Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Voltunk Picur-kukkoláson. Tökéletes bébim van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép vigyorgok a mamira

Kép integetek

Kép ujjszopizás
Vendég
 


Milyen boltban lehet jó kismamis cuccokat kapni??? Erről lemaradtam. nekem is jól jönne egy-két naci, de megfizethető áron.

Ma szörnyű napom volt. Már kb. egy hete nem hánytam, erre reggel egy jó adag epét dobtam a fehér hattyúnak. Ezt követően mentem cukorterhelésre. (Azt ne kérdezzétek miért, mert senki nem tudja. Szerintem még az sem, aki beutalt.) Naaaa, ott megittam a cukros lötyit és végem volt. Esküszöm próbáltam bent tartani, de egy órát bírtam, aztán annyi. Viszont nem vallottam be, mert akkor újra meg akarják csinálni. Na, azt már nem!! akkor inkább önként lemondok a szénhidrátról, vagy bármiről.

Akkora a pocakom, mint a 20 hetes kismamiknak. Tök gáz, mert még senkinek nem mondtuk. Szívem szerint nem is mondanám, csak ha már a kezemben van a baba. (Így is egyfolytában mindenki kérdezősködik és a hasamat bámulja. Annyira unom már! Én soha senki magánszférájában nem szoktam kutakodni. Az enyémet miért nem lehet tiszteletben tartani?????)
Vendég
 


Katuska
Fogaddal mi a helyzet?
Nyelv: nálunk érdekes a helyzet - férjecske spanyol anyanyelvű, én magyar és német nyelvterületen élünk

Kata
3D-re én úgy a 24-25. hét környékén és a 30. hét után szeretnék majd menni.

Madaran
Teljesen mindegy, hogy mit használsz és, hogy használsz-e szájöblögetőt. Az alapos fogmosás a lényeges:wink:

Málnát nem szabad enni :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Moffli
Az első trimeszteri UH ajánlott időpontja a szakmai protokoll szerint a 12-13. hét.
Vizelet: azért szoktak reggeli, első vizeletet kérni, mert az elég tömény a vizsgálat elvégzéséhez. Napközben, főleg, ha a meleg miatt többet iszol, híg lesz a vizelet, a vizsgálat esetleg tévesen negatív eredményt ad.
Vendég
 

 
 

Vcrane! Csodálatos a kisbabád! :) Jól vagytok?

Eperfagyi! A cukorterhelés azért fontos, bár korainak találom.
A kérdezgetők meg megvannak szerintem mindenhol. :?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Eperfagyi
Egy óra után már a cukor nagyrésze felszívódik.
Megértelek, de nem kellene egy kicsit lazítanod?

Hanna
Köszönjük a dicséretet!
Jól vagyunk :lol:
Vendég
 


Vicky!

Gyönyörű Picur!!!! Nagyon gratu! Teljesen tükörkép módon fekszik Bébikémhez képest -- az ugye létezik? Nem csak a szemem csal? :lol: Az én bébikém is így szopizta az ujját :D
Eperfagyi! Lövőház utca,
http://www.bboom.hu Az árakról annyit, hogy én 33 ezerét vettem 3 nacit és 2 bandázst. Nem tudom, máshol mennyi, de nem hiszem, hogy ez lenne a legdrágább kategória.
Madaran találta, nem akarom elvinni a dicsőséget :lol: :lol:
Hú, nem lehetett semmi a cukorterhelés....de ilyenkor???

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Sziasztok!

Vcrane: édes a picid!! Miért nem lehet málnát enni? AZ allergia miatt? Én ettem...persze nem kilószámra...a hétvégén kb 10 szemet. Bár én az elsővel is ettem és semmi baj nem lett. De érdekelne hogy mi az oka annak, hogy nem szabad.

Eperfagyi: Vickynek igaz van...lazíts egy kicsit.-bár tuodm mondani könnyű. Vonulj el egy jó könyvvel, pihenj, sétálj, csak nyugodtan.
Ha kérdezgetnek meg mosolyogj...........nem kell mindenkinek válaszolni :wink: . Majd megtudja mindenki az örömhírt ha TE és a párod úgy látjátok jónak. Csak ne idegeskedj!
A cukor vizsgálat elhiszem hogy rémes........dereng nekem is 5 évvel ezelőttről, bár nekem sokkal később csinálták szerintem. De legalább túl vagy rajta! Eredménye jó lett??

KépKép
peni
 
 


vcrane
Lazítani???? Az mit jelent? :wink:
Ma egész nap lazítottam. Fel se tudtam kelni, olyan szarul voltam a lötyitől. (Legalábbis arra fogtam.)

Képzeljétek akkora herpesz nőtt a számra! Nem merem semmivel kenni, csak azt az új tapaszt tettem rá, ami az ég világon semmit nem ért. Mivel ez vírusfertőzés, nem árt a babának. (Tudom, tudom, lazuljak..... DE HOGY???

