Új privát üzeneted érkezett!

Teszek fel néhány képet Enciről, remélem nem baj, hogy foglalom vele a helyet.

Kép

Kép

Kép

Kép
vivi79

Vicky: mi újság? Elfelejtettem, de ugye nem vérzel?

Vivi: köszi. De klassz lehet ezeket Encivel megélni. Most jött el az az időszakom, hogy elolvastam és elpityeredtem, mert úgy meghatott.

Hajrá Peti baba és Flóra baba!!!!

Áron kiderült, hogy a jazzt szereti. Egész nap ezt hallgatjuk. Nem bírjuk megunni. Hú, csajok 10 hét alatt 10 cm-rel lett nagyobb a mellem, az első 3 hónapot nem is számolva. Ez azért durva. Azt hittem a hasamat mértem, és csak :shock: :shock: :shock: . Megint le kell cserélni a melltartókat. Pedig azt olvastam, hogy szopis melltartókat 7 hónaposan már meg lehet venni, hiszen akkora eléri a szopis méretet. Remélem nekem hamarabb elérte a végleges maximumot. Nem merek melltartó nélkül lenni, pedig a kánikulában sokszor szenvedek tőle, mert tartás nélkül 100, hogy tönkremegy. Még hogy lány, ekkora méret mögött kizárt, hogy lány lenne. Meg az vigasztal, hogy ezt már csak a tejcsi csinálja, ugye???? Ja, és érdekelne, hogy szopi után visszament eredeti méretre, vagy többet hason nem fogok tudni aludni???

meriann

Enci hú, de édes. Hát nálam biztos ki tudna bármit sírni. Nem hiszem, hogy ellen tudnék állni.

Pinkiné: ennek örülünk, ugye??? Meglátod Peti nem fogja megvárni, hogy erőltessék. Lehet, hogy szerdán, de tutira megindul magától.
Lányok mit is tud a málnalevél tea??? Nem a szülést gyorsítja???

meriann

Szia Meri!
nekem csak egy méretet nőtt a mellem terhesség alatt, de a szopi elején mintha még nőtt volna egy kicsist. De aztán már vissza is csökkent az indulásira. Már tudok hason aludni, de sokáig nem ment.
vivi79

Vivi: de jó, remélem nálam is így alakul. Ez azért bíztató mindenképpen.

Pinkiné: pihend ki Magad, mert ki tudja, lehet holnap minden erődre szükség lesz.

meriann

Merike!
Nálam is ez a baj, hogy mindent ki tud könyörögni. Apa szerint túl sok mindent megengedek neki. De amikor a két szép kék, huncut szemecskéjével rám néz, nem tudok nem elgyengülni. És addig tartott az ellenállás. De kit kényeztessek, ha nem az első gyerkőcöt, nem igaz?

ja, és elfelejtettem mondani, imádja a cipőket, papucsokat. Pakolászni is, és leszedni más emberek lábáról. Ha bent hagyom a szobában játszani, hamar jön utánam.
Már a kúszását kezdi mászássá fejleszteni. Ha ráér, akkor mászik, de ha siet valahova, akkor kúszik.
És olyan kificamodva bír aludni, sokszor csak nézzük apával, hogy nem igaz, hogy ez neki kényelmes. De hiába igazítom meg, 2 perc múlva ismét "összegyűrődik".
vivi79

köszönöm lányok, megnyugtattatok!

Meri, én is ilyesmit éreztem, oldalról szúrt bele nagyon, lehet, hogy a petefészkem volt nekem is. Vérezni szerencsére egyáltalán nem véreztem, vettem be MagneB6-ot, és pihizek. A nagy görcsök elmúltak, most is fájdogál, de csak "éppenhogy"... Ahogy tanácsoltad, megbeszéltem Manóval, hogy nincs semmi baj!

Anyai ösztönöm azt súgta, hogy a pihenéssel jobbat teszek Neki, mint ha több órát utazok, várok és stresszelem magam egy kórházi ügyeleten...remélem jól döntöttem :roll: ha persze szerda előtt újra előjönne, akkor irány a kórház...

Pinkiné, babás hírt jöttem olvasni, erre mit látok - remélem nem várja meg Peti manó a szerdát...drukk, összebújás nem árthat :wink:

Vivi, Enci nagyon szép kiscsaj! :lol: Melyikőtöktől örökölte a szőkeségét?

Kép
vickybabe

Vicky: apától örökölte a szőke haját, és a kék szemét is (bár a képeken nem látszik, hogy kék) . Én barna hajú, és szemű vagyok.
vivi79

Sziasztok!

