Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bíbi!
Tavaly volt az első, h kiderüljön, nem-e vele van a gond.
Most volt a 2., de találtak vmit és emiatt jön a 3., h leellenőrizzék, h minden ok.
Hiszen 1 spermavizsgálat nem jelenti, h soha nem lesz baja a pasinak.

Nóri!
Érdekes!
Nekem is más jutott eszembe elsőre a fűrészről..... :oops: :lol: 8)

Jaimee!
Hőgörbe nincs :oops: Most, h összevissza dolgozom, képtelen vagyok állandóan 5kor kelni egy (hőmérő) dugás miatt. Mert ha még másról lenne szó :lol:

Arikon!
Én azt mondom, h neked kell érezned.
De az tény, h az én nődokim is csúcsszuper, mégis bocsánatot kért tőlem, mikor kiderült, h pcos vagyok és ez annak volt köszönhető, h olvasgattam és analizáltam magam, nem pedig annak, h ő rájött. Ha tudta volna, h mi is a pcos, akkor nem tömött volna clostyval....
De mondom, igazad van!
Én sem hallgatok másra. Remélem, h jók a megérzéseid és elég lesz a closty.
Bár, még mindig nem értem, h mire kapsz clostyt :oops: :oops: :shock: :?

Házasélet sajnos nem túl fényes.... alig látjuk egymást. De nem panaszkodom, mert szeretjük egymást és túl kell élnünk ezt az időszakot is. :roll:

babszika
 
 


Haller!

Nóri: Chilis bab rizskörettel. Nyami, jól sikerült, küldtem is belőle, nem jött vissza!

Sirki: Küldök friss fotót a tábliba. Ráérsz betenni, nem sürgős.
Kép

Babszi: A lényeg, hogy pé táján azért essetek egymásnak.

Na. Cirka 9+7 hónap után megint hullik a hajam. :( Apa morog is, mindenhol ott a hajam. (Oké, chilis babba nem jutott még) Azt mondja, induljon a babaprojekt, mert ezt ő nem bírja. Viccdelt persze. Mármint a babaprojekttel.A hosszú hajszálaimat tényleg nem bírja...Hát ez van....
jaimee1
 
 


Nóri,
már csak 22 nap! Juhééééjjj! :D

Sirki,
hihetetlen, h. Niki baba már lassan 2 hónapos lesz! :shock:

Babszi,
és mit találtak Bálintnál? Tényleg, Ti ugye a Jánosba mentetek a Meddőségi Központba? Mert ha arra kerül a sor, akkor nekünk is oda kell mennünk...
A clostyt a 1,5 éve rendszertelen ciklusom miatt írta fel. Tavaly uh-on azt is látták, h. nincs pém, és ez valszeg azóta sem változott, mert az extrém hosszú ciklusok általában anovusak. Ezért írta fel a closty szedését, mert ugye az stimulálja az agyalapi mirigyet blablabla (De tudom, h. Ti is tudjátok, hisz szedtétek).
Amúgy tegnap nagyon utánaolvastam (és a dokimmal is beszéltem azóta), a closty 2 hónapos alkalmazása alatt rettentő kicsi az esélye, h. ciszta alakuljon ki. A closty topicon is van egy pont hasonló cipőben járó lány, aki 2 hónapot szedte, majd 1 hónap szünet. Őt sem figyelték közben. Ráadásul pont a "sima" hónapban lett babás. Tök jó! :wink:
Vendég
 

 
 

Arikon!
Szerencsére nem komoly amit Bálintnál találtak. Állítólag sűrűn van a psiknak, csak tünetmentes és így nem veszik észre.
Igen, a Jánosba járuk. Na ott pl. nem is használják a clostyt ahogy hallottam.

Viszont azért, h peteérést csinál a closty, az nem jelenti, h meg is reped. Szóval, önmagában még kevés.
Én tuti, h első körben a hormonokat nézetném meg.

