Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszi Szly, hogy töltöd a táblázatot! :) :wink:

Kép
Kép

Joli!
Jó neked, az én fiam 2 óránként enne éjjel, éhen akar halni, pedig 100-110 ml-ket szopizik! :?
Na mind1, remélem ez majd változik! Nappal sem mindig bírja ki a 3 órát, de akkor jobban tudom nyújtani!

Üdv. Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Szly!
Nagyon szép Jázmin baba, akár csak a neve!

Azért kapott antibiotikumot, mert elkapott valami fertőzést a szülőcsatornából! Most már nem kapja, csütörtökön szedte be az utolsó adagot! Remélem meggyógyult, jövő héten lesz egy vizelet-kontrollja, remélem negatív lesz!
Most már én is csak kicsit vérzek, inkább már barnázgatok, és csak szopi közben, szóval szerintem normális!

Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!
Újra itt :)
Slynak köszönöm,hogy továbbította az üzenetem,de most gyorsan javítanék is,mert hát elírtam a súlyt neki és csak 3200 g volt a kiscsaj.Mindegy,legalább elérte a 3 kilót :lol:
Jolinak ígértem smst-s (Sly-t nem is akartam zargatni még) csak telefoncsere után nem a kártyára volt elmentve Joli száma...
A lényeg:
Mira baba mégis elindult magátólHajnali 3-kor ébredtem kisebb fájásokra,még vissza akartam aludni,de elég szabályosan, 5 percenként jöttek.Végül összeszedtem cókmókomat,felébresztettem az ősöket és elindultunk.Apu vitt be,mert anyu még nem fogta fel a dolgokat hajnalban,kellett neki némi idő :lol: Fél 5 után értünk be,az ügyeletesorvos megvizsgált,bő 3 ujjnyi méhszáj.Még jó,hogy nem aludtam vissza! :shock: Hamarosan megérkezett a szülésznőm is,megcsináltuk a hivatalos papírmunkát,meg a szülésznőmmel az egyéb teendőket! :wink: Aztán beért anyu is meg a sógornőm is!6 előtt pár perccel ért be a doki,már 4 ujjnyi volt a méhszáj,és megrepesztette a burkot!Azt mondta,itt akár 1 órán belül baba lehet!-Na ja,gondoltam,jó vigasz!Végül felébredt most Mira :lol: Majd folytatom...

KépKép
Kép
patricia83
 
 

 
 

Pat, igaz, hogy vártam az sms-t, de benéztem ide és megtudtam, mi a helyzet :) Az a fő, hogy minden rendben ment! Várjuk a folytatást, amint van időd :)
Évi, kösz a képeket! Milyen kis pufók fiad van :)
Szly, kösz a táblázatot!!

KépKép
Kép
el..né
 
 


HEló Lányok!

NAgyon szépek a babák :D :D :D

Ptraicia,
mondtam én, hogy megindul magától a gyerkőc... :lol: :lol
Várjuk a folytatást :wink:

Vérzés: nekem még csak most múlogat.... :evil: Mondjuk Dalminál 6 hét volt.... Ja és egy kérdés...ha elmúlt a vérzés, szerintetek fürödhetek kádban???? Meeg őőőrülök annyira hiányzik...

Sajna az utúbbi napokban elég carul telnek az éjszakák, fáj a pocija Bendinek...nem sir, csak borzasztóan nyüglődik.... Már pár dolgot kibróbéltam....sok büfiztetés, infacol...de semmi. ÖTLET?????
Pluszban, mostanában Dalmi is 5-6 körül kel..... hullák vagyunk....
Vendég
 


Kép
Egy kis családi idill.... :D
Vendég
 


Sziasztok!

Andi73 vagyok a 2005/Téliektől.
Hannablankának megszületett Levi babája.

Sziasztok!Megérkeztem 0 óra 20 perckor.Súlyom:4690 g,hosszúságom 60 cm,fej és mellkörfogatom 35 cm!Anyával együtt jól vagyunk!Puszi:Levi

KépKép
Andi és Gergõ(2005.11.12)
andi73
 
 


Sziasztok!

