Sziasztok!
Munyához kapcsolódva tényleg köszi a sok "csuklós" hozzászólást, engem is megnyugtatott. Nagyon furcsa lesz, ha tényleg izgő-mozgó, aktív sajtkukac lesz Lara babából. Én eddig nem erre számítottam, mivel alapvetően mindketten elég nyugis természetűek vagyunk, de aztán lehet, hogy Ő majd "bombát robbant"!
Pocakos képet majd csinálunk és próbálok feltenni. Egyébként minden hónap 23-án szoktunk képet csinálni a hasamról, de majd most egész alakosat csináltatok.
Niki!
Aranyosak vagytok, hogy gondoltatok rám is a talival kapcsolatban, de több program is van a láthatáron, úgy mint Bettiéknél. Úgyhogy köszi szépen a meghívást,de nem tudok menni.
A kézfogós képen oan szépek és aranyosak vagytok. (persze a többi is jó)
Rami!
Én Bajára jártam fősulira, sőt utána még másoddiplomára is, de egyetlen egyszer sem voltunk a Halászléfőzőn, pedig mindig készültünk. Jó szokott lenni? Érdemes oda annak is elmenni, aki nem baráti társasággal megy, csak nézelődni?
Betti!
Jó strapás és pörgős lehet a gyakorlat, ha ilyen sokat kell rohangálnod. (az nst-re értettem)
Sok szülésen voltál már?
Tudod beszéltünk korábban a szülésznő választásról. Majd írok privát üzit.
Dorka!
Nagyon cukik a Tiszás képek. Annak idején amikor még hétvégi kiruccanásként utazgattam Szolnokra, nagyon sokszor lebicajoztunk Szandáról Rákóciba a strandra. Akkor nagyon tetszett, de az utóbbi pár évben nem voltunk, inkább átszoktunk az állóvizekre.
Balwin!
Gratulálok Annalucának, biztos édes lehet ahogy próbálkozik.
Szilbee!
Kitartást nektek a munkához. Elég nehéz lehet úgy felújítattni meg festetni, hogy közben ott is kell lakni. Ezt azért írom, mert nekem még ilyesmiben nem volt részem. Amikor festés, felújítás volt sosem ott laktunk, amit éppen csináltattunk. Ez is mutatja, hogy elég sokat költöztünk az elmúlt időszakban...
BBJ!
A mosógépet dettó ugyanúgy takarítom, ahogy Márti. Az adagolót szétbuherálom a legapróbb darabjaira és fogkefével sikálom. A gumis részét meg szivaccsal áttörölgetem.szóval újat nem tudok javasolni és írni.
Rólunk annyi, hogy telnek-múlnak a napok (mint írtam elég mozgalmasan). Szedem a vasat és a magnéziumot (a Balcsi előtt írta fel a doki, mert egy kicsit rövidült a méhnyak, de azóta (kopp,kopp) nem rosszabodott).
Egyébként ki kell húznom szept. 7-ig, mert aug-ban szabin lesz az orvos. Az utolsó héten már van, úgyhogy addig remélem nem szeretne majd kijönni...