Sziasztok csajok!
Van mit bepótolnom, majd két hete nem írtam, de időnként benéztem, ha épp beszámítható állapotban voltam!
De rólam majd később!
Edinka!
Borzasztóan sajnálom!
De ez már biztos? Azóta nem jelentkeztél! Mi van veled?
Fencikém!
Annyira de annyira drukkoltam nektek!
Nagyon sajnálom, de ez csak a belemegító volt! Bízz kérlek, hogy sikerülni fog a következő, nehogy feladd!
Mami!
Szépen gömbölyödsz te is! Gratulálok a vegyespároshoz!
Ha a vonalzódat nézem olyan hihetetlenül gyorsan repül az idő, ha az enyémet, akkor meg olyan csigatempóba! Érzed már a rossazságokat?
Zsu!
Semmi baj, hisz nem írok olyan húde sűrűn! Felejthető is vagyok!
Hamarosan beköltöznek a pocidba a babók! Izgulsz már? Én nagyon!
Sikerült már valami megoldást találni beülti utánra? Nagyon édes a kiskutyátok! Igazi zsivány kinézete van!
Susy!
Köszi szépen, hogy próbáltál segíteni! Kérlek ne haragudj, hogy ugráltattalak!
Úgy néz ki, hogy ez a bogyót csak Ausztriába lehet beszerezni! Már megdicsértem a pocakodat, de itt is megteszem! Nagyon csini vagy, igazi formás, kockás, nem löttyedt, mint az enyém!
Moflykám!
Valószínű a hysztero lesz a legjobb megoldás! Egy kicsit bánom, hogy ez kimaradt az életemből, valszeg nyugodtabb lennék most!
Remélem minden rendben lesz és jöhet a folytatás! Nagyon nehéz lehet most neked és írtó türelmes vagy! Emelem kalapom, én már begolyóztam volna!
Vicky!
Nagyon szép képetek van a babáról! Nagyon édes!
Vigyázz magadra, nem ér annyit, pihengess sokat! Dolgozol még?
Kolibri!
Jajj, annyira sajnálom!
Remélem rendbejön köztetek minden és boldogabbak lesztek, mint valaha! Akkor ez a hónap elúszni látszik? Vagy ez most teljesen mellékes?
Zsófi!
Hát nem is tudom most nektek mi a jó! De bízz a dokiba, tudja, hogy mit csinál, persze neked ez akkor is idegörlő tudom! Nagyon drukkolok, hogy mihamarabb meggyógyulj és ne legyen már semmi akadálya a babásodásnak!
Littike!
Téged továbbra is privátban boldogítalak!
Megértem a döntésedet, hosszútávon nem élet ez így, de biztos vagyok benne, hogy hamarosan kismami leszel!
Marietta!
Te már lehet, hogy babázol! Ideje lennne!
Remélem jelentkezel majd!
Vicuska!
Csütörtökön kezded a szurikat? Olyan szép terveid vannak! Remélem mind egytől-egyig teljesül! Igazán megérdemled!
Cherry!
Az elöző terhességnél nálam páfrányos volt végig a Pg/53, jól gyanítottam, hogy baba volt a dolgoban! De nálad, hogy pco-s vagy, nem tom mit kell mutatnia! Az lh Pco-soknál tuti, hogy nem mutat biztosat, meg amúgy sem! Nekem szinte csont nega volt az lh, míg a hcg pozitív volt! Biztos csak a hcg, semmivel sem vagy közelebb jóslással csak ugyanúgy kétésgek közt vergődsz! Nagyon szorítok, márcsak két nap!
Ditke!
Nem hoztam képet sajnos, de majd erről később! De legalább benézel és remélem írsz is!
Szóval én/mi! Nagyon jól érezzük magunkat! Nem kiabálom el, de tényleg nagyon nyugis időszakunk babavárásilag, amúgy meg hagyjuk..... Uh-on minden rendben volt, nő a drágám, mint a bolondgomba! Doki átakarta írni a terhességi hetet, de szóltam neki, hogy tuti a fogamzás, nem lehet idősebb! Nézzen csak ránk! Jó alaposan megmustrált, majd mondta, ja igen, valszeg geneitkai!
Az összes mérete 21-22 hetesnek felel meg, a becsült súlya 448 gramm! Láttuk a micsodáját is! Fiam szúrta ki, és tényleg!
Bár a doki nem mondta 100%-ra!Nagy élmény volt neki, nekünk is! (Fél órát voltunk bent, nagyon rendes volt a doki!) Nagy a testvéri szeretet már most! Ha mozgáshiányom van csak szólok fiamnak, hogy gyere pocaksimi van, jön és beleszól a pocakba, hogy adj neki tesó, erre a kisbanditám hatalmasat üt vagy rúg! Szóval jól szórakozunk és nem kell koláznom, kávéznom, hogy megmozdítsa a hátsóját!
Viszont uh-on elég sokat mocorgott, amiből nem éreztem semmit!
Tehát az igazi anyaverések még hátra vannak!
Viszont mondta a doki, hogy a kórházi cucc legyen kéznél, mert bármikor baj lehet a lepénnyel! Mélyen tapad és eléri a méhszájat, bármikor elkezdhetek vérezni és akkor minden perc számít! De azért megnyugtatott, hogy ha eddig nem volt baj, valszeg nem is lesz, de biztos ami hótziher! A méhszájam teljesen zárt, ha pihenek nem lehet emiatt gond! "Márcsak" a burok és a lepény miatt kell aggódnunk! Nagyjából ennyi van velünk!
Ha valakit kihagytam, ezer bocsi!