Új privát üzeneted érkezett!

Egen én vagyok. :? A sok gyerek pedig: a játszótéri-kör tagjai. Nyáron mindig ott pacsáltunk annál a kútnál 40 fokban, kiri volt :lol: :lol:
A babakocsiban az egy évvel ezelőtti Norbi ül, háttal a gépnek a pucér fenék Levi, dettó egy éve (ki gondolta volna :D ). A többiek Marci, Panna, Rupy :lol: gondolom sokat mondtam ezzel.

Bulcsú és Lili hihetetlenül hasonlítanak egymásra szemtájékon!!! Gyönyörűek!! De tényleg. Imádom Bulcsú nézését. Mint aki kétségbe van esve. De tényleg: micsoda szemöldök-ív!!! :P Zabálni valóak.

Vízszintbe vágyom. 24 órája nem gyújtottam rá. 12 év után :oops: :oops: (persze a két terhességet/szoptatást leszámítva). Annyira büszke vagyok magamra. :lol:

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


De sokszor írtam le, hogy "de tényleg". De tényleg!!!

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Reni!
Nem semmi a banda a képen! :-)
Kétségbe is volt esve a kiskrapek, hogy hogy fog visszafordulni... Most is hason van, és már nyafog is. :twisted:
Gratula a dohánymentes naphoz! Csak így tovább!!! :wink:

Boeske!
Meglepődve olvastam, hogy most nagyobb korkülönbséget szeretnél. Hm. :D Vajon miért...? :lol:

Kép
Kép
giga1
 
 

 
 

Na, én is rakok egy pár képet nektek!!! Aztán most ennyi tellik tőlem, lehet, h ma még jövök, de nem biztos, h menni fog!
Üdv: Viki

Kép Kép Kép
Vendég
 


Miki-szemek: :D :D :D És micsoda sérója van!!! :shock:

Ágoston aranyosan lehúzza a fejét, bár szerintem elférne egyenesen is :lol: :lol:

Norbi ma felfedezett egy legyet, és kiabált neki ezerrel: ugorjál!
Ugyanis van egy retro békájuk (le kell nyomni a tapadókorongját-rugós, és felpattan), és annak szokta mondani. Nem tudom, mi hasonlóságot vélt felfedezni. :?:

Na igen, Boeske. 3-4 év :?: :lol: :lol:

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Nahát, nem tetszik nektek a 3-4 év korkülönbség?
Elméletileg Márk után is ennyit terveztem, de amikor 1 éves elmúlt, úgy éreztem nem bírok ki még egy évet pici baba nélkül. Most viszont ki kéne bírni valahogy. :D

Csuda aranyosak a gyerekek egytől-egyig. Majd megpróbálok én is előkotorni egy-két képet.

Mennyi haja van Mikinek! Andrisom teljesen kopasz még.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Na! Csakazértis megmutatom, hogyan ült 3 gyerek a kocsiban.

Kép

Boeske! Nem szorulna ki nagyon a negyedik? Mármint a 3 fiú hamar egymásután jött, ha lenne negyedik 4 év múlva, akkor egyedül lenne mindig. A hárommal is az a bajom, hogy 1 tuti mindig egyedül marad. Nem páros. 4 gyerek nem fér el sima kocsiban, csak olyanban, ami 7 személyre van vizsgáztatva. Vagy akkor férj kirúgva :lol: :lol: Nekem ilyen dilemmáim vannak. Képeket kérünk!!! Én legalábbis biztosan.

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Reni!
Igazad van, a gyerekek szempontjából jobb a kisebb különbség. De sajnos más szempontok is vannak. Igaz, a szülésekkel szerencsés voltam, simán ment mind, és összesen 7 órát vajódtam a 3 gyerekkel, de pl. Andris után úgy éreztem, nagyon "szétestem", kicsit több időre van szüksége a testemnek, hogy újra a régi legyen.
Az autó még nem lenne probléma, a férjem úgyis állandóan csak okot keres, hogy kicserélhesse az autónkat. :D

Keresek képet.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Kép

Kép

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Viki!
Gyönyörűek a gyerkőcök. Mekkora szemei vannak Mikinek. És a haja... fantasztikus. Ágostonról is nagyon jó ez a kép. Huncut szemei vannak neki is. Jól látom, hogy neki is kék szeme van?

Reni!
Jót nevettem a legyes sztorin. Lili tegnap egy zöld gyíkra mondta, hogy brek-brek. :lol: Aztán elmagyaráztam neki, hogy az nem teljesen az, amire ő gondol. Szerintem frankón hülyének nézett. :D
A babakocsin mi is így utazunk, csak eggyel kevesebb a gyerkőcök száma. :lol:

Boeske!
Érthető, hogy most egy kis szünetet szeretnél. Ha így érzed, akkor annak így is kell lennie. Szerintem nem lesz nagy a 4 év korkülönbség, főleg ha a 4. kislány lesz. A bátyjai nagyon fognak rá vigyázni! :D
Hol készült a kép amin Márk és Barna van?
András milyen nagynak tűnik ezen a képen, mármint hosszúnak. :wink:

Kép
Kép
giga1
 
 


Lili éppen a tampontartó kis műanyag dobozkámmal játszik... :shock: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
giga1
 
 


Sziasztok!
Reni!
Szerintem az én sprtkocsim teteje nem bírná ezt ki. :D Az csak amolyan dísz-tető, még a beledobált pénztárcát és mobilt is alig bírja el. De lehet, h a nagy kocsin elférne Ágoston. Amúgy szeretnék egy olyan sportkocsit, aminek nem kétkaros a tolórésze, mert a simát sokkal könnyebb félkézzel irányítani, még akkor is, ha nehéz. De a férjem szerint jó az, ami van. Persze, nem ő tolja, neki jó is lehet! :wink: No, mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, h én választottam a babakocsit....

