Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Zsombi ismet bagolyt jatszik, mar haromszor probaltam elaltatni, most Apaja probalkozik vele...Kép

Kangi,
naggggggyon orulok a jo hireknek, marmint, hogy Julcsinak nincs baja. Kép Eskuvoi kepetek tunderi, es nem is vagy balna. Tok karcsu vagy! Kép (Elrettento peldanak tegyek fel en is kepet? Nnnna, en aztan igazi Gombóc lettem...Kép)

Apaja kiabal, a ded engem akar...Kép

Ujra itt, mar alszik. Kép

Ancsa,
A dokim szerint a szopi befejezese utan kb. 1.5 honappal kell megjonnie.

Miszike,
Kepek szuperek! Kép Most nagyon jo otletet adtal, anyukameknal csinalunk majd mi is hasonlo kepeket. A haz az ugyan mar masik, de a butor az maradt. Kép

PsAndi,
gratu az evfordulotokhoz! Kép

Toffi, Norka,
nagyon edik a gyerkocok! Kép

Zulu,
Boldog szulinapot MAc-nak! Kép Remelem, jol sikerul a sielesetek! Kép

Elli,
a rossz dokineni miatt ne aggodj, vanank orvosok, akik ijesztgetni szeretik az anyakat. Nem tudom, milyen erdekuk fzodik ehhez. Ha a masik doki azt mondta, hogy Kevin rendben van, akkor rendben van. KépKépKép MA megkerdeztema gyogytornaszunkat, azt mondta, egy gyereknek 16 hos koraig kell jarni elkezdeni, addig nincs gond egyaltalan. Seol nincs az leirva, hogy 8.5 honaposan fel kellene allnia...Kép

MAci_2,
gartula az allashoz! Kép

Beu,
Te a ketedra masik oldalan is alltal? Es megtekergetted a rossz gyerekeket? Ahhhh, egy vilag omlott ossze bennem...hihi...Kép

Elli,
Te is? Kép

Kataa,
Te itt? Kép MEselj, mekkora volt Mormika pocakja? Kép

Momo,
coki (gondolom, csoki Kép) fozes. KépKépKép
Gratula Zsebi egyedul acsorgasahoz! Kép

Heppi,
Micsoda kenyer! Es bocsi a kerdesert, de most lattam eloszor eloben ilyen hazi gepben sult kenyeret, es erdekelne, hogy ez milyen sulyu?

Momo,
csorog a nyalam a kenyer lattan.Kép Hozzakepzelem a friss kenyerillatot es,....maris hizni kezdek. Kép

BoldogToffi,
hurra, hurra, hurra!!!!! KépKépKépKép

Nadine,
mar hat honapos? De mulik az ido! Kép A kep nagyon aranyos! Es mar igy all? Kép

Sofka,
gyespotlekot mar el is koltotted? AKkor mi lesz a holnapi shoppingolasunkkal? Gyertek csak nyugodtan fel! Kép

Tegnap lecsereltuk a gyerekorvost.Kép Azt mondta, ilyen babat nem eheztetunk, egyen ZSombi azt es abbol es akkor, amit akar. Akar tapit is. VAloszinuleg tobb foga jon, ettol fajhat az inye, es ezert utalja a kanalat.

Ma pedig a gyogytornasz dicserte meg Zsombit, es azt javasolta, hogy a jovo heten meg kezeli Zsombit, aztan jan. elejen visszajon meg egy kontrollra, es utana (ha minden OK) mar nem jon tobbet. Kép En uuuugy orulok! KépKépKép

Pussz,
Gombóc
gombóc

Elli,
tali ugyben erdeklodnek. Hanyra menjunk es meddig maradhatunk? Kép

Sofka,
holnap csorogsz, ha mentek a MAmmutba? VAgy MArcipannal meg nem mersz vasarolni menni?

Pussz,
Gombóc
gombóc

Hali Minden Bagolynak!Kép

Marcikám 2 napja nagyon nyűgi,csak úgy tud elaludni,hogy ha elringatom,külömben szenved és csak nyöszörög.
Ez valami új dolog,de nehezen viselem,és állandóan minden nyüsziére ugranék,mert úgy megszoktam hogy csak akkor nyifog ha tényleg van valami.
Olyan fáradt,hogy képtelen elaludni,és nem tudom meddig hagyjam szenvedni,legszivesebben felvenném és babusgatnám,de nem akarok kicseszni magunkal az elkövetkező pár évre.Szerintem most próbálgatja a határokat és eddig nagyon ügyes,én vagyok a gyengébb!KépKépKép
Apa persze olyan okos és olyan jól tudja osztani az okosságokat,de hát én vagyok a gyerekkel egésznap,Ő csak este,és akkor persze olyan kis minta gyerek. Hát jól ki van ez találva.KépKépKép

Na megint mennem kell mert most meg beakadt a lába a járóka rácsába és hát mint tudjuk az borzasztó!KépKépAnya segits!!!!KépKépKép

Mariann
Mariann

Aaaaa, csak most olvastam az azota keletkezett hozzaszolasokat. Kép

Zsuzsi,
kisgyerek, jajjj Kép Birosagi ugy sem szivmelengeto, de remeljuk a legjobbakat. Ti fizettetek, nem?

Sofka,
akkor ezek szerint holnap nem talizunk. Kar. Kép Jobbulast MArcipannak! KépKépKépKép

Gombóc
gombóc

Zulu,
nagyon boldog első születésnapot kívánok Huszti Anna Saroltának!KépKépKép

Timici
timici

Sziasztok!

Toffi!
Már én sem akadok ki azon, hogy Miki a fürdővízbe önti a habfürdöt, fogkrémet, mert amit megkaparint fürdés közben, az mind a vizébe kerül. Elfogyott így már samponom, fogkrémem, tusfürdöm, stb.

Momo!
Ételfestéket az aromák mellett találsz (pl.:rumaroma), hasonló a csomagolása is, csak aroma felirat helyett pl. málnapiros, stb. szöveget látsz.

Nadine!
Boldog félévességet Nektek. Kép

Jó éjszakát.

Magdi
gallainémagdi

Mindenkinek köszi az ételfestékes, meg a timsós tippeket, akkor talán szegény elhanyagolt Timinek is lesz gyurmájaKép

Sofka,
kár, hogy nem jöttök, szerintem is csak sima utóhatás és nem skarlát. Mondom, Timi minden láz után ilyen szokott lenni.

Toffi,
hál'istennek, hogy minden rendben találtatottKép Most már csak ilyen jó híreket mondjál ám!