Ezek aztán a méretek :shock: :D ! Nagy gratula a kislegényhez!

Szly, ha lesz egy kis időd, becsempészel minket is a tábliba. Bogáta, jún. 11. 2950 g, 48 cm és sima szülés. Köszi :wink: .

Bogi igencsak igény szerint szopik, 30 és 90 ml között. Bár estefelé van egy kis nyűgösködés (2-3 óra hosszáig :? ), de aztán 4-5 óra alvás 8) . Nappal meg hangja sincs. Nem hiszem, hogy a tejcsi lenne kevés, mert már én is lefagyasztottam majd egy litert. Remélem, csak idő kérdése és beáll, nem pedig a hasfájósok táborát gyarapítjuk :( .

Na most Toncsi hiányol. Pussz
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Sziasztok!
Bacilivi!
Nagyon szépek vagytok! :)

Deakonak és Hannablankának nagy-nagy gratula a babákhoz!

Tegnap egyszercsak megjelenet a férjem kezében a kis csuklógéppel,azóta meg nem volt időm jönni!

Naszóval a burokrepesztéskor felgyorsultak az események, a fájások egyre gyakrabban jöttek,de még elviselhetőek voltak.Kb. fél 7-kor kezdett egybefüggő lenni a sok fájás,akkor már nagyon fáj.A fájásokkal együtt én is elviselhetetlenné váltam,akkor már nem volt jó semmi.Közöltem,hogy engem ne fogjanak (mármint a kezemet) párna a fejemre és szenvedtem látványosan! :lol: Háromnegyed körül megvizygált a szülésznő,azt mondta méhszáj eltűnőfélben,már szedték is szét az ágyat,valaki szólt a dokinak,és már nyomhattam is.Persze nehzemre esett....aztán egyszercsak kibújt a feje,fájás meg sehol.Nagyon fontos kérdésem volt ekkor:
-Ugye van haja???? :lol: -életbevágó nemde????
Kis idő múlva azért csak jöttek még fájások,és végre kibújt az én drága kis cunásom!Papír szerint 7-kor,de a képek tanulsága szerint 6:56-kor már kép készült!Rengeteg,sűrű,hosszú hajjal született! :lol: :lol: Mivel a kobakja már kint volt egy ideje,a pici nóziját leszívták,picit rendbetették,majd a pocakomra tették.Ekkor hívtam fel a férjemet,amikor már ott nyöszizett a kis drága!Olyan megható volt!!! :cry:
Ja,a szülés előtt nem sokkal megkérdeztem a szülésznőmet,van-e lehetőség gátvédelemre.Azt mondta persze,ha ügyesen közreműködök! :wink: Végül nem vágtak,viszont picit repedtem,így lett 2 varratom.El sem tudom mondani a különbséget,pedig múltkor is csak 5 varrat volt,de nem tudtam ülni amyg ki nem vették.Most el tudtam menni wc-re,zuhanyozni,ülni tudtam.első nap csak szopizni hozák a babót,másnap reggeltől végig nálam volt!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Egyenlőre ennyi,ma még jövök tuti,de Márkikám épp pancsolni készül!Amúgy nagyon örül a kis cunisnak,állandóan puszilgatja,csak kicsit "buldózer" a hozzáállása! :lol: Tejcsim van szerencsére,fejni is tudok,pár dl már a fagyasztóban!
később jövök,hozok képet is!
Mindenkinek szép napot!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Na sziasztok!
Patricia, Hannablanka: Isten éltesse a picurkákat!!! (Már amennyire Levi picurinak mondható :shock: :lol: :lol: :lol: )
Mi jól vagyunk, Levente még picit sárga, de majd elmúlik. Jó baba, csak eszik meg alszik :lol:
Most kivételesen felsírt, úh. megyek...

Kép
Kép
deako
 
 


Azt akartam még kérdezni, hogy kb. mennyit kell, hogy szopizzanak naponta? Már elfelejtettem, hogy volt...

Bacilivi: te mit csinálsz Dalmival, amíg Bendi szopizik?

Kép
Kép
deako
 
 


Deako, a testsúlyának a 15%-t kellene megennie egy nap.

Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Sziasztok!

Hannablanka gratulálok Levihez!

Andi73, kösz a jó hírt!

Bacivili, tényleg idilli a kép :) Sajnálom a pocifájást, nincs ötletem :(

Pat, kösz a szüléstörténetet, mindeniket olyan izgalommal olvasom, mintha nem tudnám a végét :)

Csilla, Pat, jó, hogy van tartalék tej a fagyasztóba, én is erre törekszem. Kicsit nyűgölődtünk szombat-vasárnap, kevesebb volt a tejem valamiért :(
Deako, nektek is üdv!

KépKép
Kép
el..né
 
 


Hannablanka! Gratulálok! Nem semmi méretek!

Kép
szly27
 
 


Csilla! Bocsi, hogy téged mindig kifelejtelek, restellem magam. Csak biztos azért, mert a másik topicban beleraktalak és valahogy az maradt meg bennem.

Nekem is van már majd másfél liter tej a fagyóban. Még talán ennyit elteszek, de utána le akarom adni. Fölösleges literszámra tárolni, rolinál is csak kidobtam a végén, mert ő ráadásul meg sem akarta inni a fagyasztottat.

Bacilivi! Ilyen képet majd én is akarok csinálni, mert kéne a két gyerekről egy közös kép. Csak Roli kezébe nem akarom adni, mert utána mindig fogni akarja majd.

Kép
szly27
 
 


Kép Kép Kép

Kép
szly27
 
 


sziasztok!

hatalmas gratula az újonnan szülőknek és születetteknek!!!
ügyesek vagytok, jó egészséget kívánok!!!!

Hannablanka: szép nagy baba! tudtátok ,h ekkora nagy lesz? :-)

Sára már 8 hetes lez holnap. az eü állapotával kapcsoaltban nincs változás, minden megvan, minden vár....
szépen fejlődünk, eszik, alszik...
1 kg-ot híztunk eddig!
puszi mindenkinek!
inerke
 
 


Inerke, örülök, hogy minden rendben! Ritkán jössz...
Szly, de cuki! :)

KépKép
Kép
el..né
 
 


sly,
jajj de cukimuki Jázmin!! Szép kerek baba :D :D
Tejet a hivatalos anyatejleadóba adnád? mert lehet én is adnék, de a rengeteg hülye vizsgálathoz semmi kedvem.... :oops: GEy szopi után kb mennyit tudsz lefejni? Minden szopi után fejsz?
Ha cinálsz képet nem kell a kezébe adni, elég ha egymás mellett vannak :wink: :D

deako,
hogy mit csinálok mig a pici szopik???? hát idegrohamot kapok... :evil: Dalmi ilyenkor legtöbbször elkezd nyavajogni vagy hisztizni és folyamatosan ez mondja: " ölbe, menjünk".... Van hogy berakok neki egy mesét és azt nézi, de van, hogy Bendinek ügegből adtam mig Dalmi nyüstölt, igy csak pici idegrohamom volt :wink: :lol:

patricia,
köszönjük a szüléssztorit, jó volt ovasni!


Még jó, hogy legutóbb panasszkodtam, mert képzeljétek, tegnap az esti 8-as kajcsi után legközelebb 3kor kert Bendi, aztán vissza is aludt rögtön :D :D Úúúúgy örültem!!! Remélem ez csak valami átmeneti pocakfájás volt... Védőnő ma volt és azt mondta, hogy lehet most van a fejlődési ugrás nála és még meg kell szokni pocaknak a több kaját. Hááát tény, hogy most vacsira 180-at bevágot.... :shock: :shock: :shock:
Vendég
 