Boeske!
Azért én is várnék a negyedikkel még egy kicsit! Bár azt tudom, h milyen vágyakozni egy gyerek után, olyankor nem éppen józan a nő, ugyebár. :D Annak idején én is nagyon akartam már a kövi babát, bár az eszem azt mondta, h még ne. Aztán összejött, megszületett és bevallom sokszor eszembe jutott azóta, igazán várhattunk volna addig, amíg Ágoston ovis lesz. :D :oops:
De amúgy egészségügyi szempontból is biztos jó a pauza. Nekem már most is mondta a nődokim, h a kövi azért ne ilyen gyorsan jöjjön. Ágoston után még mondta, h milyen szép vagyok(aha, mondtam, már alig látszik a seb. Nem, Viktória! Belülről szép! mondta ő, közben "matatott" :oops: :D ), most nem mondott egy kukkot sem! :wink:

Ági!
Jaj, a gyerekek tényleg tudnak cikis dolgokat csinálni! Ágoston rendszeresen ciciz nyilvános helyen, mert látja, h a Miki abból eszik, és ez természetesen nagyon tetszik neki. De ő is szétszedett már pár szárnyas betétemet, szerencsére lakáson belül lobogtatta csak büszkén. :D
Hát, a te kislányod is kellőképpen kópénak látszik a képeken! Nagyon helyesek!

Köszi a bókot a gyerekek nevében! Miki haját pedig már azóta (vagy 2 hete) hajvágóval le is nyírtuk, mert már a szemébe lógott. :D
No, megyek, mert felébredt a kicsi!
Viki
Vendég
 


Sziasztok!

Giga!
A képek Alsópáhokon készültek. (Kolping hotel :))
Andris tényleg elég hosszú, most 71 cm.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Sziasztok!

Hát ma gondoltam egyet, immáron egy hónapja nem néztem be ide, hát mondom most már csak bekukkantok....erre látom mennyien lettünk :lol:

Üdv az újaknak!

El is kezdtem visszaolvasni, de ez majdnem 2 oldalt jelent és a mai fáradtságom mellé ez most nem fér bele :?
Én nem tudom mi lesz itt ha megszületik a lányzó :shock:
Én már Kyrát egyedül is nagyon nehezen bírom néha... :oops: (mint pl. ma) hát még ha itt lesz a hugi....jesszusom! Én erre lehet mégse vagyok felkészülve!

És ahogy olvaslak titeket, hát nem túl bíztató! :cry:

Boeske, András 71 cm? :shock: Az igen! Kyra 15 hósan 79,5! Nem semmi! Nem lesz belőle kis ember :lol: Bár egy fiúnak nem baj! Inkább legyen magas mint alacsony :lol: Kyra meg jobb, hogy nem az apjára ütött! (ő 193 cm) :lol:
Kiváncsi leszek később milyen ütembe fog nőni Andris :P

Na most ennyi jutott belőlem, megyek mert a lányom ma elviselhetetlen! Valószínűleg a szél....vagy ki tudja :?

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Viki!
Mi is megpróbáltuk régen levágni Lili haját géppel, de ő nem hagyta. Akkor ugrottunk neki, amikor ki volt kopva neki hátul. Elég viccesen nézett ki, de nem jött be a hajvágás, így megvártuk, hogy kikopjon neki. :?

Boeske!
Tényleg nem semmi a hossza Andrisnak. :shock: Apukája magas? Vagy te?

Akíra!
Jó, hogy jöttél megint! Most jól számol a vonalzód? Most vagy a 22.héten?
Hááát. Nem lesz könnyű a két kicsivel, de hidd el, meg fogod oldani. Lesz segítséged az elején?

Kép
Kép
giga1
 
 


Sziasztok!!

Juj de sokat írtatok.

Boeske!

Így megértem, és egyetértek Ágival, hogy ha kislány lesz/lenne, akkor arany élete lesz 8) :lol:
Nekem a két fiú volt 3,5 óra eddig, de mivel Norbi nagyon nagy volt 4100g/59cm/37cm fejecske, ami magában nem is lett volna gond, csakhogy nyaka köré volt tekeredve a zsinór, és húzta magával a méhemet.... :? Szóval még most is tornázom vissza. :cry:
Olyan édesek a fiaid. És hasonlítanak is, bár szerintem Barna és András jobban hasonlítanak egymásra. Vagy csak a kép teszi?? Nekem egyébként Barnus tűnik hosszúnak Márk mellett. De ez is lehet a kép csalása.

Ági!

Tamponos doboz..... A fiaim a tisztasági betétemet használják "ragtapasznak". Leszedik a papírt, és az alkarjukra ragasztják, aztán boldogan rohangálnak vele. Öhömm... Ma mindkét fiam végigasszisztálta a tampon-felhelyezésemet. Levi már köpi vágja a ciklusomat :lol: :lol:

Azért arra kíváncsi lennék, mit mondasz a gyereknek, mit mond a gyík. A brekeke olyan logikus egy picúrtól. Okos kiscsaj lehet.

Akíra!

Az én fiaim az apjukra ütöttek (196cm), de leginkább a kicsi. Levi egy idő után leállt, úgyhogy még a te csajszid is lehet magas. Norbi most 21,5 hós, 13 kg, és 89 cm. Levi lassan 3,5 éves, épp 1 méter, 16kg.
Öcsi tuti utoléri. Most egyébként ne is csodálkozz a gyagyaságon, az enyimek sincsenek toppon, a jövő-menő vihar teszi náluk. Te hogy viseled?

Viki!

Én tutira nem tudnék félkézzel tolni egy kétkarok kocsit, bár ha az lenne, ki tudja. Csak én állandóan telefonálok is, meg egy-két motor mindig lóg rajta, Levi kezét már nem kell fogni, de ha biciklizik, akkor fél kézzel padkázok babakocsival, a másikkal felemelem a biciklit a járdára (rajta a gyerek). Na ez nem hiszem, hogy működne kétkarossal. :? :oops:

Ja! Akíra! Olvastam még anno, hogy úgy kérvényeztétek, hogy Kyrus neve y-nal legyen írva. Most Fanninál nem akarjátok? Vagy ha nem adják, akkor lesz Léna?? Nekünk 2000 forintunkba került, hogy Levi első neve Bohus lehessen. De engedélyezték. Így most Ő Magyarországon az egyetlen (de tutira első) Bohus nevű kisfiú. :lol: :lol: :lol:

Jó éjt!!!

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Reni!
Én teljesen abban a hitben voltam, hogy a Bohus a vezetékneve Levinek. :oops: :shock:
Valószínű azért, mert volt Bohus vezetéknevű ismerősöm. :?

Kép
Kép
giga1
 
 


Nyemm. A keresztneve. Van egy cseh film, Örökség a címe, abban van egy részeg, munkakerülő, irtó csúnya pasi, őt hívták Bohumil Steiskal-nak. Úgy kezdődik a film, hogy a nagynénje vagy keresztanyja vagy kije kiabál neki, hogy: Bohus, Bohus!!
Olyan cuki név. Ő az én kis Bohuskám.
Egyébként a Bohus név jelentése: Isten ajándéka. No komment.

