Sziasztok,jó reggelt!
A tegnapi délután/este nagyon jól sikerült.
Sóginak is nagyon ízlett a rakott krumpli és a sütike!
Ma délután repül haza. Jó hamar eltellt ez az időszak,de szerencsére idén még jönni fog haza 1 hétre ősszel.
Mivel kint elég drága a fogászat itt csináltatja meg a fogait,s ezért is kell ősszel jönni neki újra!
Jó múltkor,mikor anyóséknál voltunk apóssal beszélgettem,hogy majd mi is akkor megyünk le Komáromba,amikor csak tudunk.
Említettem neki ezt a 7végét. S mondta,hogy szombaton nem tud minket levinni,mert akkor kell kimenni a legkisebb gyerek elé,jön haza Londonból-de pénteken szívesen levisz minket,s akkor utána ők is lejönnek.
Tegnap este felhív minket anyós,s akkor a párom mondja,hogy akkor 7végén lemennék a kempingbe. Erre anyós mondta,hogy ez nem jó,nem is volt megbeszélve,s tuti vmit félreértettem,mert após nem mondott ilyet!
Na persze! Meg,hogy,ha ma kiviszik a sógit a reptérre és szombaton kell a másik elé menni,ne várjuk már el,hogy pénteken minket levisz,s vasárnap értünk jön,mert ők most nem is jönnek le!
Szép mi? Ők hívnak,erre ez van!
Mondjuk állítólag hidegfront is jön,de,ha nem jönne....
Párom megmondta anyjának,hogy utána meg már csak augusztus végén tudnánk lemenni,mert addig minden 7vége foglalt,meg ő csak 2hetente szabad!
Tegnap megvette az XBOX-t,3 játékot is vett és egy + írányítót.
Jó kis gép,csak még ki kell ismerni,melyik gombbal mit kell csinálni!
Egyik írányítót meg holnap vissza kell vinni,mert nem érzékeli!
Viki ez nagyon jó hír,amit írtál,.s remélem jó éjszakátok volt!