Peni
Eredményt nem tudok, majd holnap. Fogalmam sincs miért kellett, vagyis annyit mondtak, hogy az előzmények miatt. Tavaly azért kellett, mert lombik volt, idén meg azért, mert tavaly minden balul sült el. Ráadásul pont ez volt az egyetlen eredmény, ami akkor is tökéletes volt. Nemrég megcsináltattam az inzulin rezisztencia (bocs, ha nem jól írtam) vizsgálatot is, ami szintén tökéletes lett. Szóval szerintem csak az ördögnek tartoztam ezzel a körrel.
Vendég
 


Peni
Igen, ez nagyon racionális ötlet, de sajnos nem így van. (az előzményeket nem tudod) Az emberek gátlástalanok és nagyon kíváncsiak. Nem nézik, hogy mivel okoznak fájdalmat. A csoporttársam, akinek sajnos meséltem az előzményekről, tudta, hogy nem akarok ezekről a dolgokról beszélni. Véletlenül elszólta magát valaki, akinek kénytelen voltam elmondani a szakdolgozatom megírása és idő előtti leadása miatt. Alig várta, hogy megjelenjek msn-en, és úgy kezdte, hogy tudja, nem akarok beszélni róla és sokat sírtam már az emberek tapintatlansága miatt, de azért ő megkérdezi......... NO COMMENT!!

Ha tudja, hogy fáj, akkor miért nem győzi le a kíváncsiságát???? Ha akarnék beszélni róla, akkor úgyis mondtam volna, nem???? És ez csak egyetlen eset, még ezer van.
Vendég
 


vcrane

nagyon cuki a babod
ercsa
 
 


Nagyon édesek a babák!!!
Én ma voltam dokinál, minden ok, viszont csak aug. 11-én lesz legközelebb uh, ma nem volt ,így két uh között 6 hét telik majd el :shock:
Olyan hosszúnak tűnik...
A görcsölésemre azt mondta, fogok is görcsölni, minél többször szül az ember, annál gyakrabban görcsöl következőleg, de ez a babára nem ártalmas. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Eperfagyi! Ismerős.... Ne foglalkozz velük.

Mágnes! Az a lényeg, hogy minden ok.

Kata! A rucikról is dobhatnál képet. :)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Jöttem egy utolsó szóra indulás előtt.

Vicky! szájsebészet lett a vége...rohadtul fájt de végre vége:( be volt gyulladva így akár fájdalom csillapító nélkül is kikaphatta volna tök mindegy ....
katuska79
 
 


Katuska! Jobbulást!
Jó utat! Érezzétek jól magatokat!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Vcrane: Gyonyoru a kisbabad, en is holnap megyek, remelem szerencsem lesz. Anyumek is jonnek velem, mert itt vannak malagaba, ugy hogy altni fogjak a kiunokat. Nyelv teren nekem azert konnyebb a helyzet a ferjem spanyol ugyan de legalabb spayol nyelvteruleten elunk. En mar olvasok magayr meseket a babanak:) Anyu most hozott egy csomo konyvet amik meg az enyemek voltak. Allitolag a spanyolnak es a magyarnak mas a hangzasa a babanak, ugy hogy jo ha a mama itt ott magyarul is beszel terhessege alatt. En meg ugye beszelne naponta anyuval bezelek 20 percet kb, tobbet senkivel, ugy hogy felolvasok meseket:) ne nezzetek hulyenek, de nagyon akarom, hgy a baba beszeljen magyarul

Kép
brestovsky
 
 


Rita! Szerintem büszke lehetsz magadra. Sokan elfelejtik az anyanyelvüket. :(
Holnap várjuk a babádról a képet! :)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Sziasztok!

Eperfagyi: tényleg nem ismerem az előzményeket, persze tudom kívülállóként könnyű okosakat mondani :? . Remélem már jobban vagy a cukros megpróbáltatás után.
Borzasztó lehet,hogy ilyen tapintatlanok az emberek, nem is értem, nem gondolkoznak???? NEkik is rosszul esne ha az ő magánéletükben kotorásznának....
Kitartás, remélem minden rendben lesz veletek :wink: .

Katuska: végre hogy túl vagy a fogfájáson!!! Jó nyaralást!!!
Rita: szerintem is jó,hogy mesét olvasol a babádnak magyarul! Nagoyn helyes ötlet. Igazad van, hogy akarod hogy beszéljen magyarul, én is akarnám!!! ÜGyi vagy :) .

