeg :lol: :lol: ja és bocsi az egyikből kettőt raktam fel véletlenül.hiába reggel van még szét vagyok szóródva... :lol:

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Egy gyors kérdés: Flórának szerintem jön végre a fogacskája. Szerintetek mennyi az a hőemelkedés, amit még rá lehet fogni a fogzásra? Most méregetem neki naponta többször is, kicsit nyűgösebb is, de semmi mást nem veszek rajta észre. Előre is köszi.

Betty
Kép
rbetty

Sziasztok!

Zitacicu: Nagyon szépek a gyerekek: Óriásit nőttek mióta nem láttam őket :D

Szilde: Nagyon sajnálom, hogy már megint elmaradt a műtét, jobb lett volna minél előbb túlleni rajta....

Szilcsi: Náunk is fosi+takony a fogzás, dettó ez van hónapok óta... Alig élek már én is és még csak 6 fogacska van kint... még 14 hátravan akárhogy is számolom :D :lol:
A jövő héten ha törik ha szakad elugrok hozzátok :wink:

Asszem sikerült logopédust intéznem Viusnak. Ugyanis eddig mindenhol elutasítottak arra hivatkozva, hogy még kicsi, nincs 5 éves és hogy figyelemzavaros... Na ha minden jól megy szeptmbertől kezelésbe veszi egy zseniális logopédus, aki vállal ilyen kicsiket.... Úgy örülök :D

Dobok néhány képet én is a icsikről :D
Bogi Pesten van ő azért maradt ki :D

Bociszemű Viola :D
Kép
Vigyorgó Viola :D
Kép
Zalán gyümit eszik...
Kép
Jajj úgy élvezem én a pancsot :lol:
Kép
Kertész leszek....és locsolok :lol:
Kép

Bocs a sok képért nem tudtam dönteni melyikeket tegyem fel :D

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Betty: Sztem 37,6-37,8 (levonva) de több már semmi esetre sem...

ceniko
Szeged

sziasztok lanyok! 8)

:( Egy kicsit etuntunk, de suru volt a het. Hetfon Teo belazasodott, egesz 39-ig ment a laz, majd masnapra mintha mi sem tortent volna el is mult...de azert megijedtunk rendesen. Mostmar teljesen a regi, igaz 3 napig alig evett valamit, latta a doki neni es a fule meg a torka is piros volt...no meg kibujt a 7. fogacska...es mar latom a 8.-at. Jol belehuzott, eddig honapokat vartunk egy-egy fogacskara, most meg nonek mint a gomba! :wink:

Mindenki babaja csodaszep.... :lol:
Ceniko: a Vius olyan mint egy porcelanbaba! :wink:
Zitacicu: nagyon szep a kis csaladod! :lol:
Toncsi: Holgyemenyed egyre szebb...es ez a mosoly... :lol:

Karmen: Ezer usza a Norbinak...es mostmar remeljuk minden ok lesz! :wink:

Szilcsi: Fogzas ugyben meg tudlak erteni...mi nem alszunk mar 7 honapja! Pusza....remelem a Lali torkaval mar minden ok. :roll:

Szilde: Jok ezek a dokik, de meg jo, hogy idejeben feltunnt nekik, hgy Hanna nem mutheto...jobbulast. pusza :wink:

Zituska: gratula a Botinak... :lol:

Bocsi, ha valakit kihagytam! :oops:

Remelem hamarosan eldol, hogy tudunk e utazni, es talalkozhatunk! :shock:

Kriszta es Teo :P
KépKép

sziasztok
matteo0808

Enikö! Jobbulást nektek! Már 6 foga van? Nagyon sietnek kinöni:) Nekünk most van 8, de már duzzadt az inye, a feneke csupa vörös, hólyagos, jön a köv. Tényleg nagyon jok a fotok!

Matteo! Jo hogy csak 1 napig volt beteg!

Zitacicu! most látom hogy mennyire hasonlitanak apára! Föleg Norbika!

Nekünk kivették a füle mögül a varratokat (nem tudom miért mondta 1 hete hogy 2-3 hónap lesz) uszni is mehetünk hamarosan:)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!

Eddig senki nem tudta eldönteni Norbika kire hasonlít és még azt sem mondták soha hogy tiszta apja... :D
Elvittük a gyerekeket a keresztszülőkhöz nagyon édesek voltak Niki csak annyit mondott hogy vegyek neki egy macit ha jövünk haza Norbika meg motort kért természetesen. :D
Nagyon várták hogy menjünk Szentesre Niki egész héten mondta hogy induljunk már remélem ez a jókedv nem múlik el nála,de úgyis napi kapcsolatban leszünk és ha nagyon gáz van hazajövünk.Remélem minden okés lesz.

Kép
Kép
zitacicu2

gyors bekukk: még mindig van eladó Retrus nagykerekű babakocsim, a brendonban vettük, ott még most is 70E körül van!

