Sziasztok!
Bacilivi!
Nagyon szépek vagytok!
Deakonak és Hannablankának nagy-nagy gratula a babákhoz!
Tegnap egyszercsak megjelenet a férjem kezében a kis csuklógéppel,azóta meg nem volt időm jönni!
Naszóval a burokrepesztéskor felgyorsultak az események, a fájások egyre gyakrabban jöttek,de még elviselhetőek voltak.Kb. fél 7-kor kezdett egybefüggő lenni a sok fájás,akkor már nagyon fáj.A fájásokkal együtt én is elviselhetetlenné váltam,akkor már nem volt jó semmi.Közöltem,hogy engem ne fogjanak (mármint a kezemet) párna a fejemre és szenvedtem látványosan!
Háromnegyed körül megvizygált a szülésznő,azt mondta méhszáj eltűnőfélben,már szedték is szét az ágyat,valaki szólt a dokinak,és már nyomhattam is.Persze nehzemre esett....aztán egyszercsak kibújt a feje,fájás meg sehol.Nagyon fontos kérdésem volt ekkor:
-Ugye van haja????
-életbevágó nemde????
Kis idő múlva azért csak jöttek még fájások,és végre kibújt az én drága kis cunásom!Papír szerint 7-kor,de a képek tanulsága szerint 6:56-kor már kép készült!Rengeteg,sűrű,hosszú hajjal született!
Mivel a kobakja már kint volt egy ideje,a pici nóziját leszívták,picit rendbetették,majd a pocakomra tették.Ekkor hívtam fel a férjemet,amikor már ott nyöszizett a kis drága!Olyan megható volt!!!
Ja,a szülés előtt nem sokkal megkérdeztem a szülésznőmet,van-e lehetőség gátvédelemre.Azt mondta persze,ha ügyesen közreműködök!
Végül nem vágtak,viszont picit repedtem,így lett 2 varratom.El sem tudom mondani a különbséget,pedig múltkor is csak 5 varrat volt,de nem tudtam ülni amyg ki nem vették.Most el tudtam menni wc-re,zuhanyozni,ülni tudtam.első nap csak szopizni hozák a babót,másnap reggeltől végig nálam volt!