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Sziasztok!

Akíra!
Menni fog, ne félj. Két gyerekkel néha még jobb is, mint eggyel.

Nekem nem tűnt soknak, hogy Andris 71 cm. A bátyjai is ekkorák voltak fél évesen.

Hú, Reni! Norbi tényleg nagy baba volt. Főleg a 37 cm-es fejecske.
Igen, Márk egy kicsit más. Gyönyörű kék szemei vannak (igaz, ez nem látszik a képen), az arca meg azért is más, mert ajak- és szájpadhasadékkal született, és kissé ferde még az orra, szája.

Barna most 110 cm. Hmmm. Tényleg magas lehet, mert általában 1 évvel idősebbnek nézik.

Jó név a Bohus, de még jobb a Samu. Ha lesz még egy fiam, akkor biztos Samu lesz.

Szép hétvégét!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Boeske!

Igen, olvastam valahol, hogy mi volt/van Márkkal, de ezen a képen ez nem látszik. Mikor műtötték? Mert úgy emlékszem, elég nagy volt már akkor. Tán pont itt olvastam, csak valahol az elején?? Akkor is szépek a fiaid.
Most megnéztem a babanaplókat, Levi fél évesen volt 70 cm, 8300 g, tápszeresen. Norbi 8030g volt, és 73 cm, anyatejes.
Barna tényleg jó magas :shock:
Megsúgom, Norbi most is iszonyat nagyfejű, 50 cm-es a feje.

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Reni!
És Bohusnak is hívjátok, vagy a Leventét használjátok?

Kép
Kép
giga1
 
 


Ági!

Mikor melyiket. Tudja, hogy mindkét név az övé, apukám az esetek 80%-ában Bohusnak hívja. Én inkább Levizem. Ha mérges vagyok rá, akkor jön a teljes név :lol: De ez szerintem mindenkinél így van. Igazából azért került előre a Bohus, mert a vezetéknévhez így illett: Briksza Bohus Levente. De pl tegnap voltunk a T-com szigeten, és tettünk karperecet a gyerekekre, ott csak annyit írtam rá helyszűke miatt, hogy Briksza Levente.

Jó hosszan tudok egy egyszerű kérdésre válaszolni :oops:

De azért még mesélek mást is. Van Levinek biciklije. Rendes pótkerekes 12"-os. A kis barátja kapott egy futóbiciklit, hát Levi meg volt őrülve érte, ő is akar. Hát nem azért, de 12.500 ft a legolcsóbb :?
Mondtam neki, hogy bocsi, de 4 motor van otthon, roller, gokart, bicikli, én biza nem veszek ennyiért futóbringát, pénzem tutira nincs rá :oops:
De csináltunk neki a bicajából, úgyhogy most nagyon boldog vele. :lol: :lol: Levettem a pedált, pótkereket, lejjebb raktam a nyerget, kormányt.
Igazából nem is bánom, mert nagyon nehéz a biciklije, és hiába, hogy már tud kétkeréken menni, nagyon nehéz a 16 kilós gyereknek megtartania a 11 kilós bicajt. Ezért mindig visszarakatja a pótkereket. Sétánál 4 villáskulcs mindig van a tarsolyomban a szét- és összeszereléshez :? Most legalább ez is itthonmarad :D

Na, ezt is kisregény formájában sikerült. :oops: Bocsi :oops:

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Értem.
Mi a hernyó az a futóbicikli? :? :?: Őszintén szólva fingom nincs.

Kép
Kép
giga1
 
 


Sziasztok!

Csak egy pillanatra ugrottam be, egy kérdéssel csak! Később jövök és reagállok mindenre, de most csak erre a kérdésre van időm :oops:

Ilyen vagy hasonló testvérbabakocsit keresek!

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

Tudtok nekem segíteni?

Azért ilyet keresek, mert olyat akarok amit most még tudnak ketten használni, de ha egy év múlva mondjuk Kyrának már nem kell egyáltalán babakocsi akkor ne kelljen eladnom és újat vennem, hanem akkor ezt a fajtát tudnám használni egyedül is mert ez egy személyesre úgymond átalakítható!

Jó kérdéseim vannak mi? :lol:

Pusz mindenkinek, most rohanok :oops:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Ági!

Hernyó :arrow: :lol: :lol: :lol:

Olyan bicikli, aminek nincs pedálja:

Kép


Mivel leér a lába a földre, ugyanúgy hajtja, mint a motort, csak kétkeréken. Javítja az egyensúlyérzéket, így könnyebben megtanul kétkeréken bicajozni. Elvileg.......

Akíra: Passz. De ez nem dönthető vízszintesre, az nem baj??

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Rennye, nem mert lehet kapni hozzá mózest és akkor azt vennék hozzá, ezt meg majd fél éves kora után használná :roll:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Akíra!
Sajnos én nem tudok ilyet. :(

Reni!
Értem már. :wink:

Kép
Kép
giga1
 
 


És hol keresel ilyet?? Használtan, vagy újonnan, de olcsón?? Pesten vagy vidéken??

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Hát engem minden megoldás érdekel! Használt is, meg új is!
Újjonnan eddig a legjobb áron 70 körül láttam de ahhoz csak ez a két ülőke volt, viszont kéne hozzá egy mózes is, és úgy meg már az plusz 30 körül lenne....viszont 80ért már láttam használtan mózessel együtt, de ott meg nem kaptam választ a hirdetőtől :roll:
Szóval bármi érdekel!
De egy hasonló más babakocsi is érdekelne.... :roll:
Nem könnyű..... :?

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Sziasztok!

Akíra!
Sajnos én sem vagyok tudora a babakocsinak. Minden esetre klasszul néz ki, gondolom újonan egy vagyonba kerülhet! :?
Mennyi lesz a korkülönbség pontosan a gyerekek között? 18-19 hónap? Nem tom kiszámolni, bocsika... Nálunk 18 hó van köztük, mi megvoltunk tesókocsi nélkül. Mondjuk volt ismerős, aki felajánlotta az övét, de végül nem kértem el. Az elején az ment, h Miki kendőben, Ágoston kocsiban, mert bár addigra már nagy távokat lesétált, a tesó születése után kb 3 hétre sztrájkot hirdetett ebből a szempontból. Utána már gyalog jött Á., Miki meg a sima kocsiban. Én kicsit óvlak tőle, h nagyon kiköltekezz előre egy tesókocsira, mert lehet, h nem jön be. Ez sajnos mindig csak gyakorlatban derül ki, h a gyerek inkább motorozna, vagy gyalogolna, stb. De természetesen nem akarlak meggyőzni róla, h ne vegyetek!!!!


