Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Csak bele.bele olvasgattam, de vissza fogok olvasni.

Ggica!
Jujj de jo, gratula, vigyázz magadra!
Erről a metről nem hallottam, végülis olyasmi, mint az utro?
Én is aggodom, hogy mi lesz, ha ismét vetélés lesz a vége majd megint???!!!
Akárhányszor mentem vizsgálatra azota a dokihoz mindig megkérdeztem, hogy nem e kell potlás, de a doki csak nyugtat, hogy minden rendben lesz. Szegény már ki van tőlem.

Juca!
Nagyon szép a szobátok!
Az a játéktarto a plafonbol csüng? Nekünk is van ilyen, de még csak a tasakban, mert nincs feltéve.
Az a kacagos baba nekünk is van, gondolod, hogy örülök neki.

Rolam:
Voltunk Bogácson, nagyon klassz volt minden. Gyerköcök élvezték a nagy vizet.
Honapokkal ezelőtt vettünk vizforgatos medencét, még most állitjuk fel, mert eddig a kutyus szabadon volt és most lett kész a kenel.
encike 2

juca nagyon szép lett a gyerekszoba!gratula hozzá!!!!!!!!! :lol: :lol:
szilvi mit utánoztál tőlem?de nyugodtan utánozhatsz! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska!

Nem tudtam milyen vonalzót csináljak magamnak. Aztán a te voncsid tetszett, hogy két hónap múlva babaprojekt újból.
Végülis meggondoltam magam, és inkább csináltam ilyen évfordulósat...
Azért köszi.
Piri még nem jelentkezett? Mit kaptál végülis szülinapodra??

Kép
szilvia80

Ggica,
július 1-én megyek a dokihoz, hogy megbeszéljük a műtétet. Most egy kicsit el vagyok kenődve, mert én úgy gondoltam, hogy ha hazajövünk a nyaralásból majd jól megcsinálják. De így, hogy 19 napra most megjött, így a nyaralás után már a 18. napon leszek, egy másik topicban meg azt írták, hogy csak a ciklus első felében csinálják, akkor meg várhatok szeptemberig. Én ennyi időt nem akarok elvesztegetni, mikor decemberig van csak munkám.

Szilvi,
én a mettől fogytam a 15 kilót, na jó, valamennyire az étkezésre is odafigyeltem, de alapvetően nem változtattam sokat.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska!

Nekem úgy volt a műtét, hogy előtte nem volt rendes ciklusom. Azt sem tudtam hányadik napon vagyok, meg mikor kellene megjönnie. És úgyis megcsinálták a lapart. Nem is tudom miért csak az első időben akarják..
Talán hogy kizárják a terhességet... Nme tudom...
Szerintem mond el a gondodat a dokidnak..

Kép
szilvia80

szilvi ma is elégggé fájt a hasam és vérezgetem is már de még elég a tisztasági is! :lol:
Kapok egy csomo ruhát,inkább erre szavaztam
amiket mondtam azt majd inkább karácsonyra kérem!
a ruha fontosabb uyéreztem! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Juca,

nagyon szép lett a gyerekszoba! :lol:
Vendég

szia ppetike!hogy vagytok? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita?

Hol van a kondigép?????

Egész nap ettem meg akkorát aludtam.
Egész d.u. esett az eső.
encike 2

lemondtam róla inkább rucikat kértem és kaptam!
Majd karácsonyra kapom meg! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Juca: Nagyon szép a gyerekszoba:) Ügyesek vagytok de azért pihenj is mostmár. Lassan a finisben leszel:)

Kép
csucsu05

Sziasztok lányok.

Ggica: gratulálok csak vigyázz magadra.

Juca: nagyon tetszik a szoba ügyik vagytok.

Nitácska:örülök hogy minden rendben volt a dokinál.

Magunkrol: anyukám elvitte a gyerekeket a fürdöbe persze a legkisebbek ithon vannak és meg vagyok örülve olyan csend van hihetetlen unatkozom.A hétvégén rendezvényeken voltunk nagyon imádták a gyerekek.

Kép
v.e.judit

Judit!
Megszoktad a zajt és most meg hiányoznak?

Lina!
Voltál ma dokinál, mizu?

