Pilhard! Ez szuper!!!! Ez már nagyon jó, menni fog neki a többi mozgás is! Aranyat ér ez a Dévény! Meg Peti anyukája, aki ennyi mindent megtesz a kisfiáért.
Bettó, most már jobb. Úgy látszik, megviselte a környezetváltozás, mára már elég jól aludt napközben is. Visszaszokott az itthoni környezetbe. Ábris úgy alszik el, hogy a járóka görgős, és abban fekszik, és picit mozgatom, és énekelek-dúdolok neki, utóbbit nagyon igényli.
Éjszakára kiságy, cicizés után egyből magától, előtt a férjem ringatja el ölben. Nálunk nehezítő tényező, hogy Szonja elég hangos, és kicsi a lakás.
Amúgy akartam írni, hogy a Suttogó módszerét próbáltad már? Mert azt írja az egyedüli elalvásra való szoktatásról, hogy ha sír, ott kell lenni mellette, kiveszed, megnyugtatod, visszateszed, és ezt minden nap ritkítod. Már nem emlékszem pontosan, de Szonjánál nem vezetett eredményre, felhagytam vele, és olyan szuperul kialakult magától. No nem rábeszélni akarlak, hogy ne így csináld, de érdemes elolvasnod. A fő a következetesség és a koncepció. Mint mindenben, ami gyerekneveléssel kapcsolatos.
Szonja is babakocsiban aludt napközben 1,5 éves koráig
de egy nap alatt átszokott az ágyikójára, amikor már nem rácsoságyat használt, még a mozgatással sem volt gond. Meg kellett érnie rá, én úgy gondolom.
EGYÉBKÉNT SZUPER, HOGY SÍRÁS NLKÜL ALUDT EL!! Ügyik vagytok!
Adri, jaj, de nagyok! Köszönjük a képeket!
Monkeyhead, én akkor olvastam vissza az első hozzászólásokat, amiko fogantak ezek a bébik. És olyan jól esett!
Csajszik, én továbbra sem értem, hogy anyatejes babáknak miért adtok gyümit.
Még a kiskönyvünkben is az van, hogy 4 hónapos kortól szigorúan csak tápisoknál. :S Egész életében eheti a gyümit, és olyan hamar eltelik az idő, amikor csak szopizik!
Ábris, a topik legfiatalabb tagja is mindjárt 4 hós.
6500 gramm, 65 centi. És képes lejönni a habtapiról, ami a földön van, és mgeszerez játékokat, és nagyon akar előre mászni, de persze csak hason szaladás lesz belőle, mert azért a mászás még messze van.
Na pussz, jó sokat írtam!