Olyan rohadtul fáj a fejem a vihartól...........éjjel arra ébrdetem hogy azt hittem bevágott hozzánk a villám....olyna közel csapkodott. Remélem ma megússzuk, bár állítólag marha nagy vihar várható.
VIharmentes szép estét nektek!
Peni

KépKép
peni
 
 


vcrane :lol: hát, tényleg tökéletes uh-k!! Mintha vki rajzolta volna!! :lol: már ilyenkor szopizza az ujjait?? :?:

moffli :lol: sztem sem beszéltünk még. :?: szóval én is csak a 12.hét végén fogok menni uh-ra. Terhesgondozásra meg majd csak azután. SZóval, ami késik, nem múlik. majd kiskönyvem is csak akkor lesz. Izgi!

Kata :lol: miféle dicsőség :wink: én is vmelyik oldalon találtam, és mivel megtetszett, felraktam...De most már látom, hogy el is kellene menni...Interneten mégsem túl szerencsés rendelni... :D

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Katuska :lol: Akkor most már nem lesz gond a pihenés közben!! Jó utat! :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


vicky:nagyon édi a babókád! Tényleg tökéletes! És ez az ujjszopi! :wink:

Kicsit irigykedve nézegetem a fotóitokat, de lassan eljön a mi időnk is.Bár úgy érzem, hogy nem 1, hanem még 2 hét lesz belőle. :cry:

Kép
moffli82
 
 


vicky:nagyon édi a babókád! Tényleg tökéletes! És ez az ujjszopi! :wink:

Kicsit irigykedve nézegetem a fotóitokat, de lassan eljön a mi időnk is.Bár úgy érzem, hogy nem 1, hanem még 2 hét lesz belőle. :cry:

Kép
moffli82
 
 


Sziasztok!

Hát én sem győzöm átolvasni, olyan hatalmas a termés!!!
És még mi lesz itt, ha mindenki itt lesz, s nem nyaral...?!

Csodásak a baba-portrék! Én ilyenkor mindig meghatódom, meg arra gondolok, marha szerencsések vagyunk, hogy van már ilyen.
Anyáink és nagyanyáink nemigen járkáltak sűrűn UH-ra, főleg nem kaptak fotót hozzá! :)
Már én is alig várom a köv. UH-t, (még három hét!!!) akkor elméletileg átnézik tetőtől talpig, genetikai vizsgálat lesz.
Akkor kapjuk meg az első képecskét is róla, majd teszek fel.
Ott lesz Julcsi lányom is, az asszisztens néni azt mondta, erre bejöhet. Még jó, mert nem tudnánk hova rakni. Marci fiam addig táborozni fog, apa meg dolgozni.

Bababolt: én is elmegyek, szétnézek, nekem is kellene már nadrág, már csak 1 jön rám, legalábbis tegnap még rámjött... :)

Rosszakarat és pletyka: hát én is megjártam, mert a közvetlen főnökömnek már most el kellett mondanom, pusztán azért, mert a jövő évi munkáimat nem tudtam elvállalni. (szívem szerint én is rejtegettem volna még Kispöttyöt.)
A főnököm bizalmas információként elmondta az egyik kollégámnak, tényleg csak munkaszervezés szempontjából.
Na ez a némber meg nem állt a helyzet magaslatán (vagy annyira buzgott benne a jóindulat), s megkérdezte egy másik, velem egy osztályon dolgozó kollégától, aki semmit nem tudott az egészről, hogy mikor fogok szülni. Mikor ezt megtudtam, egy "kicsit" kiakadtam, mint ahogy a közvetlen kollégáim is, de aztán egy álmatlan éjszaka után úgy döntöttem, én mondom el nekik, nem óhajtok teret adni a pletykálkodásnak.
Bementem hát az irodába, s minden "osztálytársnak" elmondam, mi a hír. Kértem azt is, hogy ha valaki tudni akar még több infót (hány szempillája Kispöttynek...), azt tőlem bátran megkérdezheti...
(Persze senki nem fog odajönni, ez nyilvánvaló...)
Úgyhogy Eperfagyi NYUGI, ne is törődj velük, az emberek nem mindig tudják a másik helyébe képzelni magukat!.
Te csak örülj a babócának, s viseld büszkén pocikát! :)

Rita!
Tök jó, hogy olvasol a babócádnak mesét magyarul!
Próbáld ki a népzenét és a gyerekjáték-dalokat, meg a verseket is!

Mágnes!
Most megnyugtattál, mert az utóbbi időben nekem is sokat fájt a pocim, s a vizsgálatok szerint is minden OK.

Mostmár én is csak óvatosan fekszem hasra, valahogy nem esik jól, tehát Kispöttynek sem kóser a dolog... :)
Ja, és érzem őkelmét a pocakomban, bár még csak a 11. hetet kezdjük. Esténként beszélgetek vele, még nem hangosan, csak úgy magamban, amikor azonban a családtagok jönnek oda hozzá, akkor mindig mondjuk, ki jött oda, hogy tudja szegény gyerek, ki zaklatja (itt van atyád, Julcsi/Marci simogat :)...)