Nekem ma nem alszanak a gyerekek, annyira ELEVENEK ma, hogy nem igaz.

Ha babás lennék és megyünk a Balcsira, szerintetek kerüljem a vizet?
encike 2

sziasztok!
Tegnap végre megjött piri!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Encike,
még csak este 7-re megyek. Egyenlőre még dolgozom Pesten, haza kellene addig érnem. Úgyhogy lassan lelépek :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nitácska!

Örülök a jó hírnek!
Nekem is kezd már barnás-rózsaszines váladékom lenne!! Tök boldog lennék, ha megjönne!!

Kép
szilvia80

Sziasztok!

Gica! Gratulálok! :D

Juca! Nagyon ügyik vagytok, a bababútort elnézve erősödik a fiús sejtésem :D

Lina! Szerintem is beszélj az orvosoddal az aggályaidról, lehet, hogy megcsinálja mésodik félidőben is.

Nita! Hog miért nem jövök? Mert mindíg van valami.

E hétvégén az anyósom párját holtan találtuk othon. Anyósom külföldön, igy mi intéztük a szállítást, takarítást, egész péntek este ébren voltunk, még most heverjük ki a történteket....

Kép
kislibus

Sziasztok!

Encike, köszi. Teljesen így érzem én is, csak kellene valami gyógyszer. Ezért én is meg fogom kérdezni!
Amúgy bennem is felmerült, hogy mi van a Balcsival. Mi jövő szombaton megyünk, azért nem lenne jó a partról szemlélődni, viszont az óvatosságot sem szeretném túlzásba vinni.
Nekünk is nemrég lett kész a medencénk, ma már Laura is belemerészkedett.

Linácska, mostanában vagy a dokinál. Mit mondott, mit beszéltetek meg?

Nita, tényleg a ruha nagyon fontos. Nekem pl. majd kidől a szekrényből a sok cucc, csak mégis az van, hogy nem tudok mit felvenni (kihíztam, ódivatú, agyonhordott, nem nekem való stb.). Klassz lehet, hogy kaptál új ruhákat!!!
Örülök, hogy megjött!!!

Judit, köszi a gratut, vigyázok nagyon.
Továbbra is csodállak, hogy ennyi "utassal" is biztonsággal elkormányzod a "hajót"!

Szilvi, szorítok Neked, hogy megjöjjön, aztán minden úgy alakuljon, hogy szept.-re ott legyen a + teszted a szülinapi ajándékok között!
:wink:

Kislibus, Neked is köszi. Nem semmi események, sajnálom. :(

Felhívtam a dokit, jövő szerdán mehetek vizsgálatra. Az UH-ra viszont biztos várnom kell. Amúgy jól vagyok, csak egyre kínosabb a helyzetem. Most szinte minden nap ünnepelünk vmit, ami koccintással jár: eljátszom, hogy iszom, amúgy Atinak (férjem) passzolom az "anyagot". Csak nehogy rákérdezzenek a családban, mi ez a hirtelen jött antialkoholizmus. :roll:
Ráadásul holnap mentünk volna Vidámparkba, de nem merem bevállalni. Lehet, hogy ez nagy tájékozatlanságra vall, de szerintem nem tenne jót semelyik hullámvasút vagy egyéb játék most.
Most megyek, vacsorázunk. Üdv Mindenkinek!

Kép
Kép
ggica

Nitacska: gratulalok, ma nalam is jelentkezett piri.

A rossz hir, ujra magas lazzal virrasztottam at az ejszakat es hat sugarhanyas es fel orankenti hasmenessel telt az egesz nap.Kint volt a haziorvos....holnapra ismet beutaltak az infektologiara, ahol ujabb tenyesztest csinalnak. Annyira szeretnem remelni, h csak az erosen legyengult immunrendszerem miatt erosodott fel bennem egy virus, meg egy szalmonellanak is jobban orulnek, mint a korabbi liszteriamnak :? Mindenestre folytatodik az antibiotikum szedese, amit azt hittem elfeljthetek egy jo ideig.

Van valaki esetleg, aki gyenge immunrendszerrel szenved meg?Ha igy folytatodik, allitolag 1-2 evig sem tervezhetunk babat.....az kegyetlen lenne....pedig mar ugy orultem a pirinek :?

