Új privát üzeneted érkezett!

Köszi csajok! Nekem a Krio szimpatikus, a férjemnek a Sejtbank. Majd kisakkozzuk!

Márti! Már rögtön rájöttem, hogy én vagyok a sügér!!! :lol: Annyira parázok a hízástól, hogy hajlamos vagyok minden szövegben ezt látni! Én is valami olyanban reménykedem, hogy a végén már nem jön fel sok, de majd meglátjuk...

Kép
blúmi

Lolababa: jó nyaralást!

Ormolya üdv itt!

Honey: sajnálom :(

Kép
kistiggrincs

Ormolya! Üdv nálunk, nyugodt pocakosodást és könnyű szülést amikor eljön az ideje! :wink:
Igen, Eszikének kell sajnos diétáznia, de pár oldallal korábban van talán 1 hasznos link is. Amúgy van külön olyan topic is, ahova terhességi diabeteszesek írnak, szerintem kukkants be oda is, ők biztos tudnak segíteni. De azért ide is gyakran gyere. :wink:

Honey: Mi a vita tárgya? Még mindig az? :(
Vendég

Sziasztok,

Ormolya üdv a csapatban, és 4. vagyunk akkor veled együtt kiírva szept.26.ra. Mit lehet rólatok tudni? Fiú lány, név?

Jajj, Honey ezt a fickót nem értem, de te sem:-( Kitartás, reméljük hamar elmegy a feketfelhő, és minden a legnagyobb rendben lesz. mi ha veszekszünk, nekem eszembe jut az is, hogy inkább ezen mint máson, mert amin épp megy a vita, biztos van annál rosszabb is amin veszekedhetnénk, remélem érted mit akarnék ezzel mondani.

Nagyon pang a társaság:-(

Hát Bejci, ma nem is tudtam d.u. szundizni, annyira izgultam Muffinért, de végre túl van rajta:-) Remélem minden oké, na megyek bekuksizok oda, mert azóta nem is voltam, mióta írták, hogy megvan a baba :lol:
Vendég

Aztaaaa, mennyit irtatok egy nap alatt... Csak gyorsan ami eszembejut:

Bagzerka :)
Táppénz (ha nem tb kifizetöhely a munkahelyed), akkor összevissza jön. Legalábbis mikor anno Csabim beteg volt, volt, hogy 2 hónap múlva jött a lóvé, volt, hogy 3, volt, hogy "rendesen". Alig lehetett követni :evil:

Csibe :)
jaj, de formás kiscsaj! Szinezlek majd és dobok táblit is, valszeg hétvégére elkészülnek a festök (mi meg kikészülünk...)

Ormolya :)
Üdv itt :)

Martee :)
juj, nagyon kiváncsi vagyok, mit szólt Nostawen :) Irj majd, hogy van.

Honeymoon :)
sajnálom, hogy összekaptatok...

Öööööööö, és ezzel el is felejtettem, kinek akartam még irni :oops: :oops: Na, majd holnap.

Pusz mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
minyu

ááááááááááá szétb....sz az ideg! :evil: :evil:
Bocs csajok, de muszáj írnom, mert nem tudom másképp levezetni a bennem lévő feszkót.

Bezzeg régen csak felkaptam a tornacsukámat és futottam... az legaláb mindig megnyugtatott. De most rohadt tehetetlennek érzem magam.
Volt már olyan érzésetek, amikor pasival veszekedtetek, mintha nem ugyan azt a nyelvet beszélnétek?!

Odabújtam... próbáltam javítani a helyzeten... direkt figyeltem még a hangtónusomra is, nehogy bármi bántót mondjak.... de csak egyre mélyebben vagyunk a szarban. :( :( :evil:
Igyekeztem még lefekvés elött elsimítani a dolgot.... most ott tartunk, hogy én a kanapén a nappaliban, ő meg a hálóban. És az a baj, hogy nem látom a megoldást... mert olyan, mintha totál elbeszélnénk egymás mellett.

Bocsi ezért a panaszáradatért, de valahogy le kell vezetnem a feszkót. :?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

hahóó!!

ezt még tegnap akartam: CSIBE!!! csini vagy!!! és szép a pocak is!! :)
és a bepisilôs ...:D nekem egyszer prüszköléskor volt hasonló, bár nme látszott, és pont mielôtt a kulcsot a bejárati ajtóba tettem, szóval akár be is pisilhettem volna :D hihii és nagyon szuper a Jázmin név!!!! én is imádom! tökjó hgy végre kiderült a tuti!!!!!! és szuperédes kis husi pofja van!!!!! nagyon szép!!

dorka, ági!!!
nem vagytok semmik ezekkel az utakkal, túrákkal(!!!) :O
de ha bírjátok, akkor hajrá :)

sziszi! üdv a csapatba! gratula Réka babához! nemtom nekem nem volt ilyesmim...
és nagyon szép fiaid vannak!!! gratula!

továbbra is mennek a drukkok Nostawennek!!!!! ++++++++

eszike!!!!
nekem is lett pár új már most, bár a köldököm körül fôleg. itthon én tottál meztelenségben vagyok ilyen idôben, és sztem ez nem árthat, mármint a melttrató mentesség... én vettem dm-es krémet, meg elôtte olajat is használtam, most hoyg lettek csíkok, minden nap többször is kenem ahol feszül, meg alapból az egész hasam, meg a mellemet leginkább felül, ahol nyúlhat... sztem ennél többet nem lehet tenni!!! kend te is sokszor magad itt is, ott is :) és fel afejjel, sztem amikor már nem frissek, alig látszanak!!
sarok csont fájás: tegéyl a cipôdbe betétet, sarokemelôset, vagyhát olyan kis sarok alávaló szivacsot! schollnak van szuper, 2e körül van de amint beteszed és rálépsz, egyszerûen vennél még annyit hogy életed végéig kitartson a készlet annyira kényelmes!!!! :) nekem csomószor fáj alul, ahol taposon, olyan, mintha valami csonthártya gyulladás lenne...nem is tudom h létezik-e ilyen...:D de nagyon érzékenyek a lábaim!!! szóval sztem vegyél ilyet, nekem nagyon bejött! és nem kellé betragasztani teheted az összes cipidbe!! vagy a másik megoldás: vegyél egy szuper papucsot, én ezt tettem: birkenstock, csakis ajánlani tudom!!!! ez a legjobb, ha érzékeny a lábad! és csini is és annyira kényelmes hoyg a lábaid nyögdécselnek, mikor felveszed ôket!! :) -persze a gyönyörtôl :D

babazene.....ááá. én kapásból, ha megnyitom az oldalt lenémítom a gépet, és kész, nem kell vele többet törôdni :D

márta!!!
köszii! nekem már fogggalmam sincs mennyi volt simi ennyi idôs pocaklakóként.... de akkor megnyugodtam :)
ja és tök vicces mert én meg pont úgy tudom hoyg a lányok idôben meg elôtte kicsit jönnek, a fiúk meg lusták.... ez nálam nagyon is beigazolódott, és szinte az összes ismerôsnél is :) de akkor most átprogramozom magam, és hátha majd a picur nem vár 40+5ig.... dejó lenne...

