Új privát üzeneted érkezett!

Ormolya!

Én Szigetszentmiklóson dolgoztam, ide is megyek majd vissza 3 év múlva a tervek szerint! Nekem már a 2. évben jött a babázhatnék, a csoportomban a gyerekeknek sorban születtek a kistesói... szóval én már 6 éve itthon vagyok, már a 3. és lassan a 4. manócskánkal!

Túléltem a fogorvost! Nem is értem, miért félünk tőlük! :lol: Azt hittem, simán ki fogja húzni a fogam, de ehhez képest lehet, hogy még gyökérkezelni sem kell! Most volt egy tömés és egy ínyplasztika, mert a gond 2 egymás melletti fogammal van, köztük a lyuk, az egyiket betömte, a másikat viszont a bebúrjánzó ínytől alig látni, így azt fel kellett vágni! Hú, ez így tudom, nagyon rosszul hangzik, de semmit nem éreztem belőle, tündér volt a dokinő, bő 2 hét múlva kell visszamennem és akkor kiderül, hogy mi a helyzet! De már nem fogok félni és hisztizni itt Nektek, ígérem Bár gyökérkezelésban még nem volt részem)! Tegnap, hát nem voltam a helyzet magaslatán, bocsi a kifakadásért!

Jó hétvégét mindenkinek, én lassan birtokba veszem a konyhát, a kókuszgolyót a srácokkal akarom csinálni, mert imádnak sürgölődni a konyhában sütés-főzés közben (remélem, azért marad kókuszgolyó a vendégeknek is :lol: )! Aztán Ők mennek nagymamázni, én meg működhetek itthon tovább! Fura is lesz egyedül, a férjem a kertet akarja szalonképes állapotba hozni!

Egyébként épp 2 napja gondolkodtam el azon, hogy régen, akár 1 gyerek mellett is mekkora feladatot jelentett 1-1 komolyabb főzés vagy nagytakarítás, most meg simán sikáltam a szőnyeget, mostam fel a parafapadlót 3 teljesen ébren lévő gyerkőc mellett! És nem én lettem ügyesebb, szerintem a gyerekek navelése egyszerűen kreatívabbá és lazábbá teszi az embert!

Márti
borossné becz márta

Hali lanyok!

Megint itt vagyok kb. Ezer ev utan. Mennem kell ma terheleses cukorra, de minden labor csak 9-tol nyit, szoval van egy elutni valo oram. Azert hihetetlen, milyen jo dolguk van itt az embereknek, szivesen meloznek laborban is. Biztos nem gondolnak a kismamakra ilyenkor, meg ugy a cukrosokra altalaban, mert jo sokaig kell kibirni etlen-szomjan. Mondjuk a kajaval nincs bajom, de szomjasnak nagyon szomjas vagyok, mert en meg ejszaka is szoktam inni, most meg kulon oda kellett figyelnem, hogy ejfel utan mar nem lehet. Meglatjuk, eredmenyt csak jovo csutortokon tudok majd a dokimtol, mert kozvetlenul neki kuldik, nekem nem mondanak semmit sem. De ettol nem igazan felek, inkabb attol, hogy mi lesz majd a cuccal, amit meg kell innom (a citromle mar bekeszitve)

Kozben eltelt a nap es rajottem, hogy nem kuldtem el a hsz-t :oops: Tol vagyok a lotyin, nem is volt olyan rossz, bar volt 1-2 nehezebb perc, amikor ugy ereztem, lehet, hogy viszontlatom, de szerencsere nem :wink:

Kuldom tovabb am a hideget, remelem, majd ezt is megkapjatok

Csibe: gratula a kiscsajhoz, gyonyoru a nev, amit valasztottatok, es verge-vegre-vegre mar nem titkolozott tovabb A pocid is nagyon csini
Honey: sajnalom a vitakat, ugy latszik, hogy nalad a varandossag semmilyen teren sem konnyu.
Ormolya: udv a topikon, mi meg nem talalkoztunk, mert en minden igyekezetem ellenere tobbnyire csak hetvegei latogato vagyok
Bagzerka: de jo neked, hogy mar nem melozol es van idotok ilyen delutani szunyalasokra es osszebujasokra. Nekem meg mindig van 7 hetem a meloig. Gondolom, Simi is elvezi, hogy jo sok idot tolthet veled.
a.m.: kicsit megkesve, de jo nyaralast kivanok, erezzetek magatokat nagyon jol, es pihizz sokat !
Bejci: en is ugy vagyok, mint te, miota tudom, hogy babas vagyok, csak zuhanyzom, pedig mar ugy hizanyzik egy jo kis furdo. Foleg olyan szelesebb, esosebb anpokon, amikor jol at vagyok fagyva … de azt tartogatom a 40. hetre, ha kihuzom addig, meg majd a szules utanra. Es a masszazzsal is egyetertek, csodakat tud tenni, utana napokig fantasztikusan erzem en is magam.
Eszike: kitartas a dietahoz, mar csak 10 het. Es kocsi, hogy klubba alalkultunk az iwiw-en. A denever-sztori meg tiszta horror. Nektek sem konnyu a helyzetetek. Hogy az elet miket tud produkalni, elkepeszto! :roll:
Kistiggrincs: latom, te is irigy vagy a melo nelkulisegre. Latszik, hogy mi dolgozunk, nekunk rogton feltunt. Mar en is alig varom azt az idoszakot, amikor csak a babara koncentralhatok, de meg joval odebb van sajna.
Martee:
koszi a hireket, es nagyon orulok, hogy Nostawen jobban van!
Marta:
nem vagy semmi, hogy nekiallsz szonyegeket surolni, persze gondolom vmikor vkinek azt is meg kell csinalni. Fogorvoshoz mentek a drukkok, tok jo, hogy vegul nem lett semmi kulonos es megusztad
Petra: en a parommal beszelnek, hogy o mondja meg az anyjanak, hogy ne jojjon csak ugy akarmikor … stb. Szerintem az o szajabol jobban elfogadna. Persze nem tudom, milyen viszonyban vagytok, lehet, hogy te is siman megmondhatod neki. De en mindenkeppen lerendeznem most, mert ha babas leszel, akkor meg nehezeb dolgod lesz.
Lanta: apukadnak gyogyulast mihamarabb, es kivanom, hogy ne legyen semmi komoly.
Blumi: grat, hogy minden rendben van, latod, nem volt semmi baj azokkal a vesekkel, csak vaklarma volt, es ez most szerencsere ki is derult.

