Új privát üzeneted érkezett!

Köszi,LÁnyok!
Tudtam,hogy Ti meg foktok érteni!!
IMádom MÜller PÉtert,nekem is mindig sok erőt ad!Ha régebbről visszaolvastok én is idéztem nektek Őt többször is!
Puszilok mindenkit!
littike

VIckyke!
Nálunk Lili lesz,ha lány lesz!Fiúnév még nincs 100%osan eldöntve.
Mindkettő név nagyon szép!!
littike

Sziasztok,

ma megint megjött.
egyelőre nekünk is ez volt az utolsó hónapunk.
doki is 2 hónap szabira megy, és nekem is elegem van. eddig bírtam.
már egy ideje agyaok B terven az éet pedig egyre inkább oyan feladatokat, dolgokat sodor elém, ami abba az irányba visz.
most nagyon bízom abban, hogy a B terv összejön, mert az is egyik régi ámom valósítaná meg.
így vagy úgy de boldog eszek, ezt ehatároztam. ha baba nélkül, akkor úgy.
igyekszem bepótoni az elmúlt 2 évet, pl. újra elkezdtem angot tanulni is.
nekem is inszem jönne, de egyeőre nem tudnám elviselni, ha az sem jön össze...akkor már nem lenne miben bíznom. addig legalább az meg van, hogy majd az inszem.

Titteket imádlak, szeretlek, drukkolok Mindenkinek. Ha van időm azért mindig benézek majd, hogy kivek mi van :)

Littike: nagyon megértelek. én is ugyanígy gondolom.

puszi Mindenkienk!

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Sziasztok!

Kisgizi!

Hallottad hogy állítólag ősztől nem lesz a doki??!! Úgy hallottam elmegy és már csak magánba fogja csinálni. Gondolom lesz helyette más.

Meg azt is mondták hogy már csak délutánonként rendel. Ez igaz?

Fel a fejjel csajok. Mindenkinek lesz babája!!!!!!!
csipcsab

Csipcsab!!!!!!!

Ti még 2 in 1??????????????????????????
Vendég

Nati!

Még igen! :? Flóra marha jól eldorbézol odabennt. :lol:
Az apja meg már teljesen kész van hogy mikor szülünk. Ha én azt tudnám. 8)
Mindenre gondoltam de arra nem hogy majd túlhordom.
csipcsab

Olyan még nem volt, hogy egy baba bent maradt volna :lol:
Legkésőbb 2 héten belül kint lesz!!!!!!!!!!!! Vagy legalábbis Debiben 2 hetet szoktak várnipluszban a babákra ha nincs semmi gond!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Most ilyen hangulat van?

Vicuska :)
Jövő héten kapod meg a gyógyszereket?

Littike :)
Meg tudunk érteni, az biztos. Te érzed mennyi energia van még benned a további kezelésekhez. A belső megnyugvás nagyon sokat számít.

Kukac :)
Elhiszem, hogy besokalltál, sokmindenen mentél te is keresztül. Szerencsére még fiatal lány vagy, biztosan lesz még babád.

Vicky :)
Nekem is tetszett ez az idézet. Illik a hangulatomhoz.

Vicces, de bennem is hasonló vívódások vannak. Bár nekem nincs is sok választásom. Hétfőn voltam dokinál, és nem sok jóval bíztatott. Ugyanarra gyanakszik, mint a régi. Nem akartam leírni, amíg ki nem derül az igazság. Úgy döntöttem nyaralás után bevállalom a hysteroszkópiát, hogy megtudjuk milyen állapotban van a méhem. Aztán meglátjuk. :(

Kép
mofly

Sziasztok lánykák! :D

Szomorúan olvastam a soraitokat.... de maximálisan megértelek benneteket. :(

Littike :D Örülök, hogy írtál és hallunk felőled. Vigyázz nagyon magadra és várunk majd a NAGY HÍRREL! :wink: Néha azért írj nekünk. :wink:

Kukacka :D Azé msn-ről ne tűűűűnjél el légyszi! :wink: Drukkolok nagyon a műtéthez, bár reménykedtem benne, hogy nem lesz rá szükség... :oops: :?

Gizus :D Szia, drága, örülök, hogy bejelentkeztél! :wink: Vigyázz nagyon magadra és én azért még drukkolok Neked! :wink:

Susy :D Majd mesélj mi volt a dokinál és kérünk szépen képet is ha kapsz! :wink: Hogy vagytok?