Nadine,
minő galádság, hogy nem adták hozzá azt a 20 grammotKép
Mi nem panelban lakunk, mégis mindíg van valami kosz a gyereken, hiába takarítok állandóan. De már Timinek sem ártott meg a ridegtartás, így most sem aggódokKép
Etetőszéket én a babaszoba.hu-n vettem, szinte új Brevi Dolce Vita, és egy tizest spóroltam rajtaKép

Heppi,
én is lusta dög vagyok a forraláshoz, nálunk is az ásványvíz dívik a kajakészítéshezKép
Tessék nem elkenődni, hanem nekilátni egy újabb kenyérkének! Ha ehetetlen a mű, tedd félre, majd elhozom a kutyánknak, az imádja a mi elbaltázott alkotásainkat isKép

Zsuzsi,
újabban én is ilyen lelkizős lettemKép Napokig beleborzongok egy-egy tragédiába, de szerintem ez az anyaság normális velejárója.
A bírosági idézés sem túl szívderítő, ügyes legyél!Kép

Gombóc,
kenyérsütője válogatja, hogy milyen súlyú kenyérke készülhet benne, nekünk régi Hauser van, az kb fél kilósakat süt. De az újabbak nagyobbakat is tudnak (már ha megkelKép). És az illata tényleg hízlaló, főleg, hogy még melegen muszáj belőle enniKép

Beu,
a kenyérsütőnél azt kell ecsetelni, mennyit megtakarítotok a házikenyérrel (a pékek is jócskán rátesznek az árraKép), és ebből ált. semmit nem kell szárazon a kukába dobni, mert még frissen elfogyKép Nálunk a háztartási eszközöknek a konyha mérete szabott eddig határt, de jövőre kész a hozzáépítés és akkor reszkess apaKép

Lányok, még mindíg fenntartom a tescos csacsi ajánlatomat (piros, gumi, ugrálható, 3000-ért), de ha senki nem szól, nem biztos, hogy a magamra kötött Zsebivel még azt is elvonszolomKép És akkor majd apa mondhatja, hogy már megint milyen hülye voltam, hogy össze-vissza vásároltamKép

Na megyek, mert egy gyerekem hangját se hallom és már kezdek gyanakodniKép

pusssz
Momo

Momo
momo

Szép jó reggelt MindenkinekKépKépKép

Nem bírok magammalKép Majdnem két hetet késett a mensim is, éjjel az is bekopogott (lehet, hogy az eredményre várt az is?)

Sofka
PénzköltésKép Én megpróbálom Apát rábeszélni egy szobabicóra (ha már nem kell dokira költeniKép), a többi meg majd elkopikKép
Vidéki a lakásom, de most hirtelen lett rá vevő, akinek látatlanban is kell (de azért megmutatjuk nekiKép). Így Apa is ráfeküdt a mami lakásának eladásába, de úgy néz ki, én többet kapok a vidéki panelért, mint ő a mamiéért. Szerintem itt vmi humbug van, 8 milla alatt nem láttunk ilyen lakást és ezért max. 6,5-öt mond az ingatlanos.
Szóval ha a pénz a markunkban, veszünk vmi klassz kérótKépKépKép. Remélem akkorát, amiben én is tudok talit tartaniKép

Gombóc
De jó hírekKépKépDoki is jó, gyógytornász is jó, nincs is semmi gondKépKép

Mariann
De jó Neked, nálunk én már a gyengébb vagyok, most is háromkor úgy ordított Zsombi, hogy mégis kivettem, cici, utána negyed 9-ig aludt. Mondjuk ha felébredtem volna, vissza is tehettem volna a helyéreKép

Magdi
Ezen a johnsonoson azért nem akadtam ki, mert a jó múltkor a vadiúj habfürdőmet nyomta bele, aztán volt annyi esze, hogy vízzel feltöltötte. Én meg csak pislogtam, amikor zuhanyoztamKépKép
Egy időben semmit sem lehetett a kád szélén hagyni, most már lehet, de ami kell neki, azért ki is mászikKép

Zsombi leszereli a függönyt, úgyhogy pusziKép
Toffi + Zsombi
toffifee

Sziasztok,

Momo,
Jaj köszi a tanácsokat, ma megint nekiugrok egy kenyérnek, nemtom mi lesz a vége. Igen, kaptunk receptfüzetet, és télleg szárított élesztőt ír, vettem is vagy 10 zacsival. Igazából mindent úgy csináltam, mint ahogy ott le van írva. És ennek egy kb fél kilósnak kellett volna lennie (hát súlyra bizti volt annyi). Ahogy közben kukucskáltam, szerintem a sütés előtt elég szépen feljött, de csak a tároló feléig Kép Ezek szerint a végleges kenyérke a tárolóból oldalirányban jön ki, ezt is jó tudni, legalább tudom miheztartani magam Kép
Azért ha ma sem sikerül, akkor még kérdezhetek?

Toffi,
Hurrá-hurrá! Én is nagyon izgultam. Most már el merem árulni, hogy az anyukámnak volt egy méhmiómája, és műtéttel az egész belső női szerveket el kellett távolítani (méh, petefészkek és -vezetékek). Mondjuk ő már akkor majdnem 50 volt, de lelkileg nagyon megviselte. Szal egy kicsit át tudtam érezni a parádat. Ja, és erre egy rutin nőgyógyászati vizsgálat keretében jöttek rá!
De mindez már a múlté, és örülök neked, meg a jó eredménynek. Fel a fejjel Kép

Most mennem kell, mert a lány a társaságomban nem tud elaludni Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Sziasztok,

Itt vagyok, ezúttal a játszadozó Dagimadár mellett, egyelőre kávé nélkül, de fájó fejjel. A kávét a nyugis visszaalvós időkre tartogatom.Kép

Tali, többeknek.
Kényelmesen ebéd után 2 fele gondoltam az érkezést. És este f8-8 körül fürdetünk, bár azt is meg lehet nézniKép Szóval amíg a babák bírják, az eddigiek szerint ez olyan 3-4 óra hossza, jó esetben.

Toffi
Lásd fentebb, de innen a szomszédból jöhettek hamarabb isKép A múltkor elsétáltam a Király u-i rendelőig, nincs is messze, onnan meg nektek csak 1 ugrás, én a helyedben gyalog jönnék.

Kangi,
Tök jó, hogy a lányod már "hivatalosan" is "csak" sovikutty és semmi több! Mostmár akkor nyugikangi lesz, ugyi?

