Sziasztok!
Toffi
Epp gondoltam ma Rad, hogy mi ujsag lehet a citologiaddal, es most olvasom, hogy HURRRAAAA P2!!!
Szandi-Johnson
Bocsiii Haha, most olvasom, hogy legutobb fel is toltotte
De jo,hogy amugy minden ok!
Miszike
Ujabb kep
Nem tudom mit lehetne kezdeni ezzel az eberenalvassal. Dokinak nincs tippe? Nehez lehet. Kocsieladas
Magdi
Nekem tetszik ez a zsebpenz dolog! Nekunk sosem volt, de szerintem Jazinak majd bevezetjuk (mar jovore
)
ZuluMac
Boldog Szuletesnapot!!!!
Reka
Es eddig meregetted is Danit?
Sofka
2x kuldtem mail, lett valami belole?
Mi az a padlóösszefolyó (timsó)?
Tyuhuuu állskarlát!
Mikulas gif
Heppi
Csokigyaaaarrr!!!!!!
Maci2
Gratula a felallashoz!
jAjjjajj, most olvasom a fulfajos ejszakat
Meg a hasmeneses-hanyasost. Kocsi
sok erot nektek!
Momo
Zsebiacsorgashoz nagy gratula!
Nadine
Hihetetlen,hogy mar feleves a kiscsajod! GRATULAS!
A kepe nagyon jooo!
Mi is kutyaval elunk, legjobb haverok, de naponta 2x porszivozok, mar kezd elegem lenni...
Mosogatogep
Lanyok Ti mivel mostok? Eddig tablettaztunk (3 az 1ben) de kellett meg melle so+oblito.Gondoltam akkor veszek kulon mososzert (Calgonit) de nem jooo
Olyan nem szepek az edenyek. Szoval tanacsot kerek!
Beu
Mitol voltal Te "Vereskezu" ??
Ez igen, hogy bealudt Lorinc!
Zsofi
Te jo eg, 3.46kor irtal uzcsit? Az igen!
Dani babazik, tok jo!
Elli
PlayBack feleles
Gomb
Drukkk!
Ari
Neked is megy a drukk nagyon!
Mano2
Legkozelebb tuti ugy is jobban figyelsz majd! Mar folosleges ezen aggodnod. Minden rendben es ez a lenyeg!!
Kepzeljetek nalunk ma kopogtak, s mikor ajtot nyitottam 3 Mikulas csomag ucsorgott magaba a bejaratnal
Apa novere lehetett a ludas, de annyira jo buli volt! Jazi 4kezlebazott rogton,hogy mi tortenik? Mi zorog?
Kiscsajszi mar ugyesen mutogat ha kerdezem merre van a lampa, hoember stb., mindenbe felall, ahogy latom mar nem sok kell neki,hogy elinduljon!
Eszik ezerrel es nem hizik semmit. Vedoneni kicsit aggodik, most kerte irjam ossze a kajait 2 nap, kiszamolja a kaloriakat. De ha ennyit mozog, naná, hogy nem hizik! Nehogy ma ezen aggodjak... (valami miatt nagyon olyan erzesem van,hogy tapszert akar rank eroltetni) :0//
Vasarnap furdeni megyuuunk! Baratosnomek szoktak jarni egy kastelyba es csatlakotunk mi is. Nagy medence, Jazi biztosan elvezni fogja.
Nalatok mar jart a mikulas?
Jo ejt mindenkinek!
Norka & lassan 10 honapos Jazi