Vicky :D Hogy vagytok? Rókacsalád elköltözött már? Mi már alig várjuk. :lol: Nagyon édesek a képek a ki manóról. :wink: És szuperek a neveitek is, nekem nagyon tetszik mindkettő! :wink:
Nálunk Márk és Laura a befutó egyenlőre. :wink:

Zsu :D Franc a nega tesztbe... meg a besúgó kollégára.... :evil: Kapja be.... :evil:

Csipcsab :D Sziaaaa, régen írtál. Látom még mindig egyben, ügyesek legyetek! :wink:

Mofly :D Hova mentek nyaralni? :roll: :wink: Fene a műtétbe... :evil: Úgy látom egyidőben megyünk majd nyaralni... 8)

Nati :D Mizu veletek? :wink:

Vicuska :D Drukk a dokihoz, már mindjárt itt van! :wink:

Tegnap reggel nekem is megjött. Úgyhogy holnap megint kezdem a clostit és nekifutunk a 2. és egyben uccsó inszemnek F-éknél. :?

Puszika mindenkinek és fel a fejjel lányok, így vagy úgy boldogok leszünk. :wink:
fenci

Szép napot! :lol:

Kép

Csipcsab! :P
drukk hogy minden rendben menjen, és gyors és könnyű szülésed legyen 8)

Gizi! :P
téged is megértünk.... :( csak kérlek ne add fel, ha egy kicsit el is odázod a babaprojektet, előbb utóbb hozzátok is beköltözik majd egy pocimanó :D

Susy! :P
ma mész dokkerhez, ugye?majd gyere a fotóval :lol:

Fenci! :P
RMPPB! :twisted: akkor pedig hajrá uccsó inszem :lol:
(ha esetleg nem sikerül, akkor lombikot akartok, vagy csak az F-éket hanyagoljátok? :roll: :oops: )
persze most sikerülni fog! :lol: az első csak bemelegítés volt :lol:

Mofly! :P
sajnálom..... :( elmentek nyaralni, kipihenitek magatokat és máris sokkal pozitívabban fogod látni a dolgokat :wink:
hova lesz az út? :roll: :lol:
igen, csütörtökön fogják felirni a szurikat meg mnegnéz uh-on :shock:

Vicky! :P
mi újság? :D

Nati! :P
kicsit bővebben magadról, ha lehet :lol:

Zsu! :P
mi volt tegnap a dokinál? :roll:

Krisz? :P
hova tűntél? :roll:

Kukac! :P
azért jó nyarat nektek! :lol:

Mami??????
Babcsi????????

úgy várom már a jövő csütörtökök :lol:
csak ne lennék hétvégén ügyeletes :evil:
Vendég

Vicus :D Hétvégén már megint ügyelet???? :roll: :evil: :evil: Ez szörnyű.... :? :x Csütörtök már mindjárt itt van. :wink: Hova mentek szeptemberben nyaralni? :D
fenci

Fenci! :lol:

ja...... :evil: 3 hetente ez van :twisted:
de kiszámoltam, hogy ez az uccsó előtti ügyelet..... :lol:
mert utána már babás leszek és NEM dolgozom 9 hónapig és 3 évig :wink: :wink: :wink:8jól számolom? :roll: )

nyaralni majd csak akkor megyünk, ha betöltöttem a 12.hetet, Egyiptomba :lol: az a törzshelyünk :lol:

és ti hova?
Vendég

Vicus :D Így kell ezt, csak optimistán. 8) :D Akkor én biztos mindig csak 3 hetente olvaslak, mert mindig ügyelsz azon a hétvégén... 8) :oops: :lol: :lol: :lol:
Egyiptom biztosan gyönyörű lesz! :wink: Mi most Ausztriába meg Svájcba megyünk... :wink: még 2 hét mela addig.... :evil: grrrrr....

Többiek? :roll: :oops:
fenci

Sziasztok Csajok!

Zsófi!
A doki meg se néz, hogy javult e az endó? Csak úgy nekiugrik a mütétnek? :roll: :roll:

Littike!
Örülök, hogy írtál, és megértem a döntésedet. Biztos sok más dolog van az életedben,ami fontos, azán úgyis megérkezik egyszer a várva várt pocaklakó! :wink: Azért néha írj magadról nekünk!!!! 8)

Vicky!
S nem német ,se nem magyar nevet nem terveztünk. Inkább olyan angolos hangzásút,ami itt is ,ott is jól hangzik! :P Amúgy a németek is inkább már amerikás neveket adnak a gyerköcöknek.

Csipcsap!
Kitartás, nemsoká karotokban lesz az édes kis Flóra baba!!! :lol: :lol:

Fenci!
Drukk az inszemhez!! :D Kitartás, sikerülni fog!!!!!!!!!
Svájcba visszahúz a szívetek,mi? Meg is tudom érteni! :wink:

Vicuska!
Ne dógozz má annyit!!! 8)

Hol van Gröni és Mami kismamink????????? :roll: :shock:

Ma voltuk dokkernél, sajna fotót ma nem kaptunk, ugyanis ma elvileg nem lett volna uhu. A német protkoll szerint csak háromszor van, legközelebb 20 héten. Igy is extra rendes volt a dokinéni,mert néztünk rá boci szemekkel és végül is csinált uh-t. :lol: Viszont cserébe nem kaptunk képet. :cry:
De a picuri jól van, kb 15 centisek vagyunk, jár kezünk-lábunk. Lábikók szorosan zárva voltak,nehogy má meglássuk mi van közte!!! :) Ja és volt szívhang hallgatás is! Ma adtuk be az uccsó szurit!!! :wink:
Eddig 4 kg-t híztam! :evil:
susy75