Kép
gyanixi

Sziasztok,

Kriszta, jó magas láza lett Teonak. :( Mi eddig megúsztuk mindig láz nélkül a betegségeket. Kíváncsi vagyok, jöttök-e majd. :D

Enikő, élőben szebbek a kölkincek. :wink:

Zitacicu, ti aztán mentek jó sokfelé. De jó nektek! :D

Zitus, én is olyan leszek lassan, mint te: paramama az evés miatt. :D

Lali nem eszik, illetve csak ímmel-ámmal. 3 napja megjött, most először szülés óta, első nap még rendesen evett, szopizott és kapta a főzit+gyümit, tegnap már alig evett, szopizni is alig akart, este csináltam neki tápszert, amit egyébként 1 hete már nem fogadott el, most se kérte, pedig keveset szopizott. Ma is csak beleszív 1-2-t a cicibe, aztán elfordítja a fejét. Főzelék nem kell neki, kétfélét is próbáltam adni. :shock: Oké, hogy cici a mensi miatt nem kell neki, de a többi??? Akkor mit adjak neki??? :shock:
És zabálja a lábát, tömi a kezét, mindent, látszik, hogy enne. :shock:
Mai kontrollon mindene negatív lett, meggyógyult teljesen.
Lehet olyan, hogy a foga miatt nem eszik??? :(

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Megvagyunk mi is, de ebben a dög melegben nem volt kedvem még a géphez ülni sem...
de ahogy látom, nem vagyok vele egyedül! :wink:

Enikő :)
Nagyon szépek az aprókáid! :D
Örülök, hogy sikerült Viusnak jó logopédust találnod!

Zitacicu :)
Sárgulok az írigységtől a tenger miatt! :D
Na jó, tavaly voltunk, idén Noémit még nem mertem ekkora útra elvinni, de jövőre tuti megyünk! :D
Nagyon szép családod van! :D

Matteo :)
Elhiszem, hogy vágysz haza nagyon! Drukk, hogy tudjatok jönni!
Szegény Teo, jól belázasodott! :(
Botinak minden betegség ilyen magas - meg még magasabb - lázzal párosult..teljesen kivoltam miatta. De úgylátszik, mostmár kezdi kinőni, mert mostmár nem szalad neki olyían magasra a láza, ha beteg.

Szilcsi :)
Megértem, hogy kivagy, hülye érzés... :?
Szerintem símán lehet, ohgy a fogacska miatt étvágytalan.
Szerencsétlen egybeesés, hogy a rendes kaja a fog miatt nem kell, a cici meg a mensi miatt.
De pár nap, és sztem a cici kelleni fog!! Olyan kis cicfüggő volt a kisfiad, hogy el sem tudom képzelni az ellenkezőjét!

Noémi meg most egész jól eszik! kb 2 hónapos kora óta először tudom ezt így kijelenteni! :)
Mérni nem mérem, de érzem, hogy rendesen kiszippantja a cicit, meg végre nem lázad a cicim ellen, hanem nyugisan eszeget, míg jól nem lakik! :)
Remélem nem kiabálom el :roll:

Ja, és végre forog!! :D
Hasról hátra már kb 2 hete, viszont hátról hasra csak tegnap sikerült, eddig csak próbálkozások voltak! :D
Kicsi lesz mostmár a 60x120-as ágy, mert pörög ezerrel, sokszor a fejvédő alól szedem ki szegényt! :lol:

Kép
Kép
zituska28

Elaludt, miután egy ciciből evett. Délután megpróbáljuk a barackot, az a kedvence, ha azt sem kéri, tanácstalan vagyok. :shock:
Zitus, legyen igazad és pár nap alatt - mondjuk holnapra - jöjjön rendbe a kajálása!!!
Jaj tegnap eszembe jutottatok, hogy hogy imádkoztál, hogy Noémi ki ne hányja a drága rotát. Na én az antibigyóval voltam így, vagy kihányta, vagy befolyatta a nyakába az egészet, kínszenvedés volt beadni. :roll:
Gratula a forgáshoz! Nemsoká szaladhatsz utána. :wink:
Lali is néha bebújik a fejvédő alá, és dumálgat a sötétben a falnak. :lol: És így olvassa anya újságját:
Kép

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Mi is megjöttünk a rövid nyaralásból,jó volt,csak gyors!

Nekünk is kibújt 1 fogunk,az első, és Málna múlt hét szerdán végre felült magától,egyedül,és azóta mást se csinál csak felül,és sokszor beveri a fejét szegény,és sírdogál.A fog miatt is nyűgös volt nagyon!

Szilcsi!
Tök jó akép,édi a Lali!

Enikő,Zitacicu!
Gyönyörűek a gyerekek!
20140113113746

Lányok,holnap megyünk a Barnival a játszóházba de.,van valakinek kegve csatlakozni???? :lol:

Kép
bibi226

Szilcsi :)
Mi újság?? Jobb már Lali étvágya??
Nagyon édes a képen! :D :D :D

Anett :)
Gratula a fogacskához!! :D

Bibi :)
Jó játszóházazást! :)
Mi sajna tuti nem tudunk csatlakozni...

Többiek! Mindenki nyaral?? :D

Ezt a képet most csináltam! :D Naggggyon fárasztó "munka" a játék! :lol:

Kép

Kép
Kép
zituska28

Hájháj!!