Reni!
Hát ez a futóbicikli nem semmi ötlet! Miket ki tudnak találni, csak legyen, aki megveszi! Gondolom még drágább is, mint egy "teljeskörűen felszerelt" (pedállal ellátott) brinyó. Attól tartok lesz még pár szembesülésem a gyererekes szülők megfejésével kapcsolatban, amíg megnőnek a fiúk!
A Bohust én is vezetéknévnak gondoltam! Nálunk van még talonban egy fiúnév, legalábbis Ágostonnál volt alternatíva: Gergely. Á-nál nem kérdeztük meg, h fiú lesz-e vagy lány, így volt lánynevünk is: Enikő, vagy Piroska. Mikinél tudtuk már, h fiú, de az ő nevét kb 24-25 hetesen lefixáltuk, mégpedig úgy, h mondtam, mi lenne, ha, erre a férjem, h ok. Különösebben egyikünknek se volt szívügye, de mindketten el tudtuk rögtön fogadni. Utána még belenéztem az utónév könyvbe is, de semmi nem hatott meg. Da nagyon aranyos név, a Bohus, és felnőttként is tudja használni. Nekem ez egy fontos szempont volt a választásnál.

Na, eddig büszkélkedhettem Miki sörényével, de az elkerülhetetlen kopaszodás őt is elérte! :D Főként oldalt vicces most, mert a feje tetején még van hosszú haja, lejjeb már csak rövid, új haja van.

Megyek, iszom egy kávét, amíg tart a csend-rend-fegyelem!
Üdv: Viki
Vendég
 


Sziasztok!

Akíra! Mi is tesókocsi nélkül csináltuk, Levi 19 hós volt, amikor megszületett a pici. Testvérfellépőztünk, de csak 3 hónapig. Nekünk megvolt Levi babakocsija, úgyhogy nem akartam venni. De ezt már asszem Ágival jól kiveséztük. :D Majd körülnézek a babakocsiügyben.

Tényleg!! Ti már láttatok olyan testvérkocsit, ahol egymás alatt-fölött volt a két gyerek??? Hát én igen, elég mókás. A kisebbet kell alulra rakni, olyan, mintha a bevásárókosárban lenne...... :? De vízszintes az alja, meg merev, a nagyobb pedig fölül van, ami szintén dönthető, az alsó betét kivehető, és később egyszemélyes kocsiként használható. Remélem azért nagyjából értitek miről zagyválok. :oops:

Viki! Tuliképpen akkor miért lett Miki Miki? Már ha nem volt szívügyetek. Mostanában elég gyakori lett ez a név is, pedig jó sokáig nem hallottam ilyen nevű kiskrapekról. A másik a Misi :) Az is cuki.
A futóbicajból a legolcsóbb amit láttam 12 000 Ft, de kapható 35-40 000-ért is. Akinek tellik rá.....az nem én vagyok. :?

Jaj! A husim szenesedik!!!

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Sziasztok!
Nekünk sem volt testvérkocsink. Sőt még testvérfellépőnk sem. Rájöttem, hogy rá tud állni a nagyobb a babakocsi lábtartójára. Ha elfáradt, felkapaszkodott. Eleinte azért mindig volt nálam kendő, és ha nagy gáz volt, akkor a kicsi kendőben, a nagyobb kocsiban utazott.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Akíra!
Mi is csak megvettük a testvérkocsit. Használtam kb. 3-szor. Aztán el is adtam ugyanannyiért amennyiért én vettem. :lol: Pedig nálunk igazán kicsi a korkülönbség. Én is kendőztem az elején. Aztán amikor már jött a meleg, meg nehezedett a kiskrapek Lili gyalogolt szépen. Élvezte is a dolgot! Aztán vettünk neki kismotort, onnantól kezdve motorozott, és ha nagyon elfáradt ráültettem a babakocsi kupolás részére. (de ezt asszem már írtam párszor... :oops: )
Szóval a helyedben én is várnék a vásárlással, mert lehet, hogy Kyra sem fogja igényelni a kocsit. Bár te tudod, hogy milyen a csajszid. Lili kis eleven, ezért is mertem így elindulni vele.

Viki!
Megnézném Miki "új" séróját. :wink: :lol:

Névválasztás:
Mind a két gyerkőcnél bonyis volt. Lilinél azért mert a fiúnevekből kiválasztottuk a Botondot és a Nimródot, és tudtuk, hogy ebből lesz valamelyik, ha fiú. Lánynév terén viszont rengeteg szóba jött: Szonja, Szaffi, Natasa, Réka, Regehű, Lilla. És végül lett Lili. Én mondtam, hogy ez legyen, mert úgy gondoltam, hogy az én kislányom egy mosolygós kis bohókás csajszi lesz, és így is lett. Nem illettek volna hozzá ezek a komoly nevek. A Lilla nagyon tetszett volna még, de az is olyan komolynak hangzik nekem. :?
Bulcsúnál meg nem is néztünk addig nevet, amíg nem tudtuk a nemét. Amikor kiderült, hogy kukis néhány alkalommal nekiültünk a neves könyvnek, és bújtuk. Egyik este a gép elé ültünk le, és komolyan mondom kb másfél-két órát azon szórakoztunk, hogy nevet kerestünk. A végén már csak marháskodtunk, és olyanokat néztünk, hogy Ödön, Bogumil, stb... Aztán Attila mondta, hogy a név jelentése legyen "bölcs", és a következő amire teljesen véletlenül rákattintott az a Bulcsú volt. :shock: Az égi jelek... :)
Attilának elég sok megérzése volt a fiával kapcsolatban. Mielőtt tudtuk volna, hogy fiú ő már mondta, hogy álmodott vele. Azt mondta, hogy nem látta tisztán, mert ködös volt minden a kissrác körül, de megfogta a kezét, és érezte, hogy kisfiú lesz. És lám a 4d-s uh-on tök tisztán látszott a nagy tök. :D

Na még valami, aztán eldugulok.
Ma is egyedül fürdettem a gyerkőcöket, és képzeljétek úgy ment mint a karikacsapás. Pedig Lili elég nyűgös volt ma... Simán megmosdattam őket, még játszottak egy kicsit, aztán Bulcsút megtöröltem, majd Lilit, és egy szó nélkül be tudtam tenni a csajt az ágyába (pedig mostanság sírva alszunk el néha). Aztán Bulcsú is 10 perc alatt elaludt cicin. Most már édesdeden alszanak a csöppek.
Szóval Akíra ne izgulj, egyszer ilyenre egyszer olyanra sikerülnek a napok. :wink:

Kép
Kép
giga1
 
 


Sziasztok!

