Ááááááááááááá, kellett írnod Marek azt a csokis kekszet, már azt eszem
Sziasztok!
Túlvagyok a lötyin és egy kemény munkanapon, nem volt időm írni bentről, így most már otthonról jelentkezem.
Odaértünk 7-re, negyed 8-kor vettek vért, majd beültettek lötyit és engem egy kis fülkébe, hogy szépen, nyugiban igyam meg. Vittem citromlét, azt belekeverték, egy sima bögrében volt és megmondom őszintén, hogy túllihegtem a dolgot, mert egyáltalán nem volt gáz meginni!!! Olyan volt, mint egy túlcukrozott limonádé, jó, nem mondom, hogy finom volt, de nem volt vészes, kb. 2 perc alatt ittam meg, a végén volt egy kis cukor leüllepedve, de azt gyors hörpintéssel benyeltem
Aztán annyira jól voltam, hogy hazajöttünk (5 percre vagyunk kocsival a kórháztól és párom vitt), itthon elolvastam az újságokat, amiket ott bentre vettem és mentünk vissza, 9:10-kor levették a köv. véradagot, jóval kevesebbet, mint először, ugyanabból a kézből, de annyira jó a nőci, hogy meg se látszik, és aztán mentünk dolgozni mindketten párommal. Eredményt majd jövő hét kedden a nőgyógyásznál megtudom, ennyi.
Szóval aki túlvan rajta, gratula, aki csak megy, ne parázzon, tényleg nem gáz, pedig én aztán olyan hipohonder vagyok, tipikus rák, belepörgetem magam mindenbe, de semmi probléma. Javaslom a szénsavas ásványvizet, hogy kicsit felkavarja bent a leüllepedett cukrot, de tényleg sem hányinger, sem öklendezés se semmi, szóval NYUGIIIII!!!!
Köszi Mindenkinek a bíztató szavakat, letojom majd ezeket a megjegyzéseket tevő embereket, nekem nagyon jó, hogy lányom lesz, de ha fiam lenne, akkor is nagyon jó lenne, egyik kolléganőm mondta, hogy tuti féltékenyek, akik így beszólogatnak, mert máskülönben miért rosszindulatúak???
Nyugtonmalac - de ügyi vagy, hogy elmentél edzeniiii!!! Le a kalappal előtted, én már régóta mondom, hogy majd megyek, aztán semmi
Sajnálom a mai vérvételes történéseket és azt, hogy ilyen szemetek voltak, komolyan nem értem, minek adnak időpontot, ha mindenki bemehet az ember előtt???
A diatetikus nőt meg agyoncsapnám, de tényleg, hol van ilyen, hogy a 30. hétig nem hízhat a kismama? Honnét szedte ezt? És mit képzel, mi az, hogy terebélyesedő alkat vagy? Á, kár ezen dühöngeni, ennyit nem is ér ez a nő, a lényeg, hogy túlvagy rajta!!! És jók a pocis képek, tényleg jó nagy már a hasad!
LKata - és terveztük kérdésnél van durvább is!!! Nekem egyik ügyfelem, egy öreg néni, akinek se kutyája se macskája, asszem nem is volt sose férje, gyerek sem kellett... bejött hozzám, akkor voltam a 4-5 hónap között, meglátta, hogy jön a baba és megkérdezte, hogy és megtartja??? Köpni-nyelni nem tudtam
Vannak, akikben nagyot csalódik az ember, ez a néni is mindig kérdezgette, hogy minden oké-e, párkapcsolat, lakás stb. de ezek szerint nem azért kérdezte, mert jót akart nekem és érdeklődött, mert egy ilyen kérdés után nem tudom ezt elhinni, lehet, hogy örült volna, ha azt mondom egyszer, hogy minden szar (bocsi) és akkor megnyugszik a kis lelke. De nem bántom, 80 éves múlt, már nem fog megváltozni, mindenesetre fura egy kérdés volt ez részéről!
A rucik nagyon édesek, szabad tudni, hol van ez a bolt? A kis fehér plüss együttes nagyon gyönyörű!!!
Peva - de jól emlékszem, hogy te is az Uzsokiban szülsz??? Biztos zsebbe megy, de mi van, ha én akarok EDA-t? Nem akarok fizetni még 20 e forintot, azért ez már durva
Ma amúgy, amikor ott mászkáltunk a szülészeten, láttam a "tömegszállás" szobát és nagyon-nagyon nem tetszett, de majd úgyis szeptembertől megyek az ingyenes szülésfelkészítőre meg ezekre, ott tuti be lehet menni megnézni, akkor jobban szemügyre veszem, most nem jött be mindenesetre amit láttam.
Ancsa - legalább te már megindultál a fogászat felé, én még mindig halogatom, bár most jövő hétre lehet, hogy beiktatom. Ha fáj, akkor tuti, hogy nem fogkő, menj el egy másik dokihoz és nézesd meg!
Tetszik a babakocsi, de ez állítható, mármint feljebb, hogy később ülhessen a gyerek benne? Én egy olyat szeretnék, amit nem kell hamar lecserélni ... ötlet???
Perdo - neked majd lehet, hogy hirtelen nő meg durván a hasad
És Vivi is fog mozogni, biztos azért sem aktív annyira, mert te is sokat fekszel. És kitartást ezekhez a szutyok szurikhoz, egy hős vagy, de tényleg!!!
Amúgy jó a fürdőruci és igenis látszik a hasad!!!
Timi - jók a 24. heti képek, szerintem te semmit sem híztál
De tényleg, nagyon csinos vagy! A vérvétel kemény lehetett, nem is értem, hogy egy doki hogy nem tudja levenni a vért normálisan
Vagy neki épphogy nincs gyakorlata, mert ezt a nővérek csinálják vagy mi???
Canestent kell használnod? Nekem amúgy elmúlt az az erős sárgás folyás, most is van, de lájtos sárga
A terheléses vércukrot szerintem mindegy, hogy mikor csinálják, csak legyen a 24-28. hét között, de amúgy hogy-hogy te döntöd el, nem megmondják?
Nekem a doki mondta 3 hete, hogy erre a hétre jelentkezzek be és nekem ez a 25. hét. Hogy mit egyél-igyál nem tudom, én tegnap este is még a csokapikot ettem tejjel
Csajoook, mi az a bolygósítható kerék?
Esküszöm, nem tudom, babakocsi téren még cseppet sem vagyok otthon, mert azt toljuk a legvégére a vásárlásnak, nem tudom, milyet vegyek, a lényeg, hogy ne legyen durván drága és lehessen később is használni, tehát állítható legyen, ne csak pár hónapig lehessen használni.
Marek - én a vasalást addig húzom, míg muszáj nem lesz nekiállnom, párom is bankos és ingezik, így ált. kéthetente min. egy órát izzadok az ingei felett
Bettyna - örülök, hogy te is sikeresen túlélted a löttyöt!
Andi - iható az a cukros lötyi, szerintem ha azt kérik, inkább azt idd és ne a zsemle+tej kombinációt. Amúgy azt sem értem, miért nem lehet mindenhol egységes ez a dolog, valahol ez, valahol az, valahol te döntöd el, hogy mikor mész, valahol megszabják...
Fene se tud már eligazodni. Amúgy te mikor mész??
Szöszke - a 7 óra nem kevés, de a vonat más, mint az autó, simán felállhatsz, sétálhatsz, szerintem simán mehetsz!!!
Na megyek kicsit feltenni a lábamat, mert már fél 6 óta fent vagyok és eléggé be vagyok punnyadva, talán ma még jövök,
Ildi