Réka
Közös kávé persze áll bármikor, a talin vagy uszin megbeszéljük, oké?Kép

Sofka
TaliKépKép Pedig úgy örültem, hogy találkozunk.Kép Egyébként igazad van, épp a múltkor mondtam Beunak, hogy elegem van a 8 év managerségből és lóvékergetésből, és a gyes után tanítani próbálnék "visszamenni", ha megengedhetjük anyagilag. Talán a pénz se lesz addigra olyan rossz (EU) meg a kölkök mellett jó lenne az időbeosztás miatt. Arra nem gondoltam, hogy másnak is vonzóbb a pálya mint pl 6-8 éveKép
Persze a pedagógus élete sem fenékig tejfel, az órákra készülni is kell... kiskamaszokról meg még annyit akartam, hogy az én felsős (sport)osztályomnak sikerült 2 azaz két fő tanerőt a szanatóriumig juttatniaKép De ez most komoly, télleg. Isten óvja a pedagógusokat a sportolóktól!Kép

Beu
8-10 perc gyalog. Ma du. valszeg megyünk arrafelé sétálni, ha kell vmi, megveszem, és holnap uszin odaadom. Üzenj. Ha pedig te mennél, akkor a talitérkép szerint a Pólus felől, csak újp.kp-nál nem kell balra fordulni, hanem egyenesen, a jobb oldalon az első sarok utáni háztömb, kb a Városkapu buszmegállóval szemben (feltűnőbb a túloldalon a sok busz, mint a patika táblájaKép)

Nadine
Boldog egyketted szülinapot Zsaninak!Kép

pusza
Elli
Aki azóta persze elaltatta az azóta felkelő Kevint, és még mindig nem kávézott. A fenti üzi több mint 1 óra alatt születettKép
ellimami

Ja, és a Timivel és Sofkáékkal megcsappant KépKép talilista:

Momo +1
Timici +1
Gombóc +1
Beu +1
Toffi +2
Maci2 +1
Leszter +2
Magdi +3
Kangi +2
Mariann +1
Zsófi +2
Réka +1

Ja, Kangi, enyimférj valszeg itthon lesz, Leszter kispapi is jön, szóval lesz más férfiember is.Kép
E
ellimami

Sziasztok!

Most olvastam az infot, hogy Kisbuksinak megszulettek piciny ikerfiucskai a 30. heten. 1,5 es 1,6 kg
Az intenziven vannak.
Drukkoljunk nekik!!!!!!!
(friss kismamak, ikrek topic)

Kakukkfu
kakukkfu

Elli!

Igazság szerint holnap adnám oda a papírt, amit a doki írt, mert nem tudok mindent elolvasni, és jobb, ha a gyógyszerész is látja. Aztán ha jártok arra, elhozod a talira, ha nem, ráér, majd ha legközelebb talizunk, odaadod.

Beu
beu

Elli,
ha ennyi férfiember összegyün, akkor esetleg a párom is jöhet? Aszonta, egye fene, lemond a pipsórólKép

Toffi,
nekem is szuper a kedvem, meglesz még ennek a böjtjeKép Olyan jó, hogy néha vannak azért pillanatok, amikor minden klappol.

Heppi,
szerintem a szárított élesztővel van a baj. Nekünk, bármit csináltunk, nem kelt meg rendesen vele a kenyér. Vegyél bolti friss 5 dekásat és tedd bele egyelőre próbaként a negyedétKép
Kérdezzél bátran, nem emlegetem szőkeségedKép

Beu,
jutottál valamire a rugós hintával? A cipészen kívül nekem még bőrdíszműves jutott eszembe.

Képzeljétek, tegnap találtam egy tök szuper használt autót a neten, de sajna a pénzünket hiába ígérték Karácsony előtt, még mindíg nem kaptuk meg, így megint csak álmodozhatok. Ha véletlenül mégis összejönne, akkot tuti szeretnek az égiekKép
Lányok, szerintetek szombaton anyukámnak hová érdemes Timit vinnie, hogy Mikulást fogjanak???

pusssz
Momo

Momo
momo

Kepzeljetek (nem akarom elkiabalni, ezert kopp-kopp-kopp), Apaja most szolt, hogy nezzek mosogatogepet es valasszak egyet. Meghallgattak az egiek! KépKépKépKép
Egy ismerosunk a FAGOR-nal dolgozik, igy a FAGOR-ok kozul praktikus valasztanom (kedvezmeny! Kép), de nem tudom, mire figyeljek. MI az, ami fontos, es mi folosleges?
Tudnatok segiteni?
Koszike,
Gombóc
gombóc

Magdi,
Ez nalunk is igy van. Sot, ha mar minden elerheto bekerult a vizbe, es Gyuri unatkozik, akkor a viz elkezd diffundalni ki a furdoszoba kozepere erdekesmod. Imadom, amikor bokaig all a viz a furdoszobaban!

Alig aludtam valamit. Egykor, mikor vegre lefekudtem volna, Miki felebredt. Megszoptattam abban a remenyben, hogy na, talan igy majd alszik reggelig. A fenet, 3-kor mar megint jelentkezett! Kis szaros, olyan elvezettel bujik hozzam, hogy nem lehet ra haragudni. Pedig nem az ehseg miatt ebred, mert csak ragozik a cicin!
Es ujjszopos lett a dragam! A cumira fintorog, de az ujjacskajat ha megtalalja, bekapja elalvas elott!

Ma valoszinuleg nem lesz idom meg csak benezni se! Jok legyetek!
Zsuzsi

U.I.: Megint sikerult reggel ittfelejteni ezt a hozzaszolast. Azota megjottunk a dokitol, minden ok, kicsit alacsonynak titulaltak Miki sulyat, de ezt mar fel sem veszem. Akkor mit szoljon Gyuri. Szerintem Miki teljesen aranyos. aa-val is, meg a-val is.
zsuzsi74