A héten csak nagyon ritkán leszek gép-közelben, ma utazok a gyerekekkel Kiskunhalasra, s ha be tudok menni a könyvtárba, akkor megnézem, hol tartotok, ha nem, akkor vasárnap estétől vagyok újra!

Addig is legyetek jók, vigyázzatok magatokra, s a babócákra!

batkata

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata
 
 


Sziasztok!

Hanna! Ma jön meg a férjem Londonból, majd valamelyik nap akkor modellt állok neki és dobok képet :D Egyébként a honlapjukon fent van mindegyik naci, egy sötétkék farmer térdnaci egy világosdrapp és egy világosszürke len hosszúnadrág! Nagyon kényelmesek ám :lol:
Madaran! Te találtad a linket :lol: Én meg kipróbáltam először élőben :lol:
Eperfagyi!
Nem hiszem el, hogy ennyire taplók az emberek! Inkább fogja be a száját, ha értelmeset nem tud mondani! Ne izgasd magad (tudom, nem egyszerű), de gondolj Babócára meg a saját egészségedre!
Batkata! Ugynezt tudom Neked is mondani! Nálunk is futótűzként terjedt a hír, olyanoktól kaptam gratulációkat, akiknek tuti nem mondtam...Hogy ez mire jó??! Na mindegy, túlvagyunk ezen az időszakon is.

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Batkata:
Hat igen nekem is problemat okoz a hasonalvas, nem minta oriasi lenne a hasam, de nem esik jol, erdekes ugy erzem a babanak is az a legjobb ha az oldalamon fekszem, hanyatfekve sem tetszik neki.
Na en meg ma voltam UH-n, az allami orvosnal, azt hiszem most mar 100% hogy tovabbra is fogok maganhoz jarni, olyan taplo es erzketelen volt a no, hogy csak no. Persze itt voltak otthonrol anyuek es csak anyut engedte be, szegeny apukamat nem, pedig mondtam, hogy ma delelott megy a gepuk mar el is mentek, es szulesig nem latjuk egymast, tisztara el vagyok keseredve. Arrol ne is beszelve hogy teljes egy perces Uh-t csinalt, es semmit nem mondott kozbe, meg a szivhangjat sem hagyta meghallgatni.
Tokre ki vagyok akadva, marha bunko. Raadasul fiatal no. Na meg kifejezte nem tetszeset, hogy rogton veteles utan teherbe estem. Kit erdekel, a fo hogy minden ok, meg olyanrol nem hallott, hogy nem terveztuk... mintha direkt csinaltam volna. Na ennyit errol.
Itt sem megy a titkolozas, foleg, hogy a ferjem annyira buszke, hogy mindenkinek mondja, arrol ne is beszelve, hogy mindenkinek feltunik a hasam, es rakerdez, foleg az idos pletykas nenik. Azt hiszem, igy harmadik honapba eleg nehez tovabb titkolozni. En a hanyingerek miatt sem tudnek.
pusz nektek, en megyek megvigasztalom magam egy jo kis epres joghurtal.

Kép
brestovsky
 
 


sziasztok!

Úgy utálom az olyan embereket, akik minden mással foglalkoznak, csak magukkal nem. Persze tuti, ha ők lennének a ti helyetekben, akkor nagy botrányt csinálnának, és kikérnék maguknak a dolgot. :evil:

Ritka:nagyon sajnálom, hogy ilyen bunkó volt a doki az Uh-on. Szegény szüleidet is nagyon sajnálom, mert nekik azért még újdonság, hogy már szülés előtt láthatja így a babót, főleg, hogy nem is találkoztok addig. Anyukádnak azért rossz, mert látta, apukádnak meg azért, mert nem. Ez nem olyan dolog, amit az ember el tud mesélni. Utálom az ilyen tapintatlan, seggfej dokikat. Ilyenkor miért felejtik el,hog yők is emberek, és hogy honnan jöttek?

Éjjel megint alig aludtam. :cry: Már este elkezdett enyhén görcsölni a méhem, de tényleg nagyon enyhén.Aztán nagy nehezen elaludtam, de fél 4kor megint a fájdalomra keltem. Most már valamivel jobb, de ez a tompa feszízős fájás nem valami buli. Mikor hagy már fel ezzel? :cry: Ez ugye nem jelent nagy bajt?

Kép
moffli82
 
 


Hello Lányok!
Húú, csak kapkodom a fejem, annyira sokat írtatok. Mi most lejöttünk anyumékhoz Debrecenbe egy picit pihizni, anyum szabin van, így én is tudok pihizni, és Pötyi is kényeztetve van.