Zituska, naon cép Noémi :D MIlyen jó kis barna bőre van :D Irigymirigy vokk rá :D Gratula a forgáshoz! Látod látod, milyen kis ügyike :)

ILcsi: Lali apa és anya nyomdokaiba lépve könyv/újságmoly lesz :D Lejárt a jogsim az új meg még nincs kész szal nemtok vezetni :lol: Majd ha kész lesz megyünk hozzád.....

Matteo: Örülök hogy nincs komoly baja Teonak, ez a magas láz elég nyomasztó, főleg ha több napig tart....

Karmen. Hja 6 fogacska és dúródik a többi is, mert feszt taknyos, és fosizik a lelkem.... Norbi teljesen felépült már? Orsi, hogy bírja ovi nélkül? Vagy jártok??
Én megőrülök a bölcsisünettől, egész nap nyafog a csaj, kész vokk már....

Megint eltört a babakocsink, ugyanott mint múltkor, úgyhogy úgy döntöttem veszek újat, nincs idegzetem állandóan csináltatni.... Jövő héten indultunk volna nyaralni, de valszeg csúszunk egy hónapot, apa nem kapja meg a szabadságát, mert nincs elég ember (ő meg naon lojális a céghez ergó a családhoz kevésbé) de hát abból élünk.... :roll: Szal ha minden igaz majd agusztusba megyünk....
Kölkök amúgy jól, Zaza mondja, hogy tessék (ha nyújt valami felénk), mondja lámpa, labda, aja, apa, kérdezem hol a Vius, Bogi, mama, tata mutatja, imádom :D :D Kis szerelmem :D

Pusza mindnekinek :)

ceniko
Szeged

sziasztok

mi is vagyunk, nem vagyunk nyaralni, csak nem volt semmi kedvem írni :oops: :? . pedig minden nap idenézek vagy 3×.nemtom miért, talán csak nem akarok mindig a kiscsajról(most épp Nyöki becenéven fut nálam 8) )írni.

látom mindenkinél a fogacskák! hát nem lehet egyszerű. és mindenkinél nyűgivel, meg éjszakai keléssel is jár?

Lali is cúúki(bizti vmi csini csajt néz a magazinban. ezek a kispasik 8) :lol: ). megoldódott már az evés? szoritok, hogy kajcsizon vmit!
Málnának gratula az üléshez,
Noéminak a forgáshoz. és nagyon szép kis caj buzgolkodás közben is :D . akkor tegnap este fél7 körül nem ti voltatok a Szent István tér körül, pedig legalább ilyen csini csaj volt, meg volt kisfiú is)
Teo még mindig szép, jó fürdést
zitacicu kölkök is szépek. így látom legalább az ikreket, aki szerintem nem is annyira hasonlítanak.

Vius is szép a nagy szemeivel, Zaza meg nagyon nagy!(a hétvégén nézegettem kicsit a régi fórumot, hogy rég kik írtak, meg mi volt a téma és láttam Zaza pocakfotódat :) . cuki volt már a pocakban is!

tényleg pocakosok!!! hogy vagytok, bírjátok még??? és képet szeretnék!!!( ne keljen már más fórumba járnom pocakokat lesni :lol: )

gira kecskeméti vagy ? vagy csak a szüleid élnek ott. nálunk mindkettő. de lassan szegedi leszek :roll:

és akkor rólunk: Nyöki jól van, mindjárt 3 hónapos :D :cry: nem lehet valahogy kicsinek tartani őket? :oops: :roll: olyan gyorsan nő, persze ez nagyon jó is, de akkor is....
amúgy nagyon jó kölök.nappal szopi, büfi, egyedül nézelődik, dumcsi a játéknak(mint most) aztán játszok neki/vele, aztán ha látom, hogy fáradt akkor 5 perc alatt elalszik vagy kézben vagy magától az ágyban(ha jól elcsípem a pillanatot).
Nyöki meg azért mert olyan "hangosan" alszik éjjel, és nyökög. én már a másik szobában alszom, meg három párnával a fejemen :? :shock: . én nagyon rossz alvó vagyok. minden zavar a fény , a hang, ... a másik szoba sem tökéletes, mert nincs roló, de jövőhéten szereltetek. szóval más nagyon kipihent lenne Nyöki mellett, mert este 10-től reggel 8-ig alszik egy szopival, én meg csak közepesen vagyok fáradt :lol: . de a párom tök pihent, pedig ő a nyökögésben alszik.
na, most hogy körbe dícsértem holnapra tuti elromlik :)
na, futok játszani :D .
és, hogy ne tűnjön minden olyan rózsaszínek(mert az nem a kedvenc színem :lol: ) elárulom, hogy kicsit hiányzik a régi életem :oops: . de ezt majd legközelebb kivesézem.
addig is puszipá
toncsi

toncsi80

Én irnék, de gyakran elszáll a netem, pontosabban a böngészöm csak a babanetet nem szereti már egy ideje. Hja, régi a gép.