Kép
zsozsoo

ggica: kivancsi vagyok, meddig tudod visszafojtani az oromodet es megosztani masokkal....a lenyeg, h ti ketten a paroddal, mar orulhettek a kis pocaklakonak. En is azt gondolom, hogy jobb az elovigyazatossag, foleg ilyen melegben a Balcsi vize sem a legkivalobb. Vidamparkot en pocak nelkul sem birom, egyszeruen nem az en gyomromnak valo, de szerintem ha ahnyingered van meg, akkor jogos plane, h lemondtad.
Nem tudsz a poharadba malnaszorpot keriteni, vorosbor helyett?? :lol: Fogjad ra egy enyhe napszurasra, h faj a fejed es nem tudsz inni....nekem most csak ez jutott eszembe.

Kép
zsozsoo

Sziasztok lányok gratulálok pirikhez igy lehet készülni a következö babásodásra csak ügyessen én szoritok nektek.

Ggica: köszönöm még birom és a férjem sem gondolta volna hogy igy elleszek velük ma kaptam még két gyerköcöt a szomszéd aszonyom gyerekei mert a legkisebet tegnap elviték korházba hányás hasmenéssel és nem tudta hova tenni öket.Igy kerek lett a létszám már 10-en vannak.
A hétvégén anyukámék elviszik öket hogy kettesben lehessünk apával mert dupla ünnepet tartunk.

Kép
v.e.judit

Sziasztok!

Nita!
Akkor most örülsz a pirinek, de 2 ho mulva már nem kéne???!!!!

A ruhákkal én ugy vok, hogy amit kihiztam nem dobom ki, mert jo lesz a lányomnak, de lehet addigra kimegy a divatbol, de sajnálom kidobni.

Zsozsoo!
Sajnálom a pirit, gyogyulj meg, előbb tényleg vizsgáljanak ki aztán mehet a menet!
Én tudom mia az a szalmonella!!!

Judit!
Akkor te már tapasztalt vagy 10 gyerekkel!

Képzeljétek a barátnőm reggel fél 7-re ment a dokihoz, nem engedte haza, mert az NST fájásokat mutatott, csak 1 a bibi, hogy 1. fokban érett csak a lepény, de a baba nyugtalan. Fél 10 ota szülőszobán van, de még nincs baba.

Tegnap nagy medencéztünk, de mitne mondjak felügyelet nélkül a 2 éves nem lehet benne, mert félek, hogy megfullad. Ezért még kitettük a kisebbet is neki.
encike 2

Mire ezt leirtam, kaptam a hirt, hogy meg is szült a barátnőm!!!
Kislány 3,70kg, 61cm.
12,10-kor burkot repesztettek és 14-re megszületettt.
encike 2

szilvi szerintem neked is meg fog jönni mert pont így volt most nekem is! :lol:

kislibus sajnálom,hogy ez történt! :cry:

ggica hasonlóan vélekedem én is ,mindíg van valami bajom a ruhákkal! :shock:

encike most még örülök pirinek meg még a következőnek is de szeptember vagy októberbe már kevésbé fgok neki örűlni! :)

GRATULA A BARÁTNŐDNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Encike! Én is gratulálok a barátnődnek!! Biztos magas, hosszú combú csajszi lesz belőle!!!
De jó lehet neki, hogy babázhat!! Na de nemsokára mi is fogunk!!

Nita, igen val.színűleg megfog jönni, de elég nehezen indul be, és a jövőhéten lesz meg biztos, amikor nyaralunk!!!
Na mindegy, még így is örülök neki!

Kép
szilvia80

most még örűlni is kell hogy megjöjjön! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi Nita, átadom. Ugyis tudja kik üdvözlik, mert meséltem nekik rolatok.
Most is az eszembe ven, mert ilyenkor szoptatás van a korházba.
Ugy irigylem, de ugyis megyek hozzájuk babázni.
encike 2

Szilvi!
Neked is köszönöm.