nyuszifül!!!!
te merre voltál, hol ültél? én hátul középen, épp a hátsó légkondi közelében, ami jól meg is fagyasztott a végére.....és fehér atléta, fekete gatya volt, s.barna haj felcsatolva, és szemüveg, ja és remek kis virágmintás papucs ez az állandó mind közül :D... de legközelebb akkor!!! hm?? és akkor ti 3-4 gyerekkel számoltok...húúúú :)

honey!!!
örülök hoyg szimpi a szülésznô! az nagggyon fontos!! elvégre vele töltitek a szülés nagy részét, ha minden rendben, és hát miért is ne lenne minden a legnagyobb rendben!??! szóval szupppiii.
jajj, most olvasom az összeveszét..... ez a nem vagy aranyos.... olyan kisfiúk ezek a pasik, komolyan.... és tudom, annyira szar, de néha a pénz-ögyek nálunk is vita témák, mindketten nagyon szórjuk, ha van, aztán nézünk pislogva, amikor elfogy, és akkor jönnek a viták is :( és nálunk is ment néha, ha panaszkodtam valami miatt hoyg kéne, akkor mintha ezzel ôt akarnám bántani hoyg nem adja meg nekem, mintha az apukám lenne, vagy mi.... és kikészített, mert azért az én munkáém is roppant jól jött, így hoyg neki nem fix hanem változó összegû, és gyakoriságú...hiába, a mûvészlét :) szóval ezzel engem is meg tudott ôrjíteni mintha ln egész nap otthon ültem volna, és néha soppingolni elszaladtam volna, és kész ennyi... áááááá és igen, nálunk is a wc papir, a fogkrém, a szappan, a tisztítószerek, a mosószerek, azok mind mind a fán teremnek és szedek mindig ha jelez a pirosan villogó lámpa, ha elfogyott....különben neki az sem tûnne fel, ha elfogy... wc papir helyett kapásból átáll a zsepi, vagy szalvéttára, és ezek mind cserélhetôk is szerinte.... ha a fogkrém, nekiáll simiét használni....ááááá vásárolni mondjuk sokszor ô szokot... szóval azt tudja hoyg durva azért. a csekkeket meg mindig én viszem postára, néha ebbôl, néha abból a pénzbôl de ezekrôl kb foggalma sincs hoyg mennyi havonta....hát nem könnyá velük, az tuti, de azért mi lenne nélkülük :)
remélem hamar megoldjátok!!!!!!! vagyhát gondolom a végén neked kell majd okoskodnod hoyg hogy béküljetek ki...nálunk is csomószer ez megy.... fééérfiaaakkk.... na most jutottam a végére...látom már nagyon rossz a helyzet...sajnálom!!!! sztem az nagyon benne lehet a pakliban hogy be van tojva kissé a baba miatt meg hogy megváltozik majd minden vele... és persze ez így is lesz, de attól még mindne jó lesz. szóval tuti emiatt feszült meg biztos aggódik is hoyg akkor hogy lesznek az anyagiak, ha te otthon leszel!!!!! sajnálom nagyon hoyg így áll a dolog... nálunk sokszor az segít, ha már nagyon benne vagyunk, akkor egy kis szünet (pár üra) után egyikünk elkezd beszélni, tök másról, mintha minden oké volna, és ettôl kisimul a dolog. mert vannak témák, amiket lehet rágni, de ha nem juttok sehova, akkor sztem lehet jegelni kicsit...más feszkók is lehetnek a háttérben!!!! szóval sztem hagyd, majd próbáljatok tiszta lappal kezdeni!!!! drukkolok nagyon!!!!!!

petra!!! ezt a +5öt ne is írd....elsírom magam irigységemben :P húúú anyósod meg nem semmi!!!! valamit ki kéne találni, mert ez a rendszer babával, de gyerekkel uis szívás lenne, leginkább neked....

monee, köszi a méreteket, neked is szép nagy már a picid!!!! és biztos nem lesz semmi, drukkolunk majd!! meg azért is hoyg kiderüljön a neme :)

csajok, komolyan megnyugodtam kicsit hogy más is így van a köültekezéssel.... mi annyit de annyit költünk, ha van hoyg csuda...és rekord sebességgel tudunk akármennyit lenullázni...szörnyû, tényleg!!!! és még így gyermekkel sem lettünk okosabbak, sajnos :( de most beállítottam a szogort, mert nekünk külön számláink vannak, de a pénz mindg közös és marci nem számlára, hanem kézbe kapja, és most az lett hoyg szépen odaadja nekem én meg be a bankba, mert ha ittohn van, csak rájárunk, és pikkpakk észre sem vesszük és eltûnt mind... szóval én kontrollálom az ügyeket... mondjuk most nem túl jól de majd én is belejövök ebbe :) talán...

marcim ma ment el sopronba voltra vetíteni....brühü csak vasárnap jön... és akkor sem sokáig, mert pár nap, és balaton sound... hát ilyen a níár nálunk :) de nem baj legalább koncentráltan pakolok, meg simizek, az is jóóó. már van 5 doboz bepakolva :D

lolababa!!! jó nyaralást és remek hogy nincs gond a vizelettel már!!!!!!!!

ormolya, üdv!!!

nekem meg annyira szupeer hoyg nem melózomár!!!! mondjuk ma is rohangáltunk simivel összevissza.... délutráni alvása eltolódott estire, fél7kor aludt be váratlanul a fotelben!!! :D:O ilyet kb baba kora óta nem csinált, és nem is fáradhatott ki annyira ettôl a naptól, sokkal durvéábbakat is simán legyûr... szóval furi... léehet yg a meleg is betett neki. lányeg hoyg én is elaludtam mert nagyoin kellett már, és fél9kor keltem, hoyg még mindig szunya van.... akkor nem bírt felébredni..így be az ágyába...és akkor ez már a reggelig tartó alvás lesz...remélem nem kel majd 4kor :O talán nem....
szurkoljatok :)
na ez lett az esti film terveimbôl, hoyg 2 órát olvastam vissza :D hát meg az írás is idô... szóval ma se nézek filmet :D
jóócak!!!!

KépKép

KépKép
bagzerka

már csak 70 nap.... :shock: :shock: :shock: húúúúúú
naggyon várom már :)

KépKép

KépKép
bagzerka

Honey!

NAGYON-NAGYON sajnálom,hogy ennyire elfajult a dolog. Tudom,hogy te mindent megtettél/teszel,hogy elsímuljon a dolog. Ezek szerint te is hallottad,hogy nem jó haraggal lefeküdni...
Sajnálom tényleg, de talán a reggel jobbat hoz majd. :wink:

Csibe!
Gratulálok a kicsi lányhoz gyönyörű a neve és ő maga is :D

Ormolya!
Üdv. köztünk.Gyere sűrűn. Írj magatokról még!

Holnap reggel indulunk nyaralni. Ma ezért nem nagyon voltam eddig. Mostanra pakoltunk össze. A biztonság kedvéért lesz nálam egy kis korházi pakk is így a 32. héten...,de alapvetően tudom,hogy midne ok lesz.
Sokat fogunk utazni kb. 350 km,mert Kőszegre megyünk.
Vasárnap vagy hétfőn jövök.

Vigyázzatok magatokra+pocaklakóra nagyon!

Kép
Kép
a.m.

a.m.!!
jó utat és vigyázzatok magatokra! pihenj is azért :)

KépKép

KépKép
bagzerka

[color=indigo]bocsibocsi nem akarok egysorozni....

de köszi lányok a táppánzes válaszokat
is!!!!!!!!!!![/color]

KépKép

KépKép
bagzerka

Bejci!

