Sziasztok,
köszi a dícséreteket!
Balcsiban 2 fürödtünk Dorkával, tetszett neki!
Bár nem voltunk benne 5-10 percél tovább és a fejét sem tettem bele annak ellenére, hogy én inkább a természetes vizeket kedvelem, mint a vegyszerezett medencéket. Mindig is utáltam városi strandokra járni. Sőt, ma sem rajongok érte, az a sok ember egy medencében ….brrrrrrr.
Bár Dorkát azért elviszem majd nyáron, de azért nem merítem víz alá.
Drienn,
ez a hátonfekve, pároslábbal döngetés ismerős!!! Nálunk is megy ezerrel!!!
Dévényre azért vittem el, mert 6 hónaposan még csak 3-4x fordult meg, bár a fő ok végülis az volt, hogy nem maradt meg 2 percnél tovább hason. 2 perc után nyöszörgött és elkezdett a mellkasán billegni, kezével-lábával meg kapálózott összevissza, ahelyett, hogy letette volna…
Azért gondoltam, hogy elviszem, mert hát a fő mozgásformák (kúszás, mászás) hasról indulnak és semmiképp nem akartam, hogy ezek kimaradjanak, mert azt mondják, az nem jó.
Végülis már rögtön az első kezelés utáni héten naponta kb. 10x hasra fordult, és elvolt 5-10 percig is. Úgyhogy vmit csak használt…
már 5x voltunk.
Azóta megy a forgás ezerrel, már írtam, hogy egyelőre így közlekedik a drágám, még nem jött rá, mire való a lába.
Megnézetni, véleményt kérni végülis ingyen van, legalábbis itt nálunk. Aztán vagy javasolják a kezelést v. nem.
Az éjjel mostanában Dorka is 2x kel. Bár kibírom, de azért örülnék, ha egyhuzamban tudnék már aludni többet. Irigykedek is a többiekre! Még várok a leszoktatással, mert örülök, hogy még szopizik. Amúgy szerintem is már csak megszokásból csinálja. Ez lesz még egy kemény menet!!! Hajajjj!
Dyt,
irigykedek, hogy lesz kistesó!!!
Remélem minden rendben lesz! Azért ikrek még nekem is sok lenne. Bár fiatal koromban mindig ikreket akartam.
Mi is szeretnénk hamarosan még egyet v. kettőt minék kisebb korkülönbséggel, bár a császáros heg miatt még várni szeretnék pár hónapot. Pláne, hogy még csak most kezdünk mi is építkezni. Jó lenne, ha már az új házba születne.
üdv