Beus, érezd magad nagyon jól otthon! És élvezd ki az utolsó nyugodt perceket
Aproo, a homeos bogyók, meg olajak érdekelnének engem is. ha meghozza anyósod leírnád, hogy mit kaptál és mire jó?
Barbi, még azt akartam megkérdezni, hogy Te hogy vagy? és mi történt pontosan veled? elég aggasztó volt, amit Niki írt rólad. Remélem a fiúk is jobban vannak. Sokat gondolok rátok.
Nálunk tiszta bolondok háza van
de jó értelemben, most éppen négy kölyök gyurmázik mellettem, nekem meg mennem kellene már reggelit csinálni (szerencsére a barátnőm már elkezdte
) csak ébredező fázisban vagyok, mert tegnap is éjfél volt mire lefeküdtünk. Tegnap hatalmasat kirándultunk a négy prücsökkel, ja bocs az ötötdik a pocakban. Gyerekvasút, jános hegyi megállótól "séta" fel az Erzsébet kilátóig, libegő le-fel, majd vissza a vasúthoz. Aki ismeri, tudja, hogy milyen jó kis hegymászós túra ez. De a kistörpém is remekül bírta gyalogosan a hósszú utat. Utána még Tropicarium, vacsikészítés, fürdetés, mese, játék, stb. Estére még magunk is maradtunk a gyerekhaddal, barátaink kicsit kimenőztek. Azt hiszem hasonlóan mozgalmas napnak nézünk elébe, jó lesz
Szerencsére nekem semmi bajom (kopp-kopp). Se vizesedés, se más gond. A vérnyomásom100/60. Inkább csak szédült vagyok kicsit, olyanokat csinálok pl. hogy rácsapom az ujjamra a kocsiajtót. méghozzá úgy, hogy be is záródott
azért remélem, hogy megmarad a két körmöm, a bőr már úgy ahogy visszaragadt, ügyi vagyok, ugye??
Ritus, csinos pocak, már szép nagyra nőtt
Zsófi, a többiek majd lehet, hogy részletesebbek lesznek, én nem szoktam jegyzetelni az előadásokon, inkább csak a dokikra voltam kíváncsi, ez a neonatológus hölgy nagyon tetszett nekem! A szemlélete, előadás- és gondolkodásmódja nagyon szimpi volt.
Amikor Zéti az intenzíven volt a legkisebb mennyiségű (kb 20-40 ml) tejet is odaadták neki, ha bevittem. Csak sterilen kellett fejni és tárolni. Az egyágys tippben én is reménykedek. már abban, hogy be lehet csempészni náha a papát, meg remélem Zétit is a szobába. Persze nem hivatalosan szigorúan.
Vica, az én pocaklakóm is nagyon mozgékony, néha zat hiszem, hogy körbefordul, de már rég fejfekvésű és múlt héten is az volt. Az oldalamat a lábával rugdossa. Ne aggódj a pénz miatt, Zéti születése óta vagyonokat hagyunk a patikában. mindig van valami, amit venni kell és ott meg lehet venni.
Mecsi, én érzésem szerint szeptember elején fogok szülni, nem hiszem, hogy megvártok
de persze nem lehet tudni előre, hogy ki mikor ér oda.
Ági, nem tudom, hogy a héten lesz-e alkalmunk összefutni, jó lenne, de lehet, hogy nem lesz időm. Viszont, amint visszajöttünk Horvátországból mindenképp jelentkezem!
Na most már tényleg megyek, mert nagyon várnap a törpök.