Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Munyához kapcsolódva tényleg köszi a sok "csuklós" hozzászólást, engem is megnyugtatott. Nagyon furcsa lesz, ha tényleg izgő-mozgó, aktív sajtkukac lesz Lara babából. Én eddig nem erre számítottam, mivel alapvetően mindketten elég nyugis természetűek vagyunk, de aztán lehet, hogy Ő majd "bombát robbant"! :lol:

Pocakos képet majd csinálunk és próbálok feltenni. Egyébként minden hónap 23-án szoktunk képet csinálni a hasamról, de majd most egész alakosat csináltatok.

Niki!
Aranyosak vagytok, hogy gondoltatok rám is a talival kapcsolatban, de több program is van a láthatáron, úgy mint Bettiéknél. Úgyhogy köszi szépen a meghívást,de nem tudok menni.
A kézfogós képen oan szépek és aranyosak vagytok. (persze a többi is jó) :D

Rami!
Én Bajára jártam fősulira, sőt utána még másoddiplomára is, de egyetlen egyszer sem voltunk a Halászléfőzőn, pedig mindig készültünk. Jó szokott lenni? Érdemes oda annak is elmenni, aki nem baráti társasággal megy, csak nézelődni?

Betti!
Jó strapás és pörgős lehet a gyakorlat, ha ilyen sokat kell rohangálnod. (az nst-re értettem)
Sok szülésen voltál már?
Tudod beszéltünk korábban a szülésznő választásról. Majd írok privát üzit.

Dorka!
Nagyon cukik a Tiszás képek. Annak idején amikor még hétvégi kiruccanásként utazgattam Szolnokra, nagyon sokszor lebicajoztunk Szandáról Rákóciba a strandra. Akkor nagyon tetszett, de az utóbbi pár évben nem voltunk, inkább átszoktunk az állóvizekre. :D

Balwin!
Gratulálok Annalucának, biztos édes lehet ahogy próbálkozik. :D

Szilbee!
Kitartást nektek a munkához. Elég nehéz lehet úgy felújítattni meg festetni, hogy közben ott is kell lakni. Ezt azért írom, mert nekem még ilyesmiben nem volt részem. Amikor festés, felújítás volt sosem ott laktunk, amit éppen csináltattunk. Ez is mutatja, hogy elég sokat költöztünk az elmúlt időszakban... :)

BBJ!
A mosógépet dettó ugyanúgy takarítom, ahogy Márti. Az adagolót szétbuherálom a legapróbb darabjaira és fogkefével sikálom. A gumis részét meg szivaccsal áttörölgetem.szóval újat nem tudok javasolni és írni. :roll:

Rólunk annyi, hogy telnek-múlnak a napok (mint írtam elég mozgalmasan). Szedem a vasat és a magnéziumot (a Balcsi előtt írta fel a doki, mert egy kicsit rövidült a méhnyak, de azóta (kopp,kopp) nem rosszabodott).
Egyébként ki kell húznom szept. 7-ig, mert aug-ban szabin lesz az orvos. Az utolsó héten már van, úgyhogy addig remélem nem szeretne majd kijönni... :D

KépKép
kitten13

Dorka! Köszi az útbaigazítást! Épp most olvastam, hogy újra itt a hőség! :roll: Hát én nem nagyon vettem észre azt a hidegfrontot... Szombaton tali, lehet vasárnap délután kimegyünk. De majd beszélünk még a talin Nikiéknél!

Niki! Láttalak ma a szép nagyobbik lányoddal! A városban láttalak, egy zebránál várakoztatok a Baross utcán.

Szilbee! Mindíg elfelejtem! Párodat és Leventét pedig múlt hét szrdán (vagy kedden?) láttam a Corában a tejes-vajas soron. Ti Dáviddal nem voltatok ott? Sasoltam utánna nagyon, de nem láttalak.

Nálunk is festeni kellene... Festőre nem akarunk költeni (fürdőszoba, konyha, előtér). De most tényleg, hogy lehet festeni egy másfél éves gyerkőc mellett? Gondolom csak úgy, ha mi (babó és én) nem vagyunk itthon. De nem vonz az ötlet, hogy anyóshoz költözzünk egy hétre, Peti meg a szabadsága ideje alatt egyedül fessen otthon. :?

Évi! Köszönöm az érdeklődést, jó volt otthon lenni. peti újra lelép 14-től németbe, valószínű akkor is hazamegyünk babóval.

Végül is a Chicco-t csak elvetettük, mert nagyon pici alul a rakodó rekesz. Úgy imádom ezt a PegPeregót! Olyan nem szívesen adom oda! :cry:

Na hirtelen ennyi.

