Csak mosolygok itt a sulybecslesen
Attilamat az utolso percig 3400g korulire becsultek.....es 4000g lett
MOndjuk ugye ezt a fejmeretbol saccoljak,meg a csontokbol,a hosszat nem tudjak es ugye Attila 58 cm volt...de akkor is!!
Szoval en azota nem nagyon hiszek a sulybecslesben
Marietta,
mi az,hoyg teljesen nyitva vagy????Kulso-
belso mehszaj is???Menniyre??Huuu nagyon izgi!
Pinkine,
en pont ezt a 2 homeosat szedtem a 36.hettol,es aztan is vegig a szules alatt.Mondjuk akkor mar 30as potenciallal nyomtuk vagy erosebbel...?mar nem is emlekszem.En hiszek benne,szerintem ez is kozrejatszott,hogy szepen meg tudtam szulni a kis vasgyurot.
Porsi,
de joooo,hoyg jottel!!!!!!
Jaj de sajnalom,hogy ilyenek az ejszakak
Megertelek,hogy nem birod hagyni sirni....nalunk kulon alszik az elejtol,kisagyban,es 7 hos oratol kulon szobaban is.De ennek ellenere ha ilyesmi lenne,az en szivem is megszakadna.Ha nagyobb lesz,majd megerti,hogy neki kulon jobb aludni es atszokik a sajat agyaba/szobajaba,ugyhoyg szerintem sem kell magadon eroszakot elkovetned!Ugy tedd,ahogy a szived diktalja!!!!!!!
Ferjedet nem zavarja,hoyg ott alszik az agyatokban?
Sajnalom,hogy nem tudod ravenni egy nyaralasra,pedig szerintem jo lenne!Lehet,hogy Aki ott aludna,mint a huzat
Nandorka,
biztosan szuper lesz a nyaralas!!!!!!!Es az meg kulon szuper,hogy Apa mar otthon van!
Nalunk Anyum szabin van 2 hetig,szoval allandoan vele vagyunk,vagy O itt,vagy mi naluk a kertben.Igy en is nyaralok
Ismet
Ma O volt itt,hat en meg egesz allo nap takaritottam,mostam,vasaltam,mosogattam....meg ilyesmi...es mege gy nagyot setaltunk is,este meg miutan letettem Attilata ludni meg Ferjemmel elmentunk egy talalkozora a hazzal kapcsolatban,nemreg ertunk haza,Anyum most ment el.
Hulla vagyok
Hajni,
anniyra szepek vagytok!
Es szuper lehetett a nyaralas!
Priviben leirnad,hogy hol voltatok pontosan,meg a szalloda nevet?
Nagyon szuper!
Kezed??
Szeri,
annak a csorgo izenek en sem tudom a nevet,de Attilam imadja!!!!!!Mondjuk o mindent,ami csorog vagy zorog!
Horvatorszagba en is ugy tudom,hoyg elelmiszert nem lehet bevini,mondjuk mi nem vittunk.Azt nem tudom,hoyg babaetellel mi ujsag,de az teny,hogy en egy egesz sporttaskaval vittem neki,mindent.
Itthon mar eszi azt,amiket mi (nagyjabol,tejeseket nem),de ott nem mertem neki adni a szallodai ettermi kajakbol....ki tudja mi van benne,aztan nehogy nekem ott jojjon ki vmi allergia.....igy bebietelen elt.
Attila tortaja:rendelni fogunk,ugy dontottem.Mar nezegetem a viccesnel viccesebb figuras tortakat,de meg nem igazan tudom mi lesz a vegso dontes.Most a Spongya Bob es a Kisvakond torta all nalam nyeresre
Aztan lehet,hogy vegul nem is olyan lesz....
Meg gondolkodom,aztan meg kellene mar rendelni,mert kifutunk az idobol
Nalunk a helyszin adott,az etteremben leszunk,es oda jon az egesz nagy familia
Na jo ejt!
Ugy erzem valami tortenni fog ejjel vagy holnap.....marmint szules ugyben