Tudom nagyon eltüntem, most sem értem odáig, hogy olvassak, pedig már jól lemaradtam. Az AFP eredményem tökéletes, Golyó fejlődik rendesen, láttam szopizni az ujját is. :) 80-90%, hogy Alex lesz.:)
Megpróbálok jönni, de már nem ígérek semmit. Látom, még újabb babánk nincs, ezért is jöttem, hogy ezt megnézzem. Marietta, Pinkiné szorítok Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pussz mindenkinek! Nikó

Kép
nikóska

Sziasztok!

Gondoltam szólok, indulunk 5 perces fájásokkal a kórházba. Kb. 1,5 órája tartanak, remélem nem múlnak el :)

Puszi mindenkinek! :wink:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Pinkiné ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Meri, hol voltatok Egerbe, mi a Rubinia Hotelbe. :) A Szépasszonyvölgy fölött.:)

Adri, halk gratula!!!!!!!!!!!!!

Kép
nikóska

Pinkiné: szorítok, hogy gyors és lehetőleg minél könnyebb szülésed legyen. Várjuk Peti babát.
vivi79

Helló Csajok!

Nem érek rá hosszabban jönni, mert Balázs kínoz :lol: , egyszerűen nem hagyja, hogy a gép előtt üljek.

csak bekukkantottam, h van-e új bébink.

Pinkiné: ezer drukkk!!!!! Annyira jó lenne, ha pár óra múlva már meg is lenne Peti baba! Nagyon szorítok, hogy könnyű és gyors szülésed legyen!!!!!!!!!!!

Vicky, neked pedig küldöm a pozitív energiákat. +++++++++ Pihenj sokat!!!

Marietta, szorítok neked is!!!! Várjuk Flóra babát is már nagyon!!!!

Ma reggel amúgy nem ébredt sírva a gyerekem... :lol: a fene se érti ezt... amint elkezdek panaszkodni rögtön megtáltosodik :lol:

pusszzzancs
szerika

Azta de izgi! :D

Pinkiné!

A legjobbakat!!!!!! Rendesen beremegett a gyomrom. :lol:
Gyors szülést kívánok,és várjuk a híreket!!!

Hát szerintem én is tiszta izgalomba leszek reggelig. Nem tudom fogok e bírni aludni. :roll: Ugye reggel kórház.

Az elöbb megvettük apával a bubimentes ásványvizet meg a szőlőcukrot. Mondta a szülésznőm hogy ezt vihetek,hátha szükségem lesz rá.
csipcsab

:lol: :lol: :lol: :lol:
Pinkine :lol: :lol:
Hajraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
Jaj de nagyon szoriok ertetek!!!!!!!!!!!!!!Remelem minden ugy alakul,ahogy megalmodtad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Milyen vicces lenne,ha Flora is elindulna,es egyszerre szuletnenek :wink: Marmint egy napon :wink: Ma vagy holnap :wink:

Vicky,
pihenj,szerintem is azzal teszel a legjobbat!Semmi baj nem lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vivi,
ilyesmikre gondoltam,hoyg irj Encivel kapcsolatban :wink: Anniyra egy tunderi pofija van!Cuki nagyon!Meg tudnam dogonyozni :lol: :lol:
Pelenkazas:ismeros!Monjduk nalunk bevalik,hogy adok vmit a kezebe!Jo esetben nem dobaj bele a kakiba :lol: :lol:
Attilanak is altalaban ketszer szokott lenni naponta kaki,es neki is kremes.Nem folyos,de kremes.Sztem ez normalis.
:wink:
Nagyon edes lehet,ahogy mondja,hoyg Aja meg Apa...ezt mar nagyon varom!!!!!

Niko,
orulok,hogy minden okes!!!!!!!Kepek a pihirol??????Megneznenk!Akar a keptarra is :wink:

Meri,
nekem a terhesseg alatt is nott egy kicsit a mellem,de nekem igazan akkor,amikor belovellt a tejci...
De azota ugyan nem ment vissza az eredetire,de akkorara igen,mint a terhesseg alatt.De az a kezdeti tejbelovellos cicko azert visszamegy,amikor beall a tejci kereslet-kinalat.Es azt mondjak az okosok,hogy a nok nagyreszenek a szopi befejezese utan visszamegy eredeti meretere.
Hat ez kinel igaz,kinel nem.