Reni!
Hát, nem tom miért Miki lett! :D Tulajdonképpen tetszett mindkettőnknek a név, és szerencse volt, h én elsőre ezt mondtam be a férjemnek. Mert természetesen modanom se kell, h mindkét esetben én kezdtem el a 20-22. hét környékén már zaklatni őt, h válasszunk már nevet! Laci meg, h ráérünk még.... :D Valójában az egész névválasztás már sokkal kevésbbé volt agyalós-komolyan vevős, mint Ágostonnál. Felnőttnek is jól hangozzon, ne legyen minden második gyereknek ez a neve és menjen a vezetéknévhez, ennyi volt a vágyunk. :D Tényleg sok a Miki mostanság?

Ági!
Hát a fényképekkel is úgy vagyunk, mint a névvel.... Sokkal kevesebb figyelmet fordítunk rá, mint az első esetben... :oops: Egyszóval nincs is Mikiről olyan kép, amin rövid a haja, pedig lassan már megint hosszú lesz. Szegény második gyerek! De babanaplót becsületesen vezetek róla is, mint Ágosotnról anno, és pont olyat is vettem! :D

Képzeljétek, összeköltöztettük ma a fiúkat! Miki eddig ui, a nappaliban aludt velünk (külön ágyban), de kezdett elég éber lenni, meg minket is zavart, h nem tudunk "élni" (halkan kell beszélni, ne világítsunk nagyon, stb). Úgyhogy ma este a férjem átcuccolta az ágyat. Hát, kíváncsi leszek! A fekvés klasszul ment, most kb 5-ig csend lesz, utána Miki kajás lesz. Nem tom' utána visszavigyem-e, vagy magam mellett hagyjam, amíg szundít egyet.. Majd kialakul!
Na, jóccakát mindenkinek!
Viki
Vendég
 


Sziasztok!

Eddig én is úgy gondoltam, hogy nem fog kelleni az a testvér babakocsi, vettem is már egy kengurut Zsebinek ami fektethető, tehát újszülött kórtól használható! Mivel Kyra már január óta szépen jár, úgy gondoltam, hogy tud majd ő sétálni! Viszont most mintha visszafejlődne egy utcányit sétál és utána nyüsszög, hogy tegyem be a babakocsiba! :shock: Pedig mondjuk az udvaron ha kint vagyunk órákig jön megy, rohangál és nem fárad el :roll:
Meg gondoltam én a testvér féltékenységre! :roll: Meglátja, hogy Zsebit tologatom és hisztizni fog.... :roll:
Aztán ott van az is, hogy novemberi baba lesz Zsebi, tehát nem fog tudni Kyra motorozni! Vagy gyalogol vagy a babakocsira pakolom majd rá ahogy ti is páran tettétek... :roll:
A korkülönbség egyébként 19-20 hó lesz!
Ezért nem is akartam sima testvér babakocsit, mert tudom, hogy nem lenne annyira kihasználva mint amennyibe kerül! És ezért gondoltam arra, hogy ha nem kell már Kyrának akkor ennek a babakocsinak az az előnye, hogy tudom használni egyedül is, tehát szétszedhető normál standard babakocsinak!
De a testvérbabakocsik kerülnek 30-50 ezerbe ez meg alap hangon 80! :shock:
Annyira nem tudom, hogy legyek okos!
Mert most azon filózok, hogy egyenlőre körbejárom a témát, a lehetőségeket, de megvárom míg megszületik Zsebi és megnézem hogy alakul a szitu! Aztán majd legfeljebb karácsonyra veszek nekik egy ilyen babakocsit ha máshogy nem megy....
Ez szerintetek jó így, vagy már késő lesz ha megszületik? :roll:

Ne haragudjatok, hogy evvel fárasztalak titeket, tudom, ti már túl vagytok ezen a korszakon :(

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Viki!
Te legalább a babanaplót csinálod, én már azt sem... :oops: :oops: :oops: Szörnyen szégyenlem is magam miatta, de majd bepótolom. A fontosabb dolgokat felírom a naptáramba, és onnan tudom majd vezetni.
Igen, ez nálunk is így van, hogy a másodikról már kevesebb fénykép készül. Bár mi Lilinél sem vittük túlzásba. Másik fórumon van olyan anyuka, aki az elején képes volt akár napi 100 képet is csinálni a gyerkőcről. :shock: Én jó ha egy hét alatt csináltam ennyit. :?

Akíra!
Egyáltalán nem fárasztasz minket a babakocsi témával. Teljesen megértelek, hogy most tanácstalan vagy, én is az voltam ebben az időben. Én azt mondom még mindig, hogy várd meg míg megszületik a picuri, és majd utána is ráértek babakocsit venni. Pár hét alatt kiderül majd, hogy Kyra hogyan reagál a tesó jövetelére. Ha kicsit "visszafejlődik" és nem akar gyalogolni, akkor megvehetitek, de ha pont az ellenkezője történik, és már most megvennétek, akkor csak kidobott pénz lenne, és még egy gondod lenne, hogy eladd a kocsit. Szerintem...

Képzeljétek Lili reggelre belázasodott (38,7). Nem tudom mi lehet, mert semmi egyéb baja nincs. Kapott egy lázcsillapító kúpot, és most már itt tologatja a babakocsit a lakásban. Remélem hamar elmúlik ez nála. Hétvégén tartanánk a névnapját, és jövőhét pénteken mennénk nyaralni. :?

Bulcsúnál meg úgy tűnik, hogy már nem elég neki a tejem. Elég sűrűn eszik, és éjszaka is kétszer kel fel enni. Aztán még plusszba jön az, hogy van hogy egy hétig nincs kakija, utána meg egy jó kis zöldes trutymó (bocsi!). Most megpróbálom azt, hogy iszom a tejserkentő teát. Ha hat, és lesz több tejem, akkor megvárjuk a 6 hónapot, de ha nem akkor jövőhéttől már elkezdem adni neki a gyümölcsöt. :(

Kép
Kép
giga1
 
 


Sziasztok!

