Új privát üzeneted érkezett!

Pilhard! Ez szuper!!!! Ez már nagyon jó, menni fog neki a többi mozgás is! Aranyat ér ez a Dévény! Meg Peti anyukája, aki ennyi mindent megtesz a kisfiáért. :D

Bettó, most már jobb. Úgy látszik, megviselte a környezetváltozás, mára már elég jól aludt napközben is. Visszaszokott az itthoni környezetbe. Ábris úgy alszik el, hogy a járóka görgős, és abban fekszik, és picit mozgatom, és énekelek-dúdolok neki, utóbbit nagyon igényli. :) Éjszakára kiságy, cicizés után egyből magától, előtt a férjem ringatja el ölben. Nálunk nehezítő tényező, hogy Szonja elég hangos, és kicsi a lakás.
Amúgy akartam írni, hogy a Suttogó módszerét próbáltad már? Mert azt írja az egyedüli elalvásra való szoktatásról, hogy ha sír, ott kell lenni mellette, kiveszed, megnyugtatod, visszateszed, és ezt minden nap ritkítod. Már nem emlékszem pontosan, de Szonjánál nem vezetett eredményre, felhagytam vele, és olyan szuperul kialakult magától. No nem rábeszélni akarlak, hogy ne így csináld, de érdemes elolvasnod. A fő a következetesség és a koncepció. Mint mindenben, ami gyerekneveléssel kapcsolatos. :)
Szonja is babakocsiban aludt napközben 1,5 éves koráig :oops: de egy nap alatt átszokott az ágyikójára, amikor már nem rácsoságyat használt, még a mozgatással sem volt gond. Meg kellett érnie rá, én úgy gondolom.
EGYÉBKÉNT SZUPER, HOGY SÍRÁS NLKÜL ALUDT EL!! Ügyik vagytok!

Adri, jaj, de nagyok! Köszönjük a képeket!

Monkeyhead, én akkor olvastam vissza az első hozzászólásokat, amiko fogantak ezek a bébik. És olyan jól esett! :)

Csajszik, én továbbra sem értem, hogy anyatejes babáknak miért adtok gyümit. :oops: Még a kiskönyvünkben is az van, hogy 4 hónapos kortól szigorúan csak tápisoknál. :S Egész életében eheti a gyümit, és olyan hamar eltelik az idő, amikor csak szopizik!

Ábris, a topik legfiatalabb tagja is mindjárt 4 hós. :) 6500 gramm, 65 centi. És képes lejönni a habtapiról, ami a földön van, és mgeszerez játékokat, és nagyon akar előre mászni, de persze csak hason szaladás lesz belőle, mert azért a mászás még messze van. :)

Na pussz, jó sokat írtam!

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Bettó: Igen. Hónapok óta, az esti elalvás hang nélkül történik. Még akkor is, ha előtte aludtak. Tudják, hogy fürdés után vacsi majd szunya.

Kép
Kép
labasv
 
 


Sziasztok!

Köszi a dicséretet!

Juti!Tényleg nagyon szupi a "repülős" kép :lol: .

Vivi! Tök jó a vonalzód :lol: . Remélem hamar kibújnak majd a fogacskák. Mi Annával 3 hónapos kora óta szenvedünk ill. Ő, szegénynek nagyon folyik a nyála, Zalán meg kb 1 hónapja nagyon eszi a kezét.

Betti! Elég gonoszak hogy még egy mailt sem dobnak :evil: .
Ügyesek vagytok Kincsővel!
m
Sylvian! Nálunk is sokat mocorognak a gyerekek.

Mi csak pár esetben aludtunk velük 1 ágyban, de én velük alszom 1 szobába a 2 kiságy között van az én ágyam, szinte minden fordulásra fent vagyok.Ölben vagy babakocsiban alsznak el és utána betesszük általában a kiságyba. Nálunk a kiságyba való alvás maguktól nem nagyon jön be csak éjjel. Zalán szokott még néha ilyen téren meglepit okozni. Én úgy vagyok vele. hogy ha álmosak akkor kézbe 5-10 perc alatt bealszanak minek tegyem őket a kiságyba félórára sírni mondjuk benne van az is hogyha Zalán sír Anna is elkezdi (persze Vivien esete más), de gondolom mindenki a legjobbat alkarja a bébijének, persze én is örülnék ha maguktól elaludnának, de ha nem hát nem.

