Jó reggelt, sziasztok!
Nem tudom, mi volt a levegőben tegnap, de én bár jól aludtam, viszont fájt a hasam egy ideig délután
Aztán elmúlt, a kertiparti jó volt, még le is barnultam kicsit.
Anhel - ha hozzánk kijön augusztusban a védőnő, nálunk sem talál majd gyerekszobát és nagy készülődést, ugyanis a babaruhák a szekrényben vannak zacskóban a plüssállatokkal, a kád a párom szüleinél, a kiságy pedig még dobozban a mi ágyunk alatt, és nem is szándékozzuk még összerakni, az ő kedvéért pedig biztos nem is fogjuk. Szóval gondoljon amit akar, nem igazán érdekel, valaki pl. csak az utolsó pillanatban vásárol, szóval embere válogatja. Majd megmutatom neki, hogy hol lesz a kiságy és képzelje oda
Pénzt kizárt, hogy adjak a védőnőnek, szerintem nem is szokás és nem is kell adni neki!!! Igy is durva, hogy mire kell költeni a 9 hónap alatt, szerintem ha nagyon meg vagy vele elégedve, adj neki csokit vagy ajándékcsomagot, de ennél többre nincs szükség és szerintem nem is várhatják el, hogy pénzt adjunk!
A hajfestéssel kapcsolatban én egy nőgyógyász válaszát olvastam az egyik fórumon és azt írta, hogy nyugodtan lehet hajat festeni, csak babona, hogy gondot okozna, úgyhogy szerintem nem lesz baj, max. ne lélegezd nagyon be a szagát!
Andi - babamasszázs tanfolyamra szívesen elmennék majd én is, ha már meglesz a bébi!!!
Lenyugodott már az "olasz" család?
Zsuzsu - a csajszi, aki anno ajánlotta a nőgyógyászt, megkérdezte, hogy mennyi a szülés és erre mondta a doki, hogy 80 e forint!
Tudom, marha drága, de mit csináljak??? Csak a terhesség óta járok hozzá, amúgy rendes, kicsit fukarkodik a szavakkal, tehát magától nem beszél sokat, de ha kérdezem, mond mindent, viszont nem hiszem, hogy lenne erőm más doki után nézni. Ha meg nem nála szülnék, akkor is lehet, hogy pont őt kapnám ki, mert az Uzsokiba viszi a betegeit szülni és ezért hetente asszem 3 napot ott van, mint szülész-nőgyógyász.
Köszi az infót, akkor veszek hálózsákot is és lesz paplan-párna is és textilpelus is
Ilyen tágulás elősegítő homeopátiás bogyókat hol lehet amúgy majd szerezni??? És a Tenna mindenképp kell, nem lesz elég az éjszakai betét???
Bár biztos mindenkinél más, de ilyen sok lesz a vérzés és a trutyi, ami majd kijön még belőlünk??
Sensi - a kisrucik nagyon édesek szokás szerint, viszont nekem a pelenkázó nem igazán tetszik, megnéztem én is honlapon, de valahogy jobban bejön a Brendon pelenkázója, mi azt vesszük meg szerintem, mindjárt felteszem a képet. Mi megnézzük ma a H&M-et, szeretnék még én is ilyen tündéri kisrucikat venni, de főleg hosszú nacikat és hosszú ujjú felsőket, mert van egy csomó sima body és arra jó lesz a naci és a kis póló, főleg, hogy őszi-téli baba.
Babe - nagyon aranyos a kis Liza és a névválasztás is szuper, nekem nagyon tetszik, szép név és mellette vagány, nem hétköznapi, szóval cuki! Hol voltál 4D-n?
Marek - jobb, hogy nem mentél el, ha még most is jobb feküdni, akkor inkább pihenj! Az időjárástól is lehet, pl. tegnap durva szél volt, de mellette a napon forróság, aztán beborult a hússütésen, majd esni kezdett és fél perc múlva hétágra sütött megint a nap. Szerintem ez tuti, hogy most még jobban megterhel minket! Lesz még időd elmenni vásárolni! Amúgy ti még vesztek magatoknak kismamaruhákat? Mert én már nem akarok költeni erre, kérdés az, hogy kihúzom-e ezekkel, amik vannak, vagy egy idő után már nem lesznek jók rám?!
Nyugtonmalac - szerintem is jó, ha van légzésfigyelő, én mindenképp szeretnék, sőt, olyat, ahol bébiőr is van hozzá egyben, mert az később is jól jöhet, ha már külön szobában vagyunk, vagy ha esetleg elköltöztünk egy nagyobb lakásba vagy házba. Nem olcsó, de sokáig lehet használni. A szülésfelkészítő tanfolyamon szerintem erről is lesz szó, lehet, hogy lesz is az Uzsokiban majd ilyen újraélesztő tanfolyam vagy mi ez, jobb megtanulni, max. sosem lesz rá szükség és így legyen!
A várandós csomagot a terhesség utolsó harmadában lehet átvenni, legalábbis ezt írja a felicitas könyv. Egyébként ezt sem értem, miért ne lehetne előbb? Vagy arra gondolnak, talán akkor már tuti rendben lesz minden a babával???
Kata - bizti édi cuccokat vettél, nem tudod feltenni esetleg??
Kitartást, ma már hazajön a kislány
Matracot mennyiért vetted meg végül? A 17 e forintosat én is néztem, azt ajánlgatta a pasi ott nekünk nagyon, hogy milyen jó, mert lehet mosni csak úgy simán, de nekem elég lesz a 8900 forintos is, aminek húzatja van. De kókuszmatrac lesz, az biztos.
Tegnap kaptam húgomtól két babarucit, mindjárt felteszem a képeket, nagyon édesek, tesóm nem bírta megállni, hogy ne vegye meg, sőt, most még valami cuki törölközőt is kinézett nekünk, ahol a kapucnin valami kis fül van
Mindenkinek jó pihenést mára!
Ildi