Enikö! de ügyes hogy már ennyi mindent mond! Norbi lusta :o Orsi családi napközibe jár, bölcsisek szinte mind, 3an vannak ovisok csak. De nagyon élvezi, én is mert egész nyáron nem birnék vele. Már gyerekek kellenek neki, velem unatkozik ha több napig vagyunk együtt, már nem tudom sokáig lekötni. Hétfönként a Vakácio elöadására viszem a moziba, igaz most hétfön inkább Pestre megyünk Állatkertbe. Aug. meg nyaral 2x is szoval jól elvan ez a rosszcsont :lol:

Zituska! De édes ahogy alszik Noémi! Norbi is a mai napig imád lefeküdni a földre és ugy játszani, a feje fölött tarja a játékot, aztán van hogy el is alszik igy.

Szilcsi! Remélem Lali hamarosan mindent enni fog! Norbi szerencsére nem válogat, de Orsi kikészitett, megkinlodtunk minden falatot. (nekem az evés volt vele a legrosszabb élmény, utáltam ha nekem kellett etetni ezért-és apa is)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

A héten voltunk méretkezni 7 hónapos a kicsikém. Hát nálunk is szalad az idő...

szóval a méretek. 8400 g és 71 cm

Pindurkám már mászik mint a golyó és bárhol képes felállni támaszkodva, kapaszkodva. Néha már próbálkozik elengedni a kezét... Szerencsére gyorsan rájött, hogy tud lehuppanni popsira.

Akik nem nyaralnak, nincs kedvetek összefutni valamelyik játszón a közeljövőben? MI nagyon magányosak vagyunk itthon, a környezetünkben minden ismerős távol... Jó lenne talizni emberekkel :)

Szép napot mindenkinek!

Anna és Nóri

Kép

Kép
sznanna

Toncsi!

Kecskeméti vagyok. Ott születtem, ott jártam suliba 18 éves koromig. De valamiért Szeged után sírtam, amikor Pécsen laktunk :roll: SZóval már kecskemétiségem nekem is múlóban. :)
Én 1 éves kor alatt nem akartam kicsinek tartani őket :oops: rengeteg fejfájást okoztak. Viszont utána... csak lesek, hogy Hajna már 2 éves, amikor csak most fújta el az egyéves szülinapi tortáján a gyertyát :shock: Na ilyenkor én is azt érzem, hogy "Állj meg, idő!". Kedvenc versem ennek a lelkiállapotnak a feldolgozására Várnai Zseni: Úgy megnőttél, szinte félek Ezen mindig bőgök egy sort :oops:
Vendég

Hahó!

Anna, mi itt vagyunk a közelben. :wink: A tali jó ötlet, a Máltai játszó nekünk jó lenne, közel van, csak nincs fa meg árnyék. :?
Szép súlyban van Nóri, a hosszra nem tudok mit mondani, Lali már 3 hete volt 70 centi. :wink: Hozzátáplálással hogy álltok?

Gira, basszus most nézem, te mindjárt szülsz! :shock: Hogy elrepült az idő!!! Csajok szája meggyógyult?

Karmen, az én gépem is sokszor nem csípi a babanetet, irtó lassú, pedig szupergyors netünk van. Sztem a babanettel lehet gond. Máris viszed Norbit úszni? És tiszta para vagyok Lali füle miatt, mióta beteg volt. :roll:

Enikő, majd jössz, ha ráérsz. Nem szökök el. :lol: Vagy ha igen, neked szólok, jó? :wink: Milyen a Bogimentes élet?

Zitus, Noémi nagyon kis formás kiscsaj lett. :wink: Édes, ahogy elaludt játék közben. :D

Anett, gratula az első fogacskához. :lol:

Lalinak is egyre jobban bújik az első foga, bár egyszerre kezdett jönni alul a két középső, most úgy nézem, a bal egyes lesz a befutó, mintha kezdene áttörni is, határozottan látszik a vonal az ínyében, de a kezemmel még nem érzem.
Az evéssel még küzdünk, főzelék egyáltalán nem kell neki, gyümiből tegnap délután már evett majdnem 100 grammot - máskor akár 180-at is megeszik. :roll: Szopik rendesen mellette.

Szerintetek mit lehet még adni neki? Amit eddig kapott: krumpli, répa, alma, őszibarack, meggy, banán - ettől szorulása lett, sütőtök - nem eszi meg, öklődik tőle.

Kép
szilcsi

Karmen: az újszegedi családi napközibe jár a lánykád?Mennyi egy nap v hogy számolják, órára az árakat?

Pocakosok: tényleg dobhatnátok képeket!!

Kép
gyanixi

Sziasztok!

Csajszik, a Játékdzsungel az jó hely? Van ott belépő?
Szegeden még hol van esetleg jó játszóház?

Köszi előre is a válaszokat.
szerika

Szilcsi!

Már teljesen rendbejöttek :)
Én két hete még nagyon terhesnek éreztem magam, aztán elkezdtük a felújítást, és teljesen elfeledkeztem az állapotomról :D
Ami nálunk még bejött kezdő kajának az a cukkini meg a brokkoli volt.
Erőt és kitartsát neked a fogzáshoz!
Vendég

Sziasztok Lanyok!

