Sziasztok!
Aproo, Lei köszi a tippeket mellszívó ügyben! Azt hiszem, hogy úgy vagyok vele, mint Aproo, inkább megveszem patikára, már csak azt kell kiderítenem, hogy OTP-set elfogadnak-e!? Amúgy azt még elárulnád, hogy mennyibe került ez az Avent motyó a Reginában? Köszi előre is!
Nem fogok tudni mindenkinek visszaírni, mert nagyon sokat írtatok, és szita az agyam, de igyekszem!
Barbi, nagyon édes Dönci! Tényleg annyira kis formás! Drukkolok, hogy mihamarabb haza vihessétek a kis törpét, és együtt legyen a család!
Binyek, vigyázz magadra/magatokra!!! Nehogy gond legyen még idő előtt!!!
Aproo, pihizzél, amennyit tudsz, mert még a végén tényleg menni kell! De azért ezeket a rendszerteleneket is írd fel... Főleg, ha ma is lesz, akkor inkább menjetek be egy ellenőrzésre!
Bende, szép kis méretek! Kíváncsi lennék, hogy az én Benikém hány kiló körül lehet már...
Ritus, csak óvatosan a forgolódással, csak úgy, mint a nagyik... Nekem is szokott ilyen nyilalás lenni a hasamban, és akkor nekem is meg kell pihennem picit, mert különben nagyon kellemetlen!
Mecsi, a tapéta nagyon szép lett, bocs, hogy nem reagáltuk le...
Lányok, vigyázzunk magunkra, már tényleg nincs sok hátra. Mondom én, a hikomat, akinek nap végére minden baja van...
Voltam ma dokinál... Kaptam beutalót toxoplasmara, meg megadták a Bártfai u-i rendelő számát NST-re. Hívtam a nőt időpont miatt, nem tudom, hogy mennyire kell előre bejelentkezni, erre mondta a nőci, hogy beszéljek az orvossal (ő irányított oda!!!), hogy nekem ne a Bártfaiba kelljen menni, hanem a Fehérvári úti SZTK-ba, mert neki elveszik az egyik gépét, és amúgy is olyan sok terhese van... Ez milyen már??? Az ott a szakrendelő. Az SZTK-ban kb. mindenkire 12 perc van fejenként, egy NST pedig 30 perc legalább! Most akkor miért engem dobálgatnak össze-vissza? A másik, hogy levették a strepptococcus mintát, ami kb. 4-5 nap múlva van meg, viszont méhszájat nem vizsált, csak babaszívhangot... Szóval kicsit ilyen felemás volt a dolog!
Szent Imrés lányok! NST-ről mit tudtok? Igaz, nekem nincs választott szülésznőm... De Ti hova mentek? Melyik rendelőbe???
Hát kb. ezek vannak nálunk, most pihizek, mert hosszú volt a nap, és a holnapi is az lesz!