Vizesedés témának jól utánaolvastam és kifejezetten vizesedős-magas vérnyomásos kismamákkal foglalkozó munkacsoport tanulmányai, vizsgálatai alapján javasolt praktikákra bukkantam!
Eszerint: csalán+zsúrlótea reggel, éhgyomorra, 1 csészével, ez azért jó, mert ha túl sok ásványi anyag távozna belőled a távozó vízzel, akkor a gyógynövények azt szépen vissza is pótolják! Ha teszel bele pár csepp citomlevet, akkor szuper lesz a vasfelszívódás is ( a csalánban egyébként is sok van belőle), aztán, ha nagyon vizesdsz, héjában főtt krumpliból kell bőven eszegetni és végül a legkellemesebb, ha nagyon vizesedsz, heti 1-2 alkalommal teljes sós fürdő 1-3 kg sóból! Na, bepróbálkozom ezzel a módszerrel, mert ugye a fekvés is jót tenne, de az most a nagytakarítás-vendégvárás kellős közepén nem jön össze, úgyhogy estére kb. úgy néz ki a lábam, mintha a bokám mellé behelyeztem volna még 1 teniszlabdát is!

Honey!

Pasi,pasi, pasi!
Nem tudok okosakat írni, a Tiédet Te ismered a legjobban, ,biztos Ő is összezavarodott az új helyzettől, tart az ismeretlentől stb. De! Annyira nem lehet önző, hogy csak magára gondoljon és ne foglalkozzon azzal, hogy a felesége a 7. hónapban tök jogosan érzékeny és vágyik a törődésre! Nagyon meg kell ezt beszélni vele, mert a pici gyökeresen megváltoztatja majd a hétköznapjaitokat, a problémáitokat és amikor Ő majd hazamegy a munkából, Te meg egy esetlegesen keményebb, sírósabb, fárasztóbb nap után érthetően nem leszel olyan nagyon aranyos, hát nem hiányzik, hogy még Ő sértődjön meg! Most lesz csak szükség a kettőtök közötti összetartásra igazán, mert a kisbabás élet nem egyszer hoz olyan helyzetet, amikor csak egymásra számíthattok, arról nem beszélve, hogy Flórának is akkor lesz nyugodt, kiegyensúlyozott kis élete, ha a lehető legfeszültségmentesebb köztetek a légkör! Egyszerűen akkor fogja biztonságban érezni magát!
Fel a fejjel, szeretitek egymást, meg fogjátok oldani!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok! :)

Lola: jó nyaralást! Pihenj sokat! :)

Ormolya: Üdv a fedélzeten! :)

A.M.: Neked is jó pihit, Kőszeg csoda szép hely :)

Honey: Ez így nagyon rossz :( Ha minden ilyen témájú beszélgetést támadásnak vesz...
Lehet tényleg fél hogy eztán nem lesz minden úgy mint eddig /persze hogy nem lesz/. Az én párom is szorongott kezdetben. De ő lehangolt olyankor, nehzen de kibökte mi nyomasztja /bennük is van egy gátlás, mert a társadalmi elvárás az hogy ilyenkor rózsaszín felhők közt érezd magad/, átbeszéltük, többször is. Most már jóval felszabadultabb és nagyon várja a kis trónörököst.
Tényleg te ismered őt a legjobban, vhogy nyísd meg.

Bejci: Tegnap mi nekiálltunk, a párommal könnyebben ment mint gondoltam. Találtam egy jó progit is hozzá a neten Simple Home Budget a neve. 30 napos kipróbálása van. Vmi hasonlót biztos össze lehet dobni utánna excelben.
http://www.home-budget-software.com

Kép

Kép
starlark

Jó reggelt!

Márti: Nagyon édes vagy, hogy megosztod velem a praktikákat! Köszi! Egy gondom van! Én akármit csinálok, alig pisilek, így szerintem az ásványi anyagok sem távoznak! Tegnap gyümölcsnapot tartottam, hát a reggeli mázsálás alapján mondhatom, annyit ért, mint halottnak a puszi! Csak 0,5 kg ment le!Sós fürdő: Én is hallottam róla, sőt, a lábamat szoktam igazi ( görögországi) tengeri sós vízben áztatni, ha nagyon bedagad. Csak hát amióta Bianka "beköltözött", azóta nem fürödtem, csak tusolok. Így a sós fürdőt sem merem bevállalni... paramami vagyok. :?
Amúgy tegnap a masszőr csajszi úgy kimasszírozta a lábamból a vizet, hogy már látom az ereket a lábfejemen! Kezemet úgy átgyúrta, hogy esküszöm felért egy jó szex-szel! :wink: Amúgy a patikában nem volt Bilace, de a Rossmanban láttam másik feketeáfonya kivonatos bogyeszt, csak annak valami más volt a neve..

Honey: Márti nagyon igazakat írt. Remélem azóta rendeződtek a dolgok! De egyébként miért Te alszol a kanapén pocakosan?????
Én néha, ha már semmi sem segít, olyat játszom, hogy csak nézek szomorúan, könnyes szemmel, de nem szólok semmit. Mindezt órákig! Csak teszek-veszek, végzem a dolgom szomorúan, de némán. A drámaibb hatás kedvéért néha elpityeredek.... Na ez eddig mindig bejött! Az én férjemnél legalábbis! Bár nálunk az van, hogy akárki miatt is van vita- általában én kezdeményezem :? - mindig ő kér bocsánatot a végén! Drukkolok, hogy a férjed is belássa, hogy talán ideje lenne egy kicsit neki is engedni... hioszen Te vagy a várandós, és az ő gyerekét hordod a szíved alatt! Legalább a saját vérére legyen tekintettel. .. Egyébként üzenem neki, ha Te sokat stresszelsz, meg szomorú vagy, az Flórára is kihat... Gondolom ő is inkább mosolygós, vidám Flórát szeretne majd a karjában tartani!! Akkor viselkedjen is ennek megfelelően!! És bizony itt az ideje felnőnie!!

Bagzerka: Na medddig aludt Simi? :wink:

A.m: Érezzétek jól magatokat! És Te is vigyázz magatokra!!!
Vendég

Sziasztok!

Köszi csajok a jó tanácsokat. Tudom ám, hogy mindenben nagyon igazatok van... csak olyan nehéz átültetni a dolgokat a gyakorlatba.
Tegnap, 2 óra néma csönd után levetettem a maradék büszkeségemet - húúú wazze de nehezemre esett - és bementem hozzá a hálóba és odabújtam. Épp a Dr. Spock-os könyvet olvasta, amitől (magamban ) dobtam egy hátast, mert eddig nem nagyon foglalkozott a témával. Szóval a lényeg az, hogy a "női engedelmesség" megtette a hatását. :D Kb 1 perc alatt békültünk ki. Ja, és ezek után felváltva kértünk bocsánatot a másiktól! :D :D
De aminek a legjobban örültem, hogy meglepetten újságolta, ha az ember el kezd babás könyvet olvasni, akkor úgy babalázba tud jönni azonnal. :D :D
Nekem mondja.....?! :D :D

bejci,
érdekes ez a pisi téma nálad. Szerintem te vagy az egyetlen kismami , aki arra panaszkodik, hogy nem tud eleget pisilni.
Én már komolyan fontolgatom, hogy a hátralevő 2,5 hónapra bérelek egy TOITOI-t utánfutóra szerelve!! :D :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok, újra itt vagyok!