Sziasztok!
Tegnap gyorsan be kellett fejeznem, mert furcsán éreztem magam, pedig még akartam írni. Ablakot nyitottam, úgy jobb lett egy kicsit. Közben Roni ébredezett, felálltam, hogy megnézzem. Na ezt nem kellett volna. Rohanhattam egy helyre, ahol búcsút intettem a reggelinek.Kép Gondoltam, ezen túlvagyok, mentem almát reszelni. Igen ám, de most a másik irányban akart távozni valami.Kép Pár roham után reszketve felöltöztettem a drágámat. Már a végénél tartottunk, amikor éreztem, hogy megint mennem kell.Kép Gyereket leraktam a földre. Az áldás egyszerre jött alul-fölül.Kép Na, ezt senkinek nem kívánom! Roni már nagyon kiabált, ezért összeszedtem magam. Időben, mert épp az előszoba kövezetét célozta meg. Szegénykém éhes volt. Megetettem, utána (ha jól nem is lettem, de legalább) nem haldokoltam. Még mindig nem értem, ennyi folyadékot nem ittam!Persze egész nap mosogatórongynak éreztem magam.
A nap befejezése sem volt jobb. Roni alakított. Cicin elszundított, leraktam ordítás.Kép Ezt ismételgettük. Nem szokott ilyet csinálni, de nem tudtuk mi lehet a baj.Kép Nagyon rossz volt hogy nem tudtunk neki segíteni.Kép Apja szerint biztosan éhes, mert egész nap alig mertem enni, inni (csak pár kekszet engedélyeztem, amikor már az éhségtől kezdtem szédelegni) és ilyen fonnyadt cicikből már nem sok minden jöhetett.Kép Próbálkoztunk fagyitejcsivel, teával, de egyik sem kellett.Kép Én a fogára gyanakodtam, de a krém sem használt. Másfél órát szenvedtünk. A végén hagytuk ordítaniKép, kb. 10 perc után kidőlt.
Reggel látom, hogy folyt a bal füle. Hát ez volt a nemalvás oka. Mentünk a fülészetre (apja még itthon volt, ő volt fülfájós). Doki megnézte Roni füleit, kitisztította (én fogtam le, Szegénykém meg csak ordítva sírtKépKép), és megállapította, hogy a bal hallójárat szűk, Sterimar, orrszívás, orrcsepp (pedig nem is náthás). Már egyszer volt ilyen, akkor ugyanennyit mondott és kaptunk antibiotikumotKép (bár szerintem fölöslegesen). Apája is meggyőződhetett róla, hogy nem sok értelme volt levinni, szerinte nem is látta a doki a dobhártyát (különben mondta volna, hogy ép vagy gyulladt).Kép Megbeszéltük, hogy ehez a dokihoz nem megyünk többet. Hazafele olyan kis letört volt szegény kincsemKép (nem csoda), most meg el is aludt.
Tud valaki jó gyerekfülészt?

Megyek visszaolvasni.

Maci_2 + fülfájós RoniKép
maci_2

Szisztok,

Már megint csak irigykedek, hogy ti taliztok. Na de holnap nekem is lesz egy kis jókedvem, mert én meg a barátnémhoz megyek Kép

Momo,
Timit esetleg el lehetne vinni Lappföldre Kép ott bizti találkoznak mikulással! Sajna tutit nem tudok mondani, de esetleg a nagyobb bevásárlóközpontokat körbe lehetne telcsizni (Westend, Plázák, Eurocenter stb) ott az információn talán tudnak segíteni.
Egyébként most készül életem második kenyere (friss élesztővel). Majd megírom mire jutottam. Egyébként a férjem beszélt vmi szakival, aki azt tanácsolta, csak kitartás, és ha még a 10. sem sikerül, akkor se adjam fel. A kísérletezés az élet mozgatórugója Kép
Autó: én szurkolok, drukkolok, imádkozok - tehetek még vmit?

Gombóc,
Sajna nekem nincs mosogatógépem, csak anyósomnak, mivel náluk vannak az össznépi lakomák. Ha nekem kellene választani, akkor a következőket tartanám szem előtt:
- könnyű programkezelés
- legalább 6 személyes (inkább 8)
- halk és energiatakarékos
- ne igényeljen előmosogatást (több gép igényli, hogy előtte a nagydzsuvát kézzel mossuk le)
- nem tudom, miket tudnak a mai gépek, de szerintem nem árt, ha poharakat és evőeszközöket is tisztít
asszem ennyi

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Boldog névnapot Ari Borijának és Barbinak!
Kép

Toffi,
Gratula a fogyáshozKép
Tegnap én is adtam Roninak kelkápit (krumplival). Zsombinak ízlett? Na és a papírrepülő?Kép

Beu,
Nahát, Te tanítottál is?

Momo,
Ez igen! Nagyon ügyes Zsebi (állás, lépegetés és evés)Kép
CokiKép

Heppi,
Ügyes vagy, szép kis kenyérkeKép

Heni,
Hogy van a kisördög?Kép

Leszter,
Ha képként szeretnéd, akkor még száradás előtt tegyél rá akasztót, vagy fúrjál neki lyukat.

Első rész.

Maci_2
maci_2

Momo
Persze, hogy jöhet!Kép
Képzeld, pont rátok gondoltam szopi közben, kituggyamér azon kezdtem töprengeni, hogy mi Zsebi polgári neveKép Nem tudtam kitalálni, most néztem megKép
Szerintem szinte minden plázában lesz Mikibácsi, de biztosat sajna én sem tudok.

Beu
oké, akkor jövő 7en megveszem a cuccaid, legábbis megmutatom a papírod a gyógyszerésznekKép

Elli
ellimami

Momo!
Egy kicsit le vagyok maradva. Ez most az a csacsi, amit többen is vettek már?

Elli!
Oké, akkor kávézást megbeszéljük.Kép
Közben még az jutott eszembe az orvosokról, hogy múltkor uszin beszélgettem annak a kislánynak az anyukájával aki nagyon pici és talán idősebb Kevinnél. Azt mondta, hogy voltak több orvosnál és azt mondták neki, hogy minden rendben van, néha egy kis torna nem árt. Pedig ő aztán tényleg messze van még a felállástól. Nem tudom, hogy a szigorúbb dokinénitek mit szólna őhozzá.

Közben észrevétlenül középhaladó lettemKép

Réka
muki

Gombóc,
nekem is van mosigépem, Electrolux ugyan, de jó. A mienk 60 cm széles, a mai agyammal kisebbet vennék, bár drágább (40 cm) hogy nyerjek 1 plusz szekrényt a konyhába. És azért is, mert a kicsi hamarabb megtelik. Ha ti is csak 3-an (ill 2 felnőtt+1 bébi) vagytok rá, szerintem elég a kicsi. Nekem ez a nagy 3-4 nap alatt telik meg, addigra egy csomó mindent ki kell kapdosni belőle, amiből csak 1 van, mongyuk tésztaszűrő, vagy ilyenek. Vendégség alkalmával megtelik, de ugyanúgy simán elmenne 2 programmal minden. Mongyuk én nem sokat kotyvasztok, talán ha minden nap főznék, jobban ki lenne használva.
Na, látom Heppi meg tök mást írt.Kép A Fagor amúgy profi márka, nem hinném, hogy mellényúltok. Én úgy tudom, a kajadarabokat mindenképp el kell távolítani, mert eldugítják szűrőket, legábbis az enyimnek ezt írták. Az energiatakarékosság télleg fontos, (ilyen nagy gépeknél: hűtő, mosó-mosogatógép) bár úgy tudom, azzal, hogy géppel mosogatsz, egy csomó vizet spórolsz a kézihez képest.KépNem baj, elköltheted sóra meg tablettákraKép De télleg klassz dolog a mosigép, főleg így ünnepekkor.
Jó vásárlást!!Kép

Maci2
Te szegényKép Azért jobban vagy? Tejcsi visszajött?