Ja, én talira olyasmi sütit viszek, mint Márti a múltkor Juditékhoz, csak nem lesz benne gyümölcs: kekszes krémes.

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga

jó reggelt!

Hát nálunk sem hűlt le nagyon a lakás, de szombatra 35-ig mondja ( de lehet nem erre, ez csak a tv-s előrejelzés!), ma lesz a legmelegebb, aztán hül csütörtökig, aztán vissza...

stipi-stopi keksztekercs szombatra!

Olga!
azt a fajtát, ami nekünk van, azt nem néztétek? a ponee? annyira nem kicsi, belefér Gréti ratz-fratza, ha elfárad....mos két teli szatyor pihen benne, lapra fordítva. bár az nem esernyőre, csak lapra csukható.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hall!

Na a konyha kész... a folyosó előkészítve a festéshez. Már csak apjukat várom, hogy hozza a festéket.

Olga! Mi is ott voltunk vhol.. szerintem a kenyereknél. Mi Dévvel csak ritkán megyünk a hideg pultok közé (általában rövid gatyában van.. azé). De kár hogy nem találkoztunk! :(
Mi anno egyébként úgy csináltuk a festést (mikor L. másfél volt), hogy a kölköre napközben a nagyanja vigyázott... leginkább mondjuk du-án, míg aludt. Most így viszonylag könnyű Dávid mellett, mert mikor alszik, akkor pakolászok és festek.

Na még megnézem az előző oldalt is...
szilbee

Kitten! Igen tényleg elég macerás így, de igyexem okosan csinálni, minél több mindenhez hozzáférjünk. Bár nagyon nem egyszerű dolog... pláne ha apjuk hazajön és pakol! :twisted:

Munya! Nagyon szép, formás a pocid!

Balwin! Gratula a kiscsajodnak! :D :D

Tali: Csináljak esetleg pizzacsigákat? Csak hogy legyen vmi kevésbé édes is... Hmm?

Jó ez a szabadvízi strandolás. Anno nekünk is megfordult a fejünkben, de nagyon nem mertük belevinni a vízbe Leventét... anélkül meg nem jó sülni a napon vagy árnyékban. Mondjuk a strandolás előtt (majd 12 hós volt) vagy egy hónapot agyaltunk, hogy vigyük? ne vigyük? Egy rakat dolog megfordult a fejünkben... ott is mindenféle emberek belementek a vízbe... Aztán csak elvittük és baja nem lett, de lehet csak a vakszerencse miatt. Dávidot most jobban féltem... de Levente miatt el kell hogy menjünk strandolni, pláne, hogy most már jól van. Majd viszünk Dávidnak kis medencét legrosszabb esetben és feltöltjök vízzel a zuhanyzóból... :roll:

De tényleg! Tudja vki? Gyógyvízbe lehet vinni gyereket? vagy csak 3 éves kor fölött? (Nem tudom honnan veszem ezt a kort... csak úgy rémlik.) vagy még később?
És ha nem akkor miért nem?
szilbee

Ja és a "sátor" ilyen... 2008.06.16-án készül a kép. Még Dávid a pocakban volt... Levente mögött... :wink:

Kép
szilbee

Sziasztok!

Judit! A tiétekkel azon kívül, hogy sehol sem árulják (így meg sem tudjuk nézni, esetleg a tiéteket) semmi gondunk nincs. Tegnap is voltuk bababolt látógatóba délután, de hát... ötkor bezár szinte minden. A Ficánka volt 6ig nyitva, a Tófenék uton meg ami közvetlen a Babavilág mellett van fél 6ig, de pont tegnap csak 5ig voltak nyitva. Ugyhogy ma is megyünk, először a Mária úti sarkon akarjuk megnézni a kocsikat, utánna megyünk a Tófenékre. Mostmár nem szempont, hogy ernyőre csukható legyen, mert azoknak olyan kicsi a rakodórészük.

Szilbee! Pizzás csiga jó lesz! :D Meg jó fain a sátor! A tiszaligeti strandon lehet vinni gyógyvizbe a gyerekeket, (az egyik felébe). De egyébként én úgy tudom, hogy az a meleg víz megterheli a szervezetüket, hiszen felnöttek is csak negyed órát tölthetnének gyógyvizben, majd fél óra szünet (mint a szaunánál). Ezt egy volt kollégám mondta, aki szoboszlón volt a négy évszakban, és mondta, hogy a fürdőmester negyed óra múlva itte neki a köntöst, hogy most pihi következik.