KépKép
KépKép
jadika
 
 

 
 

Kép Kép

Így alszunk.

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Sziasztok!

Dorka általában cicin alszik el,de magától is el tud,sírás nélkül.Én csak aludni teszem a kiságyba.ha ébren van,akkor vagy a mi ágyunkon van,vagy a földön(paplan,pléd) ,vagy a bébihordóban.
Hoztam pár képet:) :
pihenek:
Kép
Fel szeretnék ülni!
Kép
És végül: már így tudok ülni:)
Kép

Kép

Kép
ildikó82
 
 


sziasztok

Milyen nagy már Dóri is Ildikó!

Minden baba csoda szép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Tegnap először fordult hasra Tomi,azóta rendesen gyakorolja is.Ja és sikerül néha visszafordulnia is,de az inkáb nem tudatos hanem visszabillen.3 napja írom mikor mit csinál Tomi,háááááááát rendszerességet nem látok benne még,max annyit hogy mindennap 7-szer eszik :lol: .Tegap voltunk a védőnőnél cm -ert nem mért,d e a súlya 6150gr lett a kis szumósnak.Tejcsi már megint gyatra mennyiségű,esténként néha pótolni kell.Egyetértek
Mankával a gyümis hozzátáplálással.Én nagyon szeretném ha csak anyatejet kapna 6 hóig,de ha így folytatjuk nem lesz így :? .Levi nálunk ilyenkor már kapott gyümit+főzeléket,de ő tápszeres volt 3 hós korától.

Hogy bírjátok ezt a meleget?
Jövőhéten itthon lesz Janesz,úgyhogy igen lenézünk a Balcsira is.
Ja tényleg!Ti mertek hidegvízben fürödni?Pl Balaton.Én félek hogy elapad a tejem a "hidegvizes borogatástól" amit a bikinifelső imitál.

Mindjárt rakok fel képet is csak feltöltöm őket a fényképezőről

Kép

Kép
lecso
 
 


na most nézem hogy tomiról ez az egyetlen "friss" kép van.
Kép

Hétvégén voltunk a hajógyári szigeten a játékszigeten,még most hétvégén tart majd a gyereknap.Máj.31-jún.06-ig.Ez a kép ott készült Leviről:
Kép

Mank,Ági,Pilchard ti nem voltatok kint a gyerekekkel?Levinek nagyon tetszett.űTényleg erről jut eszembe,Ági de rég jártál erre!

Kép

Kép
lecso
 
 


csináltam most Tomiról
Kép Kép

Kép

Kép
lecso
 
 


Hogy zabálom meg az összes babót - a fülbevalós kiscsajokat és a vagány pasikat!!! :D :D

HAHÓ, ANYUKÁK!!! Mi ez a duma, hogy nem mentek napra fürdőruciban!! Hát nehogy már!! Tessék csak nyugodtan kimenni, és kihúzott vállal, büszkén vinni a csöppeket, mert akinek nem tetszik, annak biztosan nincsen még gyermeke, és nem tudják, milyen gyönyörű így az élet! És a babáknak is kell a napfény (igaz csak árnyékban) és mindenki más le van tojva!!! Irgumburgum!! :) A nyár végén már lehet homokozni fognak, és ki csücsül majd ott velük?? :o

Kép
sylvian
 
 


Lecso,
csuda édes Levi! RÉgi álmom mindig egy szőke kisfiú volt... :wink: Nagyon ügyesen könyököl már most!

Bettó, Ildikó! Nekem nagyon érdekes, hogy a lánykák így elvannak a hordozóban. Máté ha belekerül és nem megy alatta az autó, akkor rögtön ki akar belőle jönni, feszíti magát... És Kincső még el is tud aludni benne, autó nélkül? hihetetlen! Tényleg, Betti, és a játszószőnyeges alvásnál magától alszik el játék közben?/ aludt el?