Rita! Tényleg gáz, hogy ennyire érzéketlen dokik is vannak, főleg, hogy nőőő. :evil: Szomorú, hogy az embernek már a figyelmességért is fizetni kell. :x

Katuska! Remélem most már békén hagy a fogfájás! Én a biztonság kedvéért, most nézettem meg az összes fogam, fogkövet mindent leszedtek... az első terhességem alatt viszont hálIstennek nem volt semmi bajom, pedig felkészültem rá, mert nagyon rossz géneket örököltem. :?

Már nem első babásoktól kérdezném, hogy nektek is gyorsabban nő a pocak, mint első alkalommal? Engem felkészítettek, hogy lazábbak az izmok, na de ennyire??? :shock:
Dobok egy 12. hetes pocót.
Kép
Hát ezt nehéz lenne takargatni, még jó, hogy nekem nem kell mindenféle jóakaróval megküzdenem. Hogy milyen tapló emberek vannak! :evil:

Hanna! Üdv itt is! Szoktalak olvasni a blogban, kitartás!!! Mit mondott a doki meddig kell szigorúan feküdni?

Vicky! Te milyen doktornéni vagy? :wink:
Moffly! A szeméremcsont felett milyen jellegű a fájás? Mert nekem pl. ott szurkálni szokott, ez új, ilyen Pötyivel nem volt. Nem mintha bármi hasonlóság lenne a két terhesség között... néha ki vagyok akadva, hogy hogy lehet ennyivel nehezebb egy második várandósság? Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én nagyon nehezen viselem. Már most olyan, mint régen a 3. trimeszterben: kapkodva szedem a levegőt, gyomorsavra kapkodom a Renniet, a gyomrom összement, mintha nem lenne elég helye. Szóval furi. De legalább a hányingerem elmúlt. Ez is valami!!! :roll:

Csajok, ha ennyit beszéltek a különböző kajákról, végem lesz… minden alkalommal másra kívánok rá. :lol: :lol:

Én is jövő héten megyek a 12. heti UH-ra (ilyenkor mérik a tarkóredőt). Igaz akkor már betöltöm a 13. hetet is, de most Debrecenben vagyunk. Múlt héten voltam az első terhesgondozáson, akkor nekem vettek le kenetet, tenyésztésre, meg manuálisan megnézett, vérnyomás és pulzusmérés, szóval alapos a dokim. Másnap reggel vizelet és vérvétel. Én magamtól kikönyörögtem önsanyargatás céljából egy terheléses cukrot, mert az inzulinrezisztencia vizsgálaton magas lett az inzulinom, ami nagyobb veszélyt jelent terhességi cukor kialakulásánál, így nekem kérnem kell két havonta. Fasza lesz. De a babáért mindent.
:roll:
Na megyek, nyomok valami uzsit. :oops:
Szép napot mindenkinek!
Bartiék

KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 


Szemerem csont felett nekem is szokott szurkalni, nagyon furcs erez, de fajdalomnak nem nevezeheto.
Bartika: ne felj en is kapkodom a levegot, mintha nyolcvan eves lennek, es elso terhesseg (vagyis masodik, csak az elso nem fejezodott be) meg a hasam is rohamosan no, pedig nem volt meg babam.
na majd probalok tobbet setalni.

Kép
brestovsky
 
 


bartika:
Nekem is gyorsan nő a pocak, és nagyobb is, mint első (második) terhességnél, igaz, az uh éretek alapján a baba is duplája Annámnak :)
Nem tudom a végén mekkora pocakot sikerül növeszteni, de gyanítom nem lesz olyan kicsi, mint Annával.. :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Túléltem a tegnapot. Vacsira zsíroskenyeret ettem kovászos uborkával. Veszedelmes kaja egy hányós nap után, de a babámnak ízlett, mert bent maradt.
Nekem is nagy a hasam, bár igazából akkora, mint az előző terhességnél az 5. hónapban volt. (Nagyon nem is lett kisebb a végén sem.) Fura és ijesztő is egyben. Nem tudom mekkora lesz a végére. Amíg tavaly nem mondtuk senkinek, addig semmi baj nem volt. Aztán elterjedt a jó hír és a rosszakarók győztek. Most senki nem tudja és nincs is semmi baj. Ezért is jó lenne, ha még egy darabig így maradna. (Tudom, hogy hülyeség, de ez van. Nem kell mindig az észre hallgatni, hiszen józan ésszel az is eléggé megmagyarázhatatlan, hogy 16 évig nem jött össze a baba, 3 inszem, 3 lombik után pedig itt vagyok.)

Lehet, hogy bolondnak tartotok, de én már nagyon sokszor érzem a "bugyborékolást" a kis lakómtól. Pénteken voltunk hajókiránduláson. Na, az nagyon nem tetszett neki. Ahogy a motortól berezonált minden, attól teljesen bevadult a Drágám. Hétvégén megyünk a Balcsira, de hajózni nem fogok. Vettem a panaszát. :)
Vendég
 


Sziasztok!