Így a 30. hét után nálam is jönnek mindenféle problémák gondok-szerencsétlenségek.
Kedden nem volt egy jó éjszakám. Képzeljétek egyedül voltam itthon, az ablak tárva-nyitva, és éjfél felé berepült hozzám egy denevér. Azt hittem menten megszülök annyira beparáztam. Nem vagyok egy állatoktól-pókoktól félős fajta, de ez szíven ütött. Hozzáteszem baldachinos ágyam van, és persze berepült alá. Én meg ott feküdtem félálomban. Gyorsan magamrarántottam a takarót és már hívtam is a páromat, és kétségbeesve kérdeztem, hogy most mit csináljak.
7 éve lakok itt a panelban, de még egyszer nem jött be a denevér It laknak a panelok között, este szoktam látni, hogy kint repkednek! És pont most repül be mikor abszolút nem kéne a stressz! És persze mikor egyedül vagyok itthon!
Na végül a takaróval a fejemen gyorsan kivonultam a szobából, és átköltöztem éjszakára a gyerekszobába, és ott aludtam. Azaz aludtam volna, ha nem az a ronda fekete dög járt volna a fejemben egész éjjel! Reggelre eltűnt, remélem kirepült, és nem elbújt valahol a szobában. Nem is merek itt aludni!

Aztán ez a cukorbetegség is elért, a talpam is fáj, a mellem repedezik, és tegnaptól a bokám alatt is rettenet nagy dagadás van. Pont, mint Mártának. Mintha teniszlabda lenne a bokacsontom alatt. Napról-napra újabb meglepetések érnek. Az első 30 hétben szinte nem volt semmi panaszom, most meg megkapom rendesen!!!

Ormolya: üdv közöttünk. Igen, én lennék az egyik cukros... Receptjeim egyelőre nincsenek. Bár vadászok valami diétás sütik után. (leginkább muffin). A többi hagyományos ételt meg a szokott módon lehet elkészíteni-a sósakat. Az édesek meg felejtősek, vagy édesítőszerrel készíthetőek ugyanúgy, mint a régi szép időkben. Csak figyelni kell, hogy édesítőszerből sem szabad túl sokat fogyasztani.
A diéta lényege, hogy a szénhidrátokat kell számolgatni. Sosem voltam egy matek zseni, úgyhogy ez nekem külön megerőltetést jelent. Több helyen található a neten olyan oldal, ahol már elkészített főtt ételek szénhidrát tartalma található, én abból írtam ki amiket szeretek (marha finnyás vagyok).

Szerdán voltam diabétesz szakrendelésen. Volt egy diabéteszes nővér, aki előadást tartott az étkezésről. Nagyjából azt hallottam, amit már a kórházban is elmondtak. Az örömhír számomra, hogy nem 180grammos diétát kell tartani, hanem 225grammosat. Azt mondták a 180 az nagyon kevés terhesen. (hát észrevettem!)
Egyelőre diéta ezerrel, aztán egy hét múlva kell mennem vérvételre és annak az eredménye alapján mondják meg, hogy milyen sűrűn kell mennem vérvételre, illetve megfelelően reagál-e a szervezetem a diétára, illetve kell-e valami kiegészítő gyógymód. Úgyhogy egy hét múlva ÚJRA tábla! Rengeteg-rengeteg cukros kismama van.

Monee: igen, Krisz esküvője volt, nagyon jól éreztük magunkat, mi voltunk az utolsó vendégek! Nem voltunk sokan, és az étteremben volt a szertartás. Szép volt!

Anyooka: drukkolok, hogy sikerüljön a csaszi-végére járni! Majd írj, hogy sikerült-e kiharcolni azt az igazolást!

Csibe: nagyon szép a kislányod!
Én is-én is-én is akarok arcocskáról képeeeeet!!!! 2 hét múlva megyek dokihoz talán sikerül kisírnom egy képet.

Bagzerka: köszi a cipős-papucsos-lábfájós tippet. A talpbetét nekem csak télen jöhet számításba, mert amíg meleg van én saruban járkálok már évek óta. Max az marad, hogy veszek egy "gyógy"sarut. Erre a számítógépes talpvizsgálatra is már el akartam menni többször is, hogy megfelelő betétet gyártsanak le számomra, csak soha nem tudtam rá időt szakítani (ugye a napi 8 óra munka mellett nehéz). Mert tudom, hogy baj van a lábammal, a pedikűrös mondta, hogy betétet javasol. De majd csak szülés után fogok elmenni szerintem.

Am: jó nyaralást! Vigyázz a nagy meleggel, és a napszúrással!

Honey: remélem sikerült megnyugodnod, illetve sikerült megbeszélni a problémátokat. Nagyon sajnállak, hogy ennyit kell idegeskedned. Én sem szeretem, ha a pénzügyi dolgokon megy a vita.
Bár nálam teljesen más a helyzet, mert a saját lakásomban élek, saját magamat tartom el. A párom nem lakik nálam. De most, hogy egy hónapja nem dolgozom úgy látom, hogy szükségem lesz az anyagi támogatására. (és ez nekem nagyon fura helyzet lesz) Főleg ha megszületik a kislányunk foggggalmam sincs hogyan oldjuk meg az anyagi dolgokat. Ez egy elég nehéz és bonyolult eset a miénk. Szóval még előttünk is áll egy komoly beszélgetés.

Mindenkinek szép napot!
Vendég

Sziasztok!

Honey: igen volt, hoyg nem ugyanazt a nyelvet beszéltük, és aztán rácsodálkoztunk kb 1 hét múlva, hogy jaaa te erről beszéltél mert én nem. És örülök, hogy kibékültetek! :)

A.m: jó nyaralást!

Bagzerka: munkamentesség: irigyirigy.

Bejci: sajnálom ezt a vizesedés dolgot

Eszike, neked jól összejött egyszerre minden!

Kép
kistiggrincs

Honey: :) No végre eltüntek a vihar felhők :) A Te párod sem egy egyszerű eset.

Eszike: Húú el tudom képzelni hogy beparázhattál. Mikor még középsuliba jártam hozzám akkor repült be egy denevér a szobámba, fent aludtam az emeletes ágyam tetején lejönni se mertem, ott pflapfogott én meg az egész éjszakát a takaró alatt töltöttem. Reggelre az is eltűnt, soha többé nem került elő hálisten. Vhogy kijutott.

Kép

Kép
starlark

Mi van Csajok?! Mindenki strandon van? :wink:

Starlark: Hát én ilyen bonyolult táblázatot nem vezetnék! :shock: De Nektek jó mulatást hozzá! :wink: :wink: Majd írd meg, hogy meddig bírtátok!

Kistigrincs: Kösz az együttérzésért. Engem mondjuk annyira nem is zavarna ez a vizesedés, csak tudom, hogy a baba miatt kell rá figyelni. Ez van! Te még dolgozol? Mi van Veled?

Honey: Rosszul fogalmaztam. Sokszor megyek pisilni, van inger, csak alig jön pár csepp... pedig esküszöm ülök a klotyón vagy 2-3 percig! :? A toitoi-on jót röhögtem!!! :lol: :lol: :lol:

Eszike: Tiszta horror lehetett az éjszakád! Egyetemista koromban ahol laktam, rengeteg denevér volt, és tök fostam tőlük. Mindig az volt a parám ha estefelé mentem haza, hogy belerepül a hajamba... áááááááá
Diéta: Örülök, hogy enyhítettek a 180 grammon !! Bár még így is durva. Pláne ez a számolgatás lehet nehéz. De kitartás, most már csak 2 hónapod van hátra.... és a baba majd kárpótolni fog mindenért!! :wink:
Vendég

Sziasztok!
Először is köszönöm szépen mindenkinek az üdvözlést, nagyon jól esett!
És köszönöm Eszinek, hogy írt nekem is!
Most én is diétázom (2. napja), de nekem 165g-os szénhidrát diétám van. Ezzel nincs is baj, csak azt sajnálom, hogy nagyon kevés gyümölcsöt ehetek. Gyümölcshiányom van!
A számolással még vannak problémáim, de majd csak belejövök!