Halihó!!!!!!!!!!!!!! :lol:

kihalunk!!!!!!!!!! :roll: :( :( :(
én jövök, pedig melózom 8) :shock:
most van egy kis nyugi :wink:

Susy! :P
gratula a 15 centis kalimpálóhoz :lol:
szuper hogy minden okés, kár hogy nincs kép :roll: :lol:
az uccsó szuri a prednisolon volt?vagy mi? :roll:

Vicky! :P
tényleg, te eszel vmit a pajzsmirigyedre? :roll:

Többiek???????????????????????? :?: :?: :?:

hadd ne tartsak névsorolvasást 8)
Vendég

Vicuska!
Látod én is jövök,pedig nekem meg se jött....!!!!!!!!! :roll: :roll: :P
A prednisolont gyogyiba kaptam és a 12. hétig. Heparint szúrtam!
Vicky eszik pajzsmirigybogyót!

Tényleg Vicky! Ellenörizték mostanság?
susy75

Ès dobok egy 16 hetes pocifotót!

Kép
susy75

Susy!

:lol: :lol: :lol:
Vendég

sziasztok!

Susy, de jó, hogy újra láttátok Őt! Nagyon csini vagy! Én még semmit nem híztam, ez normális????

Vicuska, igen én :? Kitartás a melóhoz :? sokan vannak?

12. heti vv-n megnézettem, 3 fölött van még mindig (eredetileg 5 fölött volt) a TSH-m, de a doki szerint nem kell emelni a gyogyómat :D

Fenci, nagyon jó lesz Nektek! Ausztria nekünk is tervben van egy hosszú hétvégére aug-ban valahová a hegyekbe :lol: Svájcot nem szeressem, túl sokat jártam oda meló-ügyileg :?

Gizi, sajnálom a rossz hangulatot, de megértelek! Drukk a B tervhez, bármi is legyen az :wink:

Mofly, jó nyaralást és drukk a hysterohoz !!!

Úgy döntöttem, dokit váltok, szerdán megyünk az újhoz! Úgyhogy újra látjuk majd a Manót :lol: :D

Kép
vickybabe

Jó reggelt csajszik! :D

Susy :D Nagyon csinos kismami vagy, gyönyörű a pocid! :wink: A 4 kg-val meg ne foglalkozz, le van xarva, majd lemegy! :D :P És nagyon örülök, hogy minden rendben volt a picivel! :wink: A protokoll akkor sem változik ha előtte volt már vetélés? :roll: Szerintem épp akkor figyelmesebbnek kellene lenni, akár több uh-val is, nem? :roll: 8)

Vicky :D Éljen az új dokker, majd mesélj milyen volt! Hol van az új doki? :roll: :wink:

Vicus :D Ma is bent vagy? :roll:

Mi ma megyünk ki sógorékhoz. Kicsit majd döglök a kertben.. 8) :lol: :lol: :lol:

Pussz mindenkinek és várjuk a hiányzókat! :wink:
fenci

Adnátok egy kis "szakvéleményt"?

Kicsit lázasnak éreztem magam, ezért mértem egy hőt most, ez 37,45.
Okozhat ez problémát?
Lehet ez az Utro-tól? (eddig nem volt, bár még csak 2 és fél napja használom)

Hőm:
Kép
Vendég

Bocsi, hogy ilyen önző vagyok, de nem igazán vagyok valami jól és eléggé aggaszt a dolog. :?

Még valami:
- még az jutott eszembe, hogy többen használjátok az lh-tesztet jós tesztnek, vajon a PG/53 is használható jósnak? Mit gondoltok?
Vendég

Helló!

Bocsi, hogy belekotty! Cherry, nálam a jóstesztelés bejött, viszont a PG semmit nem mutatott.
athiz

Cherry!
A jóstesztet sokan ajánlják, de a PG53-at nem értem hogy lehetne jósank használni? :roll: :roll:
Egy kis láz nem árthat, de lehet, hogy csak a baba csinálja! :lol: :lol: Az utro is megemelheti az alaphöt.
susy75

Fenci, Vicky!
Köszi a dicséretet! :oops:

Vicky!
Örülj neki,hogy nem híztál még. Gondolom ilyen típus vagy. :wink: Jó neked!
Nálad az FT4-es, FT3-at is nézik,vagy csak a TSH-t? Nekem azt mondta itt több doki is,hogy a terhesség alatt az FT 4 fontosabb,mint a TSH,mert az határozza meg igazából a hormonmüködést. Szóval nálam mindig nézik azt is.

