Pinkine
Hajraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
Jaj de nagyon szoriok ertetek!!!!!!!!!!!!!!Remelem minden ugy alakul,ahogy megalmodtad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Milyen vicces lenne,ha Flora is elindulna,es egyszerre szuletnenek
Marmint egy napon
Ma vagy holnap
Vicky,
pihenj,szerintem is azzal teszel a legjobbat!Semmi baj nem lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vivi,
ilyesmikre gondoltam,hoyg irj Encivel kapcsolatban
Anniyra egy tunderi pofija van!Cuki nagyon!Meg tudnam dogonyozni
Pelenkazas:ismeros!Monjduk nalunk bevalik,hogy adok vmit a kezebe!Jo esetben nem dobaj bele a kakiba
Attilanak is altalaban ketszer szokott lenni naponta kaki,es neki is kremes.Nem folyos,de kremes.Sztem ez normalis.
Nagyon edes lehet,ahogy mondja,hoyg Aja meg Apa...ezt mar nagyon varom!!!!!
Niko,
orulok,hogy minden okes!!!!!!!Kepek a pihirol??????Megneznenk!Akar a keptarra is
Meri,
nekem a terhesseg alatt is nott egy kicsit a mellem,de nekem igazan akkor,amikor belovellt a tejci...
De azota ugyan nem ment vissza az eredetire,de akkorara igen,mint a terhesseg alatt.De az a kezdeti tejbelovellos cicko azert visszamegy,amikor beall a tejci kereslet-kinalat.Es azt mondjak az okosok,hogy a nok nagyreszenek a szopi befejezese utan visszamegy eredeti meretere.
Hat ez kinel igaz,kinel nem.
Lassan jon a ferjem,ma 5 eve volt az elso randink
Unneplunk kicsit itthon
,es jovo heten meg tervezunk majd egy mozit
Igazabol mar majusban volt 5 eve,hogy ismerjuk egymast.
Tegnap ejjel (azaz mar ma) kaptam tole egy nagyon edes kis lapot...kis butasag,de ugy meghatodtam a szovegtol,meg a keptol.....meg,hoyg gondolt ra es becsempeszte a parnamra ugy,hogy nem vettem eszre