Ági!
Miki is nagy kajás! Ő már nem kel fel nagyon éjjel, mert este kap tejpépet, úgyhgoy azzal kihúzza. Ágosotnnál még kivártam a 6 hónapot a gyümölccsel, de Mikinél már gyorsabb voltam. Ő már eszeget ezt-azt, mindent nagyon szeret, szerencsére. Szerintem nekem sincs mindig elegendő tejem. Persze, ha annyira nagyon akarnám, akkor lehetne, sűrűbben kellene szoptatni. De őszintén, annyira nagyon nem akarom. Egyrészt, mert Miki se szeret nagyon szopni, másrészt (remélem ezt Ti megértitek) mert már több, mint 2 éve vagy terhes vagyok, vagy szoptatok (vagy mindkettő). Kicsit már elég... Úgyhogy szégyen ide-vagy oda, az én életem nem a szoptatás körül forog, vagyis nem érzem azt, h összedől a világ, ha 6 hós koráig nem csak kizárólag anyatejen él a gyerek. A fő kaja persze még a tej. De azt hiszem manapság a szopival kapcs-ban átestek a ló túloldalára, teljesen kiborítva azokat az anyukákat, akiknek gondjaik vannak a szoptatással, vagy akik nem szeretik csinálni. Én is azok közé tartozom, akik nem nagyon szeretik csinálni, már Á-nál se nagyon szerettem. Ő is csak kajált, nem ott akart megnyugodni, valszeg azért sem, mert én sem ezt preferáltam. Én nemigen éreztem azt a bensőségességet, amiről sokan beszélnek. De szoptattam, mert elfogadtam, h ez a legjobb és tudtam, h ez a legkényelmesebb. 11 hós koráig szopizott, de nem úgy, ahogy a nagykönyv írja, nem ez volt a fő tápláléka eddigre, már csak napi 1X szopizott.
Amúgy a tejserkentő teákról vhol azt olvastam (vmi szoptatásos oldalom), h majdnem mindegy, h mit iszol, csak igyál rendesen. A tej szaporításának pedig a legjobb és legbiztosabb módja, ha minél többször cicizteted a babát! Hajrá!!!!
Nem is tudtam, h a Bulcsú bölcset jelent! Tök jó név, nekem is tetszett volna anno, de Lacinak nem "jött át". :D
Napi 100 kép azért kicsit durva, de annak idején mi is eleresztettük ám magunkat rendesen! És természetesen megtartottuk az összes homályos, bemozdult, ilyen-olyan béna képeket is. :D Hogy minek?! Csak foglalja a helyet a vinyón, úgyhogy ki kéne már írni dvd-re, meg persze meg kéne szűrni minőségileg... Na, ez sem most fog megtörténni! :D

Akíra!
Szerintem az ember soha nem lehet elég okos! :D Nekem soha nem ment. Hiába próbáltam minden szempontot figyelembe venni. Mi pl amikor Miki megszületett, úgy gondoltuk, h együtt fognak aludni, be is tettük a kiságyat. Először vsak babakocsiban aludt kint velünk a Miki, aztán kinőtte, aztán kihoztuk az ágyat. Utána azt gondoltuk, h szeptemberig, amíg el nem költözünk, már kibírja itt, aztán tegnap bevittük a kiságyat Ágostonhoz. Most Ágoston bent alszik a helyén, Miki meg idekint utazóágyban. Mert azt azért nem lehet fixen megvalósítani, h éjjel együtt, nappal külön alukáljanak, főként mert a Miki hol 1X hol 3X alszik egy nap. :? Na, "röviden" enniyit arról, h menniyre jön be, amit az ember legjobb tudása szerint eltervez!
Szerintem se késő akkor megvenni a kocsit, amikor meglesz a baba. Novemberben úgysem fogod rögtön kivinni, Kyrát viszont ki kell, úgyhogy kiderülhet, h milyen kondiban van, hogy fogadja a tesót. Szerintem minél kisebb a nagy, annál könnyebben viseli a tesó érkezését. Úgyhogy ne izgulj a féltékenység miatt! Nálunk szinte teljesen elmaradt, csak a normális dolgok voltak meg (az a játék kell, ami az övé, ott fekszem, ahol ő is, stb).

Üdv : Viki
Vendég
 


Sziasztok!

Ági!

Gratulálok az egyedülfürcsihez!! :D Az, hogy Bulcsú többször igényli, szerintem tök normális, bár nem tudom, itatod e vízzel. Norbi nem ivott, így a nagy melegben, sokkal sűrűbben kért szopit. Az, hogy éjjel hányszor kel Bulcsú.................Norbi 10 hós koráig éjjel 1,5-2 óránként kelt szopizni, amióta vizet iszik, azóta "csak" 3-4-szer most nyáron, télen 1-2-szer kelt. :?

Szóval én nem igazán aggódnék.

Viki!!

Abban egyetértek, hogy a legjobb tejserkentő a sűrűn cicire tétel. Na meg a szopis teával kapcs is egyezik a nézetünk, nem beszélve arról, hogy nekem mindkét gyerekem iszonyat görcsöket kapott csak a teától. :x Én Norbiszopinál szedtem Urtica Urens golyócskát, az nálunk bejött.

Mikiből kettőt ismerek, Te Mikiddel együtt 3-at. Ahhoz képest, hogy eddig egyet sem ismertem, hirtelen sok helyről hallom, a Misivel vállvetve. Azért nem semmi, hogy ilyen felfogással is tovább szoptattál, mint aki nagyon rá van hergelve az ügyre..... Igazán rendes anyuci vagy :lol: :lol:

Akíra!

Nem ismétlem a csajokat, szerintem is ráérsz, hiszen addig van még 4 hónap!! Tudod, mennyit változik egy pici annyi idő alatt???!!!

