Sziasztok!
SZERETNÉK ELOSZLATNI EGY SZEMET CSÍPŐ
FÉLREÉRTÉST:
Egyszem leányom nem falja a chipset nap mint nap,(csak chips gyűjtőnév alá vontam a kölesgolyót,kukit,puffasztott izékat és az egyéb ilyen rágcsálnivalót ami így utólag valóban hiba volt,hiszen félreérthető. Az egyetlen,amit chipsnek neveznék,az a lidl-ben kapható circuss nevű puffaszott izé,de az sem a klasszikus chips,viszont gyermek imádja...a rendes chips nem is ízlik neki,ellenben anyuka megzabál belőle soksoksok zacskóval néha.)
Wc téma:
Van itt minden kéremszépen. Kis bugyiban szaladgálás,melegebb napokon és összevissza pisilése a lakásnak,amit én nem bírok elviselni,így egy idő után visszakapja a pelenkát és moshatom a szőnyeget,domestossal a padlót stb...merthogy szól a drága gyermek,de csak utólag,megmutatván a helyszínt,ahová éppen sikerült a pisi stb...
Van olyan kis hogy mondja hogy tata tata tata de mire rájövök,hogy bekakált,addigra már lepényszerűen szétterült a produktum a szőnyegen (ezt szintén nem bírom )
Kedvenc pisilős baba ráültetése a wc-re ezek után a többi baba wc-be hajigálása,(majd lehipózása.)
Anyuka ül a wc-n,míg gyereke leteker nyolcvan méter wc papírt és az ölébe nyomkodja,vagy,előkotor 2-3 pelenkát,hogy azt én márpedig vegyem fel,ha nem teszem- merthogy ugye nem teszem- akkor őrült sivalkodásban tör ki,és fetreng a földön...
Pelenka wc-be dobálása,mivelhogy kaka mindig wc-be kerül és Réka húzza le örömmel.
Van tiszta pelenka elővétel és ráfekvés,sőt ön-popsikrémezés,de akkor a fal is olyan persze.
Tervezett wc szűkítő vásárlása,de már ült a gyermek a wc-n kb heti 3-4 alkalommal,mivel semmi produktum nem történt,nem is erőlködtünk tovább. Néha jön,hogy ő oda akar ülni,akkor odaül és ennyi.
Idegileg nem bírok többet,bilizni én nem akarok vele,ott a klotyó,ha kell. Gondolom a bölcsiben majd biliztetik...meg a mamáknál is. Addig is, én a wc-t fogom előnyben részesíteni.
Hiszti:
Nagyon durva. Fetrengéses,hányásos,őrjöngéses,de valahogy mindig vége szakad,most éppen bírom...hullámvölgyeim vannak. Most a kuplerájt nem bírom elviselni,a maszatos bútort és a zsírkrétás falat,de van,hogy ez érdekel a legkevésbé és a hiszti őrjít meg.Naponta változhat.
Tényleg hasonlítanak V és R tényleg. Szerintem is,bár friss képet szeretnék látni Veronikáról...
Kaja:
Most épp nemannyirajóleszem van,de már nem erőlködöm akkor a rendes kaját ne egye.
Ma evett egy fél tányér tarhonyáshúst gyerektányérnyi,meg egy fruttapura pépet az kb 100 ml,szerintem az elég ebédre,szóval közepes,ivott még egy dl tápit alvás előtt (nincs viszonyítási alapom...szerintetek ez normális mennyiség???
Timi,
Apa jobb karja tele van tetoválva (szerintem a bal is tele lesz hamarosan...szóval pulóver.) anyuka a jobb veséjén hord egy koronás szívet,eljegyzési ajándék volt,egyforma az urammal,neki a karján van egy. Lesz még szerintem tetkóm,de olyan helyen,ahol nem feltűnő,mivel nem gondolom,hogy jónéven venné a főnököm...
Koncertre régi taníványokkal mentem velük fogok menni aug.ban is,tök jó volt (a tenyerükön hordoznak persze
) szóval csípem őket na.
3 kávé fogy el egy nap 2 idegméreg,erős presszókávé,a kedvencem a segafredó,vagy a café pele,de mivel az drága így ritkábban veszek,omniát szoktam vagy zöld "csibót"...és egy három az egyben kávé. Ha csak azt innék szerintem végem lenne.
Voltam allergia gyógyszerért és megmérte a doki a vérnyomásom (110/70) 3 kávé után...hát mondom én hogy nem hat.)
Ildi,
Kiderült,hogy nem igényeltem még a gyes-t holnap megyek,meg a csp-t is kell...szóval egyelőre itt tart a dolog,de már rendes pénzt fogok kapni a jövő hónapban.
Holnap suliba megyek,ma meg fordítani kéne,mert én állat elvállaltam egy baromi nagy anyagot,ingyen,szívességet teszek egy barátnőmnek,persze szívesen teszem,de nem láttam át,hogy ennyi a meló vele,tegnap 15.00 ig le kellett adni egy részét,hát mit mondjak elég durva...Most is azt kéne írnom
Nagyon állat a nyaklánc.Most felhergeltem magam,lehet rendelek én is...
Na megyek gépelek...
puszika