Mi menet kozben megvettuk a kisagyat es a pelenkazot, de meg dobozban vannak, ha majd berendezzuk a babaszobat, akkor hozok kepeket is :lol:

KépKép
Kép
humanka

Sziasztok!

Most csak egy gyors bekukk...

Drukkokat köszönöm, beváltak csütörtökön!
Nagyon rendes doki nénit fogtunk ki. Első kérdése az volt, hogy mi a csudát keresek én ott?!
Átnézte a leleteimet, bevallotta férfiasan, hogy nem ért hozzá :P és csodálkozott ezerrel, hogy a 4 évvel ezelőtti szakvéleményt miért nem fogadták el, mi a fenének küldtek hozzá. Hiszen nyilvánvaló, hogy ez olyan valami, ami nem fog meggyógyulni! :shock:

Tehát rámondta az áment a dologra, csaszi mehet :lol: Innentől Kisfiam oda forgolódik, ahová neki jól esik! :)

Most meg csomagolok, készülődöm, holnap indulunk a Balcsira! Igaz, elég sz@rul indul a dolog, anyu nem tud velünk jönni, mert a sógorának (aki az én keresztapám) meghalt az apukája ,temetés hétfőn.
Mi sem akartunk menni holnap, de a család egyhangúlag leszavazott bennünket, Keresztapámmal az élen, hogy igenis menjünk. de ez a hangulatunkra eléggé rányomja a bélyegét azért. :cry:

Anyu majd kedden reggel tud utánunk jönni, de így csak 2 napot lesz velünk :cry:

Pussz mindenkinek, ha hazajöttünk jelentkezem!

Ui: küldtem új táblát! :wink:

Kép

Kép
anyoooka

Irtam tegnap, de nem látom :cry: :evil: :evil:

Túl vagyunk a festésen, most még pakolunk ezerrel, ma kb 8 felnött jött segiteni, mégis úgy érzem, kö van a lábamban :(
És akkor még egy csomó mindent nem pakoltunk, még van 3 nagyablak és 3 kicsi, amit meg kell pucolni, stb (és hozzáteszem, a festök elég tsztán dolgoztak!)

Táblit:
Kép

megyek, még kicsit hasznossá teszem magam.

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Lanta: Apukádnak mielőbbi jobbulást!

Blúmi: örülök, hogy minden rendben veletek!

Márti: örülök, hogy ennyivel megúsztad a fogorvost :) Huh: én még azt se tudom egfy gyerek melett hogy fogom ellátni a háztartást, de megnyugtat, hogy ezek szerint bele lehet jönni :)

Humanka: gratula a cukros lötty túléléséhez. Nekem szerdán mondja meg az eredményt a dokim :)

Anyoooka: jó balcsizást, és örülök, hogy rendes dokinőt fogtál ki. Kerszetapud apukája miatt részvétem :(

Kép
kistiggrincs

Hűha... hétvégén de eltűnt mindenki.

lanta,
jobbulást apudnak!

Most nézem minyu tábláját és olyan jó látni, hogy jó páran már a 2 hónapos intervallumon belül vannak! :D

Sajnos nekem újra nagyon intenzív keményedéseim vannak. Egyszerűen nem tudom mitől. :? Szinte egész nap pihenek, fekszem, stresszes sem vagyok.... szóval fogalmam sincs. :shock: De holnap este úgyis megyek újra dokihoz, nagyon remélem, hogy a méhszájam még szárt. :?

De hogy valami jót is mondjak, végre megjött (1,5 hónap után ) a HIVATALOS papír az ÁNTSZ-től, miszerint a vizsgálatok alapján nincs friss rubeola fertőzésem. :) Még jó hogy anno eldöntöttem magamban, hogy nem vagyok hajlandó szétaggódni magam a továbbiakban, különben pont megzakkantan volna ezalatt a 1,5 hónap alatt.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Hahó!

Tényleg nagy a pangás 8)

Egy kis kedvcsináló: Csongi-bongi szoba pre-béta verzió :lol: (még nincs polc, meg szép képek, de a kiságyat és a pelenkázót összeszereltem és új matracot is vettünk :)
Kép

És egy pocikép 31+0 hétnél.
Kép

Honeymoon :)
Hüha, akkor pihizz még és nyomasd a mg-t. Drukk holnapra a dokihoz.

martee :)
köszönjük a hireket, továbbra is szoritunk Nostawennek.

humanka :)
de fura, hogy ott csak 9-töl van labor. Nálunk sok helyen 7-9-ig van "hivatalos" vérvétel, utána csak nagyon-nagyon indokolt esetben. :shock:

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Minyu: Csongi szobája nagyon jó :))) És szép kerek már a pocid :))

Vérvétel nálunk 7-1/2 9-ig van, tényleg de valamelyik másik kórházban meg,a hova ismerős járt 7-től (vagy talán 8-tól?) kezdődik, és bejutsz amikor bejutsz.

Kép
kistiggrincs

Lanta!
sajnálom apukádat! remélem hamar rendbejön!!!

honey!
fura...lehet hoyg fornt volt ma, nem??!?!? szorítok hoyg ne nyílásra utaljon!!!

én egész nap szinte végig aludtam!!! azért nem gondoltam volna hoyg ilyet lehet simi mellett...jóó ez a munka-nélkülkiség :) persze félálom ez az alvás, és percenként kérdez vagy mond valamit, amire válasz kell, szóval nem az a húú de mély horkolásos, de azért jóól esett nagyon!!!! ô meg micimackót nézett meg frakkot dvdn meg olvasott, akkor együtt néztük, meg ilyenek, de a nap nagy részét mégis ágyban töltöttem, most valahogy erre volt szükségem.... este meg kb 6kor elindultunk jáccóra :D:D az ôôrült család :) és ott tanáyztunk 9ig asszem... de belefért mert simi is aludt délutánit velem kb 4-6ig, kissé kicsúszva... így is 10kor már ágyban szunyált!

minyuu!!!
dejó a szoba részlet!!!!! én is már fejben csinálom, csak ugye elôbb festés meg egybek...de már nagyon alakul :D ás széép kerek a pocak, és irigylésreméltó hoyg milyen vékony vagy!!!!!

én eddig ahol voltam vérvételen lehetett menni 10kor is!!!:D ezekszerint mázlim volt! mert nálam az éhezés jobban tûrhetô, mint egy hajnali kelés :) najó, persze babóért mindent... szóval ha 6ra kell menni, akkor úgyis kelek, de ha nem muszáj.... :wink:

marcim ma tér haza a volt-ról...még após kicsit megdolgozza a szegény félholt-állapotú kicsi fiát..... :evil: méág most sem áért haza, pedig kb 6kor már pesten voltak.....ggggrrrrr nembaj, holnap meg a miénk lesz és kész, stipistopi :)

na jóócak!!!!

