Sziasztok!
Én a K-vitamint csak úgy kiskanálban adom oda neki, anyatej nélkül. D-vit.-t pedig a szájába csepegtetem.
Ma állatkertben voltunk, anyu is jött szerencsére, hát tényleg nem egyszerű két gyerekkel egyedül, én már voltam úgy sétálni velük, de csak a környékünkön, Violka is tolt egy játék babakocsit játék babával, egész jól boldogultunk!
Én ma pl. ott a parkolónál a kocsiban szoptattam meg Vincét, amikor odaértünk, utcán, parkban azért nem szoptatnék, bár egyszer Violkát egy játszótéren szoptattam meg, teljesen el voltunk takarva, nem volt probléma!
Én Laktoherb taát iszom, nekem bevált, én nem fejek ugyan, de Vince már most is átlagban 100 ml-ket szopizik, a múltkor "csak" 80-at evett, és kísérletképpen lefejtem, még 60-at sikerült! Mi is beálltunk 3 óránkénti evésekre, így nem itatom vízzel, nem is nagyon kellett neki! Csak sajna éjjel is 3 óránként eszik, de sokszor előbb is felkel, nem sír, de néha nyűszög, ilyenkor cumizgat.
Pocakfájás nálunk is van, főleg este, nem tudom mitől, mondjuk elég nehezen büfizik, talán attól, meg sokat is eszik!
Holnap megyünk tanácsadásra, kíváncsi vagyok, mennyit gyarapodott 3 hét alatt!
Berni!
Szerintem se izgulj, nem vagyunk egyformák, a lányom se hízott sose olyan ütemben, mint kellett volna, ő ilyen típus.
Gabuska!
Tényleg nagyon hasonlítanak!
Patrícia!
Nálunk eddig csak a nagyszülők, ill. testvéreink voltak, meg dédik, barátok egyelőre nem, de ebben az is közrejátszik, hogy sokan nyaralnak! Én annyira nem is bánom, most pl. Violka is beteg, köhög, meg aftás a szája, remélem a pici nem kapja el! Páromnak is fáj a torka tegnap óta, sajnos ő is minden nyavalyát összeszed, ez sajnos szakmai ártalom nála! Szóval nem bánom, hogy nincs nagy vendégjárás, így is remélem, ha ezeket megússzuk!
Üdv mindenkinek: Évi