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Most lett vona egy kis időm, de abban a pillanatban ahogy bejelentkeztem Kata felébredt.
Megkapta tegnap a 15 hós oltást, jól viselte, egyelőre semmi baja tőle, kopp, kopp, kopp.

Majd jövök. A talira mindenféle süti jó lesz, én szendvicseket csinálok.

Niki

Kép
Kép
csni

Sziasztok!

Na itt vagyok. Visszaolvastam. Megnéztem a képeket is...nagyon szupik!
Niki, szépek vagytok!
Dorka, tényleg jó lehet az a szabadstrand. Szabi bele is ment egy kicsit a vízbe? Meg a Cserkés képek is tök jók!
Annalucus meg Nimi si nagyon édes! Gratlua az első lépésekhez! :D
Anna Veletek mi újság? Nem nagyon írsz mostanában.
Évi, tényleg szupi helyen voltatok, jó képeket csináltatok!
Örülök, hogy a pocakosok is jól vannak. (Kata merre vagy?)
Judit, mi az a ratz-fratz? Bár gondolom, valami kis bicikli-féle...
Olga, milyen kocsit vesztek végül? Tesód megharagudna, ha nem adnátok oda a PP-t?Balázst beírattátok "rendes" bölcsibe, vagy jövőre is a Pletykafaluba fog járni?
Én meglepetést viszek a talira. (még nekem is az :mrgreen:) De nem megyek üres kézzel, az tuti :wink: Viszont Szilbee pizzás csigája jöhet!!!!

Na akkor rólunk: jó volt a múlt hét, bár ott is csak azt csináltuk,amit itthon, de ahogy Judit is mondta, jó kiszabadulni egy kicsit néha az itthoni rutinból...meg hát ott Zsófi minden nap tudott a kertben homokozi, pancsizni, hintázni...olyan jó volt. Esz is a fene nagyon egy kertes házért. Minden nap kergettük a macskákat is. És "megtanult " beszélni, megvan a 3 első szavunk: 1. :lámpa 2.: cica 3: dédi. . Persze nem teljesen tisztán, de felismerhetően. Azóta már egyszer azt is mondta, hogy "pogácsa"mikor meglátta a fornettis zacskót a kezemben. De komolyan. Én is csak így lestem: :shock: (ugyanis minden nap veszek neki a délelőtti sétánk alkalmával fornettis pogit, így azt már nagyon ismeri)
Már próbál álldogálni egyedül is, néha sikerül is neki :) Ja, és teljesen áttértünk a darabos kajára, csak olyat hajlandó megenni, amit a kezébe tudok adni. Pépes, vagy összetört kaja szóba se jöhet, nagy ívben veri ki a kezemből a kanalat. Még jó, hogy vagy 30 üveg bébiétel van a kamrában :? Na ennyit rólunk. Bocsi, hogy litániát írtam a kölkömről, de most másról nem tudok írni.

Várom nagyon a szombati talit!

Kép

Kép
ditke2007

Szilvi: Mármint 2007, ugye? :wink:

Azt mondják, lesz vagy 36 fok szombaton....Mikortól is lesz a tali? Este 10-től?? :D
Elvihetem apát fotózni a gyerekeket? Ha nagyon meleg lesz, akkor mi később megyünk...asszem.

Olga: AKkor vegyetek tesódnak egy kocsit. Az nem jó ötlet?

Ditke: Lámpa, mint első szó? :shock:

Balwin: Első lépésecskékhez gratula!
jaimee1

szió,

Ditke, végre írtál! :) Zsófinak is jót tehetett a "klímaváltozás", ha ennyit fejlődött egy hét alatt!
Szabi is volt a Tiszában, élvezte, de leginkább a partján ücsörgött, homokozott. De bevitte az apja a nyakában, meg az úszógumiban is "úszott" :)
Ja, és ha felszámolod a kamrai bébiételeket, akkor én szívesen átveszek belőle, úgysem akarok főzni a Balcsin!!!! Mjad írd már meg, mik vannak!
Leventénél és Szabolcsnál is a lámpa volt az első szó!!!

Niki, ha nagy lesz a meleg, akkor sztem mi is csak később mennénk, olyan fél 6 körül, ha jó nektek is!!

Judit,a ratz-fatz-ot már én is kérdzni akartam...

Szilbee, mi már nem parázunk a strandoktól, az élővizeket meg amúgy is jobban ajánlják az öntisztuló folyamat miatt, és így a Balcsi előtt főpróbát tarthattunk. :)
Anno Cegléden is 2-3 percre megmártóztunk a 36 fokos termálvízbe, akkor sem volt semmi gond, kopp-kopp! Még semmilyen hasmenés vagy bőrkiütés nem volt strand után...
de a kismedencét is visszük a Balcsira, biztos ami biztos.

