Sziasztok!
Encike,
Sok szeretettel gratulálok a barátnődnek!
Amúgy azóta Neked megjött, vagy Nitának mégis igaza lesz és szerencsés vagy?
Zsozsoo, köszönöm a praktikus tanácsaidat, felhasználtam!
Most hogy vagy? Mikor lesz eredménye annak a vizsgálatnak, amit múltkor írtál? Remélem, hogy nincs semmi baj, s hamarosan tervezhetitek a babát!!! Illetve a tervezés, gondolom, már megvan, inkább a kivitelezésen van a hangsúly...
Kérdezted a mensit, eddig nem tulajdonítottam neki jelentőséget, de mielőtt nekem megjött, már előtte kb. 1 héttel volt némi "előrejelzés". Lehet, hogy ez hasonló volt, mint amiről Te írsz?
Judit, gondolom, most még inkább aktuális a baba-téma nálatok is, hisz 10 gyerek után 2-ről gondoskodni már nem nagy kihívás Nektek.
Na jó, ez csak vicc, természetesen, 2 gyerek se semmi, tudom én azt nagyon jól. Vagy legalábbis sejtem. Mit ünnepeltek?
Nita, akkor élvezd ki az új ruháidat, mert hamarosan csak a terhesruhák jöhetnek számításba...
Szilvi, mikor mentek nyaralni, hova? Mi szombaton, a Balcsira.
Irigyellek ám a pattanásmentes bőrért!!!Nekem kb. 20 évvel ezelőtt jelent meg az első, s azóta van is mindig pár.
(Na jó, lehet, hogy nem 20, csak 18...)
Lina, ne aggódj nagyon, én is szorítok majd! Nem lesz semmi baj! S akkor jó kezekben leszel!
Juca!!! Kicsi Ernő a hason éééésss...Pici (Paca) Ernő a hasban is? Csak nem utalgatsz???
(de ugyebár még Ti sem tudjátok, hogy fiú vagy lány...)
Ppetike, nagyon szépen növöget a kislányod. Én akkortájt olvasgattam itt először, amikor szülés előtt álltál. Hogy megy az idő...
Hol lakik a másik mama?
Nálunk:
Tegnap megcsípett egy kis valami (kisebb, mint a méh, de hasonló a "mintája"). Hát, nagyon megijedtem, hogy valami baj lesz, mert bedagadt + kicsit szédültem. Utóbbit valószínűleg csak bebeszéltem magamnak, mert aztán hamarosan jobban letem. Mindenesetre jobb lett volna, ha barna nadrágot veszek reggel...
A dokira szerdáig kell várnom, egyéb vizsgálatok (UH) majd talán csak a nyaralás után lesznek. Szóval várok.
Szép napot Nektek!