Sokan írtátok, hogy írjak egy pár sort magamról.
29 éves óvónéni vagyok. Bár amióta megtudtuk, hogy Babát várunk, azóta nem dolgozom. Nem mertem bevállalni az ovit a Picivel a pocakomban.
Tavaly végeztem a pszichológiát Miskolcon, úgyhogy mire mindenen túl lettem, a Baba is pont jókor szeretett volna jönni! És itt van már 28 és 1 napja a hasamban!
A jelek szerint (mivel az ultrahangokon többszőr is megmutatta férfiasságát) kisfiúnk lesz, és Botondnak fogjuk hívni! Nagyon várjuk már Őt a férjemmel!
Egyenlőre ennyit magamról, magunkról.

Köszönöm a tippet, hogy nézzek be a terhességi diabéteszesekhez!
De majd ide is sokszor jövök!
Adig is minden jót mindenkinek!
Ormolya
ormolya

Sziasztok! :)
Ne haragudjatok,de tegnap már nem értem ide a hírekkel... :oops: De a lényeg,hogy nostawen jól van, néha keményedik,viszont lelkileg most teljesen helyrerázódott, Pipolphent kap és attól nagyon jókat tud aludni, mert eleinte ez is baj volt,hogy nem tudott pihenni,folyton járt az agya.
A képeslapnak nagyon örült, együtt sírtunk rajta,annyira szépen megfogalmaztátok! Szóval köszöni szépen nektek, mindenkit sokszor puszil és tényleg nagyon-nagyon jólesett neki!
(Meglepetés volt,mert nem szóltam neki,hogy mit terveztek!)
Meg bevittem neki egy adagot a kinyomtatott fórumhozzászólásokból,úgyhogy most van olvasnivalója is.
Hát ennyi, hamarosan jelentkezem!
Sziasztok! :wink:
martee

Bejci: igen, júliusban még dolgozom, de már csak heti 4 napot. Egyébként jól vagyunk Zalán sokat alszik de azért mocorog is bőven. :) Lassan de biztosan készül a házunk, ha kis szerencsénk van, akkor augusztus első hétvégéjén ténlyeg költözünk.

Martee: örülök, hoyg Nostawen jól van, mennek neki a további drukkok, és várjuk a további hireket :)

Kép
kistiggrincs

Bejci!

Az nagyon nem jó, hogy keveset pisilsz! Na,de ha elkezded inni a csalánteát zsúrlóval, nem lesz többet ilyen gondod! Ja, és elfelejtettem reggel írni, hogy kifejezetten ajánlják a bőséges folyadékbevitelt!
Én jelentem nem a strandon vagyok, csak kisúsoltam a délelőtt folyamán a házban található összes (8) szőnyeget! Így most nem a lábam, hanem a kezem dagadt be!

Diétázók!

Dinnyéből elég sokat meg lehet ám enni!

Eszike!

Csalántea 1000-rel! A cukrot is segíti beállítani!

Ormolya!

Óvónő vagy és 29 éves? Én is? :lol: És a jelek szerint csak pár nap különbséggel vagyunk kiírva!

Honey!

Minden jó, ha vége jó! örülök nagyon!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

A.m! Jó nyaralást kívánok! Vigyázzatok magatokra!

Eszike! Nem semmi a denevéres sztori, én is megrémültem volna. Nálunk valamelyik éjszaka egy sáska jött be az ablakon, és megrágta a díszcsíkot a plafonon, a zajra ébredtünk fel, a férjem kapta el.

Honey!Örülök, hogy minden rendben a férjeddel!

Ormolya! Üdv köztünk!

Martee! Köszi a jó híreket Nostawenről!

Hát anyós kérdésben nem tudom mit tegyek. Ma is hazajöttem a városból, épp hogy délben egy kicsit lepihenhettem volna, már jött is, most málnát hozott. Kedves tőle, de olyan idegesítő!Csak ne akarom megbántani, de akkor meg mit mondjak?

Megvettük a kiságyat, a matracot, meg ágynemű-garnitúrát, baldachinnal. majd ha összeállítottuk, lefényképezem, és felteszem.

Kép
Kép
petra1980

Anyoooka!

Én nem kaptam még e-mailt a titkos tábláról, pedig én is küldtem privit neked. Elküldenéd nekem is? előre is köszi!

Kép
Kép
petra1980

Eszike,
húúú komoly ez a denevéres szitu!! Sajnálom hogy ennyi minden tört rád a 30. héten. De kitartás!! Már nincs sok hátra! :)
Tök furi , hogy nem laksz együtt a pároddal. Ha megszületik a babó akkor sem költöztök össze? ( bocsi, nem a magánéletedben akarok kutakodni. Ne válaszolj, ha nincs kedved! )

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

petra,
nem tudod megbeszélni a pároddal, hogy ő szoljon az anyukájának. Az még sem olyan durva....
Hogy próbálja megérteni, nagyon szívesen látjátok, ha elötte szól nektek, de ti most már egy külön kis család vagytok, ahova az ember nem toppan be szó nélkül! Gondoljon csak bele hány ezer kínos szitu lehet abból, ha váratlanul szó nélkül jön át....

A volt párom anyja állandóan azt csinálta, hogy kopogás nélkül jött be a szobába. Egyszer aztán persze a lehető legrosszabbkor nyitott ránk... :oops: premierplanban láthatta a fiacskája pucér seggét.... na soha többet nem nyitott be!!! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Bejci: statisztika mánia a láthatáron? :) Lehet ezért élvezem a minőségügyet is :)

Martee: Örülök hogy Nostawen lelkileg is helyre rázódott :)

Petra: Ez tényleg rém idegesítő lehet, főleg hogy tudod hogy menni fog biztos. Anyukám nem lakik messze tőlünk kulcsa is van hisz a nagymamám házában lakunk jelenleg a párommal, de ő sem jön sose bejelentés vagy kérdezés nélkül.
Kényes a megoldása is mert biztos nem direkte idegesíteni akar, hanem a jószándék vezérli, csak ugye a pokolhoz vezető út is azzal van kikövezve ahogy a mondásban van.

Honey: az cikis szitu lehetett :) Az anyósom hálisten akkor is kopog az ajtón ha épp náluk vagyunk, és addig be se jön míg nem szólunk :)

Kép

Kép
starlark

Petra!

Saját tapasztalatból mondom, hogy a helyzet csak fokozódni fog, ahogy megszületik a pici! Akkor pedig azért fog menni, hogy segítsen, de ha nem akar, akkor is jobban belelát majd az életetekbe, merő jószándékból belszól mindenbe és rátok telepszik, nem feltétlenül szándékosan! Meg kell húzni, hogy hol a határ! Hidd el, téged fog a legjobban idegesíteni és kiborítani az a helyzet, hogy érzed, nem jó Nektek az, hogy bármelyik pillanatban benyithat, közben meg megbántani sem akarod!Nem lesz jó vége, mert, ha nem szóltok, nem is érzi majd, hogy nem kéne! Nekem is nagyon nehéz volt most, a terhesség elején, amikor naponta 10x hánytam és gyakran a lépcsőn sem tudtam lemenni, mert anyós aranyos volt, jött, segített, vezette a háztartást stb., aztán szép lassan belefolyt mindenbe, nem akarózott neki hazamenni, míg egy szép tavaszi estén rájöttünk a férjemmel, hogy mi már rég lefektettük a gyerekeket és 21.30. van, anyós pedig apóssal a kertben üldögél és beszélget! Pedig amúgy is alig vagyunk kettesben a párommal, későn ér haza! Na, akkor leültem a nappaliban melegszndvicset vacsorázni, közben meg tv-t nézni, hogy vegyék már észre magukat... Nem vették! Volt utána egy kis sértődés anyós részéről, mert a férjem szólt neki, hogy ez az Ő élete stb. Sajnos, nem kerülhető el néha egy kis konfrontáció, ha a durva veszekedést és haragszomrádot ki akarjuk védeni! Anyósom egyik alkalommal azon sértődött meg és távozott egy cetlit hagyva az asztalon, hogy én fektettem le a középső fiamat aludni, a ház meg rendben volt és nem tudott mit csinálni!Felhívta a férjemet és közölte, hogy utálatos voltam vele!
A kis viták, hidd el, elsimulnak, én is imádom anyósomat és bármikor rá merem bízni a gyerekeimet, mert nagyon odafigyel rájuk és szereti őket! De amikor beszólt, hogy a picinek ne is vegyünk babakocsit, fölösleges, mert úgyis Ő fogja a nagyokat hazahozni az oviból, hát dobtam egy hátast! Nálunk mondjuk az is körejátszik, hogy pont akkor ment nyúgdíjba, amikor én terhes lettem, és igazából azt szokta meg most, hogy körülöttünk ugrál, a mi dolgainkat intézi stb. De egy egészséges határ a 2 család között KELL, hogy mindenki jól érezze magát!