Jadi, VIvi! minden elismerésem. Én néha még ezzel az egy kis poronttyal is alig bírom... :lol:

Kép
sylvian
 
 


Első lett Kincső! :D

Manka! Nekem ez a másik módszer volt szimpatikusabb, meg mondom az őszintét. Így is mindig bementem hozzá, még akkor is hogyha nem sírt, így tudja, hogy mindig ott vagyok neki. Szerintem, hogyha mindig kivenném, hogyha sír, egyszer csak az ölemben aludna el. A cél viszont az, hogy a kiságyban. Amikor sír, bemegyek, megnyugtatom, úgy hogy a kiságyból nem veszem ki, nem is sír és kimegyek. :wink:

Szilvi! Én nem írtam, olyat hogy a játszin alszik el :shock: max a hintában. Az viszont ringat :wink: A hordozóban is úgy alszik el, hogy a kocsiban vagyunk. Azt nem tudom, hogy akkor amikor mozog, vagy nem, mert elöl ülk. :wink:

Lecso! Porocskát nem iszod megint? Gratula a fejlődésért! Csak így tovább! :wink:

Adri! Nekem sem volt könnyű végigcsinálni az alvást, viszont be kellett látnom, hogy ez neki sokkal jobb. na majd befejezem mennem kell!

Kép
bettó
 
 


Betti
Gratulálok :lol:
Én se veszem ki egyből Ádámot, ha sír. Először simogatom, beszélek hozzá. Ha ez nem használ, akkor veszem csak ki.

Mi még csak tejezünk :lol:
Nálunk bevált a fejek és cumisüvegezünk módszer :lol:
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Laura! Milyen komoly is tud lenni ez a fiatal ember :D
Nálunk mindig megnyugszik (kivétel amikor nem, de az nagyon ritka), a puszi mindig beválik. Szépen, nem játékosan puszilgatom és úgy már minden rendben van. Ma pl. puszik közepette aludt el :D

Adri! Na nekem azért kellett végigcsinálni, mert hogyha az ölemben vagy cicin aludt el, sokkal sűrűbben ébredt, mert észrevette, hogy nem ott van, ahol elaludt. Magam mellett nem akartam hagyni, mert mi sem aludtunk túl jól, bár ez az utolsó ok, de ő sem. Most sokkal jobban alszik, kipihentebb is. :wink: Kinek mi válik be az a jó :wink:

Vivien! A csajszik mennyi idő alatt szokták meg az esti rituálét? Mi most sírdogáltunk picit, de szerintem a hulla fáradság volt az oka, fél 4 óta nem aludt. :roll:

Kép
bettó
 
 


sziasztok

Bettó de iszogatom a porocskát is mostmár hogy kevesebb lett
a tejcsi.Ma (kopp-kopp) nem kellett pótolni,igaz este 2 cici kellett.Na meg mellette Minna terméket egy tejsavóból készült gyümölcsízű készítményt is iszok,a másik topikban egy csajszi esküszik rá.+homeós bogyó.12.alkalom amikor acicik szrájkolnak,HIHETETLEN,DE IGAZ :x :x :x !!!!!

Ma jó napunk volt nekünk is.Délben sokat aludt,majdnem 3 órát.Ha így sikerül akkor csak 3-szor alszik egy nap,de akkor 6 után tilos kocsiba ülni vele,mert bealszik és akkor csak 10 után lesz szunya nála nagy nehezen.Ha délben nem alszik hosszabbat akkor 4-szer alszik.Levi is 3 órát aludt és EGYSZERRE,így aludtam én is velük.Szupi volt.A múlthéten el lettem kényeztetve,hogy itthon volt Apja, 9-ig aludtam legtöbbször,de most max fél 8 :? De a jövőhét ismét az enyém!!!!! :D Szabin lesz még egy hetet.