Jaimee!
Ne aggódj, ez a rész pipálva! :wink:
Bár, szegény Bálinttal jól kicsesztem. Előlhagytam az LH tesztemet és hajnalban mikor jött haza, megkönnyezve jött föl és kérdezte, h ez most terhességi teszt-e...... tök gáz volt..... sajnáltam szegényt :(

babszika
 
 


Babszi,
Asszem írtam, h. írt fel a 14. naptól Proverát is.
Szegény Bálint...elhiszem, hogy szomorú lett... :(

Neked még milyen vizsgálatok vannak hátra?


Jamiee,
az Uram sem bírja a hosszú hajszálaimat. Főleg amikor porszívózik (ez az egyetlen házimunka amit hajlandó megcsinálni :D ) teszi a megjegyzéseket, h. itt is egy csomó haj, ott is... :roll: Bár neki is volt ifjú rocker korában, majdnem derékig érő haja, ezért kicsit megértőbb :D
Vendég
 


Betsy, Jaimee,
kicseréltem a képet, és Beni babáról is beraktam a képet Gyabinak, ime:

Kép Kép Kép

Arikon,
igen, hihetetlen számomra is! :D
Én is csak azt tudom mondani, hogy ha bizol a dokidban, akkor nem lesz semmi gond, én nem értek a clostyhoz tapasztalatból, de két hónap tényleg talán nem csinál cisztákat!

Babszi,
majdcsak vége lesz ennek a hajrának, és élvezhetitek is egy kicsit a házaséletet!
sirkici
 
 


Babszi,
jaj, elfelejtettem irni, hogy Bálintnak biztos nem volt mindegy, de majdcsak ott lesz már egy pozitiv hcg teszt is!
sirkici
 
 


Babszi: ez a teszt mizéria, most majdnem elsírtam magam, Istenem, mekkora öröm lesz Nálatok is, mikor ( remélem, most már tényleg ) hamarosan a hcg is csíkosodnifog! Nagyon drukkolok!

Sirkici: hogy vagytok, hogy bírod a napközbeni kiképzést, hogy most édeskettesben vagytok nagyszülők nélkül?

Arikon: Szerintem ha bízol a dokidban, Tiéd a döntés, két hónap talán nem a világ, addig sem stresszeled magad a vizsgálatok miatt. ( Hű, már megint marha következetes vagyok, mint mindig :lol: )

Jaimee: sajnálom a hajad, de ez a kistesó dolog nem is rossz ötlet :lol: Épp a minap gondoltam a hajamra, hogy talán hülyeség, hogy kihullik szülés után, hisz már eltelt majd 2 hónap, és még semmi...Szóval tudom, mire számítsak :(

Csajok, egy hiúsági kérdés, egyetlen egy csíkom sem volt a terhesség alatt, erre tejbelövelléskor tisztára becsíkosodtak a melleim. Van vmi, ami elhalványítja (de tényleg) ezeket? (Amit vettem, szart sem ér).

Apa visszavitte a mellszívót, miután reggel egy nagy pukkanással kifordult az a szelep, most kaptunk újat, egy másmilyent, jobbnak néz ki, hát kiváncsi vagyok...

Nóri, Babszi: megnéztem a fűrészt, igazatok van, nocsak, mik járnak az agyamban tudat alatt? :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Nórikám, Te meg a férjecskédtől fogsz teherbe esni, nem pedig a laptetőtől :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Bííííbiii!!
Mindig olyan jókat röhögök a soraidon! :lol:
A következetességről meg ne is beszélj! Én (is) elég gyakran homlokegyenesent más mondok...önmagamnak. :lol:
Csiribébit egyszerűen imádom ezen a képen!
A csíkokra sajna nem tudok tanácsot adni... :roll:
Vendég
 


Jó estét!


Gyabi: otthon vagytok már? Mizu?

Bíbi: Képzeld el, nekem pár hete lettek ilyen terhességi csíkok a cickóimon. Először azt hittem, hogy Rékám karmolt bele, ami nem idegen tőle, de csak nem akart elmúlni, csak nem...Mire leesett, hogy ezek terhességi csíkok. :shock: :shock: A pocakomon, fenekemen nekem sincs egy sem. VICHY-nek van valami kencéje, de hogy hat e, meg nem mondom. Szerintem akármivel kened, tökmindegy.... :lol: :lol: :( :( Azért próbálkozz a patikában, hátha tudnak rá valami csodaszert. (Ami nincs)

Bíbi, Réka: Pedig gyakoroljátok, mert a gyereknevelés alapelve!!! A következetesség. Enélkül rémálom lesz a porontynevelés. Tudom, látom a hiányát más gyerekeknél. :roll: :roll:

Réka: Egyébként a PCO nálad ki van zárva?