Sziasztok!
Osztom Sly véleményét,fölösleges litereket fagyasztani,nálunk is anno a csapban kötött ki vagy 10 liter...
Azt én is kérdezni akartam,hogy aki fejni tud,az mennyit tud egyszerre?És azt a cickót fejitek amelyiből evett vagy a másikat is?Nálunk Mira ma hajnali negyed 1-kor majd fél 5-kor evett.Reggel 9-kor,1-kor,6-kor,10kor,tehát minimum 4 órát betart,így viszont szétdurrannék,ha nem fejném le mindkettőt.Amióta itthon vagyunk minden nap 10 g-mal eszik többet,ma már 80g volt a max. :) És nem dicsekedni akarok,de egyszerűen álombaba.Ha ébren is van,csak nézelődik! A mai ébrenléte összesen 1 óra volt,pedig nem is sárga,hgy aluszékony legyen!:) Vajon meddig tart az idill? :shock:
Ja,nem tudom mit mond nektek a dolog-nekem semmit nem mondott- de egyre többen mondják,hogy nagyon vigyáztak a kis tündéremre az égiek,merthogy valódi köldökzsinór csomóval született!!!!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sly!
Nagyon szép Jázmin baba,olyan kis formás feje meg arca van.De vontkozik ez Bogátára és a többiekre is.Mindenkinek olyan kis gyönyörűságe született! :)
Bacilivi!
Sajnos azt olvastam,hogy 6 hetes korig nem szabad kádban fürdeni...nekem is jól esne!
Joli!
Ti hova készültök és mikor ahová útlevél kell? Pesze csak ha nem titok! :wink:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Betöltöm ezt az oldalt,jó? :lol:
Kindertoji hogy vagy?Jóslók mit jósolnak?
Mit szóltokegy képdömpinghez??? :wink:
Kép

Kép

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Még 2 és eldugulok... :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


na...rossz helyre kattintottam

Kép

Kép

KépKép
Kép
patricia83
 
 


jó reggelt!

Inerke! Örülök, hogy szépen gyarapszik Sára. A többivel meg majdcsak alakulnak a dolgok.

Bacilivi! Igen, oda adnám. Csak tényleg sok vizsgálat van. Tüdőszűrő, vérvétel, vizelet, széklet minta, bőrgyógyászat. De inkább ez mint kiborítsam, és jól megfizetik. Amúgy éjszaka kivételével minden szopi után kifejem amit meghagy. Csak abból, amiből szopizott. Így van hogy 150ml marad, van hogy 50-60. Egy nap összejön kb 300 ml.
Bendi már jó sokat eszik! Én is úgy várom, hogy éjszaka kihagyjon egy szopit. Nekem Jázmin kel szigorúan 3 óránként, de szerencsére visszaalszik rögtön.

Patrícia! Tényleg nagyon szerencsés a kis Mira, abból a csomóból csúnya dolgok lehettek volna. Nagyon édes és milyen sok haja van! Jó kis pufi az arca is. Jaj, minden baba olyan aranyos!

Pocakosok hogy vagytok? Most hidegfront jön!

Kép
szly27
 
 


Kép

Kép
szly27
 
 


Sziasztok! Mindenekelőtt hatalmas gratula a manóknak és mamáiknak! Nézegettem a táblázatot... óriási babák születtek eddig!

Pat, nálunk még csak ott tart a dolog, hogy Zsebihal klasszul elhelyezkedett - ami nekem nem mindig akkora élmény mert néha úgy érzem, valami nagy és kemény, ami ugye nem a férjem közelít a méhszájamhoz feszegetni a másik oldalról :-) No, ilyenkor görcsölgetek. De a 21-i szombati buli a 20 perces fájásokkal csak a manó célrafordulásával meg az én empátiás rohamommal függött össze. A méhszájam teljesen zárt, a gyanús lötyiket meg kitenyésztjük, nyákdugasz volt-e vagy esetleg nyákdugasz társbérlővel... szóval minden a legnagyobb rendben, doki szerint nem osztódunk idő előtt. Mátét most 2,7 kilósra saccolják. (anno a testvérem ennyivel született, nagy baj már nem lehet)

Hihetetlen haja van ezeknek a lánykáknak!

Puszi mindenkinek:

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Bacivili, csak így tovább! Reméljük Bendi ezután is ilyen ügyes lesz!
Pat, Erdélybe készülünk, vagyis "haza" :P Csanádnak is a nyakára volt tekeredve a köldökzsinór kétszer, nemhiába féltem, hogy sokat forog. De hogy ezt előre nem lehetett megállapítani?! Még jó, hogy nem lett semmi baj... csak küldjed a képeket, ha van szívesen nézegetjük :)
Szly, mi lenne velünk nélküled? Te mindent olyan jól számontartasz :)
Kindertojás, további kitartás!