Nagyon cukik a babák, már alig várom, hogy mi is menjünk Uh-ra. Pont egy hét múlva megyünk, de abban bízom, hogy hamar elrepül az idő, mert holnap elutazunk pár napra unokatesóm esküvőjére, egy jó kis falusi lagziba :lol:
Kíváncsi vagyok mennyit nőtt Babó. Olyan fura, mert néha azt érzem, mintha egy buborék kipukadna bennem, meg néha ilyen finom nyomást is érzek. Például most az előbb simiztem alul a pocimat a jobb oldalon, és több ilyen nyomást éreztem. Ez ő lenne? Anyum azt mondta még nem érezhetem a babát, de mások szerint igen. Most akkor Babó csinálja ezt, vagy "csak" a méhem növöget?
Ma vettem egy bandázst, mert már szorít az összes gatyóm, és vettem egy szoknyát a lagzira, aminek széles gumírozott övrésze van (tisztára, mint a kismama ruciknak, pedig a bolt nem kismamáknak van), és abban nagyon kerekedek, majd csinálunk képeket és teszek fel. Jövő héten jelentkezem.

Jók legyetek, és vigyázzatok magatokra!
Ja, és még valami Brestovsky, a vízilabdát nézitek élőben, jártok ki a meccsekre?

biga.csiga
 
 


Eperfagyi!
Tessék vonalzót csinálni, mert nem tudom így követni, melyik hétben vagy! :roll:
Nem néz senki bolondnak, itt többen is érzik már elég korán. Pötyit a 14. héten éreztem először, Babszemet most a 11. héten. Elég hihetetlen, de a dokimmal éppen UH-n néztük, mikor rugott, láttuk is és éreztem... :shock: Szerintem nagyban függ attól, hgy elől vagy hátul tapad meg, illetve, hogy mennyi hájacska tompít. :roll:
Már nem is merek semmit kérdezni, de nem nagyon értem, hogy mi hogy volt tavaly és meddig. :oops: De megértem, hogy nem akarsz róla beszélni. Volt idő, hgy ölni tudtam volna a kedves kérdezők közül. :evil:

Nekünk is a lombik időpont előtt az uccsó inszemre jött össze a mostani baba, Pötyire is 2 évet vártunk, ő laparoszpia után jött, endometriozisos vagyok. :( Én is csak a 9. heti Kaális UH után mertem ide bejelentkezni. :roll:
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 


Sziasztok!

Biga Csiga! Érezzétek jól magatokat! Vigyázzatok magatokra!

Bartika! Üdv itt is. :) Elnézést, tegnap bamba voltam. Gratulálok a 12. héthez! Nagyon szép a pocid!!!!

Csajok! Nekem is nő a pocim (szerintem).


Moffli! Remélem, már jobban vagy! Én sem alszom már napok óta. :( Szerintem az idő miatt. Bár soha nem voltam időfüggő. :(

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Szio biga csiga, hat sajna meccsekre nem jarunk, eleg meesze is vagyunk mondjuk 130 km-re jelenleg. De strandra igen:) most hetvegen voltam.
Tessek itt a vonalzo, remelem most sikerul beilleszteni
<a href="http://babafalva.hu"><img src="http://babafalva.hu/tickers/va8.png" alt="babafalva.hu vonalzó" border="0"/></a>

Kép
brestovsky
 
 


na jo nem jott ossze a vonalzo, ti hogy csinaljatok?
meg egyett probalkozom
Kép

Kép
brestovsky
 
 


sikerult feletsetek el az utolso kerdest
Kép

Kép
brestovsky
 
 


Rita! Szuper! Gratula a 12. héthez. :)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Képzeljétek, teljesen meg vagyok döbbenve: Zsebike megmoccant ! Na de hogy! Kívülről is látni lehetett a köldökömnél! Ezt megismételte még kétszer! Annyira fura, mert Annával nagyon későn éreztem! Mit művelhet ez a gyerek odabent???

Mi is lombik előtti utcsó inszemesek vagyunk. Most pedig spontán Zsebi .:) A végén még védekeznem kell majd.. :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Jó reggelt!

Mágnes! Csodálatos érzés lehet. :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Mágnes
Mi is lemondtunk a babáról, amikor az utolsó fillérjeinken elutaztunk nyaralni áprilisban. Onnan már hárman jöttünk haza. Pont ezt mondtam én is a férjemnek, hogy a végén még védekeznünk kell, mert nálunk (a dokik szerint) ez az utolsó esély. Több babát nem nagyon javasolnak és azt hiszem én sem vállalnám be. (Bár ezt csak akkor tudom, ha már anya leszek.Sajnos nemcsak azon múlik mit szeretnék.)

Olyan fura, mert eddig hetente jártam uh-ra, most meg 3 hete nem voltam. Olyan jó lenne már látni a Kicsikémet.