Babszi: Szegény Apa... :(

Sirki: Deszéééép ez a tábli! :P
jaimee1
 
 


Jamiee,
tavalyi nőgyógyi vizsgálatok alkalmával (uh-os megfigyelés) a leletemre azt írták, h. "pco-ra utaló jelt nem találtak". Hogy ez azt jelenti, h. ki van e zárva?? Remélem! :wink:
Amúgy a cikk-cakk menszimen kívül egyéb pco-s tünetem nincsen (túlsúly, erősebb szőrnövekedés, pattis bőr, stb.)

Következetesség. Nehéz ügy valóban, de én még saját tapasztalat híján nem is merem azt mondani, h. "na én aztán majd nagyon következetesen fogom (fogjuk) nevelni a gyerekünket". Azt már a környezetemben lévő kisgyerekes családoktól tapasztaltam, h. valóban, ha a szülők nem állítanak fel egy "napirendet" a gyerkőc életébe, akkor pár év elteltével a fejükön táncolnak. Sajna Sógoréknál is ez van, ahogy esik úgy puffan elv szerint "nevelik" a kicsiket, és sajnos meg is van az eredménye.
Én megpróbálok majd következetes lenni (pl. evésben, alvásban, később tanulásban), de a rugalmasságot is szeretném belevinni a gyerkőc életébe, h. ne nehezedjen rá teherként, h. ha valamit nem úgy csinál, akkor következménye lesz... Óóóó, de ez még olyan messze van. :roll:
De a kis Babanaplódból kiderül, h. nagyon jól alakítják a kis Réka életét, irígylésre méltó módon! :)
Vendég
 


Nóri!
Nevednapja alkalmából sok-sok-sok boldogságot kívánok! Teljen csodásan a napod!!
(cupp-cupp)
Vendég
 


Nóri: nagyon boldog névnapot kívánunk!

Jaimee és Popi

Kép
jaimee1
 
 


Réka: A következetességen főleg azt érteném, hogy ha valamire azt mondod hogy A, akkor az A is maradjon, föld és leszakad, hiszti beborít, csemete földhöz veri magát...akármi van. Hiába néz rád boci szemekkel, könyörgően...Bevallom, nehezebb, mint gondoltam, de igyekszünk. Szóval nem az van, hogy egyszer így gondolom, aztán meg úgy...Csak megkavarodik a gyerek is és látja, hogy bizonyos dologgal (rájön ő hogy mivel) lehet rád hatni.

Hááát...a kulcscsomómmal már játszott egy séta során Popim, pedig az is a NEMJÁTSZUNKVELE listán volt... :roll: :roll: :roll: Számítógép egere, távirányító, cserepes virág, kamera, mobil fronton még állom a sarat. :lol:

Napirendről: azt mondta a védőnő, fél éves kor után kialakítja magától a baba. Alakulunk, alakulunk mi is, ezt látom....Mostanában függetlenül attól, hogy mikor alszik el Popi, 7 kor ébred.

Na befejeztem a novellát. :oops:
jaimee1
 
 


Nóri: Nagyon boldog névnapot! Kép Teljen úgy a napod, ahogy szeretnéd :lol:
Niki: Boldog 9. hónapfordulót Dominak! Képek?
Vendég
 


Tényleg, 11-e van. :P

Niki: Boldog hófordulót Nektek Domival!
jaimee1
 
 


Jamiee,
teljesen egyetértek Veled!! Remélem bennem is lesz erő, h. ellen tudjak állni a krokodillkönnyes-bociszemeknek! :)
Majd ha már ott leszek, szívesen fogadom a jótanácsokat, asszem szükségem lesz rá. :wink:

Én is Boldog Hófordulót kívánok!
Vendég
 


Betsy: Gondom van a kiolvasztott anyatejjel. Fura szaga van. Az íze meg....elég gusztustalan. Nem csomósodott meg, ugrott össze, nem is bűzös, mint a romlott tejé, de nem az igazi. AVentes pohárban tettem el 3 hónapja. Apa szerint kizárt dolog, hogy megromlott, max. a fagyasztóban tárolt (másik fiókban!) zöldségek szagát vette át. Hát nem tudom. Olyan zöldbab szaga volt...persze kiöntöttem. :( :( :( Ma felbontok egy anyatej gyűjtőben tároltat is, hátha az másmilyen. Szerinted? Romlott?

Szép hétvégét mindenkinek! Takarítok gőzerővel, mert a hétvégére ezer programunk van.
jaimee1
 
 


Nóri: Isten éltessen sokáig!
Vendég
 


Drága virtuális barátosném! :wink:

Kívánok neked mára csodaszép napot, és hozza el neked a csodaszép mindazt, amire vágysz!!!!!!!

Kép

Arikon!
Most már aztán tényleg befejezem az okoskodást, mert nem akarlak magamra haragítani, de ezt még le kell írom. :oops: :roll:
"Amúgy a cikk-cakk menszimen kívül egyéb pco-s tünetem nincsen (túlsúly, erősebb szőrnövekedés, pattis bőr, stb.) "
Na erre csak azt tudom reagálni, h az IR-es lányok nem mindegyike dtúlsúlyos, szőrös és pattanásos.
Pl. a pcos fórumban lakó apple, de van még pár lány nagyon csinos, magas lány - aki iszonyúan dekoratív.... mégis IR-juk van.
Bocsi, h csak nem bírtam ki a hallgatást :!: :? :( (de tény, h csak aggódom érted)

babszika
 
 


(nagy) Csajok és (kis) Popi:nagyon szépen köszönöm, olyan édes pofák vagytok!Tök jól esik!
Szép napom van-lesz, ma van amúgyis a 14. napom, szóval ma még anya is lehetek! :wink: Meg készül valami meglepi is otthon! :D
Puszi minden figyelmes kispajtásomnak!

Kép
Vendég
 


Jaimee: Ha rögtön lefagyasztottad, akkor nem lehet romlott. Az anyatejnek alapból sincs olyan fincsi illata.. A mi felolvasztott tejcsinknek is fura szaga van, de én nem kóstolgattam, Bence megitta. Ha romlott lenne, szerintem Réka is észrevenné!
Vendég
 


Babsziiii,
ne csináld már! Nem csak azért írtam le, h. mi van velem, mert nincs kivel megosztanom, hanem mert nagyon is KIVÁNCSI vagyok a véleményekre, tapasztalatokra!!! Én amiket írtam szintén csakis tapasztalatlanságom okán írtam, no meg az orvosi vélemény alapján (uh-lelet). Úgyh. egyáltalán nem haragítasz magamra (no meg SENKI MÁS sem), mert tudom, h segítő szándékkal, aggódásból írtál (írtatok) véleményt. De szerintem zárjuk is le, és beszéljünk másról...ööö...mondjuk a szexről! :D :D
Nórikám,
akkor eseménydús, romantikus estét kívánok és gyere gyakrabban!! :wink:

Mirci,
tényleg Te (is) hova tűntél??
Vendég
 


Nóri, nagyon boldog névnapot!!!!
És szép estét!!! 8)

Niki, boldog hófordulót Dominak!

Íme rólam egy kép ma: Kép

Bocsi, ha sokkoló!! :roll: :D

Kép
Kép
gabi82
 
 


Sziasztok Csajok!

Az a helyzet, hogy újabban a benti gépemen nem jön be a babanet. Korábban is szarakododtt a böngészőm több oldallal is. Pedig napjában 20x próbáltam, de nem :twisted: :shock:

Na mindegy. Jövő héttől két hétig szabin leszek, csütörtökön megyünk Csopakra 10 napra, addig itthonról látogatlak majd titeket. Utána még két hétig dolgozom aztán leteszem a lantot. Már így is furán néznek rám, hogy még mindíg bejárok, de ha nincs semmi panaszom,........jobban szeretek nyüzsögni.

