Sziasztok!
Encike, köszi. Teljesen így érzem én is, csak kellene valami gyógyszer. Ezért én is meg fogom kérdezni!
Amúgy bennem is felmerült, hogy mi van a Balcsival. Mi jövő szombaton megyünk, azért nem lenne jó a partról szemlélődni, viszont az óvatosságot sem szeretném túlzásba vinni.
Nekünk is nemrég lett kész a medencénk, ma már Laura is belemerészkedett.
Linácska, mostanában vagy a dokinál. Mit mondott, mit beszéltetek meg?
Nita, tényleg a ruha nagyon fontos. Nekem pl. majd kidől a szekrényből a sok cucc, csak mégis az van, hogy nem tudok mit felvenni (kihíztam, ódivatú, agyonhordott, nem nekem való stb.). Klassz lehet, hogy kaptál új ruhákat!!!
Örülök, hogy megjött!!!
Judit, köszi a gratut, vigyázok nagyon.
Továbbra is csodállak, hogy ennyi "utassal" is biztonsággal elkormányzod a "hajót"!
Szilvi, szorítok Neked, hogy megjöjjön, aztán minden úgy alakuljon, hogy szept.-re ott legyen a + teszted a szülinapi ajándékok között!
Kislibus, Neked is köszi. Nem semmi események, sajnálom.
Felhívtam a dokit, jövő szerdán mehetek vizsgálatra. Az UH-ra viszont biztos várnom kell. Amúgy jól vagyok, csak egyre kínosabb a helyzetem. Most szinte minden nap ünnepelünk vmit, ami koccintással jár: eljátszom, hogy iszom, amúgy Atinak (férjem) passzolom az "anyagot". Csak nehogy rákérdezzenek a családban, mi ez a hirtelen jött antialkoholizmus.
Ráadásul holnap mentünk volna Vidámparkba, de nem merem bevállalni. Lehet, hogy ez nagy tájékozatlanságra vall, de szerintem nem tenne jót semelyik hullámvasút vagy egyéb játék most.
Most megyek, vacsorázunk. Üdv Mindenkinek!