Munya, tényleg jó nagy a pocid, nagyon szép, irigy-irigy.... :)

OLga, akkor majd dumcsi szombaton!

Ja, és Márti! Én most egy barátnőmtől kaptam az infot, hogy a Calgonit mosogatógépekhez ajánlott kétfázisú tisztítószerét öntsem a mosógépbe, és csodákat tesz! 1.300 Ft ugyan, de tényleg leoldotta a vízkövet, és kellemes illata is lett! Aztán persze ott van még a sika-mika a mosószer tárolórekeszénél...
azt úúúúgy utálom én is....

Kép
Kép
dorkáék

Hali!

Dorka, Szilbee! Plííííííííz! Szerintetek Kövesdinél van nyári szabi? Holnap vinnénk Dorkát, de tel.szám hiányában nem tudom megérdeklődni. :( Aztán mégsem kéne lyukra futni, ha már beautózunk... Vagy nehezet kérdeztem?

donkoaniko

Erika! JA! 2007. :lol:

Köszönöm a válaszokat gyógymedence kapcsán!!! :)

Dorka! Én azért is vok nagyon para strand ügyben, mert 2 éve miután kint voltunk (veletek) strandolni 2 nap múlva mesélte az egyik ismink hogy köv. nap voltak ők is kint a strandon és iszonyat hasmenést kapott a kiscsaj (kb. Leventével voltak egy idősek), pedig ők is u.abban a medencében voltak mint mi előző nap... a kis csajszi meg csak bébi kaját evett, így valszínű a víztől volt baja.
szilbee

Anikó! Nem tudom... és még csak meg se tudom most neked nézni, mert tőlünk igen csak messze van a rendelője. :(

Menek vissza festeni... minnyá kész vok vele...
szilbee

Szilbee, én is aggódtam, meg lesz még biztos, amikor valamit beharapunk a strandon.... de úgy élvezi a vizet!

Anikó, majd ma arra sétálok, úgyis itt van 5 percnyire, és megsasolom, ki van-e írva valami, jó?

Kép
Kép
dorkáék

ÓÓÓ, Dorka, nagyon aranyos vagy!! :lol:

donkoaniko

Anikó! Ezt találtam a neten! Van telszám is... hátha még jó... a rendelési idő stimmel.

http://www.mimnet.hu/0100_hun/0100_info ... asp?id=346
szilbee

Ja nem! Várj! Ez Abony.. most látom. :?
szilbee

Szilbee! Jaja, ez Abony, de csak ezt találtam én is róla sajnos.

donkoaniko

Na, itt vagyok megint. Talán most végig tudom írni a hozzászólást.

Köszönjük a dícséreteket a lagzis képekről.

Szóval, Kata megkapta az olást, most kicsit piros a helye. Többieknek volt ilyen, akik már megkapták? (Balázs, Nimi, Jázmin)
Dorcsi jól van, Ő is menne már strandra, apát megpróbálom egy vasárnapi strandolásra rábeszélni.

Tali: Persze, hogy nem baj, ha késsőbb jöttök. Én kb. 3-ra elkészülök, aztán várok mindenkik, apákat is.

Olga: Én meg szerintem a sógornőddel találkoztam múltkor a tiszaparti játszótéren. Akkor kapcsoltam, amikor mondta, hogy a Marci fia majdnem egy napon született a sógornőjével.

Dorka: Szuperek a tiszás képek. Kedvet csináltál hozzá nekünk is.

Szilbee: Kitartást a festéshez!

Márti: Angélának jobbulást!

Balwin Judit: Gratula Annalucusnak az első lépésekhez!

Ditke: Örülök, hogy jól érezttétek Magatokat és gratula Zsófi babának a beszélgetéshez.

Anikó: Sajnos én nem tudom Kövesdit, pedig mi is készülünk Hozzá.

Judit: :D Csakhogy jobb kedved legyen.

Munya: Szép a pocid. Tali 12-én nálunk.