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!

Gabuska barátnője vagyok.

Megszületett Nóri, ma 6.15-kor, 2880g és 51cm.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Gabuska! Gratulálok! Jó egészséget és sok tejcsit!

Kép
szly27
 
 


Gabuska! Gratulálunk,jó egészséget sok boldogságot Nórihoz!

Nóri baba tudta,hogy meg kell haladni a 2,5 kg-ot,milyen kis okos! :)
Lányok!
Valami tipp fájó mellbimbóra? Nem sebes nem varas,de amikor a pici elkezd szopizni csillagokat látok!!!!Szopi közben nem fáj,de az elején!Brutál! :shock: :shock:
A másik: pici csaj lába (csak a lábfeje meg bokája) meg keze olyan száraz,hogy hihetetlen,ti mit használtok?Gyógyszertári cuccot?
És a harmadik: ilyen hőségben mit adtok a babákra nappal és éjszakára?
Sok a kérdés tudom... :)

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Gabuska, gratulálok és minden jót kívánok!
Ilba, köszi a hírt!
Pat, nem tudom, lehet-e valamit kezdeni a fájó mellbimbóval, az enyém a szopizás végefelé kezd fájni, mert olyan erővel szorítja-szívja.
Az én Csanádomnak is száraz a bőre, még van, ahol hámlik, nekem a doki azt mondta, hogy a gyógyszertári fürdetőkrémmel kenjem be fürösztés után.
Nálunkmindig egyformán 26 fok van - egyelőre, mert amikor hazajöttünk a kórházból még csak 24 volt, de lassan melegedik át a lakás :( Így mindig hosszúújjú body és talpas rugdalózó van rajta. Az első napokban egy nagyon vékony takaróval betakartam, de most már semmit nem teszek rá. De amikor kiviszem, akkor levetkeztetem :) Csak egy rövidújjú bodyban megyünk ki és lehetőleg akkor, ha nincs több 30 foknál.[/b]

KépKép
Kép
el..né
 
 


Patrícia! Garmastan kenőcs nagyon jó, vagy van az Aventnek is a mellbimbóra. A garmastant le kell mosni, mielőtt szopizik a baba, a másikat nem.
Nálunk is 26-27 fok van idebent, így egy hosszú ujjú body és egy tipegő (ujjatlan) van Jázminon. Ha kimegyünk, kap rövid ujjú bodyt, + kisnadrágot.
Ha alszik, a hasán még van egy összehajtogatott textilpelenka takarónak idebent.

Nekem is hámlik Jázmin. Fürdetőkrémmel kell kenni. Meg főleg a pocakja hámlik a köldöke körül, gondolom a púder miatt. A köldökcsonk már leesett, de még púderezni kell egy darabig, mert még nem tiszta.

Ma beszereztem a dolgokat a tej leadásához. Kaptam kémcsövet a vérnek, meg székletmintának dobozt. Holnap levetetem a vért és feladom mindkettőt postán. Jövő héten már hordhatom a tejet. Még azért mennem kell tüdőszűrőre, meg bőrgyógyászatra, de az ráér.

Kép
szly27
 
 


Egyébként a jobb nekem is fáj, amikor elkezd szopizni. Amíg rendesen meg nem edződik szerintem fájni is fog, hiába kened be bármivel.

Kép
szly27
 
 


Gabuskának gratulálok Nóri babához!

Patrícia, uh-on nem látták a köldökzsinórt? Nekem mindig mondták, hogy hol van.

Boginak is nagyon száraz és hámlik a bőre, nekem is a gyógyszertári fürdetőkrémet vagy babaolajat ajánlották.

Nálunk is iszonyat meleg van (27-28 fok), bár most már résnyire nyitva hagyom az ablakot a babónál (azaz nálunk) is. Különben egy body van rajta és egy nagyon vékony takaró (amit persze folyton lerugdos magáról).

