Banyus!
Neked nem adta meg Ágnes az ftp elérhetőséget, ahova feltölthetnéd a képeket, és onnan és is le tudnám tölteni.
Keverhetnénk a gyerkőcöket tényleg! Ez a csaj sokszor úgy viselkedik, mintha nem is lenne rám szüksége. Írtóra nagylányoskodik.
Egyébként most szembesültem vele, hogy más babák sokkal bújósabbak, eddig azt hittem, hogy pici még hozzá. Ráadásul pár hete nem szoptatok, így az az intimitás is eltűnt az életünkből. Eszembe jut a vers amit Jahra írt le nem rég, hogy "volt idő mikor egészen az enyém voltál, engem ettél, engem ittál, majd egyre távolabb mentél..." nem tudom pontosan hogy van, de nekünk megvolt a második nagy szakításunk. Fel kell dolgoznom. Persze kápótol az ügyességével, nevetésével, imádom, hogy ilyen öntudatos, és persze van sokszor, hogy odajön, hogy vegyem föl, akkor ül is békésen vagy két (!) percig az ölemben. A lényeg, hogy gyengédséget ne mutassak, ha meg akarom ölelni, trükkösen kell, mintha dögönyözném, na úgy lehet. Meg az esti etetésnél, az ágyunkra fektetem, úgy cumiztatom és mellé bújok, azt hagyja.
Tegnap képzeljétek a szemem láttára feltérdelt a kiságyban, kapaszkodva persze, majd kihúzta maga alól a lábait és terpeszben ült. Hozzá persze, nagy nevetősre nyitott szájjal, ezerrel örülő pofika. Ezekért a percekért érdemes élni.
Dyt!
Nem lehet, hogy azóta már bezárult a méhszájad? Eltelt lassan 8 hónap. Egyébként én is úgy tudom, hogy össze lehet ilyenkor ölteni.
Manó!
Ezen a titkosításon én is fennakadtam, mint többek, de látom már elmagyaráztad. Én nem gondoltam, hogy rajtunk kívül más is olvassa a topikot, ha meg igen, akkor hogy bírja, hogy ne szóljon hozzá?
Ráadásul mi még mindig a várandósságban vagyunk, így ha valaki korosztályos topikot keres, valószínűleg nem itt keresi. Én legalábbis nem itt keresném. Idővel ez a topik sem fog pörögni? Elmarad egy-két ember majd? Nekem az az érzésem, hogy most jobban pörög, mint szülés előtt, pedig akkor több időnk volt még. Igaz nem is volt annyi írnivalónk.
Jahra!
Neked exférjed is van? Zajlik/zajlott az életed, látom.
Nem értem hogy adsz Lackónak darabosat, főleg húst, ami nem is olvad vagy málik, mint egy keksz. Lenyeli egyben?
Én nem mertem Zitusnak még darabosat adni, mert a kanalasat is egyben nagy hanghatások közepette nyeli le, féltem még. Megvárom, hogy a felső fogak egy kicsit jobban kibújjanak, akkor bepróbálkozom majd valami puhával, banánnal vagy barackkal mondjuk, de nem hússal...