Bartika
Kicsit a vonalzó is mumus nálam. Mindent másképpen akarok csinálni, mint tavaly. Akkor nagyon szép vonalzóm volt. Megszakadt a szívem, amikor törölnöm kellett. Ma vagyok 14+1.
Vendég
 


Eperfagyi! Minden rendben lesz! :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Sziasztok Lányok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok, a kalkulátorok szerint január 10-én fogok szülni. Babonából nem mertem eddig jönni, de olvasgatlak Benneteket egy ideje.
Röviden a történetem: 4 sikertelen inszemináció után intézetet váltottunk, ahol kiderült, hogy műtétre van szükség. Innen egyenes út vezetett a lombikhoz. Az első lombikból 2 fagyasztott kiscsillagot kaptam vissza, amiből az egyik akart maradni. Folyamatos az émelygésem, ami talán egy kicsit enyhült az elmúlt pár napban, ezen és a fáradékonyságon kívül szerencsére kutya bajom.

Vcrane, nagyon szépen megmutatta magát a babád! Engem is érdekelne, hogy miért nem lehet málnát enni. Én elég sokat magamba tömtem a hétvégén.

Az én pocakom is elég gyorsan nő (bár első baba), voltunk is néhány kismama boltban a férjemmel, de csak olyan nacikat és szoknyákat találtunk, amik már hatalmas pocira valók. Kata, a képek alapján nem nagyon tudom megállapítani, hogy vannak-e olyanok is, amik a mi mostani méreteink?

Rita, szerintem az jó, hogy több nyelvet tudtok tanítani a kicsinek, és igazán dícséretes, hogy gondot fordítasz a magyarra. Az lenne a szomorú, ha nem tennéd.
Egy kis vérezgetés miatt nekem is sikerült 2 hete összeakadnom egy bunkó nőgyogyival a rendelőben. Bennem is megerősítette, hogy soha többet állami nőgyógyász!

Katuska, jobbulást és jó pihenést!

Batkata, ez a pletykálkodás nem semmi. Én úgy veszem észre, nehéz ezt másképp csinálni. Mi több országos szervezetben dolgozunk, a magyarok mind tudják, de a többieknek pedig inkább szivárog a dolog. Nem vagyok velük olyan szoros baráti kapcsolatban, hogy megosszam velük, de valahogy mégis megtudják... szép lassan mindenki ... valahonnan :roll:
Engem már nem is zavar. Büszkén viselem a kismamaságot, a többi meg olyan részletkérdés, hogy nem is törődöm vele.

Eperfagyi, tényleg bunkók egyesek, de a Te és a babád egészsége sokkal fontosabb ennél. Ne is törődj velük!

Bartika, szép pocak, nem semmi 12 hetesen!

Lányok, én is éreztem már bugyborékolást és olyasmit, mint biga.csiga. Olyan volt, mintha szétrobbant volna valami a pocakomban. Én meg voltam róla győződve, hogy ez más, mert mindenhol azt olvastam, hogy első babát 18 hetes korban lehet először érezni (főleg ha hátsó fali és a mamájának hátrahajló méhe van). Akkor lehet, hogy mégis a Kiscsillagot éreztem?

Mágnes, neked viszont egyértelmű, hogy Őt láttad és érezted. De jó lehetet!!!

Kép
petne
 
 


Petne! Üdv itt is! :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Sziasztok!!

Mágnes, ez zseniális lehetett!!! Én is érzem 1-2 naponta a kis bugyogást, aztán 2-3 dobolás, de én ilyet még nem éreztem soha eddig :lol:
Petne! Üdv itt! Szóval, a nacik teljesen jók, amiket vettem, nem sokkal feljebb Vickybabe tett fel pocis képet, na kb akkora van nekem is, meg ahogy visszanézem, Bartikával is nagyjából egyezünk -- primán elvagyok a nacikban, igaz, hogy a legkisebb méret, de nagyon kényelmes és nem esik le, nem bő, ott rugalmas ahol kell, a pocakomon. :lol:

Jövő héten töltöm a 16.hetemet, (jé, pont ma vagyok 15 hetes -- mensi szerint) és szerdán megyek UH-ra + vizsgálatra. Egy hét és én már azt is alig bírom kivárni!!!

