Sziasztok,
Orsoly,
nekem hiányoztál
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Bár az elején jól betömörült mindenki a nappaliba... de aztán megéhezett a társaság, es elkezdődött a szivárgás az étkezőbe
Nem is lett nagy rumli, hála Andi műanyag poharainak csak összedobáltam a szemetet, és már kész is volt minden. Ja, és Magdi Nikije nagyon lelkiismeretesen elrámolt Magdi Mikije után, akiről a férjem csak annyit modnott: "az a bűnrossz gyerkőc"
Pedig nem is rossz, csak nagyon él, és nagyon fiú
Sofka,
köszi a festéket, megkaptam,
de a nagy jövésmenésben nem rendeztem az anyagiakat Gombóccal. Ha járok a Moszkva tér felé, (szoktam néha) legfeljebb felugrok vele vmikor, de valszeg már nem idén...nem baj, ugye? Majd nézek valami mélcímet vagy telszámot a táblában, és egyeztetünk, jó?
Na, szóval talit bármikor,
de az elmúlt éjszakát ha lehet soha többet nem szeretném, visszatértünk a 2 óránkénti keléshez, pedig nappal sem alussza bucira magát Kevin
Namindegy.
Lányok (Zulu, mint nagy utazó
)
Mennénk mi is telelni, valszeg nem síelnénk, mert csak 3an mennénk Kevinnel, szóval a férjem azt kérdezte tőlem(! mintha mintha több tapasztalatom lenne) hogy mi kell ahhoz, hogy én is jól érezzem magam a gyerkőc mellett is. Most nem bébiszitterről beszélek
bár az is klassz lenne, hanem hogy ahova megyünk, mi az, ami feltétlen kell, a szálláson/környéken hogy az ember jól -ellegyen egy 7-8 hós bébivel. Kirándulós, túrázós esetleg élményfürdős helyre mennénk, Ausztria. Gondolom az utazás minima 1 nap oda, meg vissza is... Mivel lehet megkönnyíteni az utat/ottlétet, amire esetleg az ember nem is gondol?
Gondolom többen is kíváncsiak ilyesmire, nem?
Most pedig megyek, magamba döntöm a 2. kávét, és a 3. szelet boldogsághormont (csoki
) annyira kialvatlan és égőszemű vagyok, hogy csak na. Apának meg rengeteg a melója karácsonyig, most is dolgozóba van
szal' egyedül nyomulok Kevinnel.
Egyetlen vigaszaim a talis képek
már megnéztem párat
pusza
Elli, aki naggggyon fáradt, de nem a tali, hanem a kölke miatt