Lassan jon a ferjem,ma 5 eve volt az elso randink :lol: Unneplunk kicsit itthon :wink: ,es jovo heten meg tervezunk majd egy mozit :lol:
Igazabol mar majusban volt 5 eve,hogy ismerjuk egymast.
Tegnap ejjel (azaz mar ma) kaptam tole egy nagyon edes kis lapot...kis butasag,de ugy meghatodtam a szovegtol,meg a keptol.....meg,hoyg gondolt ra es becsempeszte a parnamra ugy,hogy nem vettem eszre :shock: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Vicky: nagyon örülök, hogy jól vagytok.
Azért pihenj sokat!

Pinkiné: HAJRÁ!!! HAJRÁ!!! HAJRÁ!!!
Nagy izgalommal várjuk Petit!

Marietta: drukk Nektek!

Nikó: mi meg a Hotel Villa Völgyben, a Szépasszonyvölgy és a Rubina között.

Erika: örülök, hogy jól ébredt Bali baba.

Arwen: de kis romantikus párod van.

meriann

Végre hírek!!!
Pinkiné nagyon szorítok!!!várjuk a híreket!minden jót neked!!!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok Drágák, gyors tudósítás, most beszéltem Pinkiné férjével :D
Még megy a "móka", a méhszáj bő 3 ujjnyira nyitva, úgyhogy már remélhetőleg nincs messze a vége. Nikollal nem beszéltem, nem akartam fárasztani, de Pinki (de fura így hívni) azt mondja, hősiesen viseli. Na, ennyit tudok, nem ígérem, hogy egyből jövök, ha megszületett Peti, de reggel újra informálok, az tutkó! :D
puszik

porsika

Porsi köszi a tudósitást!!!
jó hírem van neked :van remény az alvásra Nyunyi remélhetőleg a 3. éjszakát tölti alvással ébredés nélkül!!!!! :lol:

Arwen ,Nikó hétfőn megyek a postára és feladom a csomagokat ok!!!???

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok Csajok!

Pinkiné sajna nem tud írni, mert ő még korházban van, ezért, most én vagyok a szóvívője. Nos tegnap 22:33-kor MEGSZÜLETETT PETI ! ! ! ! ! ! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Sima szülés volt, az eredménye egy nagyon édes 58 centis 3700 grammos babuci. Bővebben majd Ő.
Mindenkinek köszi, aki szurkolt.

Üdv: Pinki

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Isten hozta Petit a nagyvilágban és nem különben az újdonsült anyukát és apukát!!! Ügyesek vagytok! Gyors felépülést és sok tejcsit és rengeteg boldogságot Petinek és szüleinek!!!!

meriann

Megyek is és javítom a táblát. Köszönjük a tudósítást Pinki.

meriann

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

meriann

Marietta és Flóra: HAJRÁ! HAJRÁ! HAJRÁ!

meriann

Pinkiné és Pinki! :D

Isten hozta Petit ebben a hatalmas világban! Nagyon jó egészséget és sok örömöt a gyerkőcben,és sok tejcit!!!!!!!!!!!
Nagyon ügyik voltatok!!
csipcsab

Pinki!

Köszönjük a tudósítást, és várjuk a fotókat!!! :D
csipcsab

Nos, azért jöttem, hogy emgosszam a csodás sms-t, amit a KEdves Anyuka hajnal 0:40-kor küldött nekem, de látom, hogy -mint sejtettem- kedves Papa megelőzött ;)
Úgyhogy csak egy Isten hozott Petit! írok-itt is :)

porsika

Jaj de jóóóóóó! :D

Hatalmas gratula Peti babához!!!!!

Szép hosszú bébi lett. :)

KépKépKépKép
*orsi*

Pinkiné! Gratula! Isten hozta Peti babát! Gyors felépülést és sok tejcit!

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Nagyon Gratulálok!!Szia Peti!!!

Bridzsi

Kép
esztora

Peti baba Isten hozott! Sok boldogságot az egész családnak! :D :D :D

Kép
vickybabe

Hát ez nagyon szuper!!!!! GRATULÁLOK A PINKI CSALÁDNAK!!!! Jó egészséget a babának és mamának is! :D :D :D
Ezek szerint gyors szülés volt és szép hosszú baba lett Peti!
Várunk vissza közénk Pinkiné! :)

Hajrá Marietta!!!!!!!!!!!!!!!!
szerika

ja és Pinki / Porsika, köszönjük a tudósítást, képeket is kérünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
vickybabe

GRATULA PETIHEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bridzsi, köszi.:)

Kép
nikóska

Egy gyors bekukk.