Lányok sem a pco-hoz, sem a tejcsihez nem tudok hozzászólni bocsi :oops:

Nórikám: én is nagyon nagyon boldog névnapot kívánok!

Jaimee. Arikon: hát bennem is már határozottan megfogalmazódott hogyan szeretném (szeretnénk) nevelni a gyerkőcöt, de, hogy ez a gyakorlatban milyen lesz az bizony csak a jövő zenéje, de én is a következetes, jól átgondolt nevelésre esküszöm.

Sirki: ha megkérhetkel majd a 2. 4D-s képet beraknád a tábliba!? Köszike

Kép
Kép
mirci74
 
 


Mirci,
nekem is sz@rakodik a m.helyi interneten a babanet... :twisted: úgy látszik azt akarja a gép is, hogy inkább melózzak! :D
Már csak 10 hét...azta! :shock: Így röpül az idő!

Gabi,
csini vagy, és szép nagy a pocid! :)
Vendég
 


Sziasztok!

Nóri! Boldog Névnapot!

Niki! Dominak boldog hófordulót!

Jamiee! Rékának holnapra boldog hófordulót, nem bizti, hogy tudok jönni!

Sirki! Betennéd ezt a képet a tábliba? Megköszönném!


Kép
Vendég
 


Chrissyy: :P Köszi! Nektek is!

Mirci: Ne foglalkozz vele, hogy hogy néznek. :wink: Ha jól érzed magad és dolgozni van kedved, tedd azt! Nagyon nem vagyunk egyformák.

Nekem az egyik barátnőm 39. héten is dolgozott. Kolleganőm meg az irodából ment szülni. :lol: Nst-n mondták neki, hogy 5 perces fájásai vannak, nem érzi?! Felpattant, hogy neki semmi baja, hagyja már békén a doki. Na, fél 4 kor már volt. :lol: :lol: Ha újra kezdhetném, most is a 30. hét táján vonulnék vissza.

Gabi: Kerekedtek szépen! :D
jaimee1
 
 


Betsy: Réka nem fogadja el a fagyasztott tejet. Sem önmagában, sem kajában. :( :(
jaimee1
 
 


Jézusom, Jaimee, most nem mondod, hogy szart sem ér az a 3 pohárka tej, amiért 6 napon át küzdöttem? :shock: Most tényleg sokkot kapok itt mindjárt...És Rékababánál eddig nem is próbáltad egyáltalán? Nem értem...Mondjuk én sem vagyok sem a fagyasztás, (sem a mikrózás) híve, de ez akkor is érdekes. Persze, hogy jobb a friss tej meg az ízletesebb kaják, de akkor is, irgumburgum!

Gabi: nagyon jól nézel ki! Szerintem hihetetlenül jól áll ez a
nagy pocak!

Nóri: mi volt a meglepi? Mesélj!
Vendég
 


GABI: Szépen kerekedik a pocakod!
JAIMEE: BOLDOG 7. HÓNAPFORDULÓT RÉKÁNAK! Én is azt kérdezem, amit Bibi, hogy ivott már valaha felolvasztott tejet Réka? Miből próbáltad adni neki?
CHRISSYY: Nagyon jó ez a kép a kis Martinról! Nagyon ügyes, hogy már áll. BOLDOG 9. HÓNAPFORDULÓT NEKTEK!
BIBI: Friss kép Bíborkáról?
Vendég
 


Bibi: Boldog második névnapot Bíborka Izabellának :)
Vendég
 


Sziasztok!

Betsy, Jaimee, Arikon Chrissyy:

Nagyon szépen köszönjük!

Jaimee:
Nektek is boldog 7. hófordulót!