Mindenki nyaralni megy...mi most keszulunk haza, mar 80%, legkesobb jovo csutin indulunk, es penteken este mar otthon is leszunk. Mostar csak azt kell kieszelnem, hogyan tudnank ertekezni...szamitogepet ugyanis nem viszunk. A szallasunk petofi telepen lesz....a 73-as busz megy arra, az utca nevet anyatol kellene megkerdeznem...tehat hamarosan talalkozunk!!! Mar alig varom.

Szilcsi: Oruliok, hogy Lalinko jol van, egyebkent tuti a fogacskaja miatt nem eszik, ez nalunk is igy meg, no meg az ejszakai nem alvas....amit mar kezdek megszokni. Jo nagy fiu a Lalinko...mi most voltunk mereckedni 11 hosan 75 cm es 9 kg.-osok vagyunk. A dokineni szerint a hossza az nagyon jo, csak lehetne 1 kg-al tobb is...en erre csak annyit mondtam, ghogya fiam egy percre sem marad nyugton, meg kaja kozben is jar a laba...es rengeteget eszik...

Karmen: Vegre ti is meggyogyultatok...aztan lehet otthon mi is mennenk uszni veletek...

Toncsi: Normalis, hogy hianyzik a ,,regi eleted"...szerintem ezen sokan keresztul mentunk, aztan majd elmulik....Nem tudom jol erzem e a leveledbol, nem vagy valami jo formaban...fel a fejjel! PUSZA

Szanna: Erkezunk....nem leszel egyedul! Jo nagy kislany a Nori...es nagyon ugyi...mi is eleg hamar talpra alltunk...

Anett: gratula az elso fogacskahoz!!!!

Zitus: Gratula a forgashoz...nagyon edi a csajod, es milyen jo, hogy jatek kozben is elalszik...nalunk ez sajna nem igy van, ha belemelegszik a hancurozasba, meg azt is elfelejti, hogy faradt!

Ceniko: Nagyon ugyi a Zalan....ennyi mindent mond, a kis zseni! Mi meg csak a mama, es babo-nal tartunk, magyarul csak tolem hall...igy az olasszal kezdte! Remelem talizunk!

Kép

Pocakosok....remelem nem szenvedtek nagyon a melegtol!

Jo lenne mindenkivel talizni...mar alig vaaaaaroooom!

Kriszta es Teo :lol: :lol: :lol:

sziasztok
matteo0808

Toncsi!
Megkaptuk a cumikát!
Köszönöm szépen!
Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Hahó,

csak gyors kukucs, megyek főzni az ebédet, csak elújságolom, hogy ma reggelre áttört Lali első foga, a bal alsó egyes! Éjjel másfél óránként felsírt, reggel rájöttem, emiatt volt. Most már jókedvű. :lol:

Kriszta, meddig maradtok Szegeden? Mert nekünk lehet, nem jó a hétvége. :(

Kép
szilcsi

sziasztok

már kicsit jobb a kedvem(mondjuk nem volt túl rossz sem, csak..)
ja és persze ahogy leírtam, hogy milyen jóbaba, elromlott :evil: :lol: . de már megint megjavult :lol: .
mondjuk én már attól kész vagyok, ha 5 percet sír vagy csak 20perc alatt sikerül elaltatni. de ez azért van, mert nem ezt szoktam meg. meg nem úgy vagyok kész, hogy mérges, hanem iszonyatosan sajnálom, hogy vmi baja van, én meg nemtom, hogy mi és így nem segíthetek. szóval érzékeny vagyokrá :oops: -ez a gyerek úgy ki fog elgem használni, hogy csak na :lol:

gira
én is ott tanultam 18-ig, aztán nekem is Szeged tetszett, meg tetszik is. bár nekem Kecsó is, mert ott van egy csomó haver(akik hiányoznak), meg őrültség, meg ott odatalálok mindenhová, itt meg még nem.
elolvastam a verset. jól beletrafáltál(meg a költőnő is) én is bőgtem egy kicsit rajta :oops: . aztán meg mondtam a páromnak, hogy tök jó név a Zseni és, hogy hozzá még passzolna is. majd pár órával később rájöttem, hogy, ha visszagondolok a versre, akkor az anya szemszögéből irja a Zseni, tehát a Zseni az nő :lol: :lol: :lol: (számomra az elején tök egyértelmű volt, hogy pasinév). így én fogok nevet változtatni 8) :lol: . és így a monogrammom is marad és az is egyezik a költőnőével :D . egyszóval muszáj lesz!
és kérünk pocak képet!

A. T.Zita nagyon szívesen. esetleg cserébe egy képet ide a fórumba a kölkökről!!!!

Lalinak gratula az első fogacskához! és nem harap cicizés közben?

sznanna
jó nagy Nóri!
talizgatás. hát nemtom, mert mostanában nincs nagyon el a mózesses babakocsiban( kb 5-10perc a közeli térig), így a levegőzés nála az, hogy kézben van a téren.
aígy messzire már nem indulunk.
a máltai játszó a retek utcás? az tőlünk 20perc :? hát nem tom.