Nahát :lol: :lol: :lol:

ISTEN HOZTA PETI BABÁT :lol: :lol: :lol:

Nagyon zűrösek a napjaink, majd azért próbálok jönni

Kép
Kép
adrienna

Pinkiné:
Hatalmas gratula Peti babához. Sok tejcsit, jó egészséges Nektek.
ügyesek voltatok. :)

Kép
Kép
h@jni

Eljen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jaj de joooooooooooo!
Szivbol gratulalok a kis Pinki csaladnak!!!!!
Nagyon ugyes voltal Pinkine,es szerintem szupergyorsan meglett Peti!!!!!!!!!!!!!!!!!!Es latod,megindult o magatol! :wink:
Sok tejcsit es jo egeszseget Nektek!Varunk vissza!

Attim is 58cm volt :wink:

Marietta,
Rajtad a vilag szeme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon gondolok rad ma!Ha hazajossz,irj,ha nem,akkor is :wink:

Esztora,
okes :wink: Tok,jo,hoyg Nyunyi alszik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hurra!

Hu Csajok,ahogy irjatok az egri hoteleket,nagyon megjott a kedvem egy kis egri kiruccanashoz....gyonyoru lehetett!
Kapunk Toletek kepeket??????Olyan szep videk az!

Kép

Kép
arwen07

Ricsi bulit csinált F.csurgón és minden cuccát ellopták (fejhallgató ami speciális dj-nek készült,dvd lejátszók)még jó hogy a cd-k megvannak és hogy nem vitte a saját lejátszóit ....
a cd is csak azért vannak meg mert megtalálták a 2 gyereket ahogy cipelik a cd táskát.részemről 15 Depeche Mode rajongás hanganyagát vitték volna el...így is 1-2 dvd oda lett...

Bridzsi

Kép
esztora

Kedves Pinki Család!
Isten hozta Peti Babát. Nagyon sok boldogságot kívánok az egész családnak. Pinkinének gyors felépülést, Petikének pedig sok sok tejcit kívánok.

Már reggel óta készültem jönni, éreztem, hogy nagy hír van, de csak most értem ide. De megérte.

Csipcsab: vajon Veled mi újság?
vivi79

Raktam képeket a képtárba. A kalapban elég hülyén nézek ki, de muszály volt felvennem. Most közölte Zoli, hogy szerinte majd látjátok.:)

Kép
nikóska

Meri, jó lett volna, ha találkoztunk volna.:)

Kép
nikóska

Nikó, megnéztem a képeket, nagyon szuperek! Imádom Egert én is! :D

Kedvet kaptam és tettem fel én is képeket a képtárba az utazásunkról 8)

Kép
vickybabe

Esztora, sajnálom! Annyira felháborítanak az ilyen gusztustalan szemét emberek :twisted: :evil:

Arwen, hogy sikerült a romantikázás? Nem semmi a párod! :D :D :D Az enyém még az esküvőnk dátumára is csak azért emlékszik,mert a gyűrűnkbe van gravírozva :?

Kép
vickybabe

Nikó: valóban jó lett volna talákozni, ráadásul pár 100 méterre voltunk egymástól.

Megnéztem a fotókat. Klasszak. Mi most nem nagyon fotóztunk, és a várban sem voltunk. Bár igaz, hogy mi sokat megyünk Egerbe, gyakran 1 napra is.

Vicky csodás helyeken jártatok. És már hárman. :wink:

Mariettával mi lehet? Kinek is szól??????

meriann

Engem is nagyon erdekelne,hoyg mi lehet Mariettaval,nagyon sokat gondolok ra ma!!!!!!!!!!!!!
Biztosan bent tartottak,mert ha otthon lenne,biztos,hogy irt volna....

Vicky,
wow,nagyon csucs helyeken jartatok!
Nekunk is tervben van egy ilyen korut a tengerentulon,de csak mar nagyobb gyerkoc(okkel).Fantasztikus lehetett!!!!!!!!!!
Mi nagyon bele vagyunk szerelmesedve Kubaba,es a legujabb Mexiko.De hat sztem oda sem picivel foguk utazni.
De nem baj,majd :wink:
Tegnap este:jol sikerult nagyon,itthon is imadok kettesben lenni estenkent.Ugye o keson jar haza,igy nalunk az is ritka ha egesze este egyutt vagyunk.
Na azert o sem eros am datumokban.Az hazassagi evfordulot tudja,de a tobbihez azert ott van segitsegul a naptar,mert az asztalon van egy,amibe minden bele van irva...szoval eleg rapillantania. :wink:

Niko,
nagyomn edesek vagytok a Paroddal!Es nem is gaz a kalap :wink: Szep pocakod van mar!!!!