Márti
borossné becz márta

Márti: Beszereztem a "kellékeket"! Bilace kapszulát is tudtam venni a Schleckerben, és olvastam, hogy a megpattant hajszálerekre is jó, ami nekem külön öröm. SZőnyegtakarítás: Ügyi vagy, de pont most jött rád a szőnyegpucolási láz??? Nekem ablakokat kellene mosni, de nem visz rá a lélek! :?

Kistigrincs: Én heti 1 nap melótól is rosszul lennék... na de már "csak" 1 hónap... fúúú, ez nagyon rosszul hangzik!! Hogy bírod??? Biztos szereted a munkádat, ha így kitartasz!

Petra: Szerintem is előzzétek meg a bajt! Ez a szitu anyóspajtival egyre durvább lesz. Ha most nem állítjátok le, később csak iszonyat sértődések árán fog menni. AKármilyen jóban is vagy vele, nem egészséges, ha ennyire otthon érzi magát nálatok! ELőbb szerintem beszélj a pároddal, hogy nem tudsz még egy jót aludni sem, mert anyósod meglepiből át-átoson hozzátok. Már nem emlékszem pontosan, de kulcsa is van? Akkor benne kell hagyni a zárban :twisted: és hát istenem, Te aludtál, nem hallottad, hogy ott járt!
A képeket várjuk az új szerzeményekről!!!

Martee: Tök jó, hogy nostawen jobban van! Kisfia?
Vendég

Bejci!

Hamar jött a fészekrakási láz! Á, nem, viszont vagy 20 ember jön vasárnap szülinapozni, névnapozni, úgyhogy du. még ráhajtottam, a lenti szobákat végig porszívóztam, felmostam, port töröltem, megkíséreltem valami rendfélét rakni a gyerekek játszószobájában is, aztán a megszáradt szőnyegeket becibáltam, a tisztítószert kiporszívóztam mind a 8-ból ( na ebben már Csabi is segített, mert rettenetesen tetszik neki anyukám mindentudó csodaporszívója), még gyorsan megvacsoráztattam a srácokat, míg az apjukat a porszívóval egyetemben ráuszítottam az emeleti szobákra és most már kész vagyok... Megyek hideg dinnyét enni, aztán fél éjjel mesekönyveket fogok olvasni, mert meghozta a futár az összes szülinapi-névnapi ajándékkönyvet és hát nem csak a gyerekek szeretik a mesét!
Erről jut eszembe! Aki mesén keresztül akarja a ngyobb gyerőcöt a kistesóra felkészíteni, annak nagyon ajánlom Bartos Erika: Anna és Peti sorozatát! Nagggyon jó! Nálunk abszolút sláger min3 fiúnál (és nekünk is nagyon bejön)!

Márti
borossné becz márta

szevasztok!!!

bejci!
cégül 6ig aludt!!!!! ami tökjó lenne, csak én "régi-üzemmódban" a déli keléshez voltam szokva, tehéát ez nálam elképzelhetetlen hajnali koráán!!! :D de édes kisanygalként elolvasgaott meg dvd-t nézett, én meg alhattam még!!! :)

honey :) jót rötyögtem a kínos szitun :) volt nekünk is hasonló párszor :D

na ma filmet nézek és kész, szóval belôlem most ennyi :)

jóócak

KépKép

KépKép
bagzerka

bejci, természetesen végül lett volna, nem cégül.... :lol:

Kép

így történt :D:D

KépKép

KépKép
bagzerka

Petra: csak egyet érteni tudok Mártival: minél hamarabb húzzátok meg a határvonalat a családi életetek körül, és fektettek le bizonyos alapszabályokat annál jobb. Sértődés szerintem mindenképp lesz belőle, de most még lehet megússzátok kisebb sértődésel, ha egy év múlva borul a bili, akkor meg nagy balhéval. Szerintem úlj le a pároddal beszélgetni egy kicsit, ehhez ugyanis ketten kelletek :)

Bejci: nem nem szeretem ennyire, sőt mostmár nagyon nem. De megígértem, hogy maradok, azonkivül, hogy nincs hozzá kedvem nincs indokom, és nagyon kiszúrnék két olyan emberrel akivel nem akarok, ha most elmennék. Plusz nem jön rossul az a 30 000Ft-tal több a táppénzhez képest.

Kép
kistiggrincs

Jó reggelt!

Köszönöm lányok (Honey, Márti, Bejci, Kistiggrincs) a tanácsokat, mindenképp beszélek a párommal a dologról. Aztán majdcsak megérti anyósom is valahogy.

Ha privát üzenetet küldök, akkor elég csak ha a kimenőben jelenki meg, vagy az elküldöttekben is meg kell jelenjen?

Kép
Kép
petra1980

Petra: Amíg el nem olvassa a címzett, addig a kimenőben látod, elolvasás után pedig az elküldöttek között! De szerintem jelezd itt a topicban, hogy "hé X.Y.! Küldtem privit".. és akkor biztos elolvassa! :wink:

Bagzerka: Simi jó kis pózt vett fel! :wink: És nagyon jó fej, hogy hagyta anyát aludni!!! :lol:

Kistiggrincs: Akkor majd mindennap gondolunk Rád.... bár én ezt a pocakosan -dolgozást kínzásnak tartom!

Márti: Nem vagy semmi! NEkem hátam közepére sem hiányozna ennyi ember! Teljesen elszoktam a nagy összejövetelektől! Pláne ha én lennék a házigazda... :?
Vendég

MArti!
Az antibiotikum szedese miatt csiphet a vizelet?

szisziKép
sziszi7

Bejci!

Hát, én sem magam miatt csinálom, csak a srácokért, már nagyon várják! Ilyenkor rengeteg embertől kapnak rengeteg ajándékot, tisztára mintha karácsony lenne! A család meg nagy és mindenki 5km-en belül lakik, közeli rokonok+ a gyerekek keresztszülei, szóval sokan leszünk, de anyósom is, anyukám is beszáll egy kicsit a kaja-süti készítésbe, torta meg lesz vagy 3, szóval nem founk éhen halni! Anyukám meg tök rendes, nála lesznek a fiúk holnap, a 2 nagy ott is alszik, így lesz időm a kb 6féle salátára meg 2 sütire, húsra bőven!Igazi, kötetlen kerti partyt akarunk vasárnap du., úgyhogy nem fogok 5 fogásos ebédet kreálni, arra most nincs kapacitásom...A tekarítást ma befejezem, ez már szolidabb lesz mint a tegnapi, úgyhogy holnap hódólhatok a konyhaművészetnek!

