Sziasztok!
Lorca Csatlakozok hozzátok.Betegségeknek soha nincs vége.Danin szombaton megjelentek az első bárányhimlős kiütések.Azóta már nem tudok mutatni olyan helyet ahol nincs hólyag rajta.Legbrutálisabb a jobb szeme,amit már este alig tudott kinyítni.
De olyan jó,hogy az orvosok ebben a témába se értenek egyett.Vasárnap délelött elvittem ügyeletre és ott fenistil cseppet és betadin oldatot írtak,házi dokink egyáltalán nem ajánlott semmit,az ismerősöm dokija meg a rázókeveréket és a mentolos hintőport írta fel nekik.Na Én a 4. megoldást választottam,de szerintem ez nagyon szuper gondolat volt.Homeos bogyót adok neki viszketés ellen,És már szombat este kapta az első adagot,és nagy örömömre egyáltalán nem vakarózik.De mellé még hasmenéses vírust is összeszedtünk,amitől ma 4-szer szegény a wc-ig se jutott el,és délután 39,5 fokos lázunk lett.Annyira fáj a hasa,hogy a fájdalomtól csak sír./pedig Ő egy nagyon nagy fájdalom küszöbbel bír/
Ma állítólag az utolsó nap volt,hogy be tudtam oltani Laurát a bárányhimlő ellen.Szegénnyel 1 órát futkoztunk patikáról patikára,hogy hol lehet kapni.
De Ha csak hőemelkedése van Daninak azért engem is meg tud lepni.Megkérdezte,Anya ugye báránypöttyök után nem kapok kutya kiütést?
Hát a nagy nevetéstől alig tudtam válaszolni.
Ja és így kútba esett a 15 hós oltás.Már csak aug vége felé fogja megkapni.
Lorca
Pelenkázás:
Most már Én rohanok utána,vagy ha lusta vagyok,megvárom míg csupasz fenékkel megy egy kört a lakásba.Nálunk az esti pelusozás a rémálom.Nem lehetek a szobába,mert ha Apa locsi után kihozza és meglát,csak a cici érdekli.Lekötni már alig lehet valamivel.
Kirándulás látom nálatok se működik sírás nélkül.
Natinak 26-os lába van?
Kiét örökölte?milyen magas?Daninak most 27-es a lába,pedig 115 cm magas.Volt aki sulisnak nézte.
Ágiboldi
Fordítás mellett meg tudtad állni,hogy ne írj?
Gratula a bölcsi felvételihez.Lehet igazad van,hogy már ide nehezebb bekerülni,mint egyetemre és ettől boldogabbak vagyunk.
Panka
Jó utat!Azért képeket majd kérünk.
Gratula a Wc-be pisiléshez.Én majd tavasszal próbálkozok.Akkor legalább már meg tudjuk jobban érteni egymást.Igaz ha pisil,kakil,vagy pukizik mondja hogy pisi,vagy pukk-pukk,és üti a pelusát,de még nem gondolkodtam rajta,hogy leveszem róla.
Bocsi,már múltkor is írni akartam,hogy nekünk van egy olcsó változat,de az alig vízkőtelenit./tiétek mennyire?/Nagyon nem akarunk igazán most belefektetni,mert a sok mosogatáson már annyira veszekszünk,hogy ki mosogasson,hogy vita helyett inkább most mosogatógépre gyűjtünk,meg egy autóra./igaz ebbe se tudunk megeggyezni/.
Igen Apa asztalos.Képet még nem tudok rakni,de ha sikerül Apát rászednem,hogy rakjon a gépre akkor utólag teszek.
Timi
De aranyos Lilla.
Nem raknál fel róla teljes képet?Arca alapján annyira megváltozott./vagy csak Én látom úgy?/
Mennyi időre mentek Spanyolba?És mivel?
Kditke
Hú milyen súlyba van már Tomi,pedig a kép alapján szerintem nem is látszik rajta.
Dani is el tudna fogadni egy ilyen motort.Férjeddel Te is motorozol?
Sürgetés nálam az az,ha a gyerekre nagyon ráerőltetjük.Én ahogy írtam régebben is ,szerintem az a 2 év körüli megoldás nagyon bejön./lehet nekem az kényelmesebb/
Laura beszédjével tényleg nincs gond,de cserfesnek nagyon is az.Ha nagyon tetszik valaki neki,addig szólóngatja,végén még rá is üvölt,míg nem szólnak vissza hozzá.Múltkor a hettessel párbeszédeztek,mire már a sor mögöttünk csak röhögött annyira hangosak voltak.
Mazsi
Hogy van a kezed?
Már múltkor is kérdezni akartam,hogy végül vettetek karúszót?
Megnéztem a miénket alaposabban.3-6 éves korig van ráírva hogy használható,de ez teljesen körbe felfújható és így nem csúszik ki a keze.Balatonon sokan meg is nézték,hogy nincs rajta úszógumi.Még 10-12 éves gyereket is láttam vele.De volt olyan idősebb is aki csak állt és figyelte hogy mikor fog elmerülni a vízbe.
/pedig nagyon biztonságos,ha jól fel van fújva.Nem mint a mellény,hogy ha borul arccal akkor nem tud vissza fordulni/
Nálunk is a cica a kedvencek elején van.Laura meg sajna a csuzda felett lévő lécről akar mindig ráugrani a csúdára,és azon csüng.
Biztos,hogy rossz érzés,hogy más babusgatja Leát,de tapasztalatból mondom,hogy szerintem inkább legyen picit bölcsis/és babusgassák,szokjon meg másokat is/,nem mint az oviban,hogy Anya megy dolgozni,te meg menj be játszani.
Sno
Milyen nagy fiús lett Sebi a frizkóval.Gratula a nyíráshoz.Türelem mennyi volt Sebi részéről?
Képzeld,Daninak Balatonon mi tetszett meg legjobban a felfújható játékok közül?Pókember.
Annyira gnomra csinálták,hogy Én nagyon tiltakoztam,hogy megvegyük,mire az eladó Dani megsajnálása után a feléért odaadta.
Látom már a játékba az ovira szoktatás megy?/gondolok a habtapis,maci benne ülős játékra.
Helga
Szerintem csak hagyjátok had tologassa a játékokat Áron.Laura is mikor elindult,de még most is tologat mindent.Mostanába főleg a motorját,és az etető székét.Szerintem is ez fejlődési szakasz.Meg igazából Áron nem azzal tanult meg járni.
Megkérdezhetem mikor mentek nyaralni Balatongyörökre?MI is megyünk 2 faluval arrébb.
Nanica
Milyen jól hangzik ez a dédis program.De gondolom sok szabadidőd nem volt.
Na látom nekiállhatsz főzicskélni.Legalább Linus tudja,hogy a hazainál nincs jobb.