Na megyek,mert a gép Levi szobájában van és ő neki is alvás lesz mostmár!Ja és tényleg!Egész héten délben egyedül aludt el Levi is.Elmondtam neki hogy Tominak szüksége van rám,mert sír és ő már ügyes és nagy fiú ,el tud már egyedül is aludni.A szobaajtót nyitvahagytam és elaludt szépen.Tegnap már este is megpróbáltuk és szó nélkül aludt :D :D :D
Sikerélmény!

Kép Kép

Kép

Kép
lecso
 
 


Lecso! Gratula az alváshoz!!!! És nagyon irígy, hogy ilyen sokat tudsz alukálni. Én Kincsőt, ha 8-kor, vagy 9-kor, vagy a kettő között teszem le aludni, akkor is 3/4 7 volt a héten a legtöbb reggel :(

Kép
bettó
 
 


No ez szépen magyaros lett :oops: :lol: , de a lényeget úgyis értitek :lol:

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!

Betti! Itt is nagy-nagy gratula Kincsőhöz :lol: ! Remélem nem értettél félre, nem akartalak bírálni. Hozzá is tettem, hogy mindenki a legjobbat szeretné a babójának és Te tudod a legjobban mi jó Kincsőnek :lol: .

Gyönyörűek a gyerekek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fürdőruci: rám jó a régi, mert csak pár kiló maradt az is a mellemen és a hasamon, csak tiszta narancsbőr a lábam a combtőtől kezdve a bokáig, de nem érdekel én már fürödtem ebben az évben a helyi bányatóban.

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Sziasztok!

Én nagyon bálna lettem, estére úgy megnő a pocakom, mintha 4-5 hónapos terhes lennék. Komolyan! Ha nem tartanám cikinek, megmutatnám, de én is inkább szaladok a tükör előtt, nehogy meglássam magam. (És pechemre az előszoba egyik fala egy óriás tükör. :evil: )

Tegnap Milcsi nagyon-nagyon sírt este, alig tudtuk megnyugtatni-valószínű a hasa fájt. Szegényke, sikított. Ma már okés, szépen elaludt - cicin. Ma nem akartam betenni a kiságyba, mert így is sírdogált kicsit.

Bettó! Néha nekem is sírdogál a kiságyban, mielőtt elalszik, de nem állandóan. Legtöbbször azért, mert nem tud azonnal elaludni, és idegesíti. Én is csak akkor veszem ki, ha másért sír. Ha csak nyöszörög, akkor hagyom, előbb-utóbb elalszik. Én is puszilgatom, ha nem tud aludni, Milcsi is imádja, be is csukja rögtn a szemét olyankor. Látszik rajta, hogy megnyugtatja.

Én is iszom újra a port, bár én még nem adtam pótlást, de délelőtt pl. óránként evett, délután meg 2 óránként. Ilyenkor néhány napig szoktam a port inni, meg olyan kaját enni, amiben rántás van. Nekem az segít szerintem. Por + rántás.
Én most elhatároztam, hogy nem adok pótlást, csak a legeslegvégső esetben, mert inkább sűrűbben ciciztetem. Félek, hogy még annyi se lesz, ha pótlást adok. Eddig kihúztuk, már nincs sok hátra a 6. hónap végéig. És gíümit se adok már neki, meg gyümilevet se!!! Azt is csak azért próbáltam, hogy hátha elindítja a kakit, de mivel nem történt változás, így tényleg csak anyatejet kap. Meg vizet, ha szomjas, de azt is csak akkor, ha pl sétálunk, és nem tudom szoptatni.

Bettó! Gratula!!!!! Mondtam én, hogy Kincső a legszebb!!!!!!! A többi baba is szép, de Kincső a legszebb! És mit kaptok??? De szupi, élete első szépségversenyét meg is nyerte!!! :)

jutiboszi
 
 





Sziasztok!