Zsuzsi
Most már értem az elmúlt heti depiketKép De ennél már csak jobb lehet, nem? Meg 3 lurkóval tök klassz lehet a karácsonyi készülődés meg az ünnepek is, ugye? Én is szívesebben sütögetnék/festegetnék, ha lenne, aki jobban értékeli, mint férjuram, a gyerekek olyan hálás közönségKép

pusza
Elli
ellimami

Heppi,
Ne búsúlj, a következő majd jobb lesz!

Momo,
Ez aztán kenyér! Gratula a párodnakKép
Próbáld valahogy megsürgetni. Drukk, hogy sikerüljön. Milyen autót néztél ki?

Toffi,
De jó (P2)!!!!!!Kép
Ingatlanos biztosan gyorsan akar jutalékot kapni. Olcsón gyorsabban elkel.

Nadine,
Gratula a fél évhez!Kép
Nagyon édesen áll ZsaniKép
Szép méretekKép

Sofka,
Drukk, hogy csak utóhatás legyen a pötty! Kár hogy nem tudunk talizni, pedig számítottam ráKép
Roni is anyatejberizst fog ma ebédelniKép

Zsuzsi,
Beszéltél már a jogásszal? Mit mondott? Drukk!!!!!
SzomorúKép
Szerintem is aranyo és arányos MikiKép

Gombóc,
De jó, hogy minden rendben ZsombivalKép

Kisbuksi pici ikreinek hatalmas megadrukkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Elli,
Köszi, ma már teljesen jól vagyok. Tejcsi nem túl sok. Akarok is venni Urtica bogyeszt.
Tudom már rengetegszer volt róla szó, de... Pontosan mit kell kérnem (CH5 vagy D4)? És hogy kell szedni (lenyelni)?

Na eltűnök, mert lassan ébred Roni és éhes lesz.

Maci_2
maci_2

Heppi,
Ne búsúlj, a következő majd jobb lesz!

Momo,
Ez aztán kenyér! Gratula a párodnakKép
Próbáld valahogy megsürgetni. Drukk, hogy sikerüljön. Milyen autót néztél ki?

Toffi,
De jó (P2)!!!!!!Kép
Ingatlanos biztosan gyorsan akar jutalékot kapni. Olcsón gyorsabban elkel.

Nadine,
Gratula a fél évhez!Kép
Nagyon édesen áll ZsaniKép
Szép méretekKép

Sofka,
Drukk, hogy csak utóhatás legyen a pötty! Kár hogy nem tudunk talizni, pedig számítottam ráKép
Roni is anyatejberizst fog ma ebédelniKép

Zsuzsi,
Beszéltél már a jogásszal? Mit mondott? Drukk!!!!!
SzomorúKép
Szerintem is aranyos és arányos MikiKép

Gombóc,
De jó, hogy minden rendben ZsombivalKép

Kisbuksi pici ikreinek hatalmas megadrukkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Elli,
Köszi, ma már teljesen jól vagyok. Tejcsi nem túl sok. Akarok is venni Urtica bogyeszt.
Tudom már rengetegszer volt róla szó, de... Pontosan mit kell kérnem (CH5 vagy D4)? És hogy kell szedni (lenyelni)?

Na eltűnök, mert lassan ébred Roni és éhes lesz.

Maci_2
maci_2

Ez kétszer ment, bocsiKép

Ja, még amit tegnap akartam írni:
Az autó felét hitelből fizettük. Most hogy ellopták kapunk egy levelet a banktól, miszerint választanunk kell:
1. Kifizetjük most a tartozást, így nem számítanak fel ügyleti kamatot (korábbi visszafizetésnél 3%) és a biztosító nekünk fizet.
2. Szerződés felfüggesztése, nem fizetünk semmit, majd a biztosító. Addig viszont késedelmi kamatot számítanak fel. Maradék a mienk.
3. Fizetjük a havi törlesztéseket, amíg a biztosító nem fizet. Maradék a mienk.

Megpróbáljuk összeszedni. Mivel Euro alapú hitel (sajnos egyre magasabb az árfolyam) még árfolyam különbözetre is számítanunk kell. Így majdnem annyi, mint amennyit igényeltünk pedig fél éve törlesztünkKép

Maci_2
maci_2

Maci2,
Akkor ti sem kaptok tul jo hireket mostanaban! Kép
Engem annyira nem tud erdekelni ez az egesz rohadt "harmadrendu vadlott" ugy. Mi a rossebb kozom van nekem ehhez az egeszhez??? Mi rendesen fizetjuk a berleti dijat, a mi szerzodesunknek eleget teszunk. Furcsa. Johiszemuen el sem tudom kepzelni, hogy nekunk ebbol valami bajunk lehet. Persze ki tudja. Aztan majd bilincsben visznek el minket, a kolykoket meg intezetbe. Kép
Urticat le ne nyeld. Fel oraval eves utan, ill. eves elott kell bevenni, nyelv ala betenni es hagyni, hogy elolvadjon. A Boiron-ost inkabb szopogasd, mert magatol nehezen olvad el. A CH5- os az jo, ha kapsz, ha nem, akkor CH9-ig, vagy D12- ig barmelyik. En altalaban este szoktam lefekves elott bekapni egy adagot, es ejszaka mar erezhetoen tobb a tejci.
Szegeny Maci2, remelem, mar kiheverted a hasmarsot!

Zsuzsi
zsuzsi74

Maci2: szegény kis Roni, jobbulást a fülecskéjének. küldök rá gyógypuszikát. Autó ügyintézésKép, majdcsak rendbe jöttök anyagilag és egészségügyileg mindenhogy.Tudom most nagyon nehéz, sok minden összejött, de próbálj ne idegeskedni, a tejcsinek az sem tesz jót.
Kösztönöm utólag is a sógyurmás receptet.

PIldi: Liberós infó köszi.

Urszila: majd teszel fel a teknőcről képet?

Miszike: képek nagyon szuperek, csak ámultam bámunltamKép.Annyira egyedi.

Heppi: hintáról írtakat köszi. Orsi állásához gratula , szép ajaándék lenne, ha elindulnaKép.De már a létezésük is maga egy óriási ajándékKép.

Toffi: Zsombi jó nagy babaKép.

Zsuzsi: Miki arányos szép baba, semmi ok aggodalomraKép. Nem lkehet könnyű a gyerkőcökkel, de annyi örömet adnak, hogy tényleg nem lehet rájuk haragudniKép.

Nadi: boldog félévességet nektekKép.

Most sajna csak ennyire futotta, de még este benézek.
Olyan jó lenne egy picit több idő, hogy legalább végigolvasnálak benneteket, de nem megyKép.