és kép:
reggel mikor felhúztam a redőnyt, mert már hallottam, hogy felt cuppog, így találtam :lol: :lol:
erről egy régi Ossián szám jut eszembe:... míg a Föld kerek mindig lesznek rockerek.." :lol: :lol: (mondjuk api mindig rock és punk zenét gitározik-énekel a csajnak :oops: :D )
Kép

toncsi (allias Zseni :D :lol: )

toncsi80

Sziasztok!!

Toncsi: Jó a kiscsaj :D hihi csak még hajat kellene növesztenie hozzá :lol:

Kriszta: én is remélem hogy fogunk talizni. Van magyar telefonszámod? Vagy anyudnak? Számot kéne cserélni néhányunkkal és majd egyeztetünk telcsin, már ha nem leszel internet közelben....

Szerika: Játékdzsungelbe óradíjat fizetsz olyan 1200 ft körül van /óra, de délelőtt van kedvezmény ha jól emlékszem, amúgy van honlapja ott fent van minden infó.....
Sztem jó hely amúgy, van sok szép játék, kicsiktől nagyoknak, nyugodtan vigyed el a gyerkőcöt :wink:

SZnanna: Jó kis paraméterei vannak a lánykádnak :D Szép súlya van, kis gombóc :D Hogy halad a felújítás? :D

Lépek, zajlik az élet..... :lol:

ceniko
Szeged

Kép márk és szandi

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Kép Szandi

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Szilcsi! Norbi füle már beforrt, a doki mondta uszni is mehet. Tegnap voltunk, hát annyira élvezte, folyton kimászott és beleugrált, olyan jo volt látni megint ilyen boldog!
Lalinak vettél végül füldugot? Nekem babanet nem lassú csak sokszor elszáll töle a böngészöm

Niki! Mórahalmon lakunk itt jár a családi napközibe. 1e ft/nap+kaja (amennyi a bölcsiseké)

Matteo! Petöfin nincs a müvházban netezési lehetőség? Tesom szerint Tápén van

Toncsi! Nagyon édes Hédi! Néha Norbinak is becsusszan igy a keze:)

Zita! Hü én Márkot sem ismertem volna meg! Milyen nagyfiú! És hogy hasonlitanak a tesók!

Én tegnap irtó mérges lettem. 3 nap alatt 5x hiv fel az AAA mert érdeklödtem kocsi után. Idöpontot egyeztettünk, elmondtam csak akkor jo mert elötte babát lefektetem, utána ébred meg ovira vissza kell érni. Tudták miért megyünk, kocsi ki volt választva, érdekelt volna a hitelajánlat és autó beszámitás. Képzeljétek a kocsinkat csak 1 óra mulva kezdték el megnézni, a hiteleshez meg közel 2 óra alatt sem jutottam be. Majd szétrobbantam, mondtam akkor miért van idöpont, miért hivtak többször is hogy tényleg jövök-e ha nekik ennyire mindegy veszek-e kocsit. Végül otthagytam öket, közöltem most már akkor sem kell az auto ha jo ajánlatot adtak volna rá. Ma elmentem szalonba, azonnal foglalkotak velünk (ahogy régen is mindenütt szalonokban) és ott veszünk kocsit. Nem értem én hogy milyen kereskedö az ilyen aki ennyire tojik az ügyfélre! Amugy türelmes ember vagyok, régen huztak fel így

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen!
Mi is voltunk úszni tegnap,kár,hogy nem taliztunk,de lehet nem ismernélek meg,de Norbikát szerintem igen!Kocsit sajnálom,tényleg jó bunkók voltak,hihetelen,hogy a vevőnek kell kuncsorogni az áruért,én is jártam már így ,bár általában a mesterekkel a házépítésnél,olyanok,mint a kiskirályok,szinte ki kell nyalni a feneküket! :evil: Pedig rendesen fizet az ember a munkájukért,nem is keveset!

Hédi és Szandi+Márk nagyon helyesek! :D

Anna!
Szépek Nóri méretei,Málna is ennyi súlyú most! :D
20140113113746

Sziasztok Szegedi Anyukák!

Mi Budapesten élünk, Laura pici lányom 7 hónapos lesz hamarosan.
Szeretnénk elmenni egy kicsit nézelődni városotokba-mindig is tetszett, és van babaúszás is ha jól látom...
Tudtok esetleg valami magánszállást javasolni, ami olcsóbb mint a szállodák?...

Köszönettel és üdvözlettel:
Olgi és Laura

ui.:szépek a szegedi babák, mindenkinek gratula!
3sütike

sziaszok!!

Életjel!!!!!!! :) A férjem munkahelyéről irok, otthon ismét vacakol a net.
Jól vagyunk ez a lényeg. Pocakos képet én nem rakok fel, nem esztétikus látvány, de ígérem babaképekkel majd pótolom eme hiányosságomat.

A.T.Zita!
Megkaptam a küldeményt, nagyon szépen köszönöm!!!!!!!

Kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel kívánunk NÓRINAK BOLDOG NÉVNAPOT!!!

jövök, amint tudok, m indenkinek minden jót kívánunk!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Hát nekem így 34 hetesen sikerült összehozni a második pocakfotót :) Közkívánatra felteszem:
Kép

Mindenkinek hűvös szobát, vagy jó pancsolást kívánok!
Vendég

Sziasztok!