Niki

Kép
Kép
csni

Anikó, KÖVESDI DOKI SZABADSÁGON VAN, majd július 16-án szerdán 16 órakor rendel legközelebb!!!

heheh, köv. tali a Tiszán???? :wink: :wink:

Kép
Kép
dorkáék

Dorka! Naggggyon köszi, hogy megnézted!!! Hát akkor tényleg potyára mentünk volna be!
Na de jövő héten meg csüt. szemészet, péntek 4 hós oltás, úgyhogy sztem nem stresszelem még szerdán is Dorcit, kicsit sok lenne 3 nap alatt... Inkább az azutáni hét talán. :roll: De még majd meglátom. Tényleg még egyszer köszike a segítséget!!!

donkoaniko

Ó, Anikó, örülök, ha segíthettem, itt volt a közleben...
Tényleg, mi is aznap megyünk szemészhez!!

Niki, barihimlő elleni oltásnál pici piros pont maradt 2-3 napig, más tünet nem volt...

Szabi újabb kedvenc időtöltése lett a bukfencezés! :) Négykézláb áll, leteszi a fejét, és várja, hogy átfordítsuk... :) Ha meg azt mondjuk, bukfenc, már vágja is magát a pózba! :)

Szilbee, Ed mesélte, milyen színeket választottatok, de képet nem dobnál??? Holnap már pihi, vagy sok a pakolnivaló?

Kata, Kati, Kné Erika, Virág, merre jártok?
Szami, házat újítotok? Miújság?
katlina, jó már a gép??

Kép
Kép
dorkáék

Niki!
Pussz!

Dorka!
nekem kellett ez a mosógépes valami, valami ilyesmire gondoltam!

jaj de édes lehet! azt is úgy szeretik a gyerekek a bukfencet!

Szilbee!
én is kíváncsi lennék a végeredményre!

a ratz-fratz egy pedál nélküli bringa. már Maon is kapható, mi Németo-ból hozattuk. fejleszti az egyensúlyérzékét, meg jobb, mint a motor, már nagyobbaknak való. ugyanazon az elven működik, löknie kell magát, akkor halad, de akkor lehet elvisszük a talira... csak hoyg alakuljon a járműpark.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szép estét!

A gépem most éppen jó, de teljesen kiszámíthatatlan... :cry:

Oltás: Jázmin egyszer sem sírt, pedig 3 helyre kapta az oltásokat : a két vállába és a kis combocskájába (15 hós+ Prevenár emlékeztető+barihimlő elleni). Doktor bácsi szerint nem kell borogatni és lázkúp sem kell - s neki lett igaza: Jázminon észre sem lehetett venni, hogy bármit is kapott volna. Amúgy 10 kiló és 78 cm.

A ház halad, képek még nincsenek, valahol nem is bánom, hogy nem az igazi a számítógép, így sincs időm semmire... A fenti részen kész a tapétázás, ma hozták az új kádat, elkezdődött a lenti szint kövezése. Most nagyon úgy tűnik, július 25-26-án költözünk.

Talira most már biztos, hogy nem tudunk menni, nagyon sajnálom, majd várom a képeket és irigykedem :cry:

Gratulálok az első lépésekhez Anna Lucusnak :lol:

SAC rajongók: a zenei fórumra feltettem a mozifilm zenéjét, meg fent van az új Vuk zenéje is, ha érdekel valakit!

Apa reggel hattól sokszor este 10-ig bent van az Üzemben, megy az aratás ezerrel, úgyhogy a hulla fáradt vagyok kifejezés a legenyhébb, amit az állapotomra mondani tudok... Lassan dobozolni is elkezdek...

He-he, mire vége a költözésnek, már el is felejtitek, hogy én is járok erre néha...

Nah, elmegyek az ágyam irányába, ill. előtte még zuhanyozni... :roll:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Sziasztok!

Szami! Kitartást! :wink:

Húh, de jó sokat írtatok!

Ditke! Most úgy néz ki, hogy egy lapra csukható can-neonato maradt fent a rostán. Nagy bevásárlókosár, elől karfa, lábzsák, esővédő, és egy kézzel dönthető háttámla (nem a hevederes megoldás). Az is 30 pénz, még pár napig hagyjuk érlelődni a dolgot. Sajna hugomék nem igen tudnának új babakocsit venni, mert most vettek kertesházat, cirka 25 milláért, és elég szép törlesztőrészlet van rajta. Mindent most kellett megvenniük (mosógép, hütő, mikró, stb), mert Norbi szüleinél laktak. Most is együtt laknak egy két generációs családi házat vettek közösen. És hát valjuk be őszintén, hogy itt a fórumon is olvastam, hogy aki ezt az olcsobb Bergont vette meg, senki nem volt megelégedve vele. Meg azzal boltba menni, buszra szállni, lépcsőn cipelni,
stb...

Később jövök, játszira KELL mennünk. :roll:

Olga

Kép
juhaszolga

Hall!

