Hali lanyok!
Megint itt vagyok kb. Ezer ev utan. Mennem kell ma terheleses cukorra, de minden labor csak 9-tol nyit, szoval van egy elutni valo oram. Azert hihetetlen, milyen jo dolguk van itt az embereknek, szivesen meloznek laborban is. Biztos nem gondolnak a kismamakra ilyenkor, meg ugy a cukrosokra altalaban, mert jo sokaig kell kibirni etlen-szomjan. Mondjuk a kajaval nincs bajom, de szomjasnak nagyon szomjas vagyok, mert en meg ejszaka is szoktam inni, most meg kulon oda kellett figyelnem, hogy ejfel utan mar nem lehet. Meglatjuk, eredmenyt csak jovo csutortokon tudok majd a dokimtol, mert kozvetlenul neki kuldik, nekem nem mondanak semmit sem. De ettol nem igazan felek, inkabb attol, hogy mi lesz majd a cuccal, amit meg kell innom (a citromle mar bekeszitve)
Kozben eltelt a nap es rajottem, hogy nem kuldtem el a hsz-t
Tol vagyok a lotyin, nem is volt olyan rossz, bar volt 1-2 nehezebb perc, amikor ugy ereztem, lehet, hogy viszontlatom, de szerencsere nem
Kuldom tovabb am a hideget, remelem, majd ezt is megkapjatok
Csibe: gratula a kiscsajhoz, gyonyoru a nev, amit valasztottatok, es verge-vegre-vegre mar nem titkolozott tovabb A pocid is nagyon csini
Honey: sajnalom a vitakat, ugy latszik, hogy nalad a varandossag semmilyen teren sem konnyu.
Ormolya: udv a topikon, mi meg nem talalkoztunk, mert en minden igyekezetem ellenere tobbnyire csak hetvegei latogato vagyok
Bagzerka: de jo neked, hogy mar nem melozol es van idotok ilyen delutani szunyalasokra es osszebujasokra. Nekem meg mindig van 7 hetem a meloig. Gondolom, Simi is elvezi, hogy jo sok idot tolthet veled.
a.m.: kicsit megkesve, de jo nyaralast kivanok, erezzetek magatokat nagyon jol, es pihizz sokat !
Bejci: en is ugy vagyok, mint te, miota tudom, hogy babas vagyok, csak zuhanyzom, pedig mar ugy hizanyzik egy jo kis furdo. Foleg olyan szelesebb, esosebb anpokon, amikor jol at vagyok fagyva … de azt tartogatom a 40. hetre, ha kihuzom addig, meg majd a szules utanra. Es a masszazzsal is egyetertek, csodakat tud tenni, utana napokig fantasztikusan erzem en is magam.
Eszike: kitartas a dietahoz, mar csak 10 het. Es kocsi, hogy klubba alalkultunk az iwiw-en. A denever-sztori meg tiszta horror. Nektek sem konnyu a helyzetetek. Hogy az elet miket tud produkalni, elkepeszto!
Kistiggrincs: latom, te is irigy vagy a melo nelkulisegre. Latszik, hogy mi dolgozunk, nekunk rogton feltunt. Mar en is alig varom azt az idoszakot, amikor csak a babara koncentralhatok, de meg joval odebb van sajna.
Martee: koszi a hireket, es nagyon orulok, hogy Nostawen jobban van!
Marta: nem vagy semmi, hogy nekiallsz szonyegeket surolni, persze gondolom vmikor vkinek azt is meg kell csinalni. Fogorvoshoz mentek a drukkok, tok jo, hogy vegul nem lett semmi kulonos es megusztad
Petra: en a parommal beszelnek, hogy o mondja meg az anyjanak, hogy ne jojjon csak ugy akarmikor … stb. Szerintem az o szajabol jobban elfogadna. Persze nem tudom, milyen viszonyban vagytok, lehet, hogy te is siman megmondhatod neki. De en mindenkeppen lerendeznem most, mert ha babas leszel, akkor meg nehezeb dolgod lesz.
Lanta: apukadnak gyogyulast mihamarabb, es kivanom, hogy ne legyen semmi komoly.
Blumi: grat, hogy minden rendben van, latod, nem volt semmi baj azokkal a vesekkel, csak vaklarma volt, es ez most szerencsere ki is derult.
Mi menet kozben megvettuk a kisagyat es a pelenkazot, de meg dobozban vannak, ha majd berendezzuk a babaszobat, akkor hozok kepeket is