Zsuzsu: Boldog szülinapot Ábinak! Most hétvégén ünnepeltetek? Kérünk majd képeket :)

Köszi a névnapi köszöntést, átadom. :wink:

Enikő: a felújítás az erkélyen 95 %-os, csak a kisasztalnak való anyagot kell kijavítgatni, csiszolni és festeni. Jövő héten kész lesz, de már most szuperul néz ki. :)

Egy kérdés: aztali etetőszékről mi a véleményetek, tapasztalatotok? mamáékhoz terveznénk venni, vinni, hogy ne ölben kelljen etetni....

Kép

Kép
sznanna

Üdv.

Zsuzsu, Ábelt Isten éltesse 2. születésnapján!

Gira, huh, nagy a pocid.

Matteo, én is azt tudom javasolni, amit Enikő, hogy küldj priviben néhányunknak számot.

Sznanna, én is nagyon szerettem volna Petinek etetőszéket...azóta sincs. A "rendes" nálunk nagyon szűkösen férne el, még akkor is, ha összecsukható, az asztalihoz meg bombabiztos asztal kell.
Én Petit nagyon sokáig a szoptatóspárnához támasztva etettem, aztán átszoktunk a fotelba, ma meg már tökmindegy, hogy hol ül le.

Na most hirtelen ennyi, végül egy fotó, az én fokozott agynyomású? fiamról. Ugye nem úgy néz ki, mint aki beteg?

Kép

Ági és
KépKép
exdeus

ÁBELNEK NAGYON-NAGYON SOK BOLDOG 2. SZÜLINAPOT KIÍVÁNOK!!!
NÓRIT ISTEN ÉLTESSE NÉVNAPJA ALKALMÁBÓL!

Gira!
Nagyon csini vagy,szép nagy a pocak!

Exi!
Peti csúcsjófej,dögös és vagány pasi! :D
20140113113746

ÁBELNEK nagyon boldog születésnapot!
NÓRINAK nagyon boldog névnapot!

Sznanna :)
Nagyon szép súlyban van a lánykád! :)

Exi :)
Fokozott agynyomású??????? :shock:
Nagyon helyes Peti! :D

Toncsi :)
Édi nagyon Hédi! :D

Gitra :)
Csini a pocid! :D
Köszi, a járóka-ajánlatot, de vettem végül egyet 4500 Ft-ért! :D
Kihagyhatatlan volt, Cam járóka, új ára 11000 Ft. :)
Csörgess meg holnap, ha el tudsz ugrani az olajért!!

Rólunk tömören:
Csütörtökön Boti leesett itthon, a kertben a csúszdás mászókáról 1,5 méterről. :(
Szerencsére az ijedtségen kívül nem lett baja, fűre esett, nem fejre, és kitámasztott mancsokra...iszonyú nagy szerencse, komolyabb baj is lehetett volna.
Apa 2 méterre állt tőle, de kivédhetetlen volt.
Igazi nagyfiú lett, a bili már snassz, wc-be pisil-kakil, az udvaron kizárólag állva hajlandó! :lol:

Noémi pedig egy angyal! :D Eddig is az volt, de most aztán nagyon! :D
Remélem nem kiabálom el, de végre megbékélt a cicimmel! :D
Már fontolgattam a hozzátápit, de így nem siettetem, majd kb. két hét múlva elkezdünk kóstolgatni! Kíváncsi leszek, mit szól majd az új ízekhez! :roll:

Jó éjt!

Kép
Kép
zituska28

Zituska, igen, még mindig megvan a szemfenéki eltérése, ami arra utal, hogy fokozott az agynyomása.
De a szemész szerint ez egy állapot, nem egy tünet, szóval annyira nem aggódok. :wink:

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Én is adok egy kis életjelet magunkról! :wink:
Megérkeztünk a nyaralásból. Nagyon jó volt! :lol:
Majd teszek képet is!

Ábelnek boldog szülinapot, Nórinak boldog névnapot kívánunk!!!!! :lol:

ATZita!
Amit én adtam fel cumit, azt még nem kaptátok meg? :shock:

Zituska!
Nagyon édes Noémi!örülök, hogy Botinak nem lett baja!

Gira!
Csini a pocid!

Na, megyek bepakolom a mosógépet, sztem 2 napig mosni fogok! :?

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok

Abelnak nagyon sok boldog szulinapot, Norikanak boldog nevnapot.

Nem megyunk....es mar pentek ota tudom, nem tudtam irni mert 2 napig csak bogtem. Itt eleinte azt mondtak eleg egy papir, amit a rendorseg tolt ki es kesz azonnaal...hiszen benne vagyunk az Unioba vagy mi...erre a zsaruk kozlik, Magyarorszagra nem vonatkozik ez a szabaly, utlevel kell a manonak, ami csak egy honap mulva lesz kesz...akkor meg az uram mar dolgozik, igy marad az oktober. Meg mindig eleg vacakul erzem magam a boromben.....annyira sajnalom!