Még ma fel kell varázsolnom a bordűrt, után teszek majd képet. Ja és még rendbe kell tenni L. szobáját, mert mindent oda nyomattunk be... és így egyúttal a kamrát is meg kell csinálnom, hogy legyen hova pakolnom L. szobájából...

Niki! Én is kaptam (két szurit is) b.himlő ellen... Nekem is piri volt pár napig és marha érzékeny vagy 1 hétig.

Kata!!!!! Ti hogy vagytok??? Régen írtál már!

Rólunk: Tegnap esete Dávid hányt... :shock: Azóta nincs semmi... még hőemelkedés se. Ma reggel beszéltem anyummal és mondta, hogy Levente is hányt tegnap esete. :shock: Pár nappal előtte meg ők maguk is és L. uncsitesója is.
Úgyhogy ez tuti vmi virnyákos kórság. Szerintem a hétvégi Búcsú alkalmával szedtek össze vmit.
Ha a fiúk szombat du-ig TOTÁL tünetmentesek lesznek, csak akkor megyünk a talira. Egyébként már Levente is jól van... remélem így is marad. Szegénykém... pont most nem voltam ott vele. :cry: Mindenesetre apja ma hazahozza.
Dokihoz akkor visszük őket, ha megen rosszul lesznek ill. felszökik a lázuk. (Sajna Orosz Ági is szabin van. :( ) Szerencsére ennek egynelőre semmi jele. kop-kop-kop!
szilbee

Szilbee!
jajj szegénykék! hátha a kis gyomruk ezzel ki is dolgozta magából a cuccost.

Jó munkát mára is!

Szami!
Na ne hidd, hogy megúszod képek nélkül! addig úgysem hagyunk békén!

kitartást neked is! húú már csak 1-2 hét, és lehet költözni! de jó! ez lebegjen a szemed előtt!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Valószínűleg az állapotom miatt vagyok érzékenyebb a dolgokra, de minden nap valami új f@szság történik velem/velünk, így ha olvasok is, írni már nincs erőm.

Tegnap voltam Dinyánál, minden ok. De hát ez is... apa nem jött haza időben, gyerekkel háromnegyed 6-kor (negyed 7-re mentem) még kint iszap birkóztam, barátai kint az utcán, biztosan be tudtam hozni, mert fürödtem volna... Tiszta ideg voltam... Éjszaka olyan hasmars jött rám, majd el ájultam, ritka rosszul voltam... még most is elég lipántos vagyok. A szomszéd tegnap előtt egy viperának látszó hüllőt csapott agyon a lapáttal a garázsában... azóta is látom álmomban, hogy a szobában tekergőzik... Alig merek kiszállni a garázsban a kocsiból, nézem a betont, nehogy rálépjek... Tegnap reggelre egy kb. 10cm hosszú varangy költözött a teraszunkra... fél méterre tőlem láttam meg... délután a szomszéd kirepítette a gátfelé... de már ma reggel is azt sasoltam, hogy visszajött-e...A munkahelyem... no comment... Nagycsomó talpas muhar jött ki a pázsitunkban (szelektív gyomirtóval nem irtható, csak kézzel... csak rám vár)... A UPC átvágott... most jöttem rá...sokkal többet von a számlámról, mint jogos lenne... És különben is a VCSM-nek mi ez a f@szsága, hogy be kell jelenteni a vízóra állást..., de ki is jönnek leolvasni... majd biztos lefekszem a vízóra aknába megnézni... az is televan mindenféle élőlénnyel...

(egy icipici jó: szombaton volt a diplomaosztóm)

Niki: még nem tudom, megyünk-e. Szeretnék, de lehet, hogy a negatívságom nem kéne átragasztani senkire...

(Ha egy kicsit lejjebb megy a Tisza vize, Nagykörűben is nagyon szép lesz a part, és mindenféle infrastruktúra van lent... homokozó, labdajátékokhoz pályák, öltözők, wc, büfé, sátorhely)

És különben meg elegem van mindenből. Bocsi.

Kép

Kép
szolkata

SZiasztok!

Kata: te szegény, ennyi csini állattal találkozni rövid időn belül...bár még a meztelen csiga, néhány rágcsáló faj hiányzik a palettáról. Vipera nincs errefelé, ártatlan sikló lehetett. Persze én is bemajréztam volna tőle.

Hú, VCSM, jó hogy mondod, még el sem olvastam a tájékoztatójukat. :oops:

Diplihez gratula újra! Kis sityak, talár, minden volt?

Olga: olcsóbb Bergon...az nem tom milyen, de a szuper kategóriájával sem lehet buszra szállni, boltba járni, utazni, kell mellé egy másik kocsi, egy sportkocsi. Így oké.

