Sziasztok!!!
Na véééégreeeee az eltűntek újra itt
Tudjátok ki hiányzik mééééggg.....hááááát Betty és Linus.....
Betty tudom hogy dolgozol sokat ....de lécci pár sort írj!!!Hogy vagytok?És képet is kérünk Pankáról...lééécciii...lééécciii
Voltál nődokinál...remélem minden ok!!!
Kia, ez a Leeeeviii haláli!!!
Kobuki nagyon tünemény a kicsCsajod:)
Köszönjük a köszöntéseket!!!
Nah ma megvolt a vérvétel az én csajom egy hős annyira édi volt....és tök rendesek voltak az ápolók vagy asszisztensek akik a vért veszik....kellemesen csalódtam...1 percet nem kellett várnunk!!!Mondjuk én annyira félek a vérvételtől hogy ihajjjj....pláne hogy Rékáról van szó...nem hiszitek el de olyan hasmas kapott el reggel.....vagy 4-szer voltam ..... ez az idegesség.....nálam így jön ki
Szóval persze cica sírt amikor megszúrták és míg vették a vért de utánna 1 hangja nem volt....kimentünk apuci már várt és elmeseélte apának hogy mit is csináltak vele....1 tündér
Ma meg is lett az eredmény......sógornőm meg is nézte hááát nem vérszegény Réka de igen az alsó határt súrolja....szóval nem tudom mi lesz...holnap viszem le dokinénihez megmutatni!
Nekünk még most sincs fogunk
óóóóó pedig már minden a szájában landol....sőtt ha nincs semmi a szájában már én csodálkozom.....ha nincs semmi kéznél akkor természetesen a keze az bent van.....nem hiszitek el de úgy eszi a főzit hogy adom neki kanállal.....és vagy a keze....vagy a lába benne van közben a szájában......már kanalat is adtam neki az is benn van egy darabig aztán ledobja és marad a kéz vagy láb.....amúgy írtó édes
Ma is alakított Rékuci már csücsül négykézlábból....persze még támaszkodik.....1 nagy terpesz és csücs.....jaaa és amin nagyon meglepődtem felhúzta magát ma a kanapénk mellett térdelőállásba.....egyszercsak odanéztem és látom már ott térdel....veszem elő a gépet és persze rögtön elindult felém a kis ravasz
Na lelövöm magam mert velem tellik be az oldal
Jó Éjt!
Niki és Réka baba