Visszatértünk a nyaralásból, Kristóf egészen jól viselte, le a kalappal előtte. Elvolt a sátrában napközben a parton, este megtartottuk a szokésos fürdési időpontot, de én azt hittem majd a levegő elnyomja és milyen jókat fogaludni, de tébedtem, merta strandon ugyanúgy 30 perceket aludt mint itthon, igaz esténként viszont volt hogy úgy aludt, hogy 4-5-ig egy hangja nem volt, és enni csak 6-7 felé evett. Egy szobában audtunk vele, és meglepő ténylg, hoy mennyit mozgolódik, felébredtem állandóan, de legalább abból aszempontból jó volt, hogy hamar oda lehetett adni neki a cumit ha felsírt.:)
De érdekes volt, ert mikor hazajöttünk és bementünk a szobájába és mondtam neki, hogym ost akor hazajöttünk, körbenézett és akkorát vigyorgott, mintha megismerte volna a szobáját.) Nagyon cuki volt.

ime egy pár kép az első nyaralásgól.:)
Kép kukucska Kép rág Kép bealudt

Kép
k.krisztina78
 
 


Sziasztok!

Nálunk is alakul az alvás, csak kell a kitartás részemről, h ne vegyem ki a kiságyból, de néha úgy be tud pörögni, h muszáj változtatni a környezetén. Múltkor pl kivettem a karomba, mert már sikításközeli lett az állapot, kicsit megnyugodott, de megint sikítás lett majdnem a karomban, akkor gyorsan be az ágyba és ott megnyugodott...meghát ez a meleg is...
Mi sosem mertünk vele egy ágyban aludni. Így is volt olyan, hogy szóltam a férjemnek, hogy vigyázzon, nehogy összenyomja és védelmezően odatettem a karom, de nem volt! :) Pedig sosem aludt ott!
2 hónapig a hálószobában mellettem aludt külön kiságyban, akkor észrevettem, hogy néz engem... (Pedig hű, de kényelmes is volt, hacsak egy cumi visszaadásról volt szó... ) és akkor eszembejutott, hány sztorit hallottam arról, milyen neház nagyobb korban átszoktatni a saját szobájába és egy napon NAGYON fájó szívvel kiköltöztettük Dórikát a szép szobájába, amit nagyon szépen szeretettel dekoráltunk neki... Így neki is jobb, mert a férjem csak tévézve tud elaludni, meg én is mostmár... A szobája nagyon közel van, múltkor azt is hallottam, amikor kakilt :)
Egyébként egyetérték, ahány ház annyi szokás. Aztán lehet, hogy Dóri nagyobb korában állandó vendégünk lesz... ki tudja...
Hétvégenként egyébként reggelente mindig magunk közé vesszük.
Nálunk mindig f8-kor fürdés, magától elalvás (csak este!) és legújabban nem eszik éjszaka, hajnalban kicsit ébredezik, ha elmegy a férjem dolgozni, és utána 3/4 9-ig alvás. Én is alszom vele vagy olvasok...de nem kelek ki.

Megszereztem az Anya, tanits engem c. konyvet tesomtol. Holnap megnézegetjük együtt... hátha, jobban megy az idő.

Szépek a babák! Próbálom memorizálni, ki ill. kik kihez tartoznak :))

Nekem még az autózással vannak gondjaim... sajna csak hátra tudom tenni, ott meg gyakran sír, ha egyedül van. Általában a cumi kiesés a gond... Főleg, ha dugó van, akkor ki sem tudok szállni hozzá. Volt már olya, h félreálltam, körbementem és beadtam neki (és aludt is), de ez nem mindig oldható meg... Egyébként próbálom leszoktatni a cumiról is, két napja napközben nincs cumi, csak ha elmegyünk ithhonról (nem kockáztatok :) + alvásnál! Nem jelent gondot neki úgy látom...

Férjem is megnézte a babákat és tetszettek neki. Szerinte a mi Dórink is így biggyeszt, amikor fel akar ülni, mint Dorka a második képen :)

Nyugodt, hűvös éjszakát Mindenkinek!
Andi

Kép
monkeyhead
 
 



Kristóf édes!!!! Őt már lestoppolta valamelyik lányos anya? :))))

Kép
monkeyhead
 
 


Kriszta!

Nagyon szép formás baba Kristóf!!!

Andi!