Szami: lebegjen előtted a cél....Nagyon sajnálom, hogy nem jöttök a talira. :(

Szilvi: van most valami ...osós nyavalya, gyakori a srácok panasza. Teljes gyógyulást szombatig!
jaimee1

Jah, tegnepelőtt mi is sűrűn adtuk a WC kilincset egymásnak apával. Mitől? Mitől? Nem tudtunk rájönni. Tejfölös uborkasaláta kontra dinnye? 3 napja a hűtőben pislogó??? Már jobban vagyunk.
jaimee1

Jaimee: a meztelen csiga itt természetes... az nem is izgi. Állítólag a vízisikló nem támad, ez meg felágaskodott és támadt. Két sárga pötty volt a feje tetején. Nem tom.

Kép

Kép
szolkata

Ja igen, minden. Mármint talár...

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Hányós, hasmenősöknek jobbulást! Szombatra tessék meggyógyulni!

Kata nem barihimlő ellenit kapott, hanem a 15 hósat, bár abba meg a rózsahimlő van benne. A védőnő azt mondta, bepirosodhat.

Kata: Már épp akartam Neked privit írni, hogy jössz-e. Diplomához gratula (én még nem gratuláltam).

Szami: Kitartás! A cél lebegjen a szemed előtt!

Niki

Kép
Kép
csni

Kata: Hűazanyját.... :shock: :shock: Hát az van nem sikló volt, vagy....Hűűűű....
jaimee1

Kata: Aszongya apukám, a sikló ismérve a fején levő két sárga folt!!! Jó hír?
jaimee1

Ja és azt mondja, dehogynemtámad!!! De soha sem harap.

Közvetítésnek vége! :D
jaimee1

Húú micsoda forródrót!

Jaimee!
mit nem tud apukád! Ubira dinnye? nem tudom, nekem nem tűnik rossz választásnak... vagy mégis az? három nap meg végképp nem a hűtőben...

Kata!
hát lehet az ideg űzött ki a klotyóba? én sem vagyok valami hyper hangulatban, de már megszoktam... nálunk a család....sajnos nem választható, mint a barát. ha valakit valami rossz dolog ér, akkor ésszerűen a családhoz fordul támaszért... na nálunk ez pont fordítva műkszik... engem onnan ér támadás mindig...

Fényképet dobjál már, na nem az állatokról, hanem magadról/magatokról, gondolom az ünnepségen készült!

ja és szombaton, gyere már, én is negatív vagyok, legalább ott kapunk egy kis pozitív energiát!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Na fel a fejjel csajok! Miket hallok itt! :wink:

Na folytatom a reggel megkezdet gondolatokat:
Ditke! Nálunk a néni volt az első, de a lámpa tuti benne volt az első ötben! Ja, és a bébikajával mi is igy jártunk. Szomszéd lépcsőházban lakótól vettem át több mint 30 üveggel, és egy hét nem telt bele, a gyerekem nem akart belőle enni. Hiába szedtem ki tányérra, az már nem kellett neki. Kb. 1 éves kora óta fözögetek neki. Mi is elajándékoztuk a maradékot. :roll:

Jaimee! Hogy vegyünk a hugoméknak kocsit? :oops: Jó is lenne, ha meg tudnám tenni... De a hugom a Brendonban dolgozott, így tudja, hogy mit NEM akar... Ami az ő igényeinek megfelene 90 felett kezdődik... Mondjuk már Petivel beszéltük, hogy inkább ezt a 30 ezret kellene odaadni nekik, és a szülési segélyt (ami 60 körül van) ezzel kipótolva, már vadi új babakocsit vennének. Végül is szerintem nem gond, ha a babakocsit a baba születése után veszik meg. Tehát valószínű ez a variáció is meg lesz emlegetve nekik óvatosan... Bár lehet, hogy már van helye annak a pénznek... nem tudom.

Niki! Igen, nálunk is piros volt az oltás helye, de egyébként semmi panasz nem jött elő.

Dorka! Niki! És többiek! Akkor vasárnap babanetes tali a szabadstrandon? :wink:

Tényleg Dorka! Tegnap meg téged és a kiscsaládodat láttuk (autóból) a Szapáryn, ahol a kisAlexandra van. Azt a bukfences atrakciót meg szivesen megnézném! :lol: Mi még nem próbáltuk.