És engem sem zavar, kérdett mást is nyugodtan, szeretem osztani az észt! :oops: :lol: :oops: :lol:

Na, nekem igazán jó napom volt. Bölcsiben ma volt szülői, hajó lett Norbi jele. Addig amíg ott voltam, anyukám vigyázott rájuk, játszóztak. Olyan édes anyukám van, csak ezért vett ki egy nap szabit :P Aztán mondta, hogyha van kedvem csavarogni kicsit, ő szívesen felügyel az alvóimra, hát naná, hogy mentem, decemberben voltam (először és) utoljára valahol egyedül :?
Úgyhogy vettem Levinek egy 4300Ft-os szandit 2550Ft-ért, Norbinak sikerült végre beszereznem egy úszósortot, irtó cuki, piros, és egy zöld béka vigyorog a fenekén :lol:
8) :lol: No meg a boltban sem nyaggattak, tudtam locsogni is barátnőkkel, akikkel összefutottam. Naon jól esett :lol: :lol:

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Sziasztok!
Na, alszanak a bébik! Eddig elég jól megy az együttalvás, ma úgy jött ki, h az ebédutáni alvást is együtt költik el, remélhetőleg hosszasan! :D
Ti hogy oldjátok meg az alvásokat? Miki még nem kialakult rend szerint alszik napközben, hol 3X, hol 1X alszik. Most valszeg 3X fog. Nekünk egyelőre csak 2 helyiségünk van, a nappali-étkező-konyha, meg a gyerekszoba. Szóval nagyon nehéz őket elszeparálni, pedig néha nagyon kellene. A szomszédasszonyom egy ideig a fürdőszobában altatta a kisebbet. :shock: :D Hát, ezt talán nem nekem találták ki, de ötletes, nem? Miki sokat aludt babakocsiban a játszón, de vhogy egyre kevésbbé szereti. :? Néha az a kényszerképzetem, h sokkal kedvesebb gyerek lenne, ha eleget tudnak nyugiban aludni napközben. Csak sajnos nem tudok elég nyugit biztosítani neki Á. mellett....

Reni!
Szerintem lehet, h pont azért volt így a szopival, mert különösebben nem izgatott. Aszongyák az okosok, h ebben is fontos a lelki hozzáállás. Nekem soha egy pillanatnyi kétségem se volt afelől, h menni fog, (és szerencsére semmi fizikai gond nem is volt) úgyhogy teljes nyugalomban álltam a dolgokhoz. Meg egy kicsit tudatlanul is, mert nem is olvastam egy egészen rövid kórházi brossúrán kívül semmit a szoptatásról. Utána láttam, h sokan azért már előre készülnak a szoptatásra, mellszívót is vásárolnak, teát isznak már a kórházban is, stb. Nekem ezek kimaradtak.
Nagyon jó ám, ha egyedül lehet az ember lánya! Na és mit csinál egy anyuka szabadidejében? A gyerekeknek vásárol! :D :D :D

Mi, ha minden igaz, holnap du lemegyünk a Balcsira, anyósomék telkére. De ha nem megy minden jó, akkor csak szombaton reggel. És hétfőn este jövünk vissza. Persze annyi cuccot viszünk, ha azzal akár 3 hétre is maradhatnánk! Elég legyen annyi, h 2 utazóágyat viszünk, meg egy babakocsit. A többit meg képzeljétek hozzá! :D

Üdv mindenkinek! Viki
Vendég
 


Sziasztok!
Sajnos Lilinek tüszős mandulagyulladása lett. :cry: Szegénykémnek tök magas láza volt tegnap (39,5 volt a legtöbb). Kapott antibiotikumot. :( Nagyon nem szeretem, de már muszáj volt. Este köztünk aludt. Ez eddigi élete során 3szor történt meg, ebből az egyik, az első otthon töltött napja, azóta csak kétszer fordult elő, tegnap este, meg még egy éjszaka amikor szintén nagyon lázas volt. Egész egyszerűen ez a gyerek nem tud köztünk aludni. Ficereg, forgolódik, ránk mászik, játszik... :D Mára már egyébként egy kicsit jobban van, most már csak 37,4 volt a hője, de szerintem ez délután, este felé megy majd még feljebb is... :(
Nagyon szeretném elkerülni, hogy Bulcsú is elkapja tőle. Próbálom nem közelengedni őt a krapekhoz. Remélem sikerül megúszni... :?
A hétvégi bulik lemondva, de azért remélem jövőhét péntekre teljesen rendbe jön, mert mennénk nyaralni.

Este adtam a fickónak tápszert, és csak hajnali 4kor kelt fel enni. :D

Viki!
Teljesen megértem, hogy eleged van már abból, hogy lassan két éve vagy szoptatsz, vagy terhes vagy. Ezzel asszem én is így vagyok. Valóban kényelmesebb, ha az ember elmegy valahova, de már én is észrevettem magamon, hogy sokszor türelmetlen vagyok amikor Bulcsú szórakozik, és nem akar eleget enni, mert tudom, hogy fél vagy 1 óra múlva megint kajálás lesz. :twisted:
Abban is egyet értünk, hogy valóban egy kicsit túlzásba viszik már a szoptatás témáját. Szerencsétlen anyukák, akiknek nem adatott meg ez, mit érezhetnek...?

Az együttalvás nálunk néha sikerül, néha meg pont váltják egymást. Ahogy most is. Lilit letettem, és annyi időm volt még, hogy megebédeljek. Bulcsú most már itt játszik mellettem a hordozójában. :)

Én bele sem akarok gondolni, hogy mi mennyi cuccot fogunk vinni a 10 napra... Mondtam is a zuramnak, hogy kéne megint bérelni bag-et a kocsitetőre. :?

Reni!
Azért az nekem kicsit dúrva, hogy Norbi ilyen sűrűn kelt 10 hós koráig. Én tuti a falat kapartam volna már... :shock: :oops:
Irigyellek ám rendesen a kis kikapcsolódásodért. Én is tervezem már, hogy egyik nap elszököm itthonról egy masszázsra. De jó is lenne... :P

Kép
Kép
giga1
 
 


Ági!
Jobbulást Lilinek! Remélem hamar rendbejön.

Viki!
Jó nyaralást (hétvégét), és szép időt!

Én is adok már Andrisnak tejpépet, vagy gyümölcsöt esténként. Ált. 5-ig alszik. Aztán még szerencsés esetben 7-ig. :D

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Most jutott eszembe, lejárt a GYÁS-om. Most töltögethetem a GYED igénylést. :x
ÚÚúúúúúútálom.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


Lilinek ma már nem volt láza, csak egy kis hőemelkedése. És a legjobb, hogy már estére sem ment fel neki. :D

Boeske!
Ne is mondd! Tényleg nem sokára papírt kell töltögetni. Remélem most megcsinálja majd a cégem. :?

Kép
Kép
giga1
 
 


Sziasztok!