Jaj,Lányok! Kérem a drukkokat mára! Fogorvoshoz megyek du. és nem tudom miért, mert végülis nem fáj az annyira, de nagyon be vagyok tojva!

Márti
borossné becz márta

Sziszi!

Elképzelhető, de az is, hogy van ott már egy kis gomba is az antibiotikum következtében! Jó lenne egy tenyésztést kicsikarni a nőgyógyászból! Nem lesz semmi baj!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!!

Vagyok Én is csak még mindig nem a helyzet magaslatán :( Kornéliával szenvedek mostanában egy kicsit! Éjszakáink nem a legjobbak sajnos, valószínű a fogacskák lesznek a hunyók!!! Tegnap végre Én is túl lettem a fogászaton és megszabadultam attól a fogamtól amire már több mint egy éve készülök! Nem volt vészes nem érzetem semmit amikor kiment a zsibbadás bevettem egy algópirint és teljesen jó volt minden! Ugye ez volt reggel 9-kor 11-re pedig Kornéliát vittük a 15 hós szurira, de egy hős volt! Egy hangot nem adott ki és a vizsgálatot is nagyon ügyesen hagyta! Tiszta büszkék voltunk Rá a férjemmel :) Pocaklakóm egyszerűen egy tündér nem panaszkodhatom Rá. Még vizesedni sem vizesedem! Azért lekopogom kopp-kopp, lehet majd a 30. hét nálam is meghozza a rosszabb napokat! :?

Sziszi7, Ormolya üdv. köztünk!!

Honey örülök, hogy rendeződtek a dolgok a férjeddel! :)

Eszike örülök, hogy segítettem a linkkel! Igaz Nekem nem kell diétáznom de napi szinten használom a táblázatot!! Örülök, hogy enyhítették a szénhidrát bevitelt! A denevéres sztori hátbozongató! Utálom a denevéreket!!! :twisted:

Lolababa, A.m. és akit még érint jó nyaralást!! :)

Nostawennek továbbra is kitartás, örülök a jobb híreknek! :)

Bejci nem semmi Nálad ez a vizesedés dolog! Remélem fog segíteni rajtad valami azok közül amiket beszereztél! Nagyon drukkolok! :)

Csibe hatalmas gratula a kislányhoz! Szuperek aképek és nagyon csini vagy :)

Bagzerka szuperek a képek!! Kitartás vasárnapig!! E az alvós kép Simiről nagyon jó :lol: :lol: Kornéliának is nagyon tetszett :lol:

Monee máér szép nagy a babád és mennek a drukkok két hét múlvára!!! :)

Márti ismét le a kalappal előtted!! Hogy bírod így!!! Tök irigyellek!! Remélem jól sikerül a vasárnapotok!!! :)

Kistiggrincs kitartás a melóhoz!! Én nem tudom hogy bírnám az irodában ebben az időben!!! :shock: De a pénz az nagyon nagy visszatartó erő ezért dolgoztam Én is Kornéliánál majdnem végig, de ugye az télen volt!

Petra anyóstémában Márti nagyon jól leírta a dolgokat! Még időben le kell pattintani akkor még nem fáj annyira!! Nálunk is vannak nézeteltérések, de szerencsére Én mondom a férjemnek amivel nem értek egyet, Ő meg szépen beadagolja anyukának és így nincs sértődés!! Eddig mindig mindent megengedett Kornéliának ami Nálunk nem volt szabad, állandóan tömni akarta, most már elértük azt, hogy először kérdez és ha Én megengedem csak akkor ad neki oda bármit!

Na most megyek is vár a pakolás, aztán a főzés!!! Ki kell használnom amíg alszik a cicám!!!

Kép
Kép
lanta

Sziasztok!

Ormolya: hát nem irigyellek a 165g-os diéta miatt. Én biztosan éhen halnék. Én még a 225g-ot is kevésnek tartom. Bár lehet, hogy Te változatosan tudsz táplálkozni, de én válogatós vagyok, és elég unalmas az étrend. Főzni sem akarok minden nap, szóval van, hogy 2 napig ebédre és vacsira is ugyanazt eszem. Mert megpróbálok vacsira is főtt kaját bevinni.

Honey: sajnos ez a mi ügyünk nem egyszerű, mindenkinek kicsit alkalmazkodni kéne. Persze nem titok, nem baj, hogy rákérdeztél.
A helyzet röviden annyi, hogy a páromék 4-en vannak testvérek, apukájuk meghalt, anyukájuk rokkantnyugdíjas. Az összes testvér már elköltözött otthonról, csak a párom maradt az anyukájával, szó szerint ő tartja el. Van nagy családi ház, nagy udvar, van 2 kutya, ráadásul a párom vadász, és otthon állandóan szerel valakinek valamit. Na ezért nehéz neki elszakadni otthonról. Igazából szerintem a 4 testvérnek kellene összeülni, és megbeszélni, hogy ezek után hogyan tudják megosztani az otthoni munkákat, és az édesanyjuk "felügyeletét". De úgy veszem észre, hogy rajtam kívül ez a dolog senkit nem érdekel. A 2 idősebb testvér talán ha egy évben 2-szer eljön az anyukáját megnézni... akkor gondolhatjátok! A párom ikertestvére (ők a fiatalabbak) meg ott lakik pár házra anyósoméktól, de náluk is ott egy pici gyerek, ott a hatalmas ház, kert, stb. És ez mellett 2-3 helyen dolgozik, mert hitelt vettek fel a házra. Szóval őrá sem számíthatunk, max. 1-szer 1-szer.
Az meg teljes mértékben kizárt részemről, hogy én költözzek a páromékhoz. Anyósom teljesen elviselhetetlen, és undok, senkit nem szeret, mindenkit állandóan sérteget és semmi nem érdekli csak a TV. (nem csoda, hogy az idősebb gyerekei nem járnak hozzá) Ráadásul annyit bagózik (a lakásban is), hogy elviselhetetlen a bűz. Nem is takarít, semmit nem csinál.
Szó szerint utál engem!
És miért költöznék el, ha van saját szép-tiszta-füstmentes lakásom?
Valahogyan biztos megoldjuk majd ezt a kérdést. Asszem hamarosan eljön az az idő, hogy beszélek a párommal arról, hogy most már itt vagyok 31-32 hetes terhes, és jó lenne ha az éjszakák nagy részét nálam töltené, mert bármikor-bármi lehet. Ha meg a bab meglesz akkor végképp szükségem lesz rá minden nap.

Mindenkinek jó hétvégét! Én már nem leszek ma gépnél. Próbálok pihenni, mert dagad a bokám erőteljesen. És hétvégén kicsit ki akarok mozdulni valamerre.

Ezer puszi
Vendég

Sziasztok!

Petra: drukkolok, hogy megoldódjon viszonylag simán az anyós ügy :)

Bejci: köszönöm a rám gondololást ;) Egyébként már számolok vissza, már csak 16 munkanap :)

Márti: mennek a drukkok a fogorvoshoz.

Lanta: drukk, hogy mihamarabb túl legyetek a fogzáson :)

Eszike: Hát, Téged se irigyellek, hogy őszinte legyek. Geyébként alapvetően minden elismerésem azoknak az embereknek, akik együtt tudnak élni az anyósukkal, én nem lennék rá képes, túlságosan mások az elképzeléseink.