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Hú, jó sokan megyünk uh-ra a közeljövőben, Nagyon kiwi vagyok már, mi lesz! :lol:
Elkezdtem pakolászni a leendő kisszobit --egyelőre inkább raktárnak néz ki---, mert fel kell újítani, mielőtt picúr megérkezik :lol: Úgy döntöttünk, kicseréljük a nyílászárót, áttetetjük a radiátort másik falra, aztán jöhet a festés (a festéket -színt- már kiválasztottuk :wink: ), aztán jöhetnek a bútorok szép lassan...
én nem vagyok babonás, úgyhogy ősztől szép lassan , sorban beszerzünk mindent --babarucikat is-- :roll:

Kata én is szerdán megyek uh-ra :wink: csak a 12.hetire :lol:

Rosszullétek?? Egyre kevésbé panaszkodtok, gondolom mindenkinek enyhül lassacskán... HÁt, én reggel elég szarul voltam, de most jobb vmivel :P

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Megváltoztattam a vonalzóm, ez "komolyabb" már vmivel...
igaz, hogy ez a napot nem mutatja, de azt majd mindig odaírom
Szóval: 11+6

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Petne! Üdv itt! Olyan hihetetlen, hogy ennyire sokan vagyunk akik éveket várnak a babákra. Én azt gondoltam, csak az első baba jött nehezen, mindenki belémbeszélte, hogy túlságosan akarom. :roll: Aztán persze kiderült, hogy nem e miatt nem jön. Aztán, hogy a második miért nem jött... talán egyszer megérem, hogy "véletlenül" leszek pocakos. :roll: (merthogy még szeretnénk majd egy harmadikat).
De jó, hogy lassan mindenki betölti a 12. hetet!!! :lol:

Madaran! Élvezd is ki a készülődést! Mert a másodiknál már nem sok mindent kell/lehet majd venni. Nekünk most csak babakocsi kell majd. Minden más megvan. :?

Csajok! Mi most elutazunk édes kettesben a férjecskémmel 3 napra. Sajnos fürdős helyekre nem merek menni, így maradnak a hegyek, felmegyünk Bükkszentkeresztre.
Ti mertek fürdeni strandon, szállodák medencéjében? Én nem is a gombáktól félek, azt ki lehet írtani, hanem van egy kedves barátném, aki 16 hetesen kapott el valami amúgy a gyerekeknél sima füllgyulladást okozó bacit, ami felment a méhlepényre. :shock: Szóval erről ennyit, pedig nekem minden orvos azt mondta, hogy lehet fürcsizni, ha zárt a méhszáj, stb. :? Barátnémnak is zárt volt. :cry: A legrosszabb az egészben, hogy a gyerekmedencék a legveszélyesebbek, nekem viszont nem magam miatt nehéz, hanem Pötyim egy búvárkund és mindig meg kell oldanom, hogy mással menjen be a medencékbe. :roll:
Na mentem csomagolni!
Szép napot mindenkinek, növesszétek a pocakokat!!!

Puszi:
Bartiék

KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 


Sziasztok!

Bartika! Jó pihenést.

Hahó Csajok?!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Sziasztok!

Zalakaroson voltunk 4 napig!!! Jó sokat írtatok azóta!
Jókat fürödtünk, jókat ettünk, remélem pocaklakó is nagyon élvezte! Persze a fürdés csak módjával volt részemről (nem túl hideg, nem túl meleg víz, ha már sokan lettek a medencében, már inkább be sem mentem).

Üdv az újaknak!!!! Tök jó, hogy már ilyen sokan vagyunk!!!!

Mindenkinek tökéletes babókája van!!!!! :-)

Mi két évet vártunk a picinkre, jártunk már a meddőségi központban is, ahol inszemet javasoltak. Szerencsére beelőzött a babi és természetes úton fogant meg! Alig akartam elhinni, amikor kétcsíkos lett a teszt! Szaladtam is venni mégegyet!!!! :lol:

kismamaruha: nagyon örültem neki, amikor megláttam, hogy divatba jöttek a kismamáknak való ruhák. Pl.: gumis, összekötős derekú rövidnadrág, bővebb fazonú vagy mell alatt bővülő felsők. Én vettem egy pár nadrágot (bizony már nem igen jönnek fel rám a régiek, azaz ha fel is jön egy pár, nagyon kényelmetlen). 2000-2500 ft-ba kerültek és nagyon kényelmesek, engednek helyet a pocaknak. Így nem kell kigombolni a gatyát, ha leülök (a régieknél bizony ki kellett). Gondolom nem leszünk ilyen szerencsések a hidegebb hónapokban, de azért remélem sikerül majd beszerezni egy-két melegebb holmit elfogadható áron. Ha valaki már talált olyan boltot, ahol van esélye ennek, légyszi szóljon!!!!

Kép
jandrea
 
 


Bartika :lol:
Jól teszitek, hgoy inkább a hegyekbe mentek... én sem merek semmilyen medencébe bemenni, főleg , hogy elevel bakteriális volt a problémám, ami miatt 9 évet vártunk erre a bébire!!! Még a Balcsiba sem hiszem, hogy bemerészkedek! Ennyit megér, nem??? :lol:
Viszont a tenger az más, a sós víz a fertőtlenít, úgyhogy már alig várom 8) 8) 8) hogy mi is elutazzunk
12+0 :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


elevel=eleve :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?