Új privát üzeneted érkezett!

azt te honnan tudod?véletlnek is vannak ám! :lol: :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csak nem nálam.
encike 2

bárkinél előfordulhat!
drukkolok és csak pozitívan!ti is mindíg ezt mondtátok nekem!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Rólunk:

Petrácska 6000gr és 64 cm!!! :D
Petike megy nyaralni a másik mamájához!

Juca,

tetszik a kép! :D

Többiek,

hogy vagytok? :wink:
Vendég

ppetike szép súllya lett a PETRÁNAK!GRATULA!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ppetike!
Szép kis formás lehet a csajszitok!
encike 2

Mára elteszem magam jóklegyetek!
Jóéjt!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép Csenge
encike 2

Encike,

tündéri a kislány! :lol:
Vendég

Csajok,

a cytológiai-lelet az mennyi idő míg elkészül??? :wink: :shock:
Vendég

Nekem azt mondta a doki, hogy 6 hét.

Köszi csajok, csak kicsit rosszz minőségü a kép.
encike 2

Linácska: nekem is volt 3össze növésem. Ezt attól van, hogy mondjuk császároztak és utána ez előfordul. Nekem a petevezetél eltávolitással és az össze növéseimmel együtt volt 2óra a műtét. De volt akinek 40perc volt csak. Na most mikor felkelsz úgysem fogsz semmire emlékezni pl: beszélgettél a dokiddal meg a műtős dokiddal az altatás előtt mert akkor már injekció formájában kábitanak. Majd bealtatnak folyamatosan. De azt te már nemis fogod érzékelni 1-2perc és alszol is. Megcsinálják amit kell. Lesz 3lyukad mikor felkelsz. 1a köldöködnél és kettő a petevezetőidnél. legalábbis nálam igy volt. Mikor felkelsz fáradt leszel a szemedet sem birod majd nyitva tartani.Egy infúzió fóg kilógni belőled és egy katéter. Majd a műtét után azt is kiveszik pár óra múltán. Én mikor felébredtem erőszakoltam magam, hogy ne csukjam be a szemem nem mindig sikerült.)
Aztán a műtét után már mosolyogtam. Felkeltem!!! :)
Mert én is izgultam mi van ha nem kellek fel. A doki még utolag is nevetett ezen. Mondtam is neki nem is tudtam, hogy ilyen vicces vagyok:)
Szóval nyugi!!!! Jó kezekben leszel!!! Rutin műtét ez!!!!A mandula műtét rizikósabb:)

Kép
csucsu05

Csucsu,
végül ki kellett venni a petevezetékedet? Lehet, hogy nekem is az lesz, hogy ha nagyon ki van tágulva, mert akkor inkább a lombikhoz próbálják meg megteremteni a feltételeket. Amúgy, hogy nekem mitől lett, azt nem tudom. Ok, tavaly volt egy műszeres befejezésem, de amúgy semmi császár, vagy egyéb műtét.
Katétert nem szeretnék, azt nagyon nem. Inkább tartogatom, vagy megerőszakolom magam, és felkelek, ha nagyon kell pisilni, de amúgy is minden fertőzést összeszedek, vagyis mostanában már nem, nem szeretnék visszaesni, egy esetleges bolygatás miatt.
Infúzió jöhet, a branül már úgyis bent van, hogy megy-e bele valami, az már mindegy :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Encike,
Sok szeretettel gratulálok a barátnődnek!
Amúgy azóta Neked megjött, vagy Nitának mégis igaza lesz és szerencsés vagy? :lol:

Zsozsoo, köszönöm a praktikus tanácsaidat, felhasználtam! 8)
Most hogy vagy? Mikor lesz eredménye annak a vizsgálatnak, amit múltkor írtál? Remélem, hogy nincs semmi baj, s hamarosan tervezhetitek a babát!!! Illetve a tervezés, gondolom, már megvan, inkább a kivitelezésen van a hangsúly... :oops:
Kérdezted a mensit, eddig nem tulajdonítottam neki jelentőséget, de mielőtt nekem megjött, már előtte kb. 1 héttel volt némi "előrejelzés". Lehet, hogy ez hasonló volt, mint amiről Te írsz?