Fenci!
Tudod eleinte sok uh volt a 12. hétig legalább 4 az 1 helyett. Gondolom mostmár ,hogy a 17. hétben tartok nem szükséges olyan gyakran! :lol: :lol:
susy75

Fenci, a Flórban van, remélem, szimpi lesz, mert lehet végül ott fogunk szülni...(pénteken volt egy kis riadalom és nem tudtam elérni a dokimat, ráadásul rájöttünk, hogy a kórház is messze van)
Rókakoma egyre ritkul, de azért mutatóba megjelenik néha-néha, csak hogy el ne felejtsük egymást :lol: Most már nagyon remélem, hogy új alanyokat keres magának, pl. Téged :wink:

Cherry, nekem a jósteszt nem jött be, pozitív volt mint állat, a hcg meg nega :? úgyhogy én nem ajánlom :?

Susy, T3, T4 nálam elsőre is rendben volt, szerintem ezért nem nézik. :roll: Direkt megkérdeztem a pajzsmirigyes dokkert, h megnézessem-e, aszonta, elég a TSH :roll: Befejezted a szurikat? Gondolom micsoda megkönnyebbülés :lol: Hízás: tényleg nem vagyok túl hízékony, de azért nem alapozok erre... vigyázok az édességgel, meg elkezdtem tornázni is. :lol:

Kép
vickybabe

Reggelt!

Viki mi volt a riadalom oka?????
Nálam is néztek T4-et.
Amit akartam még irni apajzsmirigyes csajoknak, a riadalom elkerülése végett. Amikor megszületik a babó még a kórházban szűrni fogják őket különböző anyagcsere problémák felderitése végett, igy pajzsmirigyre is. Ha nincs gond nem értesitenek, ha lesz akkor kapnak papirt a szülők. Szabit annó kiszürték pajzsmirigy alulműködéssel, ami ugye kicsiknél szellemi leépüléssel járhat ha nem kezelik időben. Ezért kontroll vérmintát kellett küldeni, ahol kiderült minden rendben, miattam szürték ki, mert az első pár napban még benne vannak a babában az anyai hormonok, vagy valami ilyesmivel magyarázták.
2 hetet kellett várnunk az eredményre, hát senkinek nem kivánom!
Ezt csak azért irtam le ha ti is igy járnátok, ne ijjedjetek meg, mert nem lesz semmi baj!!!!
Vendég

Sziasztok!

Bocs az eltünésért, de egy csomó negatív dolog történt velem.
Teljesen kimerültem.
Sajnos valami megszakadt a párom és köztem.
Nem tudom most részletezni, de nagy a valószínüsége annak, hogy külön válnak útjaink.
Van ilyen. Sajnos én már átéltem.
Ha mégsem, akkor sem valószínű, hogy lesz közös csemeténk.

Most ráadásul még jobban hiányzik nekem Ádám mert már több mint 1 hete az apjával van.

Ha van változás majd jelentkezem.
Olvaslak titeket azért.
A Kismamiknak és a babuciknak jó egészséget kívánok!
A sorosoknak pedig iiiiiiiigeeeeeeeeen nagyon drukkolok, hogy minél előbb sikerüljön az álmukat valóra váltani.
Mindenkinek sok sikert és kitartást!

Puszi
kolibri28

Sziasztok! :lol:

nem volt nagy forgalom...... :( én ugye ügyeltem, de a többiek??????????????????? :roll: :roll:

Susy!
még meg se dícsértem a csini pocid :D

Vicky!
mi volt a riadalom oka? :shock: remélem semmi gáz nincs :roll:
mikor talizol az uj dokival? 8)

Kolibri!
basszus... :evil: :(
szomorúak ezek a dolgok.....de hátha jóra fordulhat még minden :? :roll:
visszavárunk :P

Hol van mindenki???????????? :?:

Kép
Vendég

Kedveskéim

Küldöm pocakom látképét mezitelen és felöltöztetett verzijóban :)

pusziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kép

Kép

MINDENKINEK NAGYON SOK +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Mami, ez aztán szép ikres poci :lol:

Nati, most nem tudom, akkor keressek másik dokit? :roll: VAgy hallgassak rá,hogy TSH alapján OK minden így, ahogy van? :roll:

Vicuska, csak elég brutál görcseim voltak, kb 20-30 percig mozdulni nem bírtam :? aztán elmúlt, babóca mocorog (vagy inkább bugyborékol :lol: ), úgyhogy bízom benne, h minden OK :D Szerdán megyünk, remélem szimpi lesz...Te csüt-ön mész, ugye?

Kolibri, sajnálom :cry: azért néha nézz be majd, és drukkolok, h minden jól alakuljon!

Kép
vickybabe

Fenci, szépek a neveitek :D A Laura nálunk is játszott, de túl komoly lenne a vezetéknevünkhöz :)

Littike, a Lili/Liliána is nagyon tetszik :lol:

Mami, nevekkel hogy álltok?????

