Sziasztok!
Remélem most tudok végre írni, kicsiny rabszolgahajcsárom alszik.
A leánykám kikészít... Már szinte a konyhában élünk Apucival, ha Beki alszik. Kihoztuk a számítógépet, a TV-t, mert Beki mindenre felébred. Még mosogatni se tudok, mert hangtalanul még nem megy. Ezen kívül az eddigi 16 órás alvását lecsökkentette 12-13-ra, ez is megvisel. Nem lehet egyedül hagyni a szobában, mert szeparációs-szorong, a konyhába meg nem hozhatom sajna ki, csak a babakocsiban, azt meg megunja. Két napja cicinukut játszunk éjjel, szegénykém az első éjjeli szopiidőben kerek egy órát ordít, pedig nem éhes-szomjas, kínálgatom vízzel, de nem kell neki. A hajnalinál csak néhány kortyot iszik, alszik is vissza.
Ezen kívül óriási a telefonszámlánk, ezt csökkentendő inkább éjfél után netezünk, de addigra csak ahhoz van erőm, hogy olvassak.
Egyéb depresszió fokozó tényezők: el kell adnunk a kocsikánkat, mert nem tudjuk fizetni a részleteket...
Pedig úgy megszerettem. Másik: olyan "terhesnek" érzem magam, állandóan pisilni kell, mindig aludnék, annak ellenére, hogy Bekivel alszunk délelőtt, d.u. is használhatatlan vagyok... Szóval minden tünet megvan, csak épp a "pozitívum" hiányzik, hogy megérje rosszul lenni.
Na. Kipanaszkodtam magam
Zsuzsi,
a képen látható baba sosem volt a kedvencem, ezért nem is őriztem meg. A fotelt én is szeretem, csak már át kéne kárpitoztatni, de az meg drágább, mint venni egy újat... És hány éves anyukádék konyhaasztala, amit a dédpapád készített?
Szegénykém, olvasva a két lurkó napi csínytevését, nem lehet egyszerű az életed... Ahogy egyik 3 gyermekes anyukáé sem. Minden tiszteletem a tiétek!
Bírósági ügy miatt drukk!!!
Csucsuka,
drága vagy, hogy hiányolsz, de sajnos nincs erőm mostanában netezni.
A Sofka-talis képet megkaptam, köszi szépen!
Gratula a Zh-hoz! Ügyi vagy!
Elli,
megjött a mail!!
Végre! Jó a térkép, amit rajzoltál!
Hárman mennénk, ha lehet!
Kangi,
annnnyira örülök, hogy Julcsinak nincs baja!
Gondoltam ám rátok sokat! Neki is karikás a szeme? Bekinek az, de a dokinéni nem látja... Az is nagyon jó, hogy szépen eszik mostanában! Csinosranyírt Apacukát üdvözlöm, majd szombaton trécselhetnek enyim Apucival
.
Beu,
még nem költöztünk, de már nagyon szeretnék, szegény Beki itt csak a pici szobában tudja róni a köröket. Pedig már elvileg mehetnénk, csak ki kéne lábalni az anyagi mínuszból, mert az kertesház lévén jóval több téli fűtés-számlával van megáldva...
Myssnia,
nincs kép Sziliről?
Úgy megnéznénk! És Te mivel töltöd mostanában a napjaidat?
Anita,
K vitaminról mindenki mást mond. Egyik doki szerint addig kell, amíg csak tejcsin él, másik szerint x hós kortól nem (majd szól neked)... Tiéd mit mond?
Elvileg ha nem túl pici a baba, jól bebugyolálva még kinn is alhat (bocsi, de nem vagyok képben, hogy Robó mennyi idős).
Teát én hippet/milupát adtam Bekinek, de nem nagyon kérte, még nyáron is inkább gyakrabban szopott, télen meg szerintem felesleges.
Maci2,
szegény Te, ennyit szenvedni egy betegséggel+ordító bébikével... Mi Bekit a Madarász utcába vittük, az volt akkor este az ügyeletes, amikor azt hittük, hogy vérzik az orra. Nagyon szakszerűnek tűnt az ellátás az orr-fül-gégészeten! Jobbulást mindkettőtöknek!
jujj, ez a kocsilopási mizéria szörnyű... Nem elég, hogy titeket ért a baj, még utána is ti szívtok...
Gombóc,
mi nászajándékba kaptunk mosogatógépet, nagggyon szupi, indesit, 8 személyes, szerintem se kell több egy kis családnak. Majd ha a 3. gyerkőcöt várjátok
. Én ha rendszeresen főzök, 2 naponta telik meg, ami szerintem nem túl sok és nem is kevés. Szerintem még arra figyelj, hogy legyen rajta olyan hőfokú program, amit a mositabletta gyártók javasolnak. Az nem fontos, hogy sóhiány kijelző, meg ilyesmi legyen rajta, mert a 3 fázisú tabletták mindent tudnak, nem kell külön öblítő+só+mosószer.
Toffi,
úgy örülök, hogy a rákszűréses lelet jó lett!!!
Én is most várom az enyémet...
Momo,
nagyon guszta Apa kenyere
! Minden pasi ilyen méretmániás
?
Mariann,
milyen pralinét csinálsz??? Nyami-nyami
.
Ari,
remélem találsz valakit segíteni cipelgetni a 8,5 kilósodat!!!
Norka,
aranyos Apás-Jázis kép! Milyen okos, hogy már tud rendesen kommunikálni veled!
Andi,
gratula romantikus férjuradhoz
! Mondtam is Apucinak, hogy milllyen kár, hogy a férjek nem olvassák a babanetet, kaphatnának néhány ötletet, hogy hogy örvendeztessék meg a feleségüket, mint a tiéd és Elli férje is
.
Sofka,
annyira aranyos ez az éneklős szokásotok, szerintem is nagyon fontos, hogy egy családnak legyenek ilyen élményei együtt! Ettől lesz igazán szép a gyerekkor.
ja, és egy újabb kép, mert jók voltatok:
Pusz
Miszike