Judit, gondolom, most még inkább aktuális a baba-téma nálatok is, hisz 10 gyerek után 2-ről gondoskodni már nem nagy kihívás Nektek. :P Na jó, ez csak vicc, természetesen, 2 gyerek se semmi, tudom én azt nagyon jól. Vagy legalábbis sejtem. Mit ünnepeltek?

Nita, akkor élvezd ki az új ruháidat, mert hamarosan csak a terhesruhák jöhetnek számításba...

Szilvi, mikor mentek nyaralni, hova? Mi szombaton, a Balcsira.
Irigyellek ám a pattanásmentes bőrért!!!Nekem kb. 20 évvel ezelőtt jelent meg az első, s azóta van is mindig pár. :twisted: (Na jó, lehet, hogy nem 20, csak 18...)

Lina, ne aggódj nagyon, én is szorítok majd! Nem lesz semmi baj! S akkor jó kezekben leszel!

Juca!!! Kicsi Ernő a hason éééésss...Pici (Paca) Ernő a hasban is? Csak nem utalgatsz???
(de ugyebár még Ti sem tudjátok, hogy fiú vagy lány...)

Ppetike, nagyon szépen növöget a kislányod. Én akkortájt olvasgattam itt először, amikor szülés előtt álltál. Hogy megy az idő...
Hol lakik a másik mama?

Nálunk:
Tegnap megcsípett egy kis valami (kisebb, mint a méh, de hasonló a "mintája"). Hát, nagyon megijedtem, hogy valami baj lesz, mert bedagadt + kicsit szédültem. Utóbbit valószínűleg csak bebeszéltem magamnak, mert aztán hamarosan jobban letem. Mindenesetre jobb lett volna, ha barna nadrágot veszek reggel...
A dokira szerdáig kell várnom, egyéb vizsgálatok (UH) majd talán csak a nyaralás után lesznek. Szóval várok.

Szép napot Nektek!

Kép
Kép
ggica

gica remélem igazad lesz és hamarosan kismamanacik jöhetnek majd rám! :roll:
encike gyögyörű baba a Csenge!gratulálok nekik! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi a gratukat, átadom neki.

Ggica!
Majd 9.-én nem várom pirit.

Esett az eső, de nincs hideg.
encike 2

nálatok esett az eső?dejó nektek!
itt csak olyan szélvihar van de semmi más! :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Laptető!!!!!!!
encike 2

jé tényleg!nem is figyeltem! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Annyira nem volt eső, de a szele nagyobb volt!
encike 2

azért jó ez a szél! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Már az sincs.
Holnap nagy takaritást akarok.
encike 2

azt nekem is kéne csinálni desoha nem jutok el odáig hogy nagytakarítást csináljak!
mindíg csak kisebb dolgokra jut időm! :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Holnap megyünk nyaralni, már nagy pakolásban vagyok. Nem tudom, ott tudok-e majd netezni, de ha nem, akkor nagyon jó hetet kívánok nektek.

Encike,
mire visszajövök ott legyen ám az a kétcsíkos :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linácska nagyon jó és kellemes nyaralást kívánok! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Linácska!
Merre mentek?
Nagyon jo pihenést és ujult erővel várunk vissza!
Köszönöm a jokivánságod!
encike 2

mára elteszem magam!
jó éjt és szép álmokat mindenkinek! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szép álmokat!
encike 2

Encike,
Szlovéniába megyünk, a hegyekbe. A szlovén Telekom üdülőjébe.
Lili se a veséje, se a füle miatt nem fürödhet igazán, így a pancsolós nyaralást jövőre hagytuk. Amúgy ma voltunk fülészeten kontrollon, és azt mondta a doktornéni, hogy pancsolhat füldugóban, csak ne menjen víz alá. Úgyhogy egy napra majd meglátogatjuk a tengert is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Bizti szép hely!
Jo utat! És kapcsolodjatok ki!
encike 2

linácska jó utat és kellemes nyaralást kívánok! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jaj, de jot aludtam, most keltem fel!
A gyerekek még alszanak.
encike 2

jó estét! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mára elköszönök tőletek,megyek még összepkaolom a cuccokat holnapra!
Irány a Balcsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pusza! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!