Ági!
Jó hír, h kislánykád már javult vmit! Csak így tovább!
Hát, a gyeddel kapcs-ban ne nagyon ábrándozz arról, h majd a melóhelyed megcsinálja! Hacsak nem a közigazgatásban dogozol. Mert mostmár a munkahelyek nem tb kifizetőhleyek, úgyhogy mindenki csinálhatja maga a TGYÁS-on kívül az összes cuccot. Nagyon izgi!

Boeske!
Köszi, bizotos jó lesz a Balcsin, azt mondják, h a hétvégén dögletes meleg lesz! Amúgy végül az lett az ábra, h keddig férjem is lent lesz, utána pedig péntekig (de lehet, h a kövi hétvégén is) én lent maradok a gyerekekkel, meg a sógornőmmel, meg az ő gyerekeiből 3-al. Érthető, ugye? :D
Na, azért Miki nem aludt már nagyon régen 7-ig! Kb 3-4X aludta végig az éjjszakát, reggelig, de az már nagggyon régen volt, tán 2-3 hónapos korában vmikor.

A ma délutáni alvás, mondanom se kell, elég kurtára sikeredett, Miki felébresztette Ágosotnt, akármilyen gyorsan igyekeztem is kihozni. :? Ez van, állítólag megszokják egymást a gyerekek. Vagy kibírjuk, amíg elköltözünk így, ott meg már az 5 szobában csak sikerül hermetikusan elzárnom őket alvás idejére! :D
No, sziasztok egy hétig! Aztán lehet, h még holnap bekukkantok ám!
Viki
Vendég
 


Ági!!

Lilinek jobbulást!!

Kép


Viki!

Ez az alvás alakul majd, nálunk is így kezdődött. De tényleg hozzá tudnak szokni. Nekem Levi úgy aludt kicsinek, mint a nyuszi, minden zajra felébredt. Mostmár ágyút is sütögethetnék mellette, az sem zavarná. :D De jobb is így, mert legalább háborítatlanabbul alszik.
Mi vasárnap megyünk Agárdra :D :D egy hétre (vagy írtam már??? Sosem tudom, mert fecsegek mindig össze vissza).

Ja! Beleolvastam egy topikba, mert állandóan ott virít a neved, mint utolsó hozzászóló. Nem igazán értettem miről van szó, mert nem olvastam át az egészet, csak annyi fogott meg, hogy egy császáros gyerek nem annyira anyás, mint egy hüvelyi szüléses? Bocsi, de ez szerintem baromság. Ha csak a saját gyerekeimből indulok ki: nekem midkettő gyorsan, beavatkozás mentesen (leszámítva egy burokrepesztést), tök egyformán született, hüvelyi úton. Levente csecsemő korában még úgyahogy elvolt ölben, hiszen mást nem tudott tenni ( :D ), de később egyáltalán nem szeretett ölben lenni. Szopni sem igazán szeretett, nem is tudott túlzottan. Akkor lett anyásabb, ölbebabább, amikor terhes lettem Norbival. Tán a hormonoktól. Norbi szöges ellentéte. Állandóan bújik, puszilgatós, plüssimádó, minden puhát ölelget, akár egy plédet is...stb.
Barátnőm faros kislányát programozott császárral szülte, még vajúdás sem előzte meg, Vivien 3,5 éves, legtöbb idejét az anyja ölében tölti, a megnyugvása: ujjszopi, anya bőrének bármilyen formában való érintése/kapargatása. Szóval szerintem nem attól függ, hogy csaszis, vagy sima szüléses e egy baba.
Na hát ez kikívánkozott belőlem, bocsi. :oops:

Boeske!

Milyen rendes Andrisod! :)
A papírtöltögetésért egyáltalán nem irigyellek. Bár én egyszerre adtam be az Oep-nél, így nem kellett mennem sehova, automatikusan átváltottak Gyed-re. :D

Most megyünk át 13.ker.-be, a péntek a régi játszónk napja :D :D

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Jujj!!! Enyém a laptető!! Az élet apró örömei...... :lol: :lol:

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Reni!
Na, ja, én locsogok mindenütt!!! :D Én sem értek egyet azzal, h a császáros gyerekek mások, mint a többiek. Szerintem minden gyererek egyszerűen más, mint a többiek. Az ottani topiklakók között vannak olyanok, akik sokkal lelkizősebb típusúak, az ő felfogásuk szerint igenis számít, h hogyan született vki. Hát, ki így, ki úgy, ugyebár. :D Szerintem toál mindegy, h hogyan születtek a gyerekeim, a lényeg, h megszülettek, és itt vannak velünk! Úgyhogy én nem is szoktam nagyon ezen tipródozni.

No, most elbúcsúzom, és majd csak a jövőhét végén jövök újra!
Üdv nektek: Viki
Vendég
 


Sziasztok!
Na ma voltunk gyerekorvosnál. Lilinek már csak kicsit piros a torka, de azért az antibiotikumot kell adni neki vasárnapig. Ma már hőemelkedése sem volt. A kedve is olyan mint azelőtt. És már hisztizni is tud rendesen.
Este amit lerendezett... Le kellett locsolnom egy csöpp vízzel a kiságyában. Utána átöltöztettem, lepedőt cseréltem, de megérte a meló, mert csönd lett végül.

A császáros, és nem császáros gyerekek között én sem látok különbséget. Szerintem nem ettől függ az anya-gyerek kapcsolat.

Viki!
Jó pihenést nektek! Aztán majd képeket kérünk. Úgy látszik váltani fogjuk egymást, mert mi meg pénteken utazunk el (ha nem lesz senki beteg).

Kép
Kép
giga1
 
 


Jajj!!!

LILINEK BOLDOG NÉVNAPOT!!

Amennyiben ma tartjátok.

És persze örülök, hogy jól van.

Mi vasárnap megyünk, és 1 hét pihi. Csak azt nem tudom, hogy fogom kibírni net nélkül. A férjem már előre kínoz/cikiz/cseszeget/kinevet..........

Jó időt nektek is Viki, és jó pihit, már amennyit lehet ennyi gyerek mellett.

Na még vmi: könnyű a császárra vagy akármire fogni, ha nem olyan a gyerek, mint amilyennek anyuka megálmodta. Szerintem minden gyerek úgy tökéletes, ahogyan a Jó Isten megalkotta.

Jó éjt locsi-fecsik!

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Tényleg a nyaralást százszor írom le. :oops: :oops: :oops: :oops: Innen is látszik, mennyire várom :lol: :lol: :lol: :lol:

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?