Kicsit szégyelem magam amért ritkán írok, pedig minden nap bekukkantok, csak írni nincs mindíg időm.
Tegnap Domika a 9. hófordulóján megállt egyedül a lábán, egy rövig időre kapaszkodás nélkül.
Nagyon örültünk apával, mert ilyet, még nem csinált.
Többször is megmutatta milyen ügyes, hát remélem lassan el is indúl.
Mostanában folyton térden áll, és úgy játszik, és ugy még lépegetni is tud, kapaszkodás nélkül.
Megtanúlt egy új szót is a baba, és az apán kívül ami a mama.
Kicsit mérges voltam, mert azt, hogy anya azt nem mondja.
Mondjuk nekem kiabálja, hogy mama....
Ma megyünk tópartra pancsizni!!!
Nemsokára szeretnénk elmenni egy wellness hétvégére a Balcsira, vagy Hévízre, tud valaki ajánlani valami bababarát szép kis hotelt???
Én néztem egyet Siófokon a Casa Perla hotelt, volt már ott esetleg valaki???

És egy kép Domiról:

Kép
Vendég
 


Bíbi anyu: Bíbinek boldog névnapot!

Kép
Jaaaj, Bíbi nem akartam rádhozni a frászt. :( :( Próbálkozunk a fagyasztott tejjel, nehogymárkidobjak 1,5 litert?! :evil: :evil:
De most bennem hagyott 40 ml-t, lefejtem, azzal lesz a főzelék....

Betsy: Kanálból. Rosszul volt tőle nagyon. :( :)
jaimee1
 
 


KisBíbi:isten éltessen, nagy nagy pusszantás!!! :D
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönjük a gratulációkat, itthon vagyunk, minden oké, szokjuk egymást. A beszámolót ígérem megírom, de most csak egy pár kép:

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Gyabi,
Benedek baba egyszerűen gyönyörű!! Tiszta szívből gratulálok mégegyszer!
Vendég
 


Na sziasztok!

Szüléstörténetem:

2008. július 5.-én esküvőre voltunk hivatalosak. Igaz bejelentettük az ifjú párnak, hogy vagy odaérünk vagy nem, de 2 napig készütem, hogy mit is vegyek majd fel, hogy mutassak valahogy a párom mellett.
Végül a ruhák kiválasztva, válfázva, a szekrény oldalán lógtak. Szombaton reggel nyügösen ébredtem. Meleg is volt, sehogy sem fértem magamtól, már senki nem mert hozzámszólni. Délelőtt még szétnéztem a párom mamájáéknál, mert épp lakásfelújjítással, majd ebéd után gondoltam lefekszem pihenni. 10 perc múlva egy pattanást éreztem, majd valami elkezdett folyni. Na mondom tessék, már a pisilést sem tudom visszatartani...de nem az volt. kiszóltam a páromnak, mint rutinos kispapának-"Szerinted ez az?"-majd nézett rám kétségbeesetten, hogy "honnan tudjam????". Majd feltettük ugyanezt a kérdést anyukámnak is, aki meglepett egy nagy vattapamamaccsal, amit azután még 3x cseréltem. Így egyértelmű volt, hogy ez bizony a magzatvíz. Kisebb kétségbeesés követően elkezdtünk bepakolni a kocsiba, mindent aminek totál nem vettem hasznát!
Elindultunk, a kórház 35 km-re van tőlünk. A párom hajtott mint az őrült, majd isten tudja hányadik figyelmeztetés után felfogta, hogy fájni nem fáj, úgyhogy normálisan vezessen.
Beértünk a sürgősségire, ahol annyira siettek mindennel, hogy hihetetlen. Nem számított, hogy a lábam között folyik a víz, vetkőzzek le, de a bugyit is vegyem le. Na mondom akkor lesz mit felmosni..de ők mondták. majd jött egy borzasztóan kedves ügyeletes orvos, akit valószínű akkor keltettünk fel a szombat délutáni pihenésből. Megvizsgált, de szívem szerint a korbonctanra nem venném fel, nemhogy nőgyógyásznak. Ezután beöntés és a töbi kellemes dolog, innen pedig a szülőszoba. A párom még mindig nem tudta, hogy bejön e, de amikor a szülőszoba ajtajában megkérdezték, hősiesen rávágta, hogy "Igen, apás szülés lesz !!!!!" Ez volt délután 2-kor, fájások sehol, én az asztalon a tappancsokkal, 6-15-ig terjedő fájásokkal. Majd 5 órakkor bekötötték az oxitocint, amitől majd lesznek fájások. Na fájások lettek, de tágulás nem, a méhszájam nem volt jó helyen! este 8-ig töbször vizsgáltak, egy mm-t sem tágultam. Ennél a résznél a szülésznő kijelentette, hogy császár!!! Én ekorra már azt sem tudtam, hogy fiú vagyok e vagy lány, mert 5-től szívtam a gázt! És ekkor olyan történt amit a szülésznőm 26 év alatt nem látott 20.00-20.30-ig 8 cm-re tágultam ki, jöttek a tolófájások. De kicsifiam még itt is úgy gondolta, hogy megtréfál egy picit, kidugta a fejét majd visszahúzta...én kevésbé díjjaztam! Ekkor jött az újabb szülésznői döntés-császár kell! A dokim mondta neki, hogy nyugodjon meg...a szívhang jó...várják meg a következő tolófájást...kár lenne császárral elrontani. És a következő tolófájással megérkezett Benike :lol: :lol: :lol: !!!!!!
Életem legboldogabb perce volt amikor a hasamra rakták...és a páromra is annyira büszke voltam, újra-és újra csak köszöngetem neki, hogy bent volt velem...ő pedig, hogy bent lehetett!!!
Ezután, míg engem varrtak, ő elkísérte pici fiát az első fürdetésre, hihetetlen képeket készített, amiket azóta már legalább százszór megnéztem. Igaz azóta itt piheg mellettem a kiságyban és még most sem hiszem el, hogy ilyen gyönyörű és tökéletes. Százszór végigfutott már az agyamon, hogy kinek kellene hálát adnom és hogy mennyiszer megtehetném, hogy megkaptuk ezt a kis herceget. Semmi fájdalmas emlék nem jut eszembe, ha rá nézek, de gondolom ezzel mindannyian így voltatok, és az is így lesz vele, aki még ugyan erre a csodára vár....