Pedig annyi mindent akarta kérdezni is.Ma apa nincs itthon , így deka időm sincs.Annyit viszont csak megkérdezek gyorsan, hogy a K vitamint ti meddig adtáttok?Teát adtok és milyet/mennyit?Mennyi ideig van kint nektek a picur a hidegben? Olyan vacak idő van, most Robót kitettem, de már mocorog így futás.....

Anita
anita77

Maci_2
Nem semmi kórságKép, de látom, már jobban vagy.
HitelKép, drukk, hogy gyorsan fizessen a biztosító (és hogy a rendőrség mihamarabb lezárja az ügyet)
Ingatlanosnak nagy ...izét. Azért másfél-két milla difi ne legyen már.

Zsuzsi
Jóhiszemű emberek szoktak pórul járniKép. Azért bilincs csak nem lesz. Szerintem, ha Ti tudjátok bizonyítani, hogy fizettetek a tulajnak, EU ide vagy oda, bajotok nem lehet, nem?
Urtica bogyeszost most már elmentettem én isKép

Elli
Én is úgy gondoltam, gyalog megyünk, visszük a csacseszt is, és megpróbálok sósat sütni, ha sikerül, viszek, ha nem sikerül, útba esik a HorváthKépKép

Mennem kell, Zsombi spenótos csomagot gyárt nekemKépKép és utána megyünk a bankba, betesszük a nagy lóvétKép
Toffi + Zsombi
toffifee

Ja és boldog névnapot a névnaposaknak!!!!

Anita
anita77

Lanyok,
Tudom, hogy nem idevago a tema, de ert itt valaki a Playstation2-hoz? Jezuska keszul hozni egyet Daninak, es szeretne "atalakittatni", hogy ne csak eredeti jatekok fussanak rajta, ugyanis egy jatek tizen- huszonezrekbe kerul. Viszont en meg szamitogepen sem jatszottam soha, nemhogy ilyen ketyeren! Szoval barmilyen info jol jonne!

Az elobb telefonaltam, kozben Gyuri belelepett ket vodorbe, es ugy setalt. Elovigyazatosan felvette a biciklis bukosisakjat is. Miki meg ezalatt leharapott egy darabot az asztal sarkabol, en naiv meg azt hittem, csak egy darab sult krumlpit csort valamelyik tesojatol. Aztan ot perc csocsalas utan gyanus lett. Utana meg eltunt, a szivbajt hozta ram, vagy ket percig nem talaltam sehol. A sotet furdoszobaban matatott, epp a wc mellett keszult felallni! Kép
Na, most egy kis pihi van remelem, aztan megyunk a Mikulas-unnepsegre!

Maci2,
Mar volt szo rola, fulgyuszira kovirozsa nagyon jo! Szegeny Roni, jobbulast neki is!

Zsuzsi
zsuzsi74

Gombóc,
akkor én megint mást irok, mint Heppi és ElliKép.
Szóval nekünk BOSCH van, A energiaosztályos, 60cm széles, 12terítékes 4programos.
Szerintem 12terítéknél kisebbet ne vegyél, mert ha főzöl még ez is kevés a lábosoknak, tányéroknak, poharaknak, stb. Nálunk naponta megy a drága, pedig hétközben nem igazán főzőcskézünk.
Mi arra figyeltünk, hogy kevés vizet fogyasszon és A hatékonyságú legyen a tisztóereje illetve B-nél ne legyen rosszabb semmi(ennek a szárítóhatása B).Kép
Jó például, ha a kosarak magassága állítható, mert így nagyobb edények is elférnek alul.
A nagyobb kajamaradékokat, ahogy Elli is írta, jobb előtte lemosni, különben eldugul a szűrő és lehet kapirgálni.Kép
Ezenkívül még szerintem a zajszint lehet érdekes, mert pl. nálunk a gyerekszoba mellett van a konyha, de ez a gép egész halk így nem zavarja Bencét, ha alszik, de hallottam, hogy vannak elég zajos masinák is. Talán tudtam segíteni vmit vagy csak összezavartalak?Kép
Én nagyon elégedett vagyok a mienkkelKép, ha gondolod megadom a típusát, hogy tanulmányozhasd. Minden esetre bármilyet választotok, egy felüdéles lesz a kézi mosihoz képest.Kép
Timici
timici

Gombóc, mosogatógép ügyben Timici álláspontját osztom. Minél nagyobb, annál jobb, ki tudja, mekkora lesz a család? Leöblíteni pedig muszáj.

Itt ülök, és szirmokat tépdesek, hogy mehetnénk, vagy nem a talira. De nem merek. Nem múltak el a kiütések, és jellgzetes lepkeforma van a kölök szája körül fehéren. Na ettől lehetne skarlát. Csakhogy akkor a láz tetőzésénél kellett volna pöttyösödni. Mindenesetre nem kockáztatom a többi babó egészségét. Kép Csak lesz még tali. És mi is egészségesek.

Toffi, csacsi mindenképpen! Mi a helyzet a koszorúval? Apa ma megcsináltatta velem a füzért a kapu fölé. Aztán felszerelésnél szépen leszedegette az én aranymasnijaimat, mert neki nem tetszettek. Akkor miért nem ő csinálta??? Azért maradt még a nagy pénzből. Viszem jövőhéten a dokibácsinak. Majd megmondom, hogy állambácsitól van. Szerintetek ilyenkor mennyit szokás adnI?
Zsuzsi, mást nem tehetek drukkolok. Ha mentek a börtönben, majd írd meg mit küldlünk. MiApánk mostanában annyit ját Németo-ba, majd elviszi!!! Apropó, van az Eu-s börtönökben net? Legalább babanet?

Maci 2, ronda egy nyavalya. Próbálj smectát bevenni ilyenkor, ha nem köpöd ki rögtön, állítólag segít. Én már bánom, hogy még hajlíthatóbb korában nem vezettem rá MArcipánt a cumisüveg használatára. Most már egyáltalán nem érdekli. Lehet, hogy kedden majd kifliformára fagyasztott tejet nyalogat. Roni egyébkén tud üvegből inni?

heppi, milyen lett a kenyér? FOTÓT!!!

Na megyek Katáért. Majd este benézek. A talin meg gondoljatok ránk!

sofka
sofka

Sziasztok!

Remélem most tudok végre írni, kicsiny rabszolgahajcsárom alszik.