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok!

Köszönöm a jó kívánságokat és a drukkokat! Apukám már hála az égnek jól van miután péntek délután életmentő beavatkozással felvágták neki a tályogot! Azóta pucolták neki és nagyon vigyáznak Rá, egyedül van a szobában is nehogy fertőzést kapjon! Reméljük holnap hazajöhet itthon azért mégis csak jobb a lábadozás! Aztán 6 hét múlva mandula kivétel szegénykémnek!! :( Kornéliának a foga még mindig nem bújt elő de szerencsére az elmúlt két éjszaka már tudtunk valamennyit aludni!!!

Blúmi nagyon örülök, hogy minden rendben volt a genetikai tanácsadáson, és most már teljesen megnyugodhatsz!!! :)

Winona örülök, hogy jól telnek Neked is az otthon töltött napok! Jó volt olvasni a soraid!!! :)

Márti, hogy sikerült a tegnapi nap??? Bírtad még????

Humanka örülök, hogy túlélted a lötyit és, hogy túl vagy a terhelésen! :)

Anyooka jó nyaralást és részvétem!

Honey sajnálom a sok keményedést remélem azóta már jobban vagy és remélhetőleg ez a frontos időjárás okozza! A dokihoz mennek a drukkok!!!

Minyu nagyon szép a szobarészlet!! És csini a poci!! :lol: :lol:

Bagzerka örülök, hogy ilyen jól telnek a munka nélküli napok!!! Aranyos Simi, hogy így tudsz mellette pihizni!!! Remélem azóta már a párod is Veletek van és ma szuper napotok lesz!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
lanta

Lanta!

Hú, ez meleg helyzet volt Nálatok, de jó, hogy végül rendben van apukád!
Köszi! Nagyon-nagyon jól sikerült a buli, mindenki szuperül érezte magát, a gyerekeimet is csak 22h-kor tudtuk lefektetni, de én a végén már csak a túlélésre játszottam! Történt ugyanis, hogy a kertben, a végleges vízcsap helyén beleléptem egy mély, betonnal kibélelt, viszont fűvel benőtt gödörbe és kegyetlenül megütöttem a lábam, a bokámon megsérülhetett egy ér, mert a vérzést alig bírtam elállítani, és a köv. 3 órát a buli kezdetéig így voltam kénytelen kibírni, utána meg persze rohangáltam mint pók a falon, hogy mindenkinek minden jó legyen, egyik gyerkőccel se történjen semmi stb. Este 22h-kor meg cseréltem a mosogatógép tartalmát, a maradékot elmosogattam, összszedtem a szemetet és végig felmostam az étkezőt+nappalit! Na, akkor már a bal lábamra alig bírtam ráállni, éjjel is többször arra ébredtem, hogy nagyon fáj! De szerencsére a romeltekarítás megvolt, úgy voltam vele, hogy a tegnapi napomnak már úgyis annyi, legalább ma pihenhetek (majd kiderül, hogy a srácok is úgy dondolják-e)! Szegény férjemet nagyon sajnáltam, mert ugye 1.30 körül feküdtünk le és neki elég korán indulnia kell reggel, hogy beérjen dolgozni! én legalább du. alhatok a srácokkal!

Honey!

Pihenj csak, az biztos segít! Kiváncsi leszek, mit mond a doki!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok! :)

Huhh Lanta mielőbbi felépülést apukádnak!

Honey: Bizti a front, pihenj és igyad a Mg-ot. A dokihoz mennek a drukkok.

Minyu: Alakul a Csongor szoba :) De jó hogy már itt tartotok :)

Márti: Vigyázz magadra, a bokádra még szükséged lesz.
De legalább a vendégek jól érezték magukat.

Ma reggel hívott a főnököm :) Már itt bent sem kell üldögélnem csak ha adódik vmi akkor kell bejönnöm eztán :)
Ez így nagyon szuper lesz :)
Persze ma még be kellett jönnöm mert hogy jön a telefon szerelő, erre nem megcsinálták távszerelésben? Pfff no mind1 ebéd után már nem jövök vissza irány haza :):)

Kép

Kép
starlark

Hú, Lányok!

A tegnapi front és szél megtette a magáét! A nyáriaknál beindult a babaeső!

Márti
borossné becz márta

Márti ez igen!! Még olvasni is sok volt a tegnapi teendőd nem még végigcsinálni!! A balesetet sajnálom!! Remélem hamar begyógyul a seb és Te is gyorsan ki tudod majd pihenni a fáradalmakat!!! :)

Starlark tök jó, hogy akkor már Neked sem kell minden nap dolgozni!! Hurrá!!! :)

Kép
Kép
lanta

Jó reggelt mindenkinek.

Tyűűű... azt hittem kinyúvadok tegnap, meg éjjel. Folyamatos fekvés és 4 db Mg B6 EXTRA mellett volt, hogy 2 percenként keményedett a hasam. Egész nap és egész éjjel.
Iszonyat volt ez a tehetetlenség. Most egy kicsit jobbnak érzem, de azért most sem 100%-os a dolog. Ha nem lennék bejelentve ma este dokihoz, tuti bevitettem volna magam az ügyeletre este.
Viszont olyan has-izomlázzal ébredtem reggel, hogy az hihetetlen. :shock: :(
Jaj nagyon remélem, hogy ettől a 24 órás strapától nem nyiltam ki. :?

minyu,
cuki a szoba!! De jó nektek hogy már így alakultok! Nálunk még minden dobozokban meg zacskókban.

lanta,
örülök, hogy jobban van apukád!! Hihetetlen mik vannak! Egy tök hétköznapi torokgyulladásnak kinéző dologból életmentő műtét legyen??!!

márta,
nem semmi vagy, hogy így bírod a strapát! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

képzeljétek megyek fodrászhoz!! :D Ez nálam azért ekkora szó, mert amúgy nem járok. (magam festem, anyu vágja - mert van fodrász vizsgája )
De most teljes átalakítást tervezek! :D :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Honey!

Nem bírom! Ha kell, akkor mondjuk tényleg hajtom magam, de másnapra annyi nekem! Most is ülve elaludnék! Szerencsére a srácokat lefoglalja a mérhetetlen sok új játék meg könyv, mesélni meg felpolcolt lábbal is lehet...