Én is bent alszom a szobájában, mert én el se tudtam másképp képzelni, nálam természetes volt, hogy kell nekem is egy ágy a szobájába. Én úgy tervezem, hogy ha már nem eszik éjjel, akkor nem alszom bent nála. Egyébként régóta úgy alszik el, hogy nem vagyok bent a szobájában, hanem csak akkor megyek be aludni, ha ő már rég alszik, és éjjel se ugrok az első nyikkanásra, így később is könnyebb lesz neki egyedül. Nem lesz egyszerű nem nála aludni, de szerintem nekem nehezebb lesz, mint neki. Majd magamat kell kiszoktatnom, nem is őt kell hozzászoktatni! :) Ja, most kapcsolok, hogy nálatok először Ő aludt a Ti hálótokban. Na ja, úgy nehezebb, úgyhogy még időben áttettétek a szobájába!

Na, én elmegyek aludni!

Jóéjt csajok!!

Minden baba nagyon szép!!!!!!!!! Még kérünk képeket, nagyon sokat!!!!!!!

Már gondoltam arra, hogy kimentem a képeket egy külön mappába a gépemre, megengeditek??? Csinálnék egy kis fotóalbumot a topiklakókról!!! Nos? Akit érdekel, el is küldöm neki!!! Na? Szabad???

jutiboszi
 
 


ÉLJEN KINCSŐ, AKI A LEGSZEBBNEK BIZONYULT DEBRECENBEN!!! Örülök neki nagyon!

Pussz, időm nincs...

Juti, látnál engem... De azt nm mutatom meg hogy nézek ki, majd csak azt, milyen voltam 50 kilósan. De elvégre 2 gyereket szültem!

csók

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Bettó, én azt tapasztaltam, hogy meg kell találnom azt a pontot, amikor leteszem aludni. Bár én ringatom (és engem ez nem zavar), de az se használ, ha már túl fáradt. És akkor se sikerül, ha már egy kicsit fáradt, de nem eléggé.
Az éjszakáink normalizálódtak végre. 2x kel, 8-tól alszik, de sajna 6-kor már nehéz visszaaltatni. Ilyenkor a férjemmel van, aki készülődik a munkába, és a pihenőszékéből nézi, ahogy borotválkozik, stb. :lol:
És olyan jó érzés, hogy nyert Kincső, Szonja is benne volt az egyik Kismama újságban anno.

Csak eddig tudtam olvasni, még Jutira is akarok reagálni, de nagyon késő van.

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Csak nem bírok elszakadni...
Adri!!! Tetszik Anyarabszolga fekhelye! :lol: :lol: :lol:

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Sziasztok!

Lili! Köszi! :lol: :lol:

Irigy-irigy a jó alvó gyerekek miatt. Nálunk lassan már se éjjel se nappal. Napközben a délelött még csak hagyján, de délután 4-5 után este 9 fél 10-ig nyügi, utána 0-4 között kelünk és 4-6 között megint, ami a legrosszabb, hogy biztos hogy vmelyikük már nem álmos és dumál. Napközbeni alvás ...kb 30pecet alszanak napközben egyszerre. Anna eddig aludt vagy de. vagy du. 2-3 órát, na ez is megszünt. remélem hamar túl leszünk ezen az időszakon.


Pussz!

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Adri! Dehogy haragszom! Én csak azért írtam le, hogy miért csinálom, hogy ne tartsatok kegyetlennek :wink:

Manka! Köszike! :wink: Nos nálunkis változó. Úgy vettemészre fél 9 környéke neki a legjobb. Tegnap kidőlt este 8-kor és ma 1/4 6-kor már vigyorgott és dumált. Én a ringatást sem bírnám, mert kell neki fél óra, hogy elaludjon és már több, mint 6 és fél kiló. Be kell vallanom gyenge vagyok :oops:

Bocsi többiekre nincs időm, megyünk elvileg kirándulni egy picit!
Puszi

Kép
bettó
 
 


Bettó: fogalmam sincs mennyi idő alatt szokták meg. :oops: Igaziból így alakult a dolog, teljesen észrevétlenül. Amikor tudatosult bennem, hogy ez nagyszerű, na onnantól azon aggódtam, hogy nehogy elromoljon. De tartja magát, legalább 3-3,5 hónapja :lol:

No, Jázmin is befolyós kakilózott. Közel van már az a fogacska...