Nekem is valo, hogy megjön, mert a pattanás már megjelent az államon.
encike 2

rólam meséltél a barátnődnek?
kicsit én is irigylem de tudom hogy én is leszek még ugy mint most
ő!
És te is meg aki babaát szeretne!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kislibus,
kiderült, nem gond a ciklus második fele, csak az a lényeg, hogy ne menstruáljak.
Úgyhogy hazajövünk 12-én, 14-én befekszek, és 15-én megcsinálják. Hát be vagyok szarva rendesen. Ugye fel fogok ébredni tutira???????????????????????????????????????

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina!
Tul leszel rajta és jön a babo!!!

Nemcsak rolad meséltem Nita, hanem mindenkiről emlitettem sztorikat.
Szerencsére ő nem járt ebben a cipőben, mint mi.
encike 2

az csak jó ha nem járt abba a szörnyű cipőbe mint itt sokan! :(
linácska ne izgulj fl fgosz ébredni!!!!!!!!!És jöhet a babóóóóóó!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Linácska!

Tuti, addig nem hoznak ki, amíg fel nem ébredsz! Kb. fél óra ám az egész...
Ha tanácsot adhatok, tisztasági betétet vigyél magaddal! És jó sok ásványvizet..

Kép
szilvia80

Encike!

Sajnálom pirit, de tudod, amíg nemjön, van esély!!!! Neked a patti az álladon jelenti piri közeledtét???
Nekemmeg képzeljétek tökre letisztult az arcom a pattiktól... Remélem hat a metformin....

Kép
szilvia80

linácska gondolok rád majd!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita:te mennyire menstrualsz, ha szabad kerdeznem?Engem jol felkeszitettek arra, h eros lesz a verzes de egyaltalan nem az, igy most attol tartok, h ez nem is az :? Nekem is volt elotte napokig barnas elorejelzes es a ciklusban is benne lennek, biztos az, csak olyan furi...lehet ez a betegsegemmel fugg ossze, nem tudom...

Lina:elhiszem, h izgulsz es mind szoritani fogunk erted, de hidd el, h fel fogsz kelni es talan meg vicceseket is fogsz tudni mondani...en legalabbis eletem legszornyebb napjan, altatas utan allitolag nagyon hulyesegeket dumaltam ossze-vissza, de csak mosolyogtak.Szerencsere erre sem emlekszik majd az ember.

Kép
zsozsoo

zsozsoo ugyanolyan erősségű mint egy rendes menzi!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lányok, én feladtam..
Megyek hajat mosni, aztán az ágyba!!!
Jó éjszakát mindenkinek!
Jó fürdőzést holnapra!

Kép
szilvia80

szilvi mit adsz fel?!
jóéjt neked! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Koszi Nita, ez azert megnyugtato.

Jo ejt mindenkinek!

Kép
zsozsoo

örülök ha megnyugtattalak!!!! :lol:
jóéjt neked! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lina!

Ne butáskodj! Miért ne ébrednél fel??? :wink:

Csajok!

Kofa lefotózta a 35+3-as kockás hasamat. Olyan büszke vagyok rá(nk). :lol: :lol: :lol:

Kép

tjuca

Juca: Jó a kép:)

Linácska: Ne izgulj felébredsz. Képzeld mikor mütőttek laparral a dokinak pont ezt mondtam. Mi van ha nem kelek fel??
nevetett!! Azt mondta olyan még nem volt:)

Kép
csucsu05

Szilvi,
nekem azt mondták, több óra is lehet, attól függ, mit kell csinálni. Az ismerősömnek nem olyan rég 1.5 óra alatt szedték szét a 6 összenövését.

Csucsu,
anyu ma felkérte azt az altatóorvost, aki őt is mindig altatta, és ugye mindig fel is ébresztette. Így kicsit jobban érzem magam azért.

Még azt elárulhatnátok, hogy mire fogok ébredni? Mik fognak belőlem kilógni, meg ilyesmi?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linácska az ágyadon fogsz felkelni és gondolom csak a varatok lesznek! :roll:
juca nagyon jó kép lett! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Voltam ma babát látogatni, majd teszek fel képet.
encike 2

encike várjuk ám a képeket! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Maolyan érdekesen fájt a hasam és a bal mellem érzékeny.
encike 2

encike......hmmmmmmmmm...talán babó?! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ÁÁÁ, nem hiszem. Nincs ekkora "szerencsém".
encike 2

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?