Nekem az első héten fájt a mellbimbóm, ujukii,md vvgbhn <mnhhhhhh6tujhhhhz z7 hhhvvvvvvvr
Bocs, ez Toncsi volt :oops:.

Szóval csak az első héten fájt, azóta már nem.

Szly, az jó, hogy ilyen sok tejcsid van. Gondolom, Rolinál is volt sok.
Nekem csak egy kicsivel van több, mint amennyit megeszik Bogi. Szerencsére Toncsi megette a fagyasztottat, remélem most se vész majd kárba.

Szly, jól látom? Boldog szülinapot utólagosan Rolinak!

Na, lassan eldőlök.
JÓ éjt,
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Sziasztok!

Gabuska!
Gratulálok a kisbabához, sok-sok tejcsit kívánok!


Patrícia!
Nekem is az elején, amikor "rákap" csilagokat látok, de aztán elmúlik, nekem se sebes.

Száraz bőr nálunk is van, én is a fürdetővel kenem.

Én is csak egy body-t adok rá, meg vékony takaróval betakarom, ha alszik.

Mennem kell, felébredt a legkisebb!

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!
Köszi lányok a válaszokat! :) A Garmastan krémet Márknál próbáltam,de nem vált be,mert nekem túl "hűsítő" volt! :shock: Mindegy,szerencsére csak az elején fáj,majdcsak kibírom valahogy a szent cél érdekében! :)
Sly!
Te tudsz esetleg pontos infót arról,mennyi az a tejmennyiség amiért már kimennek házhoz? Hétfőn én is beszéltem a védőnővel tejleadásról,de azt mondta hívjam az anyatejgyűjtőt,ott minden elmondanak! Ma felhívtam,de már nem voltak ott 11-kor! Oda kell menni először,ott adják a cuccokat a vérvételhez meg a többihez?Én pl. az egy nap alatt (24 óra alatt) összegyűjtött tejet fagyasztom le egybe,ezt frissen is így lehet leadni vagy csak az aznapit? Már bocsi a sok kérdésért,de te már lehet mindent tudsz! :wink: :)

Ami pedig a köldökzsinórt illeti,nálunk nem a baba nyakán volt a hurok,hanem magán a köldökzsinóron,ami rossz esetben/sok mozgásnál egy pillanat allatt a baba elhalásához vezethetett volna még méhen belül! :shock: Hogy ez nem látszik az uh-on,szerintem azért volt,mert hosszú volt,és lehet hogy minden irányból takarásban volt.Persze ez csak feltételezés,a lényeg,hogy nem lett baj!!!!!!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sly!

[[color=green]size=18]Utólag is nagyon sok boldog szülinapot Rolinak![/size][/color

A nagy babadömpingben megfeledkeztünk róla,ne hari! Még jó,hogy ti nagyon észnél voltatok és időben megünnepeltétek a fiatalembert! :)

Friss babások merre vagytok? Lassan Noémit is kiengedik a kórházból.Remélem benéz :-)Deako? Bacilvi?

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Nagyon sok boldog szülinapot Rolinak!!!!

Hát ez előbb nem jött össze...

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Boldog szülinapot kívánok Rolinak! Nincs szemünk :oops:
Jé, nálunk a köldököt valami piros folyadékkal kellett kezelni, nem hintőporral :o
Nekünk sem látták az UH-n a köldökzsinórt, mérges is vagyok érte, akkor meg minek nézték? Azért, hogy ijesztgessenek a kevés magzatvízzel ??!!
Képzeljétek, én ma reggel hatkor magamtól ébredtem, vagyis nem Csanád ébresztett, hogy éhes! Vagyis az ébresztett, hogy folyik a tejem :lol: Az úrfi fél egytől fél hétig aludt :)

KépKép
Kép
el..né
 
 


HEló Lányok!!

