Sziasztok!
Mikor jönnék akkor mindig olyan lassú ez a babanet....alig bírom kívárni míg felenged az oldalra....
Mesi! Annyira aranyosak a képek! Ugyanolyan a játszószőnyegetek mint nekünk. Nándi nagyon szerette, de azt hiszem a játszószőnyeg minden gyereknél beválik!
Szandra! A Balcsis képek jól sikerültek! Edó tényleg egy nagy csibész...!
Olyan aranyos! Látom Taminak jó nagy szúnyogcsípést sikerült begyűjtenie.
Mondjuk ehhez nem kell a Balaton, elég ha nálunk is nyitva marad az ablak szúnyogháló nélkül..
Nutella! Már mondanom sem kell, hogy a te képeid is jól sikerültek!
Réka baba nagyon szép a kis fejkendőjében és a rózsaszín ruhájában. Milyen alkalomra öltözött így ki ? (Ha szabad megkérdezni..)
A pelenkáról való leszoktatást azt hiszem én is így fogom csinálni mint te..
Egyébként mit gondoltok, most hogy itt a nyár, Nándi másfél éves lesz egy hónap múlva, lehet próbálkozni? Vagy még nem érett ilyenre egy másfél éves gyerek? Persze siettetni nem szeretném. Finike is jelentős ereményeket ért el mint olvasom.
monka! Ezek szerint nem volt régen nőgyógyászod akihez jártál?
Csak azért azért kérdezem, mert én úgy tudom, hogy nem kell a területileg illetékes kórházban szülni. A kismamákat kivették a törvény hatálya alól és ott szülhetsz ingyen és bérmentve ahová a dokid tartozik. Vagy ez nem így van?
Lányok, mondjatok már valamit?
Kezdek kételkedni, hogy többen a területileg illetékes kórházban akarnak szülni másik topikban is....
Finike! Én örülnék ha ennyi anyagom lenne az esküvőmről. Sajnos mi egy rokont kértünk meg a videózáshoz, na szóval nem is kell többet mondani erről, már azt hiszem kifejtettem régebben.
Adra! Nagyon édesek lehetnek a gyerekek ahogy beszélni kezdenek....
A kolleganőd kislánya és Zsófi különösen édesek lehettek! Annyira aranyosak mikor így "szeretgetik" egymást.
Nándi egyébként a múlt héten kedden kapta meg a barihimlő elleni oltást.
Én naívan azt hittem, hogy ezt a 15 hós szuri után kell - valahogy ez jött le a doktornő "szövegéből". Ezek szerint lehetett volna később is beadatni? Mert én is vártam volna még vele akkor ha ez így van. Egyébként ez egy por állagú valami amit felhigítanak és szerencsére nincsen benne tartósítószer mint sok más oltásban van/volt de akkor is vártam volna vele. Nem is értem miért nem kérdeztem rá...
Valahogy az utóbbi időben megrendült az oltások terén a bizalmam...
Nitácska! A másik topikban láttam a képeket!
Mennyire friss képek voltak?
Pl. Mátéról a járműben?
Rólunk annyit, hogy a párom összeszedett valami hányós-hasmenénes vírust és most ezerrel szurkolok, hogy Nándi ne kapja el. Nem tudom mit csinálnék akkor vele, mert semmi nem marad meg a páromban sem és ezt egy gyerekkel. Napközben nem vagyunk itthon és este sem találkoznak így az apjával és mindent lemosok egy nap kétszer a fürdőben domestos-sal, de lehet hogy már ez is túlzás. Bár talán nem....a kórházat kihagynám.
mazsuzs