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Bagzerka: húúú alvás, én arra pályázom, hogy ha augusztus első hétvégéjén átcuccolunk, akkor az utána következő 2 napot átalszom, pakolni ráérek utána is :D

Lanta: örülök, hogy apukád jobban van!

Márti: ez rosszul hangzik :? Jobbulást a lábadnak, próbálj meg pihenni amennyire 3 gyerek mellett lehet.

Starlark: hajrá otthon lét!

Honey: remélem mindent rendben talál este a doki!

Kép
kistiggrincs

Sziasztok!

Minyu gratula a szobához, de jó, hogy már itt tartasz! Nekünk még kulcsunk sincs az új lakáshoz, nemhogy babaszobánk :cry:
Ja és láttam a tábliban, h. egy évvel idősebbnek írtál, '79-ben születtem, ha időd engedi javitsd ki légyszives, és a kislányunk neve Regina lesz. Köszike

Honeymoon: jobbulást és pihenj még többet, és fodrászhoz én is megyek hálisten!!! Már nagyon rámfér! :wink:

Lanta: Jobbulást Apukádnak!!!

Rólunk: Betöltöttük a "bűvös" 30 hetet, aminek nagyon örülök, csak parázok, hogy kb. 8 hét alatt fel lehet-e újítani egy lakást, beköltözni, babaszobát megcsinálni :? :? Nem kicsit aggaszt ez a dolog!
Ma este mi is megyünk dokihoz, kiváncsi vagyok mennyit nőtt a lánykánk!

Szép napot, pihenjetek sokat!
sz.sziszi

Sziasztok!

Sikerült visszaolvasnom :)

Honey!
Örülök,hogy a pároddal kibékültetek. Biztosan neki is szokatlan még az új helyzet :wink:
Sajnálom a keményedéseidet. Drukkolok, hogy este mindent rendben találjon az orvos.

Minyu!
Nagyon szép a Csongi lakrésze és szépen gömbölyödik a baba lak is :D

Márti!
Sajnálom,hogy balesetet szenvedtél :( :( :(
Nagyon ügyes vagy,hogy ílyen hősiesen kibirtad a bulit. Mostmár azért pihenjél tényleg!!!

Eszike!
Sajnálom a denevéres storyt,de jó, hogy nem támadott meg legalább!!!Én is parázok tőlünk.
Remélem a párod hamarosan talál megoldást,hogy midnenkinek jó legyen wink:

Tegnap este 7 körül visszaértünk a nyaralásból. Téynleg gyönyörű hely Köszeg és környéke. Sikerült egy kicsit túrázni is (4 km),de azért pihentünk is.
Sajnos felforrtam a kocsiban. Nem is csodálom hiszen 450 km-t utaztunk. Szóval itthon még azt a kevés kaját is "kiadtam" magamból amit ettem.. :cry:
Aggódtam a baba miatt,de ő virgoncan rugdosott úgyhogy biztosan jól van.
Holnap megyek 32. hetes Uh-ra. Végre megtudom milyen nagy már a pici fiam :lol:

Kép
Kép
a.m.

ja és,hogy ma se unatkozzak most cserélik ki a hálónk ablakát. Persze egy óriási zuhét kaptunk csak az a szerencse,hogy nem a háló felöl vert az eső :)
Holnapután meg jönnek a konyhát kifesteni és aztán végre kész lesz minden a baba érkezéséhez már ami a nagy munkálatokat illeti.

Kép
Kép
a.m.

Lanta!
Nagyon szorítok apukádnak,hogy hamar túl legyen ezen a betegségen és,hogy gyorsan épüljön fel a műtétből.

Kép
Kép
a.m.

Hello!

A.m.!

Irígykedek, komolyan!
Mi még csak most állunk neki a nagy dolgonak. :lol: Még jó, hogy ennyivel előbb elkezdtem készülni a babára, aztán a végén még mi leszünk az utolsók akik készen lesznek. :lol: Nem is értem mire vártam eddig?! :shock:
Hazaérkezés: :( Mi direkt éjjel jöttünk haza Balatonról, tuti meghaltam volna ha a nagy melegben kell hazakocsizni. :?

Lanta!

Szegény apud. :( Durva, hogy így eldurrant a mandulája. :shock: Jobbulást neki!

Márti!

Fú, nehéz lehetett így végigcsinálni a bulit! :roll: Pihend ki magad most rendesen.

Minyu!

Milyen jó kis hegyes pocid van! :D Te is csak pocakra nőttél, tök jó! :D A babaszoba rész szép! És Téged is irigyellek, hogy már itt tartotok! :D

Honey!

Tudod, én vagyok a "no para" kismami, de 2 perces keményedésekkel 1-2 óra múlva már tuti a kórházban ücsörögtem volna. Nekik vannak tök szupi gyógyszereik amik százszor erősebbek, mint a MgB 6 Extra. :roll: Remélem minden rendben lesz a dokinál, de szerintem ne csinálj mégegyszer ilyet. Ha be kell menni a kórházba, akkor be kell menni és inkább menjetek kétszer feleslegesen, mint egyszer nem, amikor kéne.
A rubeolás papírt nem kapkodták le. :roll:

Új frizura?! Drasztikus lesz a változás? :D

Sziszi!

Gratula a 30.hoz! :D

Egész hétvégén pörögtem én is, de most annyira le vagyok lassulva, hogy nagyon. Asszem engedek az érzésnek, a babaszekrény festésnek ráérek holnap is nekiállni. :) Délutánig lógázom a lábam, utána meg megyek a városba költekezni kicsit. :D

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!

Lanta! Örülök, hogy apukád jobban van! Biztosan hamar felépül!

Minyu!
Nagyon szép a babasarok, mi is hamarosan megcsináljuk.

Márti!
Le a kalappal előtted a buli miatt! Most már pihenj!

Honey!
Remélem semmi gond nem lesz a keményedések miatt! Majd írd meg mit mondott a doki!

A.m!
Kőszegen már én is voltam, tényleg gyönyörű hely! Mi még nem döntöttük el hová menjünk, pedig már a dokim is rábólintott.
Én a héten vagy jövő héten megyek UH-ra, nemsokára itt a 30. hét!!!!!

Lányok! Nem tudom köztetek van-e, aki szemüveges? Mert én az vagyok, és az egyik barátnőm azt mondta, hogy akinek gyengébb a szeme, annak szemésztől kell szakvéleményt kérnie a szüléshez, mert szülés közben megpattanhatnak idegek. Nekem még nem mondta a doki. Ti tudtok erről valamit?