Nati, köszi, h leírtad a pajzsmirigyes dolgot, így tudom, mire készüljek...én eddig is úgy kellett, hogy külön szóljak a vérvételnél, hogy tsh-t is nézzenek, maguktól nem nézték volna :roll:

Vicuska, jó hülyén fogalmaztam, a "csak" nem ott akart lenni, mert persze megijedtünk annak rendje szerint...

Kép
vickybabe

Viki!

Nem tudom neked a nőgyógyászod nézeti, vagy a pajzsmirigyes dokid? Mert nekem a pajzsmirigyes nézte mindig, lehet ezért nézett mindig mindent, meg nekem terhesség alatt vették észre az alulműködést, mert iszonyatosan elkezdtem hizni!

Kolibri! Sajnálom, mi is álltunk már a szakadék szélén, de megbeszéltük és azóta is minden rendben, tegnap is kaptam csak úgy egy aranygyűrűt :lol: :lol:
Vendég

Jó Reggelt!

Fenci,
Szép helyekre mentek, biztos jó lesz a nyaralás!

Vicuska,
Egyiptomot én is nagyon szeretem, már vágyunk vissza. Babásan csak győzd a meleget! :wink:

Mami,
Hú, óriás pocak! :D

Kolibri,
Ez nem kellemes időszak :( , kívánom, hogy kibéküljetek.

Mi Horvátországba megyünk, Dalmáciába, kocsival. Útközben benézünk Plitvicére is. Még össze kéne állítanom a kirándulási tervet.

Csütörtökön megyek vissza megbeszélni a méhtükrözést, és vérvétel is lesz. Most szabin volt a doki. Már csak augusztus lesz belőle, nem tudom akkor bent lesz-e.

Ja, és ma pontosan megérkezett a hasfájásom is. Legalább kiszámítható. :?

Kép
mofly

SZiasztok!

Úgy döntöttem, hogy nem érdekel a besúgó. :twisted: MIre hazaérek, örülök, hogy tudok egy kicsit játszani a kutyussal, beszélgetni a párommal, aztán bezuhanok az ágyba. :? Így esténként már nincs kedvem netezni.

Gröni :D

A múltkor kihagytalak a felsorolásból(nem szándékosan) :oops: .Mi újság veletek????????? Jól vagytok?

Vicuska :D

A kutya nem rág még szét mindent, csak elég sok dolgot. :lol: Főleg a nagy szürke papucs érdekli. Szép név az Izabella, nekem is tetszik.
Mindjárt csütörtök van. :wink:

Suzy :D

Jó, hogy újra láttátok a picurit. Majd a következő uh-un biztos kaptok képet. A prednisolont már abbahagytad vagy még szeded?

Zsófi :D

22-i műtéthez nagyon drukkolok, s megértelek, hogy így érzel. De Nagyon erősek vagytok, a babátok pedig rátok vár és a megfelelő időpontra. Kitartás!

Littike :D

Megértelek téged is, hogy így gondoljátok, nektek is kitartást, sok szerencsét, s azért néha jelentkezz is!

Kolibri :D

Mi történt? Nagyon sajnálom, hogy így alakult köztetek, de nem lehet leülni, s megbeszélni? Nem fordulhat jobbra a helyzet?

Mami :D

NAgyon szép poci. :D Hogy vagytok??

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

köszi a pocidicsiket mindnekinek :)
nemsokára mindenkinek ekkora lesz sőőőőőőőőőőőőőőőt :)

mofly

dalmáciát imádom hová mentek? mi mindig lemegyünk odáig ott az igazi a klima :)

tavaly mi is beugrottunk plitvicére az valami csoda...mi ott is aludtunk mert rendesen lefárasztott mig bejártuk az egészet....igaz ott esti program semmi még jó hogy marha fáradtak voltunk és hamar elalutunk :wink:

Kolibri!

jaj mindig olyan szomorúan olvasom ezeket a sorokat, és mindig bízom hogy rendeződnek a dolgok!! persze ha te is szeretnéd!

Vicky!

nevek még nem nagyon vannak, na mjadcsak lesznek egyszer :)

ha nás nem a szülöszobán :O)
Vendég

Mofly :D

Még mindig csak hasfájás van, s mensi nincs?

Nagyon szép helyre mentek, jó nyaralást hozzá, s pihenjetek sokat!

kobzoszsu

Laptető. :lol:

Rólam:
Hívtam csütörtökön a dokit, azóta kell magamnak beadni a suprefactot. Hááát..... az első szuribeadástól rettegtem, azóta már nagyon megy. :D Pénteken elmentem hozzá, kaptam Estrofemet, amit tegnaptól kell szednem. Pénteken megyek Uh-ra, s jövő hét lesz a beülti. :lol:
Tömören ennyi.
MOst megyek dolgozni.Pusz mindenkinek!

