És most jönnek a válaszok:
Találka:
Nekem nagyjából bármelyik hétvége jó, csak nem biztos, hogy mindkét nap. De valamelyik biztos jó. Zsuzskával beszéltünk, mondta, hogy Bridget Te fogorvoshoz jársz a héten, Nócika Te pedig délutános vagy. Elvileg a jövő hét vasárnap az jó, mert én szombaton melózom. össze tudjuk hozni, ha mindenkinek jó. Nagyon várlak benneteket!
Zsuzska Drága!
Annyira jó volt hallani a hangod!
Bevallom, nagyon zavarban voltam az elején, de egyáltalán nem éreztem azt, hogy mi még nem ismerjük egymást személyesen! Olyan volt, mintha mindig is beszélgettünk volna!
A vicceid vitték a pálmát! Főleg a "Kedves Péter" kezdetű, meg a szőke, monoklis! Tesómék majd' szét röhögték maguk
at, velem az élen!
Sajnálom, hogy megjött a mensid. Majdcsak már egyszer sikerül az a babóca. Most valószínű elfáradt a gólya. Nagyon melege van,és nem dolgozik annyit. De majd útnak indul ám az hamarosan!
[quote]A írta: páromra ebben a témában nem nagyon számíthatok .A mai megjegyzése: hömm.
biztos vagyok benne, hogy őt ugyanúgy bántja, csak nem tudja hogyan reagáljon. A férfiak ilyenek. de te csak oszd meg velünk, és mi majd reagálunk rá, ahogyan "kell, rendesen"!
A closty az bekavarhat. Nekem is bekavart a mensimbe. Kitolta a ciklusomat.
Annyira irigy vagyok, hogy te már találkoztál Bridgettel, és Nócikával is.
Én is várom már nagyon.
A meló fárasztó volt. Sok munka volt. Rengeteget kellett vidékre menni, és kevesen maradtunk benn. De eltelt. A vihar itt nem volt olyan vészes., mint másfelé.
Ez a vizbe-esős sztori nagyon jó!!!
Szöszke Szívem!
Hogy vagy? már megint nem jöttél régóta.
Nem említeted, hogy hétvégén szerveztek valamit. Merre vagy? Épp azt beszéltük a Zsuzskával, hogy még a végén addig nem jössz, hogy megint meglepsz bennünket, most egy "ikrek lesznek" bejelentéssel.
Az uh eredményre már nagyon várunk veled együtt. Azonnal írd meg, hogy mit mondtak.
Azt azért újra el kell mondanom, hogy a pocikép nagyon édi.
Tesód, hogy halad a babanettel? A Zsuzska véleményét támogatom: venni kell másik gépet, hogy nekünk ne kelljen nélkülöznünk téged!
Nócika Drágaságom!
Látom, azért néha-néha felszaladsz! Ez olyan jó, mert így tudjuk, hogy hiányzunk neked! Jó lenen, ha már megjavulna az a gép, mert hiányzik a mi "Kis Cserfeskénk"! Remélem nem veszed sértésnek, nem annak szánom. Sőt. Így szeretlek ahogy vagy! Ilyen kis csacsogósnak, szókimondónak.
Mi volt az a panaszkönyves? Küld el, és örüljön, hogy szóba álltál vele!
Kata Kismamink!
Hú de jó lehetett az a nyaralás!
A kislányod is élvezte a pociban? Hogy viselted az utazást, és a pörgést? Nagyon fárasztó volt?
Az átjárhatósági még nem volt meg, mert nem volt röntgenes a múlt héten. Szóval csúszunk egy ciklusidőt. Az a hónap végére esik. Nekem is azt mondta a doki, hogy mégsem kell befeküdnöm, hazaenged utána. Jó, hogy írtad, a szobatársad esetét. Ad egy kis energiát, és hitet.
Végre nem dolgozol már. Szükséged is van rá. Gondolom éppen elég Leventével és a háztartással foglalkozni. Csak vigyázz magadra, és pihenj sokat.
Tegnap írtad, hogy a melóhelyről írsz. Valamit félreértettem? Nem terhesszabin vagy már?
Azok a képek nagyon jók!
Nagyon helyes kismami vagy! Olyan szép pocid van! Húú és milyen jó alakod! Nem híztál semmit. Hogy csinálod? Olyan csinos vagy!
Látom , voltatok a Kinizsi várnál is! Oda szívesen elmennék még egyszer. Valamikor gyerekkoromban voltam ott, és akkor nagyon tetszett.
Nagyon jópofa az a kép, amelyiken a Levente fürdik a lavorban.
Hol voltak azok a szalmatetős kunyhók? Tök jók!
Küldöm a számomat! Várom a tiédet is!
Bridget Drágám!
annyira jó, hogy végre itt vagy!
És neked is elmondom, hogy irigy vagyok a találkátok miatt.
Gondolom, nagyon élvezed az itthoni légkört, a családot, meg az itthoni ízeket!
Az a kiállítás nagyon érdekes lehetett.
Nagyon várom, hogy mi is beszélhessünk, ha más nem, egyenlőre telón. Mondta Zsuzska, hogy ma fogdokinál vagy, de azért remélem mielőbb tudunk beszélni.
Mamikámnál nem csináltam fotókat, mert oda nem szoktam kivinni a gépet. De legközelebb csinálok, és majd itthon megnézzük őket. Most hazahoztam a múltkori munkahelyi fotókat! Hát, vannak benne érdekes részek!
Jók a viccek!
Gyertek-gyertek, és már főzöm is a borsólevest! Na meg rá vagyok nagyon kattanva Nócika fánkjára!
Ugye lesz hozzá Mamika féle nagyon fini sárgabarack lekvár is. Olyan édes volt, hogy hozta nekünk.
Várom a hívásodat, mert nekem nincs meg a számod.
Nem gond, hogy nem műxik egyik-másik betűd. A lényeg, hogy itt vagy velünk!
Tényleg nagyon ígéretes a hőd. Remélem ott is marad!
Mennek a pozitív energiák! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Mikor mégy akupontoshoz?