Kép
Kép
petra1980

Petra!

Nagyfokú rövidlátásnál kell vélemény! Az én szemem -2-3-as és semmi gond nem volt, de kitolás közben célszerű csukva tartani! Ezt sem muszáj, csak ellenkező esetben picit bevérezhet a szemed, ami pár nap alatt nyomtalanul múlik! Nekem kontaktlencsém van, az 1.szülésnél szépen kivettem, a 2-nál ilyesmire már nem volt idő... :lol

Márti
borossné becz márta

sziasztok!
biztos béna vagyok, de az ikresek topikját hol találom??mi a neve?
mert megnézném lanyane babáit.....
köszi

Kép
winona

Hú, Csajok!

Közép- és Nyugat-Magyarországra piros riasztást adtak ki vihar, jégeső, szél témában délutánra! Ne nagyon menjetek ki a házból, állítólag nem lesz ritka a 120km/h-s szél sem+ a nagy jégdarabok! Honey! Te mindig megérzed ezekkel a keményedésekkel!

Márti
borossné becz márta

Sziszi: nyugi! Nekünk 4-5 hetünk van arra, hogy megcsináljuk a házban a villanyt, vizet, feltegyük az összes gipszkartont a falra (vakolat helyett) lefessünk 300nm és le járólapuzzunk olyan 30nm-et plusz hálószoba padlószőnyegezés. És akkor még hiányzik egy csomó járólap, de azt már úgy fogjuk letenni, hogy ott lakunk. Na jó, néha én is beparázok rendesen ;)

A.m: üdv újra otthon, drukk a holnapi UH-hoz.

Petra: nekem még a -7es szememre is azt mondta a doki, hogy menjek el ha megnyugtat, de nyugodtan szülhetek simán.

Kép
kistiggrincs

Köszönjük a dicséreteket, én is örülök, hogy már itt tartunk szoba ügyben, olyan jó pakolászni.

Márti :)
hüha, jobban van már a bokád? Vigyázz magadra. Nagyon hösiesen viselted akkor az estét, én biztis nyafogtam volna :oops: :oops:

jesszusom, 2 percenként keményedtél, és otthon voltál? Én Nándival mikor 7 percenként elkezdett keményedni, indultam a kh-ba, mire beértünk, 5 percenként jöttek, és bár nem nyiltam vészesen (épp csak ujjbegynyit, ami 33 hetesen annyira nem gáz) nagyon beparáztam, sajna benn is tartottak 5 hétig, bár ebben benne volt, hogy nagyon elöregedett a méhlepény és mindenki attól tartott, hogy nem fejlödik a ded odabenn (aztán 2 nap hiján kivárta a terminust :) ) Kiváncsi leszek, mit mond a dokid, remélem, minden rendben!!!

Lanta :)
szegény apud :( mielöbbi gyógyulást!

starlark :)
no, akkor neked is jöhetnek a pihis napok :)

bagz :)
mi is estefelé szoktunk kimenni hintázni, na, jó, meg reggel-délelött.
Enyémgyerek imád a kertben játszani, idebenn nehezebben marad meg.

Csajok, vigyázzatok a napsütéssel! Hézvégén eljött az egyik haverunk, Csabimmal közösen megcsinálták a terasz burkolását. Csak délelött voltak kinn, és bekenték magukat napvédö krémmel (jól vizsgázott az 50 faktoros, amit Nándinak vettem), de ahol nem érték el a kezükkel (mert ugye nem szólnának egymásnak, hogy figyelj, segits már a hátamon bekenni), ott 1-1 kistenyérnyi helyen megsültek. Tiszta foltos lett a két pasi...

Na, menek.
Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

kistiggrincs :)
nem irigyellek a sok meló miatt! Nagyon drukkolok, hogy hamar végezzetek majd vele!

Márti :)
azannya, mindjárt megnézem én is... Sajna nekem muszaj bemennem Pestre :( Na, klassz, hát, remélem, addig hazaérünk, vagy elkerüljük...

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu! Nagyon szépen alakul a babaszoba! (Mi a hétvégén kezdjük a beszerzést. Már alig várom!) Amikor észrevették, hogy a lepény öregszik, szedettek Veled valamit, vagy csak folyamatos megfigyelés volt? És jól értem, hogy miután a lepény öregedését észrevették, még majdnem két hónapig kitartott bent Nándi???

Márti! Én ennyi mindent egy hét alatt csinálok, ráadásul egészséges végtaggal 8) Jó pihenést, és vigyázz magadra! Ja és a fogorvosi sztori megdöbbentő. Ez az ínyplasztika - bármennyire is úgy írtad le, mint egy rutinbeavatkozást - nekem horrornak tűnik!

Honey! Nekem is eléggé aggasztónak tűnnek ezek a keményedések! Mindenképp írj, hogy mi volt a dokinál!! Megértem, hogy nem voltál hajlandó ez alatt a másfél hónap alatt parázni! Teljesen kikészített volna Téged is, és Flórát is, feleslegesen!

Én is szemüveges vagyok, és semmilyen vizsgálatot nem javasoltak! Apropó szemüvegesek: nem érzitek úgy, hogy a terhesség alatt tovább romlott a szemetek? Én így érzem, ráadásul napok óta látászavaraim vannak.

Lanta! Azért ez megnyugtató! Remélem apukád hamar felépül, és Te sem idegeskedsz tovább!!!

Lányok! A mi babánk ma nem igazán aktív, kicsit aggódom. Nálatok mi a helyzet! Lehetséges, hogy a lehűlés miatt van?
Apa volt hétvégén Németországban, és olyan babaruhákat vett, hogy azt hittem elsírom magam gyönyörűségemben. Vett egy olyan mustang inget is, amilyen neki van - a bébiére persze kiscsikó van hímezve :) - csak azért, hogy ünnepélyes alkalmakkor össze tudjanak öltözni. Ja és végre nálunk is megjött az új autó! Nagyon fel vagyok dobva. Gyorsan le is fekszem, hátha a kismaszatnak is jobb kedve lesz, és végre mocorog!!!

