Sziasztok!!
Vagyok Én is csak még mindig nem a helyzet magaslatán
Kornéliával szenvedek mostanában egy kicsit! Éjszakáink nem a legjobbak sajnos, valószínű a fogacskák lesznek a hunyók!!! Tegnap végre Én is túl lettem a fogászaton és megszabadultam attól a fogamtól amire már több mint egy éve készülök! Nem volt vészes nem érzetem semmit amikor kiment a zsibbadás bevettem egy algópirint és teljesen jó volt minden! Ugye ez volt reggel 9-kor 11-re pedig Kornéliát vittük a 15 hós szurira, de egy hős volt! Egy hangot nem adott ki és a vizsgálatot is nagyon ügyesen hagyta! Tiszta büszkék voltunk Rá a férjemmel
Pocaklakóm egyszerűen egy tündér nem panaszkodhatom Rá. Még vizesedni sem vizesedem! Azért lekopogom kopp-kopp, lehet majd a 30. hét nálam is meghozza a rosszabb napokat!
Sziszi7, Ormolya üdv. köztünk!!
Honey örülök, hogy rendeződtek a dolgok a férjeddel!
Eszike örülök, hogy segítettem a linkkel! Igaz Nekem nem kell diétáznom de napi szinten használom a táblázatot!! Örülök, hogy enyhítették a szénhidrát bevitelt! A denevéres sztori hátbozongató! Utálom a denevéreket!!!
Lolababa, A.m. és akit még érint jó nyaralást!!
Nostawennek továbbra is kitartás, örülök a jobb híreknek!
Bejci nem semmi Nálad ez a vizesedés dolog! Remélem fog segíteni rajtad valami azok közül amiket beszereztél! Nagyon drukkolok!
Csibe hatalmas gratula a kislányhoz! Szuperek aképek és nagyon csini vagy
Bagzerka szuperek a képek!! Kitartás vasárnapig!! E az alvós kép Simiről nagyon jó
Kornéliának is nagyon tetszett
Monee máér szép nagy a babád és mennek a drukkok két hét múlvára!!!
Márti ismét le a kalappal előtted!! Hogy bírod így!!! Tök irigyellek!! Remélem jól sikerül a vasárnapotok!!!
Kistiggrincs kitartás a melóhoz!! Én nem tudom hogy bírnám az irodában ebben az időben!!!
De a pénz az nagyon nagy visszatartó erő ezért dolgoztam Én is Kornéliánál majdnem végig, de ugye az télen volt!
Petra anyóstémában Márti nagyon jól leírta a dolgokat! Még időben le kell pattintani akkor még nem fáj annyira!! Nálunk is vannak nézeteltérések, de szerencsére Én mondom a férjemnek amivel nem értek egyet, Ő meg szépen beadagolja anyukának és így nincs sértődés!! Eddig mindig mindent megengedett Kornéliának ami Nálunk nem volt szabad, állandóan tömni akarta, most már elértük azt, hogy először kérdez és ha Én megengedem csak akkor ad neki oda bármit!
Na most megyek is vár a pakolás, aztán a főzés!!! Ki kell használnom amíg alszik a cicám!!!