sziasztok
mi is vagyunk, nem vagyunk nyaralni, csak nem volt semmi kedvem írni
. pedig minden nap idenézek vagy 3×.nemtom miért, talán csak nem akarok mindig a kiscsajról(most épp Nyöki becenéven fut nálam
)írni.
látom mindenkinél a fogacskák! hát nem lehet egyszerű. és mindenkinél nyűgivel, meg éjszakai keléssel is jár?
Lali is cúúki(bizti vmi csini csajt néz a magazinban. ezek a kispasik
). megoldódott már az evés? szoritok, hogy kajcsizon vmit!
Málnának gratula az üléshez,
Noéminak a forgáshoz. és nagyon szép kis caj buzgolkodás közben is
. akkor tegnap este fél7 körül nem ti voltatok a Szent István tér körül, pedig legalább ilyen csini csaj volt, meg volt kisfiú is)
Teo még mindig szép, jó fürdést
zitacicu kölkök is szépek. így látom legalább az ikreket, aki szerintem nem is annyira hasonlítanak.
Vius is szép a nagy szemeivel, Zaza meg nagyon nagy!(a hétvégén nézegettem kicsit a régi fórumot, hogy rég kik írtak, meg mi volt a téma és láttam Zaza pocakfotódat
. cuki volt már a pocakban is!
tényleg pocakosok!!! hogy vagytok, bírjátok még??? és képet szeretnék!!!( ne keljen már más fórumba járnom pocakokat lesni
)
gira kecskeméti vagy ? vagy csak a szüleid élnek ott. nálunk mindkettő. de lassan szegedi leszek
és akkor rólunk: Nyöki jól van, mindjárt 3 hónapos
nem lehet valahogy kicsinek tartani őket?
olyan gyorsan nő, persze ez nagyon jó is, de akkor is....
amúgy nagyon jó kölök.nappal szopi, büfi, egyedül nézelődik, dumcsi a játéknak(mint most) aztán játszok neki/vele, aztán ha látom, hogy fáradt akkor 5 perc alatt elalszik vagy kézben vagy magától az ágyban(ha jól elcsípem a pillanatot).
Nyöki meg azért mert olyan "hangosan" alszik éjjel, és nyökög. én már a másik szobában alszom, meg három párnával a fejemen
. én nagyon rossz alvó vagyok. minden zavar a fény , a hang, ... a másik szoba sem tökéletes, mert nincs roló, de jövőhéten szereltetek. szóval más nagyon kipihent lenne Nyöki mellett, mert este 10-től reggel 8-ig alszik egy szopival, én meg csak közepesen vagyok fáradt
. de a párom tök pihent, pedig ő a nyökögésben alszik.
na, most hogy körbe dícsértem holnapra tuti elromlik
na, futok játszani
.
és, hogy ne tűnjön minden olyan rózsaszínek(mert az nem a kedvenc színem
) elárulom, hogy kicsit hiányzik a régi életem
. de ezt majd legközelebb kivesézem.
addig is puszipá
toncsi