Kép
blúmi

Na megjöttem a fodrásztól... azért nem voltam elég bátor. :D A színe maradt, de végre van frufrum, amit régóta ki akartam próbálni. :)

Kicsit most rám hoztátok a frászt.... lehet, hogy felelőtlen vagyok?! Csak azért nem mentem be a korházba , mert 1: ma estére úgyis a dokihoz kell mennem, 2: ezek a keményedések semmilyen görccsel nem párosulnak. Igaz ugyan, hogy nagyon gyakoriak voltak ( ma már jobb a helyzet ) , de fájni egyáltalán nem fájt. Annyira nem fájt, hogy aludni pl simán tudtam tőle. Kicsit úgy voltam vele, hogy amíg nem görcsöl, addig lehet, hogy úgyis csak hazazavarnak a kórházból.... :?
És tudtam, hogy a hidegfront miatt van. Ahogy márti írta, nálam ez nagyon durván mindig bejön! Jobb vagyok mint Aigner Szilárd! :? :D

blúmi,
Flóra ma nálam is extra lusta. De már megfigyeltem, hogy a hidegfrontnál ez van. Ma 11-ig alig moccant meg. Pedig máskor már reggel 7-kor rá ébredek.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Honey!

Majd a dokid megmondja mi van, addig ne aggódj! Nekem a 3. babánál 10 percenkénti fájdalmatlan keményedésekkel kinyílt a külső méhszáj 1 ujjnyira a 22. héten, most pedig ugyanezt kemény derékfájással és görcsökkel "értem el", úgyhogy teljesen kiszámíthatatlan a dolog! Mindenesetre, ha most nem görcsölsz, keményedsz, a folyamat biztos megállt, ha egyáltalán beindult valami, de reméljük nincs semmi gond! A Mg azért jól lazítja a simaizmokat!
Várunk este a hírekkel!

Blúmi!

Pedig tényleg nem fájt, mondjuk a dr-nő nekem is utólag magyarázta el, hogy mit csinált-gondolom nem akart meijeszteni-
egyébként még az érzéstelenítőt is úgy adta be, hogy nem éreztem belőle semmit! Nagyon ügyes volt!

Az én lányom is lustálkodik ma, mondjuk akkora boxmeccseket sosem végzett mint a 3 bátyja, de ma tényleg alig volt egy kis mocorgás! Na mindjárt besegítek neki egy kis meggyes csokitotrával!

Úgy tűnik, fekve kellene pihentetnem a lábamat, mert míg Lehellel szundítottam egy félórát, tök jó volt és nem is fájt utána! Ruhákat kéne hajtogatnom meg vasalnom, de ez ma tuti nem fog menni, meg önző módon úgyis érzem, hogy ennyi pihi és lustálkodás nekem is jár! :lol:

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Megjöttünk a pihenésből :)

Visszaolvastam nagyjából.. látom azért mindenki rendben van :)
Persze a megszokott problémáktól eltekintve.. keményedés.. szúrkálás..
nekem is elő-elő fordul.. hát úgy látszik marad végig ez az állapot.

Próbálom ismét felvenni a ritmust Veletek :)

Magunkról önző módon, ha érdekel valakit... :oops:
Jól vagyunk, a szokásos dolgok azok megvannak.. de már nagyon számolom vissza a napokat, heteket.
A babaszobát megrendeltük, és a babakocsit is... kezdek nagyon készülődni :)
Rendeltem mesedkekort az Adél szobájába, a héten szálltják.. kíváncsi vagyok, hogy milyen minőségű lesz.
röviden ennyi.
ja.
és
szerdán megyek az orvoshoz vizsgálatra, és a kötelező 32. heti uh-ra kíváncsi vagyok, hogy mi újság a méhszájjal..
ja.. és híztam... :roll: :roll: :oops: ami ugye nem jó, de hát... a fincsi falatoknak most nagyon nem tudok ellenállni.... :oops:

szeder74

Sziasztok!

Na megjöttem a dokitól. Ma hihetetlen jó fej volt!! :D
Lényeg a lényeg: a méhszájam teljesen zárd, de a méhnyak megrövidült. :( Eddig 3000 volt, most 2000. Ez még nem olyan gáz tudom... de figyelni kell, mert messze még a vége.
Több pihi, Salbutamol + magne B6... és pár nap no szex.
+ van egy csodaszer, amit itthon sajna nem lehet kapni csak svájcban. ( egy homeopata készítmény, ami 98%-os eredményt mutat a koraszülések megelőzésében. ) Szóval most azt próbálom megszerezni.
Amúgy Flóra 1000% hogy kiscsaj, mert már én is láttam a husos kis cuniját! :D :D pedig a dokim gépe elég szar. De ez eltéveszthetetlen volt!!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

jaj, én nem akartalak megijeszteni, csak leirtam, hogy én anno teljesen beparáztam, igaz, aludni sem tudtam a keményedésektöl.

blúmi :)
Betöltött 33. héten mentünk be a kh-ba, akkor már nagyon meszesnek irta a doki, utána már azt is mondták, hogy lyukacsos :shock: :roll: Elöször mg infúziót kaptam, hogy a keményedések elmúljanak, utána keringésjavitó bogyeszokat, de már nem emlékszem a nevükre. Illetve biztos ami tuti, tüdöérlelö szurit is nyomtak. Végül a 38. héten megkegyelmezett a dokim, és hazaengedett, hogy "kipihenjem" a kh fáradalmait. Kellett is az a 2 hét, hogy feltöltödjek itthon. De gen, még 2 hónapot kihúztunk.
Csongi bébi is néha csöndesebb :)

szeder :)
hogyne lennénk kiváncsiak. MIlyen mesedekort rendeltél? tapéta bordürt?

Kép
Kép
Kép
minyu

honemoon :)
egyszerre irtunk :) Örülök, hogy végülis azért rendben vagytok!

Kép
Kép
Kép
minyu

Honey!

Akkor egalban vagyunk!Tartsd be a doki utasításait, hidd el, a Mg is nagyon jó, bár tény, hogy nekem most nem volt elég, de már szép lassan leállított a dokim a Terbutalinról és most 3x1 Magnerotot szedek, max. 3 naponta van 1 keményedés! Úgyhogy nem lesz itt gond és Nálad sem, figyeld meg, a végén még túlhordjuk ezeket a kiscsajokat! :lol:

Márti
borossné becz márta

minyu!
a mesedekor.hu-n rendeltem figurákat.. mert a fal egyszínű lesz, és bordűr fogja majd feldobni - nem akarok tapétáztatni..nem szeretem a tapétát.. csak valami halvány színt kap a szobája Adélnak, hozzá valami kis édes lányos bordűr.. és a kiságy fölé, és a pelenkázó fölé lesznek a figurák.. rendeltem kisvirágot, pillangót, napocskát, méhecskét.. és ezeket szépen összeválogatva teszem majd fel.
nézd meg a mesedekort.hu- t lehet, hogy te is találsz kedvedrevalót :wink: látom már készül a szoba..nagyon helyes, de jó neked.. nézegetheted már most!