Olga

Kép
juhaszolga

Ja még mindig én! Ditke! Szeptembertől ha megkezdődik nekem is a suli, akkor még a magánbölcsibe megy, mert ha betöltötte a két évet akkor mehet önkormányzatis bölcsibe (vagy ha lemondok a gyedről). Úgyhogy inkább igy lesz, és nov. 17-én már kezdjük a beszokatást itt a Jósikán.

Olga

Kép
juhaszolga

Kata! Judit nagyon jól mondja! Legalább nyernél egy kis + energiát. Nekem se árt... bár nekem gyerek elvonási tüneteim vannak. De du-án már hozza haza Ed Leventét!!!

Na akkor közkívánatra!

Kép
Platinum / bodza

Na menek.. rakom a rendet, míg Pindúr Pandúr alszik.
szilbee

Balwin Judit és Anna! Életjelet!

Olga

Kép
juhaszolga

Szilbee! Nagyon szép lett! Jöhetsz hozzán is! :wink:

Olga

Kép
juhaszolga

Olga! Akkor remélem össze futunk majd ősszel a bölcsinél. Esetleg direkte?! ;) Mikor majd megyek Leventéért az oviba. :)
szilbee

Húú Szilbee!
Te ilyen ügyes vagy?! nem vállalsz egy kis fusi munkát? szólok, aztán jöhetsz, azért ne kapkodj, oylan 2-3 év....

szép lett!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Háló!

Vagyok itt-ott.....

kicsit lustán....sok dologgal....

Olga!
Jó lesz úgy ha én is a talira viszem a pontot...addig mán sehogy nem tudom megoldani....

Virág!
Na sikerált elkezden a maratoni edzéseket?....Haladsz már a R. Réka felé??? :lol:

Ja télleg Jaimee!
Akartam már kérdezni a Popipopi a Pakapopiból jött...mert nekünk van olyan zenélős meg csörgős bébiizénk :lol:

TEgnap én is vettem a Ficánkában egy rácsvédőt, hálózsákot meg lepedőt...tíz fölött bőven ott hagytam....

Valaki per pillanat tud fajintos gyerekszőnyeget Szolnokon?
Nekem az az igazság hg a DIégó nem jött be 5 éve vettem egyet 30.ért és 1.5 évig bírta...olyan lett mint a putrirongy.....

Judit!
Hoznál nekem 2 kis üveg különbőző mézet a talira...olyan jó immunerősítőset....Megköszönném!!!!....Ja majdan írjál már Ft-ot is...privibe.....pusssz
Aztán annál meg királyabb nincs amikor az ember büszkén feszít a lötyőgős ruháiban!!!!!!!!!!.......Csak akkor van gáz amikor bevetetem....akkor megint az az érzésem hg híztam és kezdhetem előlről.... :D

Hű ha vmit még gyorsan akartam a dícséretek meg ilyeneken kívül....ami természetes!!!!!.......akkor majd jövök.....

Ja fog.....sztem cumizni sem káros ha megfelelően ki van mindig főzve....2-3 havonta meg új véve és a gyerek foga legalább az esti lefekvés előtt alaposan megmosva....Cumisüveg szintén....

fanna3

Fanna!
ment pü, ha valaki még szeretne mézet, írjon, és akkor viszünk!

na mentem összeszedem magam...valamit fakítani kellene, 2 napja szó szerint semmit nem csináltam...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Visszaolvastam,2 napig nem volt net.

Niki:Ma délelőtt megszületett Petike,mind ketten jól vannak.Nem tudom Katinak sikerült-e utól érnie téged,mert tőlem kérdezte,hoogy tudom-e a számodat?

Szilbee:Nem irigyellek,de nagyon klassz lett.Nem tudod Orosz Ági meddig lesz szabin,mert nekünk is ő a dokink és jövő hónapban mennünk kell a 18 hós szurira.

Kata:Nem kell lejelenteni minden hónapban a vizet csak akkor,ha vmiért nem tudták leolvasni.Legalább is amikor még dolgoztam így volt,de nem tudok róla,hogy változott volna.Ahogy olvasom téged még az ág is húz,de egy kígyónak látszó vmitől én is frászt kaptam volna.

Kitten:Mi kb. 8 éve járunk a halászléfőzőre,bár mi főzni is szoktunk,de szerintem aki csak nézelődni akar eljönni annak is egy jó szombat esti program.Ha egyszer úgy alakul menjetek el.Ja és az egyik bajai barátnőm is ott tanult a fősulin.

Kép
pné rami81

Rami!Hát azt tudom csak biztosan hogy a 21-én már lesz (akkor megyünk 3 éves státuszra Leventével).
szilbee

12.000. hozzászólás! :lol: :lol: :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?