Sziasztok!
Nagyon szép az Izabella név, Dittke!
A nyákdugóról én is azt hallottam, hogy hetekkel a szülés előtt eltávozhat, sőt, van, aki észre sem veszi, mert csak egy erősebb (színtelen) folyás.
Én is azzal próbálom nyugtatani magamat, amivel Mia: a nők mindig is szültek, és a testünk tudja, mi a dolga. A kórház, a doki és a szülésznő csak arra kell, hogy segítsen nekünk, a helyzettől függően többet vagy kevesebbet. Nem ők fogják megszülni a babát, ha hanem mi!!!! Szóval fel a fejjel, ne féljetek, menni fog! Az a tudat, hogy szurkolunk egymásnak, még többet segít!
Ma kértem meg a húgomat, hogy írjom be ide nektek, ha meglesz a baba. Szívesen elvállalta!
Nektek papás szülésetek lesz?
Nekünk igen, és talán még egy unokahúg is bent lesz (18 éves). Szülésznőnek készül, ezért gondoltuk, megkérdezzük, hogy van-e kedve élesben részt venni egy szülésen, ami nem az övé... Nagyon megörült a lehetőségnek, a gond csak az, hogy vasárnap elutaznak egy hétre Görögországba, ha akkor jön a baba, lemarad...
Ja, beköszöntött a svéd nyár, most pár napig 20-25 fokot mondanak, aztán a hétvégén jön a normális 15-20 fok plusz eső. Most eszem a hideg görögdinnyét, egész hazai hangulatom lesz tőle... Közben kérdezi anyósom, hogy bírom ezt a NAGY meleget.
Sziasztok!
Svedbaba