A leánykám kikészít... Már szinte a konyhában élünk Apucival, ha Beki alszik. Kihoztuk a számítógépet, a TV-t, mert Beki mindenre felébred. Még mosogatni se tudok, mert hangtalanul még nem megy. Ezen kívül az eddigi 16 órás alvását lecsökkentette 12-13-ra, ez is megvisel. Nem lehet egyedül hagyni a szobában, mert szeparációs-szorong, a konyhába meg nem hozhatom sajna ki, csak a babakocsiban, azt meg megunja. Két napja cicinukut játszunk éjjel, szegénykém az első éjjeli szopiidőben kerek egy órát ordít, pedig nem éhes-szomjas, kínálgatom vízzel, de nem kell neki. A hajnalinál csak néhány kortyot iszik, alszik is vissza.
Ezen kívül óriási a telefonszámlánk, ezt csökkentendő inkább éjfél után netezünk, de addigra csak ahhoz van erőm, hogy olvassak.
Egyéb depresszió fokozó tényezők: el kell adnunk a kocsikánkat, mert nem tudjuk fizetni a részleteket... Kép Pedig úgy megszerettem. Másik: olyan "terhesnek" érzem magam, állandóan pisilni kell, mindig aludnék, annak ellenére, hogy Bekivel alszunk délelőtt, d.u. is használhatatlan vagyok... Szóval minden tünet megvan, csak épp a "pozitívum" hiányzik, hogy megérje rosszul lenni.
Na. Kipanaszkodtam magam Kép

Zsuzsi,
a képen látható baba sosem volt a kedvencem, ezért nem is őriztem meg. A fotelt én is szeretem, csak már át kéne kárpitoztatni, de az meg drágább, mint venni egy újat... És hány éves anyukádék konyhaasztala, amit a dédpapád készített?
Szegénykém, olvasva a két lurkó napi csínytevését, nem lehet egyszerű az életed... Ahogy egyik 3 gyermekes anyukáé sem. Minden tiszteletem a tiétek!
Bírósági ügy miatt drukk!!!

Csucsuka,
drága vagy, hogy hiányolsz, de sajnos nincs erőm mostanában netezni.
A Sofka-talis képet megkaptam, köszi szépen!
Gratula a Zh-hoz! Ügyi vagy!

Elli,
megjött a mail!! Kép Végre! Jó a térkép, amit rajzoltál! Kép
Hárman mennénk, ha lehet!

Kangi,
annnnyira örülök, hogy Julcsinak nincs baja! Kép Gondoltam ám rátok sokat! Neki is karikás a szeme? Bekinek az, de a dokinéni nem látja... Az is nagyon jó, hogy szépen eszik mostanában! Csinosranyírt Apacukát üdvözlöm, majd szombaton trécselhetnek enyim Apucival Kép.

Beu,
még nem költöztünk, de már nagyon szeretnék, szegény Beki itt csak a pici szobában tudja róni a köröket. Pedig már elvileg mehetnénk, csak ki kéne lábalni az anyagi mínuszból, mert az kertesház lévén jóval több téli fűtés-számlával van megáldva...

Myssnia,
nincs kép Sziliről? Kép Úgy megnéznénk! És Te mivel töltöd mostanában a napjaidat?

Anita,
K vitaminról mindenki mást mond. Egyik doki szerint addig kell, amíg csak tejcsin él, másik szerint x hós kortól nem (majd szól neked)... Tiéd mit mond?
Elvileg ha nem túl pici a baba, jól bebugyolálva még kinn is alhat (bocsi, de nem vagyok képben, hogy Robó mennyi idős).
Teát én hippet/milupát adtam Bekinek, de nem nagyon kérte, még nyáron is inkább gyakrabban szopott, télen meg szerintem felesleges.

Maci2,
szegény Te, ennyit szenvedni egy betegséggel+ordító bébikével... Mi Bekit a Madarász utcába vittük, az volt akkor este az ügyeletes, amikor azt hittük, hogy vérzik az orra. Nagyon szakszerűnek tűnt az ellátás az orr-fül-gégészeten! Jobbulást mindkettőtöknek!
jujj, ez a kocsilopási mizéria szörnyű... Nem elég, hogy titeket ért a baj, még utána is ti szívtok... Kép

Gombóc,
mi nászajándékba kaptunk mosogatógépet, nagggyon szupi, indesit, 8 személyes, szerintem se kell több egy kis családnak. Majd ha a 3. gyerkőcöt várjátok Kép. Én ha rendszeresen főzök, 2 naponta telik meg, ami szerintem nem túl sok és nem is kevés. Szerintem még arra figyelj, hogy legyen rajta olyan hőfokú program, amit a mositabletta gyártók javasolnak. Az nem fontos, hogy sóhiány kijelző, meg ilyesmi legyen rajta, mert a 3 fázisú tabletták mindent tudnak, nem kell külön öblítő+só+mosószer.

Toffi,
úgy örülök, hogy a rákszűréses lelet jó lett!!! Kép Én is most várom az enyémet...

Momo,
nagyon guszta Apa kenyere Kép! Minden pasi ilyen méretmániás Kép?

Mariann,
milyen pralinét csinálsz??? Nyami-nyami Kép.

Ari,
remélem találsz valakit segíteni cipelgetni a 8,5 kilósodat!!!

Norka,
aranyos Apás-Jázis kép! Milyen okos, hogy már tud rendesen kommunikálni veled! Kép

Andi,
gratula romantikus férjuradhoz Kép! Mondtam is Apucinak, hogy milllyen kár, hogy a férjek nem olvassák a babanetet, kaphatnának néhány ötletet, hogy hogy örvendeztessék meg a feleségüket, mint a tiéd és Elli férje is Kép.

Sofka,
annyira aranyos ez az éneklős szokásotok, szerintem is nagyon fontos, hogy egy családnak legyenek ilyen élményei együtt! Ettől lesz igazán szép a gyerekkor.

ja, és egy újabb kép, mert jók voltatok: Kép
Kép

Pusz
Miszike
miszike

Miszike: csuda jók ezek a fotók, naés a hasonlóság se semmiKép. Annyira tetszik:9Kép.Robóka amúgy 15-én lesz 5 hós. A doki azt mondta, hogy még szoptatok addig kell a K vitamin , azaz addig még csak kizárólag anyatejcsit kap, de egyik barátném nek meg most azt mondta a doki( együtt szültünk 1 nap kivételévelKép ), hogy már ne adja. Szóval ezért jutott ismét eszembe, hogy akkor most mi lenne a jó???

Sofka: jobbulást nektek.

Tali: mi is terveztük, de sajna a hétvége most nem jó, pesdig nagyon akartam menni és még a múltkor megígérte apa, hogy el is visz minket. Most kérdőre vontam, de meggyőzött, hogy neki van igaza...Remélem a következőre összejön. Már nagyon várom.

Zsuzsi: Gyuri vödörbe mászsá, és Miki asztalrágása mosolyogtató, bár neked bizti nem volt az. Életrevaló gyerkőcök, nemmondomKép.

