Sziasztok!
Berti 2 napja átaludja az éjszakát, szóval hivatalosan is 3 fogúak lettünk, vége a nyűglődésnek, kérdés meddig, gondolom hamarosna jön a 4.
Üröm az örömben hogy 2. napja sípol be a légzésfigyelő hajnali 1/2 6-6-kor amire felébred, eszik tápszert és még visszaalszik 1/2 8-ig. Olyan dilemmában vagyok, mert én nem venném még ki alóla szívem szerint, de ez a bejelzés
Jellemző hogy Emma alatt 2 éves koráig volt és max 2x sípolt összesen, ő egész nap ordított, de cserébe éjjel aludt mint akit elütöttek, meg sem moccant, soha nem mászott le róla. No meg ő ennyi idősen még nem is nagyon mozgott, Berti meg írtó eleven.
Anita!
Nekem is azt mondták bertivel amikro beteg volt a tavasszal hogy vírus, aztán mégsem az volt, mert végül a 3. orvoshoz menésre csak antibiotikum kellett, aztán az meg 2 nap alatt hatott, kár volt addig kínlódni hagyni. Abban a hónapban ő is alig hízott egyébként. A bélflóráért meg ne aggódj, nem eszik azt olyan forrón, az anyatej bőven elég, ha meg tápszeres a baba antibiotikum után meg kell vele etetni 2 doboz bifidusos tápszert, aztán lehet visszatérnia megszokottra és ez általában bőven elég. Ha meg ne, tehát pl hasmenése van, akkor normaflort lehet adni, nekünk nem kellett, elég volt a beba bifiduszos.
Egyébként a felső fogától neki is most volt 37,8, de csak eg ynapig, másnap 37,2. Emma viszont a rágófogaitól keményen lázas volt, de csak 1 napig. Az is igaz hogy amikro jön a foguk akkor fogékonyabbak a betegségekre valami miatt, de általábaneg ykis nátha csak.
Dyt!
Részleteket , részleteket, mit mondott a doki? Akkor nem vagy már nyitva ugye?
Csikken!
Emmát ugyan ilyen ruhában kereszteltük anno:) Nagyon csinik vagytok.
Era!
Nem voltunk, azt sem tudom mi volt. A férjemék nem voltak, most hétvégén mennek Parádra. na ott mindíg nagy buli van, hegyi verseny, koncertek stb, de igazából még nem merek menni. Emmával 10 hósan voltam kint először versenyen, amikro nagyon élvezte, tök büszke voltam. Aztán rá pár hónapra nagyon megijed, nem tudtam bemenni vele a boxba, sírt ha bukósisakot látott stb, na azértmeg nem megyek ki hogy a lelátón ücsörögjek, így leszoktam róla. Majd talán ha Berti is nagyobb lesz. Egyébként nemrég a barátaink is kint voltak egy 5 évessel meg egy 1,5 évessel, lányokkal és ők is nagyon élvezték.