honey!
Húsos punci.. :) :) , de tényleg húsos már nekik, én is a 30. heti uh-on láttam Adélnak is :)
Amúgy meg Pihenj sokat. Tudod nekem is és Eszikének is mondta a védőnő, hogy a 28-30 héten több pihenés kell.. pedig különböző a védőnőnk!! Úgyhogy tényleg tessék pihenni!! -nem paráztatni akarlak ám!! -
Ha sikerül beszerezned a homeós bogyit, lehet igényt tartok rá.. :wink:
-bár most, hogy többet pihentem, -többet voltam vízszintesben- így kevesebbszer volt keményedés.. viszont a nyilalásaim azok brutális méretűek lettek.. nagyon nagy fájdalommal jár.. ott lent a hasamnál jobb oldalt alul, mintha kést szúrnának belém.. akkor én is be vagyok sz... va.. hogy ugye nem lesz több és más fejlemény???!!! egyenlőr.. hisz még olyan picik a babák a kinti élethez!
szerdán tudok magunkról én is bővebbet.

szeder74

Honey! Ez jó hír!!! Pihizz sokat!

Üdv a kipihent Szedernek!

Minyu! Nagyon köszi az infókat, nagyon bíztató, hogy a probléma felfedezése után még ennyit bír a lepény, és a baba! Nálam kockázatos az idő előtti lepényöregedés. Én már a 20. hét óta szedek emiatt keringésjavítókat. Azt még megkérdezhetem, hogy milyen vizsgálattal állapították meg a meszesedést a lepényen?

Kép
blúmi

Sziasztok!

Voltunk ma dokinál és nagyon megijedtem, mert a következőket mondta: felpuhult a méhnyak, de továbbra is zárt (2000-es), viszont rendesen kontraktilis az uterus, a fundus px/4!

Konkrétan a felpuhult méhnyak rémiszt, nem korai ez még????
sz.sziszi

Winona!

Az ikresek topikját a várandósság/ikrek+veszélyeztetett terhesség alatt találod!

Mindenkinek minden jót!!!! :wink:
Vendég

Jóreg mindenkinek!

Luca :)
hogy vagytok? Neked is minden-minden nagyon jót kivánunk!

sziszi :)
hüh, ebben a felpuhult méhnyakban nem tudok segiteni, majd bizti lesz valaki okos a témában.

blúmi :)
UH-val nézték a lepényt, sima 2d-vel is jól látszottak a fehér foltok rajta... emellett 2 naponta volt flowmetria, az is ugye UH és 4 naponta biometria, hogy fejlödik-e. Szóval ott a végén Uh-ztak rendesen :oops: ja, és napi 2x ctg

szeder :)
nagyon jó ez a mesedekoros oldal, elmentettem a kedvencek közé :)

Tegnap el is felejtettm irni, hogy én is voltam dokinál.
Minden rendben. BPD 81 mm :) Gyors, ritmusos szivverés, lepény "éretlen", méhszáj zárt. Tök sokat beszélgettünk a szülésröl, kérdezte, hogy zajlott az elsö (nekem ugye elhúzódó vajúdás miatt csaszi lett végül), mit szeretnék, én meg kérdeztem, neki mi a véleménye. Kihangsúlyozta, hogy minden szülés más, úgyhogy ha minden jól alakul, mehet a sima szülés (már befordult fejel lefelé, remélem, már nem akar visszafordulni... Viszont ami "rossz" hir, hogy szept. 1-töl be kell feküdnöm, ha addig nem indul be magától a szülés, mert a csaszi sebre rálóg a lepény, és ott a hegnél nincs jó vérellátás, ezért fokozottabb megfigyelés kell. És mivel én nem akarok kh-ban feküdni, ezért kéretik nagyon-nagyon drukkolni, hogy szept 1-én beinduljon magától :))) Azért nem hamarabb, mert a dokim augusztusban nyaral (erröl nem kérdeztem most, 2 hét múlva kell mennem, akkor megkérdem) nameg a babci miatt sem lenne jó túl korán. Nah, majd meglátjuk...

Na, menek. Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Jó reggelt!

Luca.... :) itt is láthatlak! Ennek örülök! Nagyon!!!!

Minyu!
Jó nagy már a picikéd. 81mm BPD... phuha.. BPD 90mm-től érettnek mondják a babát!!!
Drukkolok, hogy szeptember 1-jén meg is mutassa a fejecskéjét :)

rólam, ismét.. :
hajnalban...fél négy és fél 5 között görcsöltem. Olyan volt.. aki már szült tudja mire gondolok: - mintha leszállt volna a fejecske a szülőcsatornába... no tudom, hogy nem szállt le.. de fájt rendesen.. és éreztem, hogy helyezkedik Adél a fejével.. közben görcsök.. persze nem szülés szerűek..hanem gyenge mensi szerűek--- nekem a gyenge is fájdalmas... brrrrrr a hideg kiráz még most is.. aztán a szokásos magnézium... és várakozás.. mosanra elmúlt.
-szerintem a front miatt volt.. de holnap én is megyek orvoshoz, és kiderül végre, hogy mi a jó ég ez.. én érzem, hogy a front gyakorol ilyen jellegű hatást rám(nk).
OLYAN hülye vagyok: ilyenkor mindig arra godnolok, hogy vajon Adél érez ebből valamilyen fájdalmat.. mert ugye a dokik azt mondják, hogy ők ilyenkor semmit nem éreznek.. én ezt nem hiszem.
szerintetek? holka????
jaaa... holka... hol vagy??

szeder74

Sziasztok!

Minyu, köszi kérdésed, jól vagyok!Testileg is, és lelkileg is.
A ciklusom szépen helyreállt, piri már kétszer érkezett időben, úgyhogy panaszra semmi okom.
Ami a babaprojektet illeti, párom nagyon szeretne tovább próbálkozni, és ebben nem vagyok ennyire biztos, nagyon félek még.

Egyébként dolgozom ezerrel, új munkaköröm van.Délutánra nagyon elfáradok,aztán a kerti munkában kiszellőzik az agyam.
Vettünk egy medencét, esténként ott lazulunk.

SZóval velem minden oké.
Néha olvaslak Benneteket, és nagyon szorítok mindenkinek!!!!
Vendég

Sziasztok!

Honey! örülök, hogy minden rendben! Nekem kezdettől fogva 2000-et írt a kiskönyvbe. Nem tudom ez lehet, hogy baj?