Remélem nem untattalak benneteket, nem igazán tudtam úgy megfogalmazni ahogy éreztem...de ennyi tellett tőlem.
És még egy pár fotó:

Kép Kép

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Gyabi! Gyönyörű a szüléstörténeted, nekem előjött amikor Martinkám született. Valóban csodálatos érzés és tényleg nem emlékszem fájdalomra, akár minden nap végigcsinálnám. A képek meg egyszerűen szenzációsak Beniről, nagyon szép baba. Nekünk is volt ilyen kutyás rugink, nagyon szerettem.

Köszönjük a köszöntéseket!
Vendég
 


Gyabi!
Remélem, annyi elég, h bőgök itt ezerrel.
Kívánom, h nagyon-nagyon boldogok legyetek - bár tudom, h már most azok vagytok! Benedek már most egy igazi herceg és a mosolya levett a lábamról!!!!!!
Sok-sok puszit küldök nektek!!!!!!!

babszika
 
 


Gyabi: Ügyes voltál nagyon! Köszi a történetet.

Hát hogy életem legszebb napja volt, fénypontja az biztos....Nagyon remélem, hogy lesz még tesó. Ugye APA??????

Pont a minap jutott eszembe, hogy én emlékszem, hogyan fájt, de csak 8 centiig (4 ujjig). erre is csak azért, mert furcsálltam, hogy nem az egész hasam fáj, ahogy én elképzeltem a szülést, csak ott lenn.....

A kitolás során átéltekre nem nagyon emlékszem, a fájdalomra egyáltalán nem, pedig tudom, hogy nekem az volt a legrosszabb. Olyasmi dereng, hogy furán nyugodt voltam és azt hittem, most már életem végéig szülni fogok....Illetve nyomni, nyomni, nyomni....Aztán Réka megszületett és én meglepődtem. :shock: :shock: :lol: :lol:

Érdekes, én annyira tudtam, hogy folyik a magzatvizem...Na most nem magam akarom fényezni, bocsi, :oops: :oops: :oops: csak ahogy így visszagondolok....fel sem merült, hogy más lehet. :lol:
jaimee1
 
 


Gyabi: A lényeg lemaradt :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: : gyönyörű Benedek baba!!!
jaimee1
 
 


Gyabi,
nagyon szépen megfogalmaztad Beni baba születésének történetét. Mint egy film, úgy pergett le előttem a történetetek. Beni baba egyszerűen GYÖNYÖRŰŰŰ!

