Edis! Sztem is pihenj amikor csak tudsz. Ez nagyon fontos!
Én nem tudom lányok, hogy ciki vagy sem, de én szinte mindig lefekszek, amikor Zsömi is alszik.
Ha nem tenném, komolyan mondom én már réééég kipurcantam volna. Régen is brutál sok volt az alvásigényem. Simán lefeküdtem este 9-kor és nyomtam másnap reggel 1/2 8-ig.
Az konkrétan 10.5 óra!! Kb ennyit alszom most is csak a nappalival együtt.
Zsófi! Tök jó, hogy megnyugodtál és beszéltetek Csabával egy jót.
Ez sztem olyan pasis dolog. Salim is ilyen amikor turnézik. Kb 2 percben eldarálja, hogy mizujs vele és 4 percben, hogy mizujs itthon és ENNYI!!!!
SMS-t írni meg kifejezetten úúúútáááál!
És még amiben osztom a véleményeteket: nálunk Salim nem igazán szokott felkelni Zsömihez éjjel. Az a kifogása, hogy ő másnap melózni megy. Mondjuk tény, hogy hamarabb kerülök én is vissza az ágyba, ha én megyek oda Tarekhez. Cserébe nappal (azaz délután) rengeteg játszanak együtt. SŐT! Tegnap este ő altatta el Zsömit.
Viszont reggel (hétvégén) mindig velünk együtt kel és max akkor alszik vissza, amikor Zsömi is. Úgyhogy kijelenthetjük, hogy ez is amolyan pasi dolog. Tisztában vannak vele, hogy az anya úgyis mindent megold!
Viki! Beni mekkorát nőtt!
Nagyon sármos pasi lett belőle. Bocsi, hogy nem cukizom/édesezem stb le, mert már nem megy. Ő egy kész férfi!!!!
A jövő héten szerda délelőttig bármikor jó nekünk a tali. Utána lehurcolkodok vidékre az anyukámékhoz!
Hurrááááá!
Klári! Jó költözködést!!! De jó lesz nektek!
Én is szívesen megyek hozzátok majd látogatóba!
Zsu! Jajj de ügyes Emmus!
Előttem van, ahogy fel-alá rohangál!
Milyen oltást kaptatok????
Én még hőemelkedésre nem adnék lázcsillapítót, max egy Viburcolt.
Teri! Most akkor hol is vagytok????
Néha összezavarodok ám!
Nekünk a jövő hét utáni hét már OK. Gyertek el mindenképpen! A részleteket majd megdumáljuk. Átküldöd a számodat priviben???