Szeder!
Sajnálom a görcsöket, egyébként tegnap este nekem is keményedett kicsit a hasam, közben olyan vihar volt kint, lehet azért, a front miatt.

Luca!
Örülök, hogy jól vagy!

Sziszi!
Nekem már egy régebbi vizsgálaton mondta a doki, hogy laza a méhszáj, de megnyugtatott, hogy semmi gond, csak pihenjek sokat. Te is pihenj sokat!

Kép
Kép
petra1980

Szia Luca! Nem is hiszed mennyit gondolok Rád!!!! Remélem azért még változik a babavállalásos félelmed!!!

Minyu! Megint köszi az infókat! Ezerrel megy a drukk a szept 1-jei meginduláshoz!!!!!

Én is csatlakozom a "panaszkodósokhoz". Szupernyűgös vagyok, féj a hasam, a derekam, nem tudtam aludni... Biztos a lehűlés miatt. (pedig hogy vártam!)

Kép
blúmi

Sziasztok!

Én biztosan fordítva vagyok bekötve... :D mert rég nem éreztem magam ilyen jól! Tegnap óta semmi keményedés, pedig a MGB6-on kívül semmit nem szedtem be. ( a salbutamolt rendelni kell )

Petra,
lehet, hogy te alkatilag vagy 2000, és ez nálad az alapállás és nem rövidülést jelent. De nálam 2 hete még 3000 volt... és tuti, hogy a hétvégi keményedések hatására rövidült meg!

Viszont aki parázik a koraszüléstől ( ezt inkább csak azoknak írom, akiknek valós tünetei vannak- keményedés, rövidülés, kinyílás stb )
Találtam egy magyar céget, aki behozza Svájcból azt a homeopata csodaszert, ami kifejezettem a koraszülés megakadályozására van. Én tuti megrendelem ma, mert a dokim ódákat zengett róla és olvastam egy tanulmányt ennek a szernek a 10 éves itthoni vizsgálatáról. A készítménnyel a koraszüléseket a szokásos 8-10%-ról sikerült 1% alá nyomni!!!
Itt a tanulmány: http://vilaghy.extra.hu/cikk.html
A 37. hétig lehet szedni. Ha érdekel bárkit szivesen megírom a nevet, meg hogy kin keresztül lehet beszerezni. DE ELÖTTE MINDENKI KÉRJE KI A DOKIJA VÉLEMÉNYÉT!!!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

tegnap is sikertelen volt de megmentettem az irományomat :lol: olyan nehéz a babaneten belépni más is jár így vagy csak nálam szarakodik ez az izééé.
No de tegnap megmentettem így nem kell újra megírnom.

Íme;

Sziasztok,

Ahogy Minyunak is úgy a m.heti levelem nekem sem virít egyik oldalon sem.
+Olyan nehéz volt megint belépnem, de azért az eseményeket követtem.
Újra megpróbálom leírni.......

Tehát az Imrés előadáson ott ültem Honey előtt. Én tutti nem láttalak hisz háttal ültem neked:-(
No de hátha majd holnap, ha jön Honey, akkor őt úgyis megfogod ismerni, meg sztem én is megint őt (új frizu miatt), és akkor sikerül majd egymást is beazonosítani.
Most olyan nyűgös vagyok, és kedvtelen, hát ez is biztos az időnek tudható be.
Hétvégén ismét a Balatonba pancsoltam, mint pancsoló kislány, és annyira jól esett a bedagadt virgácsoknak hogy csak naaa. Nagyon jóóó. Már várom, mikor leszünk lent huzamosabb ideig, de sztem az még két hét.

M.héten voltam a védőnőnél; ja ezt pedig tök részletesen leírtam, most bizti nem fog menni, tehát tömören röviden.
Ja, azt elsőként hozzáteszem, hogy tök jó védőnőm van, aminek persze örülök, mert ritka. no kérdezte hogy mikor jöhet hozzánk szemlére, és hát igazából sehogy sem állunk, tehát augusztus. Mesélt saját tapasztalatból, hogy ne nagyon hagyjuk a végére shoppingot, mert nehogy hamarabb jöjjön a kiscsaj, és semmink sem lesz, inkább legyen meg jóval hamarabb, és hessegessük el ezt a gondolatot azzal, hogy legyen meg minden a babócának a 32. hétig. Azt hittem nem jól hallom, a 32. hétig, áhhhh kizárt.
Mikro végeztem hívtam apát, hogy mivel hozta rám a frászt a védőnő. Amúgy meg igaza van, mert olyan hisztis picsa vagyok, meg nyügi, meg állandóan nyafizok, hogy nem mert fáj a lábam....balblabla sorolhatnám...
Apa persze rávágta, hogy menjünk ki a 7végén, de nem mert a pancsi kell a lábaknak, most sem mert pancsi, így igazából mielőtt megkezdjük a hivatalos szabit akkor 7végén megveszünk, és összeszerelünk mindent, és mikor augusztusban haza érek, már minden meglesz, csak pakolászhatok és gyönyörködhetek minden kis ruciban:-). Ja és a shopping az jövő héten lesz, nagyon rákell készülnöm ám, még lehet a reggeli futást(sífutó) is kihagyom csak a lábaim bírják, nem is tudom ha most így fáj akkor mi lesz a 9.hónapban azaz a 10.ben :O Mint egy vizipaci vazze olyan lesz a lábam. brühüüüü. Jövő hét az nekünk a szerelésből meg a nagy bevásárlásból fog állni. No még ki kell majd javítanom a kelengyelistámat is, hogy mit tartok még mindig fontosnak és kevésbé fontosnak, mert hosszú ám a lista.

Szerdán délben megyünk uh.ra utána a dokihoz controllra, már annyira, de annyira várom, remélem, kinyitja a szemét, és lesz végre már pofis képem.
Minyu nagyon irigyellek a baba szoba miatt hogy már ilyen jól álltok.
Ki is volt akinek rendelni kellett babakocsit, mert a 2008as modellből nem kapható minden szín vagy mi is volt a probléma? Sikerült beszerezni?
Itt a vége PONT
Vendég

igazi magyaros fogalmazás :P :P :P

És tegnap miután apa hamarabb haza jött, mint szokott, vacsi után összeraktuk a kiságyat, ma megveszem a szőnyeget, és akkor még ma várat magára a pelenmkázó, és a szekrény :lol: :lol: No lehet nem is megyek az előadásra, de még meglátom,mert sok lesz ez így, mert még a festő is jön, áhhhhhh. Sokkkkkkkkkkkkkkkk.

...keményedik még a pocak Honey?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?