Aki akar ladni anyatejet, de nem akar sok vizsgálatot:
http://anyatejmisszio.shp.hu/hpc/web.ph ... RZp8qxJg0v

Köldökzsinór: hú hát elis felejtettem irni, hogy nálunk Bendi nyakára 3 szor (!!!!) volt rátekeredve a zsinór.... :shock: :shock: Szóval mi si elég szerencsések vagyunk.
Amúgy Patricia, a csomó tényleg nagyon húzós...olvastam róla régebben..... Ja és érzékeny cicire jó ha hagyod rászáradni a tejet illetve fújod hajszáritóval! Tényleg hatásos :lol:

Joli,
wooow, mennyi alvás :lol: :lol: gondolom jól esett :D :D


ohhh bocsi csajok bömbi van mennem kell...
Vendég
 


Sziasztok! Vagyok-vagyok, csak írni nem tudok mindig. Meg több topikot is követek, és nem mindig tudom, hogy mikor, mit , hova írtam.
:oops:
GABUSKA: Isten éltesse pici Nórit!!! Remélem jó volt a helyettes doki.

SZly: Isten éltesse a nagy Rolit!!!

Szopi: most már nekem is csak akkor fáj, amikor rákap, és úgy néz ki a sebeim is elmúltak.

Kicsi Leventém egy angyalbaba: eszik-alszik. Nem tudom, ti hogy érzitek, de nekem úgy tűnik, hogy sokkal könnyebb a másodikkal. Mármint, ha csak őt nézzük :lol:

Most viszont egyszerre ébrednek ketten!!! mennem kell...

Kép
Kép
deako
 
 


Jó reggelt!

Patrícia! Azt nem tudom, hogy mennyiért mennek házhoz. Nekünk úgy van, hogy minden reggel 7-8-ig kell bevinni az anyatejgyűjtőbe. Szóval reggeltől másnap reggelig kell gyűjteni és azt bevinni. szerintem itt nem jönnek érte. A TB max napi 800 ml-t támogat. Ennél nem érdemesebb többet leadni, mert nem fizetik ki. 1 literért adnak 1800 ftot. Amit nálunk számlára fizetnek.
Az anyatejgyűjtőben adtak papírokat, meg két dobozt (széklet-és vérmintának). A papírokkal kellett mennem a háziorvoshoz, aki lepecsételte, aláírta. Utána levenni a mintákat, belehajtogatni a dobozokba a papírokat és feladni őket a postán. Ingyen elviszik, nekem semmi pénzembe nem került. Ha meglesz az eredmény, kb 1 hét múlva, már adhatom is le a tejet. Közben valamikor el kell mennem tüdőszűrőre és bőrgyógyászatra.

Köszi mindenkinek Roli nevében!

Joli! De jó neked! Én most még annyit sem alszok, amennyit Jázmin hagyna, mert Roli is beteg és nyafog éjszaka.

Deako! Ezzel a hozzáállással sokkal könnyebb a második. Én pl. nem méricskélem, csak nagyon ritkán kíváncsiságból. Már 120-akat eszik. Van rendesen tejem, nem görcsölök rajta mint Rolinál. Szóval tényleg könnyebb ilyen szempontból. Viszont most már ketten vannak, ha innen nézzük nehezebb. Épp belegondoltam, hogy jövő héttől valószínűleg már egyedül leszek teljesen. Vásárolni, főzni két gyerekkel.
:shock: Ehez még hozzá kell majd szoknom.

Kép
szly27
 
 


Kép

Kép
szly27
 
 


sziasztok!
szépen gyarapodik a táblázat!!!!! :-)
mindenkinek jó egészséget és sok tejcit kívánok!!!!

bocsánat, h ritkán írok ,de skoat járunk orvosokhoz, és el sok időt elvesz az életünkből.

3 óránként fejek, de épp elég a tejem. a koraszülött osztályon, mikro bent feküdtünk, azt mondták a nővérek, hogy ne igyam a Laktoherb teát, mert a babának vese v epeköve lesz tőle!
Ti mit gondoltok??? adjatok valami tippet, hogy növeljem a tejemet. igyam a teát?
Sára már 70-90 között eszik 3óránként, pont elég a tejem, de ez nem vigasztal.
inerke
 
 


Kép pelusos kép
inerke
 
 


Kép mi így "szerelmeskedünk"
inerke
 
 


Kép a nagy ágyban a legjobb ...
inerke
 
 


Kép alszom...
inerke
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?