Sziasztok!
Nem is tudom, hol kezdjem....
Így, több mint 1 hónapos kihagyás után ismét adok életjelet magunkról.
Visszaolvasni csak nagyon felületesen tudtam, de a képeket megnézegettem, és meg kell állapítanom, nagyon édesek a gyerkőcök!
Eltűnésem oka (még mindig) a sikertelen babaproject és ennek lelki vonzatai. Túl vagyunk a 8. sikertelen hónapon, a probléma úgy néz ki, kiderült, és most kapom a gyógyszert, ami talán sikerességet hoz, bár már lassan semmiben és senkiben nem tudok bízni. Az utóbbi időben nagyon magam alatt voltam emiatt (főleg, miután a bátyámék is bejelentették, hogy nekik összejött tesóka és ráadásul elsőre), de mostanra talán összeszedtem magam és újult erővel vágok neki a következő ciklusoknak.
Én továbbra is tanulgatok, lassan a gyakorlatot is elkezdem, bár ezt is húzza a suli, mint a rétestésztát.
Dani sokat fejlődött, rengeteget tanul a bölcsiben és most már szerencsére tőlem is hajlandó mondókákat tanulni. már úgy 10-et biztosan tud, ismert 6 betűt: A - mint apa betű, D - mint Dani betű, M - mint mama betű, P - mint papa betű, B - mint bátyus betű, és N - mint nene betű. Elszámol 10-ig, bár néha 1-1 kimarad. Folyékonyan beszél, sőt... most már néha olyan dumát is megejt, hogy csak lesek. Bilizéssel nem állunk valami jól. A bölcsiben a gyerekekkel hajlandó ráülni és most már itthon is fürcsi elött (amíg engedem a vizet), de amúgy tiltakozik, vagy csak épp játszik a bilovel. Na, de mit is akarok... Nem lehet mindenben tökéletes! Nem?
Hiszen hamar elindult, hamar megtanult beszélni is, ez meg majd alakul. Sőt... Az alvás (láttam volt téma is), kb. 2-3 hónapja kezdte teljesen átaludni az éjszakát, és rá kb. 2 hétre már teljesen egyedül aludt el. Ezalatt azt értem, hogy bekísérjük a szobájába, felmászik az ágyra (emeletes ágy alsó részére), jó éjt puszi apának és anyának, betakarom, mondjuk egymásnak, hogy : Jó éjszakát!, becsukom az ajtót és egyedül szépen elalszik. Szóval nem panaszkodhatok.
Hiszti azért van nálunk is, de nagyon sokat számít az apai szigor.
Na, azt hiszem így (újbóli) elsőre elég lesz, és ígérem megpróbálok visszacsatlakozni hozzátok!!!
Mindenkinek szép napot!
Andy