kobzoszsu

MOst nézem, túl vagy a felén. 8) Elmúltál 20hetes. Hogy szalad az idő. :lol:

kobzoszsu

Szervusztok banyák! :D

Mamikám :D Örülök, hogy olvasok rólatok. :wink: Nagyon szép a pocid! :D

Mofly :D Dalmácia gyönyörű lesz, érezzétek jól magatokat, és ha jól látom hasfájástól számítva kb félidőben mentek? :oops: :roll: Ez a rohadt hasfájás, mensi meg sehol? :shock: Aviva módszerrel nem lehetne rásegíteni hogy végre elinduljon? :roll: :oops:

Vicus :D Mindjárt csütörtök! :wink:

Zsu :D Ha minden jól megy, én is pénteken megyek uh-ra! :wink: Drukk neked, csak ügyesen a szurikkal! :D

Gröni :D :?: :?: :?: :roll: :oops: :?: :wink:

Kolibri :D Nagyon szomorúan olvastam amit írtál... :( :( Remélem azért sikerül megbeszélnetek és várunk vissza! :wink: Küldök egy nagy ölelést Neked! :wink:

Hmm, mit akartam még.... :roll: 8)
fenci

Sziasztok csajok!

Van mit bepótolnom, majd két hete nem írtam, de időnként benéztem, ha épp beszámítható állapotban voltam! :oops: De rólam majd később!

Edinka!

Borzasztóan sajnálom! :cry: De ez már biztos? Azóta nem jelentkeztél! Mi van veled?

Fencikém!

Annyira de annyira drukkoltam nektek! :cry: Nagyon sajnálom, de ez csak a belemegító volt! Bízz kérlek, hogy sikerülni fog a következő, nehogy feladd! :wink:

Mami!

Szépen gömbölyödsz te is! Gratulálok a vegyespároshoz! :wink: Ha a vonalzódat nézem olyan hihetetlenül gyorsan repül az idő, ha az enyémet, akkor meg olyan csigatempóba! Érzed már a rossazságokat?

Zsu!

Semmi baj, hisz nem írok olyan húde sűrűn! Felejthető is vagyok! :oops: Hamarosan beköltöznek a pocidba a babók! Izgulsz már? Én nagyon! :wink: Sikerült már valami megoldást találni beülti utánra? Nagyon édes a kiskutyátok! Igazi zsivány kinézete van! :lol:

Susy!

Köszi szépen, hogy próbáltál segíteni! Kérlek ne haragudj, hogy ugráltattalak! :oops: Úgy néz ki, hogy ez a bogyót csak Ausztriába lehet beszerezni! Már megdicsértem a pocakodat, de itt is megteszem! Nagyon csini vagy, igazi formás, kockás, nem löttyedt, mint az enyém! :oops: :wink:

Moflykám!

Valószínű a hysztero lesz a legjobb megoldás! Egy kicsit bánom, hogy ez kimaradt az életemből, valszeg nyugodtabb lennék most! :roll: Remélem minden rendben lesz és jöhet a folytatás! Nagyon nehéz lehet most neked és írtó türelmes vagy! Emelem kalapom, én már begolyóztam volna!

Vicky!

Nagyon szép képetek van a babáról! Nagyon édes! :wink: Vigyázz magadra, nem ér annyit, pihengess sokat! Dolgozol még?

Kolibri!

Jajj, annyira sajnálom! :cry: Remélem rendbejön köztetek minden és boldogabbak lesztek, mint valaha! Akkor ez a hónap elúszni látszik? Vagy ez most teljesen mellékes? :roll:

Zsófi!

Hát nem is tudom most nektek mi a jó! De bízz a dokiba, tudja, hogy mit csinál, persze neked ez akkor is idegörlő tudom! Nagyon drukkolok, hogy mihamarabb meggyógyulj és ne legyen már semmi akadálya a babásodásnak!

Littike!

Téged továbbra is privátban boldogítalak! :oops: Megértem a döntésedet, hosszútávon nem élet ez így, de biztos vagyok benne, hogy hamarosan kismami leszel! :wink:

Marietta!

Te már lehet, hogy babázol! Ideje lennne! :shock: Remélem jelentkezel majd!

Vicuska!

Csütörtökön kezded a szurikat? Olyan szép terveid vannak! Remélem mind egytől-egyig teljesül! Igazán megérdemled! :wink:

Cherry!

Az elöző terhességnél nálam páfrányos volt végig a Pg/53, jól gyanítottam, hogy baba volt a dolgoban! De nálad, hogy pco-s vagy, nem tom mit kell mutatnia! Az lh Pco-soknál tuti, hogy nem mutat biztosat, meg amúgy sem! Nekem szinte csont nega volt az lh, míg a hcg pozitív volt! Biztos csak a hcg, semmivel sem vagy közelebb jóslással csak ugyanúgy kétésgek közt vergődsz! Nagyon szorítok, márcsak két nap! :wink:

Ditke!

