Jó reggelt lányok!
Hát titeket utánolvasni
Nem sok időm van ma!
Mindenkinek köszi aki bejelölt az iwiw-en, visszaigazoltam!
Nika!Annyira jók a biciklis képek Gegéről!
Csucsu!Szerintem ez jelent valamit
Én is mind a 3 terhességemnél megéreztem, hogy történik ott benn valami már a pé után egyből. Szeri ntem elkezdődött a beágyazódási folyamat!
Egyszer azt mondta nekem valaki, hogy ez hülyeség, mert ha a magzat mozgását csak a 16 hét körül érezzük, akkor nehogy már megérezzük a beágyazódást!
Hát én meg azt mondom(kicst nagyképűen, mert csak harmadjára vagyok babaás
), hogy igen is vannak akik érzik. Én személy szerint mindenre, de mindenre érzékeny vagyok!!
És szerintem létezik olyan, hogy pár nappal pé után érezheti valaki a jeleket.
Én ennél a terhességemnél már egy héttel a mensi ideje előtt itt írtam nektek, hogy bizony itt van valami mert érzem!
Kívánom hogy minden rendbe legyen!
Pici!
Kutyuskádat sajnálom!!
Még Catnek írnék pár sort aztán megpróbálok jönni mikor alszanak a gyerekek!
Cat!
Hát ez a piri téma!!!!!Nem is tudom mit lehet ehez szolni
Kérdezted a kendős dolgot!
Nem szoktam nagydobra verni, mert nem akarom fél vállról venni, nekem ez fontos dolog, de azzal, hogy az iwiwre kirakom a képem, felvállalom!
Nem baj, hogy rákérdeztél, sőt aranyos vagy hogy érdeklődsz!
Próbálok rövid lenni!
SDzóval engem a törökök kultúrája annyira nem fogott meg!
Elfogadtam hogy a férjem olyan amilyen. Bár én mindig Istenfélőnek tartottam magam, de nem tartoztam semmilyen valláshoz, nem voltam hívő, de szinte minden vallásról tanultam.Már 2 éve voltam a férjemmel mikor nem lett munkám és otthon unalmamban az ő magyar vallási könyveit olvastam. És egyre többet akartam tudni, aztán már jártam olyan magyar lányokhoz, akik szintén felvették a vallást és ma már 5 éve hogy muszlim vagyok!
A kendő nem zavarja a férjemet, azt mondta neki mindegy csak vigyázzak magamra!
Hiszen olyan országban élünk ahol a "másokat"sokszor élik atrocitások!
Amíg a gyerekeimnek nem okozok ezzel komly gondot addig nem áll szándékomban levenni a kendőt, büszke vagyok arra hogy vállalom ezt a dolgot. És azért az emberek többsége az utcán kedves, érdeklődő, és segítőkész!
Van aki gratulál, hogy ezt egy keresztény társadalomban fel vállalom, van aki megkérdezi, honnan tudhatna megtöbbet erről a dologról. de van aki felhívja a figyelmemet, hogy "szabad országban élünk"
és itt nem vagyok köteles hordani!
Egyébként sem, és nem zavar ha nem hiszik el hogy nem a férjem erőszakolja rám, hiszen régen én sem hittem volna el másnak. Ami zavar, az a mikor Törökországban kapom meg hogy biztos csak ezzel akarom megfogni a férjem és ha van valami vallási ünnep mondják, hogy ne akarjak má muszlimabb lenni a muszlimoknál!
Ez rosszul esik, mert szerintük én ezt nem szívből csinálom. Pedig szerintem pont ők akik sokszor gúnyt űznek a vallásból. Ahogy azok tudnak viselkedni
És csodálkoznak ha aztán az iszlámot az emberek olyannak ítélik meg !
Hú!Bocsi! Elszaladt a ló!
Szóval csak annyi, hogy én ilyen vagyok, de attól még én is nő vagyok, anya vagyok és nem hagynám hogy egy férfi elnyomjon. Az iszlámról nem írnék ide, mert az komoly dolog, de ha valakit érdekel írjon privit, szivesen adok internetes oldalak címét, könyvek címét, ahonnan többet megtudhat ha érdekel. Vagy válaszolok, ha tudok!
Bocsi!
Sziasztok!
Később jövök