Lányok,
mit csináltatok hétvégén? Mi szombaton esküvőre mentünk (de csak a templomira), amúgy egész nap szinte csak pihiztünk. Viszont vasárnap takarítás ezerrel, no meg autómosás...érdemes volt! :evil:
Vendég
 


Betsy: Boldog hófordulót nektek!
Kép

Arikon: Mi nem sokat voltunk itthon. :) Szombaton babanetes talin voltunk (de kár, hogy nekünk itt nincs ilyen... :( :( ), vasárnap a nagyszülőknél.

Kép

Kép

Fenti kép készült a nagyszülőknél, az alsó a talin. :)
jaimee1
 
 


De cukiiii Réka baba!

A babanetes taliban én szívesen benne lennék, de úgy érzékelem, hogy mostanában szinte csak ketten-hárman írogatunk... :oops: :(
Vendég
 


SziasztoK!

Én szombaton dolgoztam mint állat, aztán egy kolléganőmmel elmentünk bulizni. Hát, nagyon megérte.... már én is öregnek számítottam :shock:

Tegnap meg próbáltunk volna aludni, de hiába. Bálint telefonja egyfolytában csörgött.
Felkeltünk, elmentünk Csepelre és a barátainkkal fürödtünk kicsit.

Ma meg megint munka.... pedig hulla vagyok. Ja és lesz egy értekezlet, mert kirobbantottuk a kolléganőmmel, h vannak akik nem dolgoznak (ugyanolyan vezető mint mi), de fizetésemelést kapnak.....
Erre közölte a területi vezető: "az emelést mint egy utsó esély kapta"
Hallottatok már ekkora f*szságot?????
Kiborultunk mindketten és most értekezlet lesz.
Háááát, lehet, h ma kirúgnak, h amegmondom a véleményemet, mert aki egy nap alatt 150.000Ft-os kárt okoz a boltnak, az sztem ne kapjon emelést. :x

babszika
 
 


Gyabi!

Gratulálok a kis Benedek születéséhez! Sok boldogságot, és jó egészséget kívánok. Nagyon aranyos baba. Nagyon szép a szülés történeted. Kár, hogy nekünk császárosoknak nem ilyen élmény a szülés. :oops: :?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Helló!
Gyabi! Tök jó volt olvasni a szüléstörténeted! Lassan kezdem elhinni, hogy túl lehet élni a szülést!! :D
Benedek pedig gyönyörű!!!!

Mai észrevétel:
Nem bírok lehajolni. Nem bírok lefeküdni, és felkelni. 2 nap altt hatalmasat nőtt a hasam!!!

Kérdés: Tegnap este leültem az ágyban. A súlypontom megdőlt és mint egy darab fa bedőltem az ágyba. Viszont a lábam nem jött velem. Azt hiszem meghúztam a hasam. Most viszont néha fájdogál. Szerintetek ezen segíthet a magnézium? :shock:
Béna vagyok, mi?

Kép
Kép
gabi82
 
 


Köszönjük a névnapi köszöntőket, édesek vagytok! :lol:

Gyabi! Csodaszép a kisfiatok és köszi én is a születéstörténetet.
( Jaimeere reagálva: Én sem tudtam, hogy a magzatvíz az az e, nem volt pukkanás meg semmi, viszont nekem a kitolás szakasza volt a legjobb, hamar ment, nem fájt, erre olyan szívesen gondolok vissza, élmény volt, tényleg...szóval igaz, minden szülés mennyire más.)

Jaimee: nagyon szépek vagytok! Tök jó, hogy teszel ide is képeket!

Topiktali: de jó is lenne! Pedig nem vagyok egy nagy találkozós típus, az osztálytalikat is rendre bojkottálom, vagy ha meg is jelenek, ott is renitenskedem, de Rátok kiváncsi lennék!!!
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?