Tegnap itt volt majdnem-anyós. Azt mondta 4-re jön, ezért ébren tartotam a lányokat, hogy majd fél 5-kor leteszem őket, ha kicsit játszott velük. Nos: - fél 6-ra jött
- mondom legközelebb szóljon, mert mitta maradtak ébren (mondjuk 3/4 5-kor lefeküdtek)
- mondom szertném, ha 9-ig még aludnának, mert állati nyűgösek, erre egy másodpercre nem hagyta őket békén. Ilyenkor az éjszakát sem úgy alusszák, ahogy kell.
Na mindegy :?
Kép Lili négykézláb, és már hintázik :lol: Nemsokára cirkálni fog :lol:
Kép Szokásos Jázmin mosoly

Kép
Kép
labasv
 
 


sziasztok!

Képzeljétek ma nem kelt fel éjszaka sem cumi miatt, sem kaja miatt!!! De hogy ne legyen teljes az öröm, a szomszéd kutyája vígasztalhatatlanul, ritmusosan vakkantgatott úgy egy óra hosszat 2 körül! Nem hallja a gazdája???? Szerencsére arra sem ébredt fel! De mi teljesen!
Annyira szerencsésnek érzem magam emiatt és kívánom, hogy Nálatok is alakuljon ki!

Kincsőnek gratula! :)

Igaz, hogy meg kell találni a pontot, amikor letesszuk...

Mivel mi tápszeresek vagyunk, így megint más a helyzet az esetleges éjszakai etetéssel. Ha mondjuk szopizna éjjel, lehet, hogy én is tennék egy ágyat hozzá... szerettem fekve szoptatni :)

na, kiváncsi vagyok, mit hoz ki belőlük ma ez a szeles idő...

sziasztok, andi

Kép
monkeyhead
 
 


jó ötlet az album, majd én is teszek ide képeket, mert mi igencsek újak vagyunk... :D

Kép
monkeyhead
 
 


még egy ötlet! mi lenne, ha picasan csinálnánk magunknak egy albumat és mindig töltögetnénk képeket?

Kép
monkeyhead
 
 


Monkeyhead!

Az is jó!!! Meg tudod csinálni? És akkor csak azt a címet írd be, ahova a képeket feltölthetjük! Köszzziiiiiii! Gondolom Te jobban értesz hozzá, sajna én egyáltalán nem!

jutiboszi
 
 


Juti
A karját megkapta a nap, kiszívta a víz... :cry:
Kenem én, de a vízálló napozókrém se bír annyit, amennyit Ádám szeret a vízben lenni... :wink:

Album
http://hu.fotoalbum.eu/
Szerintem nagyon egyszerűen használható... korlátlan tárhely
(annyi a megkötés, hogy 1-1 albumba 50 képet lehet feltölteni)
Vendég
 


Alul a www-re kattintva meg lehet nézni az Ádámról feltöltött képeket :wink:
Vendég
 


monkeyhead: Nálunk is volt már, hogy valamelyikük átaludta az éjszakát. Na nem sokszor. Majd eljön az az idő is.

Kép
Kép
labasv
 
 


monkeyhead,

Kristófot nem stoppolta még le senki..:)) Viszonylag újak vagyunk mi még itt.:))

Lányok,
Van valakinek még jó erős hajhullása rajtam kivűl? Elég elkeserítő a helyzetem, mertcsokbna hullik, és nem tudom mitől, sosem voltam valami sok hajjal megáldva, de ha igy folytatjuk nem lesz túl sok gond a fodrász kérdéssel, mert megkopaszodom, valakinek esetleg valami ötlet mivel lehetne megállítani, vagy mitől lehet ez egyátalán?

kriszta

Kép
k.krisztina78
 
 


Sziasztok! Melyik albumhely legyen: Szerintem szinte mindegy, csak legyen, picasa is egyszeru... a picasat vallalom en, este megcsinalom, ha nincs mas dontes :)

Huh, Adam mellet azt a ket nagyobbacska kutyat nem bírtam nem észrevenni :)

Most megyek porszívózni :)

andi

Kép
monkeyhead
 
 


Sziasztok!