Nem hoztam képet sajnos, de majd erről később! De legalább benézel és remélem írsz is! :wink:

Szóval én/mi! Nagyon jól érezzük magunkat! Nem kiabálom el, de tényleg nagyon nyugis időszakunk babavárásilag, amúgy meg hagyjuk..... Uh-on minden rendben volt, nő a drágám, mint a bolondgomba! Doki átakarta írni a terhességi hetet, de szóltam neki, hogy tuti a fogamzás, nem lehet idősebb! Nézzen csak ránk! Jó alaposan megmustrált, majd mondta, ja igen, valszeg geneitkai! :oops: :lol: Az összes mérete 21-22 hetesnek felel meg, a becsült súlya 448 gramm! Láttuk a micsodáját is! Fiam szúrta ki, és tényleg! :shock: Bár a doki nem mondta 100%-ra!Nagy élmény volt neki, nekünk is! (Fél órát voltunk bent, nagyon rendes volt a doki!) Nagy a testvéri szeretet már most! Ha mozgáshiányom van csak szólok fiamnak, hogy gyere pocaksimi van, jön és beleszól a pocakba, hogy adj neki tesó, erre a kisbanditám hatalmasat üt vagy rúg! Szóval jól szórakozunk és nem kell koláznom, kávéznom, hogy megmozdítsa a hátsóját! :lol: Viszont uh-on elég sokat mocorgott, amiből nem éreztem semmit! :roll: :shock: Tehát az igazi anyaverések még hátra vannak! 8) Viszont mondta a doki, hogy a kórházi cucc legyen kéznél, mert bármikor baj lehet a lepénnyel! Mélyen tapad és eléri a méhszájat, bármikor elkezdhetek vérezni és akkor minden perc számít! De azért megnyugtatott, hogy ha eddig nem volt baj, valszeg nem is lesz, de biztos ami hótziher! A méhszájam teljesen zárt, ha pihenek nem lehet emiatt gond! "Márcsak" a burok és a lepény miatt kell aggódnunk! Nagyjából ennyi van velünk!

Ha valakit kihagytam, ezer bocsi! :oops:

Kép

Kép
gröni

Jesszus, mennyi hiba! :shock: :oops:

Ja, Ditke! Nincs képem, mert mikor akarták nyomtatni apjuk szólt, hogy nem kérünk! :shock: Én meg csak álltam, mint a hülye és nem értettem! Gondolom volt vélemény, hogy na ezek is fogtechnikusok, sajnálják azt az 500 forintot! :oops: Azért nem kért, mert eddig ha kaptunk képet, mindig baj lett után! Azt mondta apjuk, nem kér emléket, ő a babát kéri és ő itt van! hmm, babonás a drágám! :roll:

Kép

Kép
gröni

Dehogy vagy felejthető!!!!NAgyon jó, hogy írtál. Most nem izgulok annyira, mint a múltkor. 8) Nagyon jó lehet, hogy a fiad ennyire szereti a tesót. Vigyázz magatokra, s nyugi a lepénnyel sem lesz semmi baj. Nagyon drukkolok nektek!Apát meg meg lehet érteni. :wink:
Ja és gratula a kisfickóhoz.

kobzoszsu

Gröni!

Örülök hogy minden oké Veletek! Csak így tovább! :D

Én még mindig 2in1!! 8) Ez a lányzó nem hajlandó kijönni.

Ha ma se és éjjel se történik semmi akkor reggel irány a kórház és befekvés. :twisted:

Velem ennyi!

Kismamik!

Vigyázzatok nagyon Magatokra!

A leendő kismamiknak pedig drukkhegyek!!!!!!!
csipcsab

Szép délutánt! :lol:

Mofly! :lol:
kellemes nyaralást!imádom Horvátországot, mi Rovinjba szoktunk menni, de a Plitvicei tavakhoz is el fogom vinni apát(én már többx voltam) 8) 8)
Kép

Mamika!!!!!!!!!!! :D
micsoda nagy pocid van! 8) :shock: mekkora lesz mire eljutsz a szülésig,,??? :roll: :lol: de nagyon csinoska :wink: :wink:

Zsu!
millió drukk a fagyikhoz!mindjárt jövőhét!érzem, hogy ez sikerülni fog nektek :P
kiskutyihoz sok türelmet :lol:

Fenci!
neked is meglesz jövőhéten a babóca, sok tüszőérlelő energia megy :lol:

Grönike!
de jó hogy jöttél! :P :P
csak nem fütyköse lesz a babónak!? :roll: minden rendben lesz, ne aggódj :lol:

Csipcsab!
hűha, akkor szorítok hogy ma kibújjon a kis Fannika :D
Vendég

Még mindig röhögök és megvagyok döbbenve azon amit Fencinek írtam! Remélem kibogozza! :lol:

Zsu!

Az jó ha lazán állsz hozzá! :wink: Hogy hívják a kiskutyát? Vagy írtad csak elsiklottam felette? :oops: :roll: Most igazán megértem én is apjukot, de annyira megdöbbentem és olyan ciki volt! :lol:

Marietta!