Kép
kistiggrincs

Hu basszus, Eszike! Minden tiszteletem a tiéd! El is szégyeltem magam, hogy jó dolgomban mit össze tudok nyűglődni... :oops: :?
Mondanék okosat a történetedre, de nem tudok. Elég kilátástalannak tűnik a megoldás... legalábbis rövid időn belül.

Képzeljétek tegnap babalátogatóban voltunk! :D A párom legjobb barátjának most 2 hetes a kislánya.
Megfogtam a babát és oooooooooooooolyan picikeeeeeeeee!! :D :D ( amúgy normál méretű baba 57 cm 4 kg )
Nagyon cuki volt meg minden... de bevallom "férfiasan" egy cseppet pánikba estem. :shock: Nem emlékeztem, hogy ilyen picikék a babák! Ez most jó hülyén hangzott... de már vagy 5 éve nem volt újszülött a kezemben.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Honey: Még kb. 82 nap és lesz újszülött a kezedben!!! :wink: :wink: Ráadásul a saját kis Flórád, hosszú combokkal! :lol: :cry:

Eszike: Jó pihit, kevés lábdagadást és nulla denevért a hétvégére!

Márti: Remélem a fogorvsonál minden rendben volt/lesz!

Lanta: Nem tudsz adni Kornéliának valami homeos bogyót? Nem is tudom ki írta korábban, hogy adott a gyereknek valami homeopátiás szert és tök bejött nekik!

Mi este vacsizni megyünk, megünnepeljük az 1. házassági évfordulónkat! :lol: ...ami nem is ma van, hanem csak hétfőn lesz, de sajnos férjem aznap dolgozik én meg egész jövő héten anyukáméknál leszek Balatonon, mert tesóm kiskölkei (10 és 2 évesek) is nagyszülőknél lesznek és hát kell a gyerekfelügyelő, főleg a kisebbikhez! Azért én jövök majd...
Vendég

áááááááááááá kész a mai napom teljes 0 az egész :( :( :( Apukámat most vitte be anyu a kórházba, 2 napja fáj a torka és lázas is és ma ment el fül-orr-gégészhez és azonnal beküldte, hogy erre rá is mehet mert be van tályogosodva a mandulája!!! De, hogy ez mit jelent nem tudom meg azt sem, hogy mit fognak vele csinálni! Anyu gyorsan bevitte most pakolja a cuccait és megy vissza hozzá! Nekem meg egyfolytában ott jár az agyam! Remélem nem lesz semmi gond!

Bejci Nekem is van itthon homeós kúpom fogzásra ma este adok is Kornéliának hátha segít valamicskét! Már Ránk férne az alvás.... Gratulálok a hétfői házassági évfordulóhoz!! Sok boldogságot és mára szép estét kívánok Nektek!!! :) Ja és persze gyere mindenképpen amikor csak tudsz a Balcsiról is!! :)

Eszike hát nem egyszerű a Te történeted sem!! Sajnálom, hogy ilyen helyzet alakult ki és remélem sikerül okos megoldást találni Mindenki számára!!! :)

Kép
Kép
lanta

Jaaaj, én is nyűgös vagyok, fáj a fejem, a gyerekek is zizik, biztos az időjárás! 17.30-ra megyek fogorvoshoz, most még erőt kéne gyűjtenem, hogy kirámoljam a mosogatógépet és összedobjak egy kenyeret, hogy vacsira legyen a srácoknak! Aztán rögtön fogorvos után megyünk bevásárolni a hétvégi bulira! Jó kis program, ugye? Most azt várom, hogy hétfő legyen és pihi végre, nagyon dög vagyok, de most elfáradtam (itt a tegnapi nap böjtje)!

Márti
borossné becz márta

sziasztok csajok!
olvasni van ám erőm.....de írni!
egy hete vagyok itthon, és az egész napot végigpörgöm, ma is négy helyen voltam, h. utánanézzek a babacuccoknak és a legjobbat vegyem.már egész jól állunk:)))
ennél jobb dolgot.......nagyon élvezem!
és a babasarkot jövő hétvégén üzemeljük be!!hát alig bírom kivárni.
télleng mondtátok h. rohanni fognak a napjaim itthon......és totál így is van.....igaz reggel 10 fele kelek......mire összeszedem magam....elindulok.....és én is jövő héten fogok fogni egy 15 napos babát.....:))ismerősünké.e mellett barátnőzöm, anyuzom....nagyon jól telnek a napjaim :D
honey:én is azon gondolkoztam már h. katétert kéne raknom magamnak, mert alig tudok menni, mindenhol wc-t keresek:)dehát ez ezzel jár.....
márti:nagyon jó vendégeskedést!
bejci: jó balcsizást
lanta:nagy drukk apukádnak!!
a többieknek meg csak az előttem szólókat tudnám ismételni.
kellemes hétvégét Nektek.

Kép
winona

Kistigrincs! Örülök, hogy lassan Te is végre befejezed a melót. Komolyan, szerintem ez sokszor már csak kínzás!

Eszike! Húúú, ez nagyon kacifántos történet!! Azért azt nagyon remélem, hogy nem maradsz "egyedül" a bébivel. Ha nem tolakodás: megírod majd, hogy mire jutottatok, tényleg érdekel, hogy hogyan lehet egy ilyen helyzetet megoldani. (gondolom egy ápoló, vagy gondozó megoldást jelenthet anyósodnak, csak persze ez is pénzbe kerül).

Honey! Végre megint ok a helyzet. (lehet, hogy apát is megviseli a terhesség, meg a fokozott felelősség, ami majd a bébivel jár.) A lényeg, hogy jó a vége! :)

Bejci! Gratulálok az évfordulóhoz!!

Üdv Ormolya!!!!

Tegnap voltunk a genetikai tanácsadói kontrollon. Minden OK!!!!! Semmi gond a vesével, a magzatvíz is normális volt. 1620 g-ra becsülték a súlyt. (amikor ti ilyen súlyokat írtatok, azt gondoltam, hogy ez nem lehetséges még :) ) Ma a saját orvosomnál voltunk, ő is mindent rendben talált. A méhszáj miatt azt mondta, hogy nem akar gyógyszert szedetni. Második terhességnél szerinte már az ilyen érték gyakori, szóval nyugodjak meg...

A nyaralóknak jó nyaralást!

Márti kitartást a vendégsereghez!!!

Martee! Végre jó hírek! :D :D Továbbra is szorítunk!!!

Kép
blúmi

Sziasztok!

Márti: örülök egy "kollégának"! Hanyadik kerületben dolgozol (dolgoztál)? Én a 2. kerületben, Hűvösvölgyben.
Ez volt a 7.-dik évem, de már az előző évben éreztem, hogy én valami mást szeretnék. Igaziból nem más gyermekeit szerettem volna nevelni, hanem a sajátomat! De szerintem ez előbb-utóbb mindenkiben megérlelődik! És most tessék, itt van velünk!

Eszike: Szerencsére én nem vagyok válogatós, csak ötletem nincs, hogy mit főzzek ennyi szénhidrátból. Még ezekkel vannak problémáim!

Nem tudja véletlenül valaki, hogy a skarlát mennyire ártalamas a picire vagy rám? Ugyanis ma derült ki, hogy egy olyan gyerekközösségben voltam a napokban, ahol egy kisfiú skarlátos lett!
Tud valaki erről valamit? Utánaolvastam, de szerencsére semmit sem rosszat nem találtam!
Ormolya
ormolya

Lanta! Írj majd, hogy hogy van apukád!

Fogügyben kitartást!!!

Kép
blúmi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?