Meri,
kar,hogy ti nem nagyon fotoztatok.Azert szivesne latnek Rolatok is kepet :wink:
Haz hogy all?Ha van kedved,a keptarra tehetsz arrol is. :wink:

Esztora,
sajnalom ezt a lopast!Annyiar fel tud duhiteni az ilyesmi...... :evil:
Tenyleg, a konyharol meg nem lattunk am kepet :wink:

Ma megismertuk az egyik szomszedot a teleknel( a masikat mar ismerjuk,azok is nagyona ranyosak),tok jo,ket kisgyerek van es fiatalok :lol: :lol: :lol: Es nagyon kedvesen,aranyosak!
Ugy orulunk.Az also szomszedok pedig angolok (legalabb gyakorlom az angolom,mert kiestem belole,miota nem dolgozom.. :wink: ),2 kisgyerek,2 kutyus :wink: Mondjuk ok berlik a hazat,de gondolom meg ott fognak lakni egy darabig.A tulajokkal is talakozunk majd valamikor.

Kép

Kép
arwen07

Helló csajok!

Bocsi hogy nem jöttem tegnap a hírekkel de annyira kivoltam fáradva hogy hazaértünk dután 3kor,és én bezúgtam az ágyba és idáig pihentem.

Ugye reggel 9re mentünk,a szülésznőm egyből vitt a ctgre. Majdnem 1 órát voltam bennt mert Flóra megint lapított ezerrel. :-)
Alig bírtam mozgásra. Szőlőcukor ide oda forgás, rázták a hasam stb.... Aztán a szőlőcukor meg az hogy finoman paskoltam a hasam segített. Szóval a pici szivével minden rendben. Megkellett várni a dokim. Na ez tartott sokáig. Szerencsétlen össze vissza rohangált a műtő a szülőszoba meg az osztály között. Ne tudjátok meg milyen teltház volt bennt. Mindenki szült csak én nem. :lol:

Nagy nehezen odajutott hozzám. Megnézett mindent. Nálunk minden oké,én is nagyon jól érzem magam úgyhogy így hazajöhettem. Hétfőn újra menni kell,ugyanígy lesz minden. Annyi hogy vannak keményedéseim de semmi több. 1 hetet maximum 10 napot engednek túlhordani. Hát én már úgy vagyok vele hogy tudja Flóra hogy mikor kell jönnie. Ha meg indítással fog kezdődni a dolog abba is beletörődtem. Bízom a gyermekemben hogy "tudja" mit csinál. :-)

Nagyon jólesett hogy gondoltatok Ránk.

Puszi.
csipcsab

Marietta: a lényeg, hogy jól vagytok. Meglátod Nálatok is megoldódik majd szépen minden, ahogy kell. Azért drukk Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

meriann

Marietta: kinek szólsz, hogy Flóra mikor és mennyivel érkezett meg ????

meriann

Meri!

Vicky és Anygalkrisz is megadta a számát.
csipcsab

Marietta, próbáld megbeszélni Flórával, hogy készüljön a nagy útra, hátha szót fogad! Nagyon sokat gondolok Rátok és drukkolok! :lol: :D

Meri, igen, Ő tette igazán felejthetetlenné ezt az utazást :D ott tudatosult bennünk napról napra, ahogy erősödtek a tesztek, hogy talán velünk is megtörtént a Csoda :D
Marietta nekem fog sms-ezni :D Tegnap is egész nap a telón ültem :lol:

Arwen, örülök, hogy jól sikerült az esti program :D Én is így tervezem, hogy ha itt lesz a Manó, attól még kell (néha) időt szakítani arra, hogy kettesben legyünk. Mondjuk nekünk nehezebb lesz, mert messze vannak a nagyszülők, de majd megoldjuk valahogyan :D Tök jó, hogy szimpik a szomszédok! Nálunk most derült ki, hogy a szomszédék is babát várnak, úgyhogy lesz játszópajti, majdnem egyidősek lesznek :lol:
Mexikó nekem is nagy álmom, terveztük is, hogy átruccanunk, csak pár óra lett volna autóval, de aztán nem mertünk kockáztatni a vízum miatt :? Megbeszéltük, hogy oda majd egyszer külön elmegyünk 8)

Kép
vickybabe

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?