Bocsi, pár napig nem tudtam jönni.
Múltkor az internetezész adtam fel. Álmos voltam nagyon..
Piri rendesen megindult! Nem mostanában volt ilyen sok! És azt hiszem két hete volt peteérésem, mert majdnem pont 14 napra jött meg rendesen... Most még így is örülök, hogy jövőhét balcsi. Nektek is nagyon jó nyaralást!!

GGICA!
Boglárra megyünk nyaralni.. Már nagyon várom, mert barátokkal megyünk, és lazulunk... lest tequila is!!!! :oops:

Kép
szilvia80

Nita!
Jo pihenést!
encike 2

Ggica: köszönöm de már csak a szokásos 8 gyerköc van és ugy néz ki még három hét és hazamennek sajna a gyerekeim.
Az ünneplés nem volt tul nagy jelentösége inkább nekünk volt fontos 10éve élünk együtt és 4éves házasok voltunk a mult héten .De jol sikerült mindenki jol érezte magát és miis :oops:

Linácska: kellemes kikapcsolodást kivánok és csupa jo idöt a nyaraláshoz.

Nitácska: nektekis kellemes nyaralást kivánok.

Magamrol :most keztem el a második féle teát inni remélem lesz eredménye mert sokáig nem tudnám inni. :roll: reménykedem egyfolytába és megprobálom pozitivan feldolgozni a kudarcokat ez van ilyen az élet.

Kép
v.e.judit

Sziasztok!

Jol telt a mai nap, nem kellett főzni, mert maminál ebédeltünk. Közben tesom ismerőse vandégezik és voltam segiteni takaritani. Egész héten itthon vagyunk bezárva, de olyan jol esett ez a pár ora kikapcsolodás!
Most azt hisztitek rolam, hogy nem szeretek a gyerekekkel lenni, pedig igen, de tényleg kicsit jo volt most külön.

Szép álmokat!
encike 2

sziasztok!
tök jó volt a balcsi!Kicsit le is pirúltam pedig be voltam kenve!
A Máté is BEJÖTT a vízbe,igaz csak a sekélybe de bejött és ez a lényeg!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Akkor jol éreztétek magatokat és jo idő volt rátok.
Mi pont 1 hét mulva megyünk.
Csináltam egy nega tesztet, de érzem is, hogy meg akar jönni.
encike 2

ma teszteltél?
lehet csak korai volt a teszt! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Igen, reggel 8-kor.
Remélem csak korai volt, ma is fenn a hő!
encike 2

Encike!

Szerintem még ma csak 7 dpo! Elvileg egy hét múlva nem kellene megjöjjön. :lol:

tjuca

Juca!
Én mindig hamarabb várnám a menszit, nem igaz???? :D :D

Akkor meg tuti korai a tesztelés! Rád hallgatok, nem ugy,mint multkor.
encike 2

szia juca!
Hogy vagytok?már a finisbe vagytok lassan! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Juca!
Ha tényleg 7 dpo, akkor megint nem jokor voltunk szerinted együtt?
encike 2

encike lehet betaláltak azok a kiskatonák! :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jaj de miért kell ennyit várni, hogy valaki babás legyen???
Bezzeg aki nem akar, csak jopofán mondja, hogy csak besikerült.
Mi miért nem ezek szerencsések közé tartozunk.
Ez se jo, ez az állando számolgatás, programozott szex.
encike 2

én illetve mi soha nem voltunk ugy együtt,hogy a gyerek miat!tehát nem programozott sex van!
próbáljátok me ti is,hogy kicsit ritkábban vagytok együtt és ne gondoljatok babára,kapcsolodjatok ki!nekünk így mindíg összejött a baba!
de most lehet te babós vahógy!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Persze mi se csak a baba miatt vagyunk együtt, hanem , mert szeretjük egymást. De azt is nézzük, hogy mikor lenne babánk!
encike 2

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?