Kriszta! Ez szoptatás idején teljesen természetes, hogy hullik a hajad, a hormonoktól van. Nekem a fodrász azt ajánlotta, hogy vágjunk jó sokat belőle, hogy ne legyen nehéz a haj, és most nem szabad növeszteni. Szerinte akár 1 év is lehet, mire regenerálódik.

Nekem is hullik, de így, hogy le lett vágva, nem olyan vészes. Érezhetően kevesebb hullott vágás után. Amíg szoptatsz, semmit nem lehet szedni, ha jól tudom, utána viszont sokmindent ki lehet próbálni. De erről inkább szakembert kérdezz, én nem értek hozzá.

jutiboszi
 
 


Andi!

Nekem ez amit Lau írt, nagyon tetszik! Gyors, és egyszerű! Én csinálok itt magamnak egyet, az tuti, egyelőre csak a saját képeimmel. A többiekét is meg lehetne csinálni itt, mert nagyon egyszerű. Ahogy gondolod!

jutiboszi
 
 


Kriszta írtam pü-t

Kép

Kép
lecso
 
 


oké, készítem a fotóalbumot...

Kép
monkeyhead
 
 


http://hu.fotoalbum.eu
felhasználónév: babanet
jelszó: babanet

Eddig egy képet tettem fel Dóriról, akkor mostantól közösen használjuk, tegyetek fel sok-sok képet!!!! Hajrá! :D

Azt nem tudom, h mi van, ha ketten egyszerre akarnak belépni, de gondolom, jelzi valahogy...

Kép
monkeyhead
 
 


Vivien! Lassan ez a csajszi mászni fog :wink: Kis édesek!

Juti drága! Ne aggódja, majd lemegy az a kiló is amit le akarsz még adni. Engem sem nagyon izgat, majd le fog menni az is amit nem szeretnénk, annyit kell majd rohangálni a csöppök után :wink:

Albumba teszek majd, de most nem, mert hulla vagyok :oops:
Kirándulni nme mentünk, mert már Hortobágynál szakadt az eső és Kincső is érzékeny az ilyen időjárásra. Remélem holnap már sikerünk lesz :D
Pussza

Kép
bettó
 
 


Bettó!

Holnap megy felétek a sok felhő, de azért van esély a napsütésre. Kívánok napsütéses szombat-vasárnapot!!! Kép Kép Kép

Képzeljétek!!! Micsoda-csoda!!!! Milcsi tegnap este velem aludt, mert ugye nyűgi volt, és azt hittem, hogy ma nem akar a kiságyban aludni este, mert délután hiába tettem be, csak sírt benne. És lássatok csodát, még arra se jutott időm, hogy megpuszilgassam, mire bementem, hogy betakarjam, már elaludt. Egy nyikkanás nélkül, egyedül!!!!!! Az oké, hogy fáradt volt, na de eddig nem csinált ilyet, hogy 5 perc alatt szó nélkül egyedül!!!! Gratula!!! Ennek örömére ma egyedül hagyom. Nyitott ajtókkal, bébiőrrel ma először alszik egyedül a szobájában. De mondjuk nem sokáig, mert reggel nagyon korán indulunk haza anyukámékhoz!
Huurááááá!!!!! Már várom!!! Kép

Remélem frankó idő lesz!!! Na, pusssz! Jó éjt!
Kép

Holnap jövök! Kép

jutiboszi
 
 


Bettó!

Ja, majd lemegy..........csak van még kb. 17 kg!!!! Az azért nem megy olyan gyorsan. És a hasam......hát nem tom! Igencsak kinyúlt.....:( Na, nem baj, lesz hely a tesónak!!!

Andi!

Lehet egyszerre ketten is képeket tölteni, gondolom észrevetted. :wink: Egyszerre töltöttünk fel!!!

jutiboszi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?