Az nem jó, ha inditják! Bár én nem tom milyen ha spontán szül az ember, de eddig a spontán babák hamar kibújtak, az inditottak makacsok, enyim is az volt! Reméljük a mai lehülés meghozza a várva várt csodát és kibújik Fanni :?: Azt hittem Flóra! :oops:

Vicuska!

Ja, azt nem is írtam! :oops: Igen, úgy néz ki, hogy kisfiú, de majd meglájuk! Egyelőre nem vásárolunk fiús cuccokat, sőt szinte semmit sem merünk, de ha igen akkor unisex rucikat veszünk!

Kép

Kép
gröni

Gröniiiii

Mingyáááááá húszas hetek ójeee :)

na csak fekvés továbbra is szigorúan kéremszépen,,,apát önkiszolgálóba utalni :wink: , gyerek tanuljon meg főzni magának és punktum :lol:

éljen a kukis :) (szerettél na kisjányt?)

Zsu!!!

hajrá hajrá hajrá.....fagyibabák lesznek??????tutira sikeülnek most meglásd...csak higgy benne kérelk és beszélj hozzájuk sokat és igytovább ésigytovváább,.,.,.

Vicus!!

ez rád is vonatkozik!!!!!!!! már a petéket is lehet ám biztatni :lol: :wink: Én rovinjból származom....és még sose voltam :oops: biológiai atyám egy horvát sziklaugró :wink: anyukám elcsábult kissé :oops: :lol: de legalább szerelemgyerek vagyok 8)

Csipcsab dárga!!!

kitartááááás ki fog jönni mostmár ígérem,.,ha inditják az se baj, csak jöjjön már :)
A Flórát ugynézki eladtam apának és a mi kislányunk is az lesz :lol: :wink: ( apa ragaszkodna másik gyermekünk Faunának kereszteléséhez ebben az esetben de hálistennek nem megvalósitható :wink: :roll: ) vicces fijú hijába ....

Fencike!!

naná hogy ucsó inszem.....te is szolongasd a kis petéidet....belőlük lesz a gyereked ne feledd....én is zaklattam őket már a petefészekben oszt tessék....hja és miután felspriccolták a fijúkat apihi alatt gondold végig az utjukat...hogy mikor randiznak épenn..... :lol: :wink:
Vendég

na összevissza írok most helyesbítek:
:)

1. Grönihez a kérdés, hogy szerettél e volna kislányt? :)

2. szegény anyukámat utólag jó kínos helyzetbe hoztam előző mondatfüzéreimmel hehe....szóval szingliként csábult el a délceg daliától és egyedül nevelt fel végül....asszem amit irtam kissé ugy jött ki, mintha lett vóna egy felszarvazott férj is aki végül is felnevelt .... nem vót :)

3. a helyesírási hibáimat ne is nézzétek :)

hja ma megvettem az első rucikat...tescoban összecsomagolt newborn bodik 5 db 1900 ért,,,,na ez pont annyi píz amennyit érnek hihetetlen szarrágó tudok lenni ezekben, megőrjit ha egy kis rucika ami egy hónapig jó és én látom benne meg max a védőnő ötezer forint 8)
Vendég

Csajok!

Flóra is maradt!! Csak Vicus vmiért átkeresztelte!! 8) :lol:

Gröni!

Hát remélem nem lesz igazad az indítással kapcsolatban. Növimnek is ugyanez volt és 1,5 óra alatt meglett Olivér.

Mami!

Szép név is a FLóra! :wink:
csipcsab

Marietta :D

Kitartás, már nem sokára a kezedben tarthatod Flórát!

Szép a pocid! Örülj neki, hogy nől, én mit nem adtam volna Krisinél egy ilyen pociért! Szerencsére most már nekem is van igazi kismamis pocim, de már nem sokáig!
Amikor még Gyugyi is aktív topiklakó volt, találtatok egy pár jó nevet, miért nem válogatsz azok közül? :wink: Egyébként Krisi születése előtt én is a telefonon lógtam, hogy apa, most már mondj két nevet, mert nemsokára megkapom az érzéstelenítőt!
Mi meg az Auchanban szoktunk venni, ami kell, mert sokmindent kaptunk, de nincs semmi bajunk velük. Tök jó mosók, nem nyúlnak, kényelmesek, könnyű a babára adni, szóval arra az egy-két hétre tényleg nem érdemes sokat befektetni.
Sokszor tényleg pofátlanság, amit a baba dolgokért kérnek. Pl két deci gyümilé mitől lesz 305 forint?

Szépen haladsz! Tényleg meg kell beszélni a babikkal, hogy jól viselkedjenek, és sokszor szót is fogadnak! Az egyik barátnőmnek is így volt a lepény, de ahogy nőtt neki, szépen feljebb húzódott, és végig kihordta a babit. Én babonából nem mertem még összekészíteni a pakkomat, megértem a párodat. :oops:
Hát igen, az igazi fociedzések még hátravannak!

A többieket is puszilom, csak Krisi rázendített, mennem kell!

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?