Gira: edi a pocid! Nagyon jol nezel ki!

TZita: Nagyon edik a sracok....nagyon szep a Szandi!

Karmen: Orulok, hogy ilyen jol van Norbi!

Toncsii: A hedi egyre szebb...

bocsi csak ennyre tellett, nem vagyok formaban.

Mindenkinek puszika

Kriszta es Teo
KépKép

sziasztok
matteo0808

Köszi a pocakdícséretet, igazából én magamnak nem tudom megállípítani, hogy nagy vagy kicsi :roll: Annyi biztos, hogy Hajnával ilyenkor már régen teli voltam terhességi csíkokkal, most meg semmi.

Hírek:
Ma voltam a Vasasban a negyedik pecsétemért. Hálát adok minden szentnek, a kórusnak az angyaloknak.... szóval mindenkinek, hogy most kellett mennem utoljára, és részvétem Zsuzsunak, és a leendő pocakosoknak... Hogy miért? Változik az egészségügy... de egyelőre nem betegpárti irányba. Eddig volt 2 szoba centrális tanácsadás, és 5 védőnő. Most júl. 1-től költségtakarékos üzemmódra váltottak. Az őskövület védőnőket (Inci és akik még ott voltak) mind, egytől egyig eltávolították, helyette van 1 szoba centrális terhestanácsadás és 3 nyári gyakorlatát töltő védőnőjelölt segítség nélkül, akik annyira sem ismerik a rendszert, mint én. 2,5 óra után elkezdtem verni az ajtót. Ezt sem tudta kezelni, mert csapot-papot otthagyva behívtak. Fogalma sem volt semmiről, a 3 csajszi 1 pecséttel, 1 vérnyomásmérővel volt felszerelve (minden eszközt elvittek a régiek, mert állítólag az állam maszekba adja ki ezentúl a terhestanácsadást). Folyton kóvályogtak az eszközökért, papírokat keresgélve, vagy egymástól kérdezgetve, hogy mi van. Az előttem lévő csaj kerek 30 percet volt bent 1 védőnőnél, mert az még a gépet kezelni tanulta. Nem tudták, mi mi után következik, elfelejtettek ctg időpontot adni, végig reszketett szegénynek a keze, és folyton bocsánatért esedezett. Hát lányok :roll: ez nagyon gáz :(

Velem minden rendben, méhszáj 2200-as és a picúr még mindig 2 kerek héttel nagyobb, mint a lányok voltak (a lányokkal 36 hetesen volt ez az UH, és ekkorának mérték mindkettőt, mint most ezt a bébit) Mit jelenthet ez? :roll:
1. bazi nagy gyerek lesz :shock:
2. 2 héttel előbb születik :) :) :) (ez a legbarátságosabb verzió)
3. vagy fiú :shock: :shock: :shock:
Vendég

Hahó,

befejeztem az ablakpucolást, naná hogy 5 percre rá eleredt az eső. :twisted:

Gira, ez komoly??? :shock: Te jó ég, milyen fejetlenség lesz itt, hacsak nincs máris az. Mi az, hogy maszekba adják ki a terhestanácsadást? A körzeti védőnő fogja csinálni? Remélem, nem, különben nagyot szívok ezzel a nővel. :? Jó sokat vártál. :( Hát a magyar eü eddig sem a betegcentrikusságáról volt híres. :roll: Tényleg nagy a pocakod, lehet, előbb jön, én erre szavazok. :wink:

Kriszta, nagyon sajnálom. Próbáld meg magad összekapni egy kicsit, aztán majd októberben találkozunk, hamar elrepül azidő, meglátod! :wink: Teonak puszi, a hatóságok meg menjenek melegebb éghajlatra. :x

Exi, durván hangzik ez a betegség. :shock: Remélem, semmi komoly.

Csibe, várom a képeket! Hogy tetszett Gáborbabának a nyaralás? Hol is voltatok? :oops:

Zitus, szegény Boti, jó nagyot zuhant. :( Szerencse, hogy nem lett semmi baja. Stramm kis krapek. :wink: Noémi meg épp időben barátkozott meg a cicivel, így majdnem 6 hónap után! :lol: A kis cseles, tudta, hogy különben ehet répát sütőtökkel. :lol:

Toncsi, Lali nem harapott meg - még. :roll: Szépen bújik kifele a fogacska, sőt mellette is kez jönni a másik, de abból még nem most lesz fog. Hédi nagyon aranyos, hogy kikupálódott! :lol:

Karmen, jó, hogy végre minden a régi nálatok. :D

Mi tegnap voltunk a Ligetfürdőben, olyan jó volt úszni egy nagyot!
Lalinak nem jött be a víz, biztos hideg volt neki, a kismedencéjébe tettünk csapvizet, ki a napra, de még így is hűs volt. Víz nélkül viszont nagyon élvezte a taxiját. :D
Kép

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Teszek pár babaúszásos képet,remélem nem lesz sok!
Kép
Kép
20140113113746

Sziasztok!

Teszek pár babaúszásos képet,remélem nem lesz sok!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
20140113113746

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?