Toffi: spenótcsomagKép, nálunk ma joghurtos volt, de csak az anyatejtőlKép. Remélem azt a sok lóvét sikerült betennetek.

Megyek, mert Robó az ölembe üll és már unja.

j gccccvg ezt ő küldiKép.bár ütné még....

Anita
anita77

Zsuzsi!

Mail ment.

Beu
beu

Sziasztok,

Kenyér iránt érdeklődőknek:
ma is kudarc Kép Kép Kép Bár ma nem esett be a teteje, mint tegnap (talán a friss élesztő?) de nem futott ki a tárolóból.

MOMO, SEGÍTS, PLÍÍÍÍÍZZZZZZ

Anita,
K vitamint télleg a gyerekdokitól kell megkérdezni. Elvileg nem tudod túladagolni, tehát add nyugodtan, amíg a doki azt nem mondja, hogy elég. D-vitamint lehet túladagolni, de ennek is kicsi az esélye, hiszen tanácsadáson nézi a kutacs záródását, és az alapján mondja meg, hogy meddig és mennyit kell adni a csöppségnek.
Egty kis idézet egy okos könyvből:
"Mivel ez a vitamin nehezen jut át a méhlepényen, és az újszülötek bélrendszerében nem élnek menakinonokat termelő baktériumok sem, a kisbabáknak megszületésük után injekció vagy cseppek formájában ma már mindig adnak K-vitamint, hogy megelőzzék a belső vérzéseket. A K-vitamin hiánya csak akkor fordul elő, ha a szevezet nem tudja megfelelően felszívni a zsírokat, vagy ha vlalki hosszabb ideig nagyon sok E-vitamint fogyaszt. Szélsőséges esetben a K-vitamin-hiány véralvadási zavart okozhat.
Főbb forrásai: levélzöldségek, különösen a zöld színű fejes káposzta, brokkoli, bimbóskel.
Hiánytünetek: szélsőséges esetekben csökkenti a véralvadásban szerepet játszó protrombin mennyiségét, így rontja a véralvadást.
Túladagolási tünetek: koraszülötteknél néha idegrendszeri elváltozást okozhat."
Mivel a túladagolásról mást nem ír, ezért gondolom, hogy nem lehet igazán túladagolni Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Íme a talilista, immár ABC-rendben, mert nincs jobb dógomKép

Beu +1
Gombóc +1
Kangi +2
Leszter +2
Maci2 +1
Magdi +3
Mariann +1
Miszike +2
Momo +1
Réka +1
Timici +1
Toffi +2
Zsófi +2

Apukák: Kangi, Leszter, Miszike, Momo, Elli. Enyimférj ma beállított 1-1 adag alkoholos-és mentes sörrelKép szóval számít a férfitársakraKép
Lányok, még az uccsó pillanatban is lehet iratkozniKép

jó éjt, puszpusz
Elli
ellimami

Elli Kép
szuper fej Apácskátok a sörrel Kép Az enyim biztos fogja díjazni Kép

Miszike Kép
kocsieladás KépKépKép Viszont a képek tündériek! Hiperérzékeny Beki Kép Julcsi szeme kicsit karikás csak, de eddig még senki nem kifogásolta Kép

Anita Kép
K-vitamin: amíg CSAK szopik Robóka, addig heti egy ampulla. Mondá a gyermekorvos. Mi úgy szedtük.

Jujj, kezdődik a butulásom! Majd még tán jövök! Kép

Pussz
Kangi
kangi

Még nem Kép
akkor gyorsan írok

Maci_2 Kép
betegséged Kép Roni füle KépKép ajjaj, nekem is volt vele sok gondom, aztán a mandulaműtét hozta rendbe. Nagyon sok puszi kis Roninak! Kép

Pussz
Kangi
kangi

Sziasztok Lányok!!

A családi kupaktanács úgy döntött, hogy megpróbáljuk elnapolni a műtétet. Fiúgyermek nincs formában, még pöttyös, továbbra sem eszik mást csak engem. Ma lecsúszott még egy fél alma. Mama, aki a bébicsősz lenne, aggódik, hogy éhenhal a csemete. Remélem, ha elmesélem a skarlátgyanút (nekem egyre kevésbé, de jól hangzik), adnak valami kellemesebb időpontot. Mondjuk januárra.
Ma este még Kata hányt egyet, Orsinak hasmenése van. Maci vírusát nyomják kettesben. Hát most nekik is anya kell.
Ne mondjátok, hogy Pató Pál úr vagyok, januárban ígérem nem fogok halasztani.
(Egyetemen verhetetlen voltam benne. ) Apropó, én is tanár vónék. Tanító és német szakos. Elli, Te mit tanítasz?

Heppi, zsírban oldódó vitaminok (ADEK), raktározódnak a szervezetben, nem szabad túladagolni!! C vitamint legfeljebb kipisiled, d-től megváltozhat a csontosodás. (Igaz a hiányától is.) Éljen az arany középút!!!

Miszike, ez még hasonlóbb. Mik vannak?

Na megyek, kreatívkodom kicsit a nagy megkönnyebbülésre. Mert ugye erőszakkal nem vihetnek be a kórházba, így én magamban már halasztottam. Holnap majd egyeztetek tanáúrral is.

sofka
sofka

Megint itt Kép

Zsuzsi Kép
asztalsarokmorzsa KépKép WC-tornász Kép Én nemtom, de csak röhögni tudok ... bocs ...
Viszont ez a harmadrendű vádlottság nekem nagyon nem tetsz, nem is értem, hogy lehettek megvádolva! Kíváncsi vagyok, mit mond az ügyvéd.ű

Sofka Kép
kajairigységedet fokozandó még elmondom, hogy ma Julcsi tejszínes-gombás pulykát evett, prsze gondosan letörölgetve róla a szaftot. A krumplit is megette hozzá, almás barackba burkolva. És úgy tátog a húsra, mint egy kis keselyűfióka, a nyaka is pont olyan kopasz, csak nem olyan hosszú KépKépKép
Skarlát KépKépKép Emiatt nemtali KépKépKépKépKép

Pussz
Kangi
kangi

Sofka Kép
beteg lányok ... háát, én is halasztanám a műtétet, nem vagy Pató Pálné! Kép
Gyors jobbulást az egész gyerekseregnek! De hamar legyen ám ténylag!

Kangi
kangi

Zsuzsi, Anita, Toffi, Sofka, Miszike,
Köszi a drukkokatKép

Zsuzsi,
Meddig kell szedni a urticát és egyszerre mennyit?
Bilincs csak nem lesz!
Látom nálatok mot is zajlik az életKép
Kövirózsát Roni előző fülfájása után beszereztemKép

Anita,
Először nekem is azt mondta a doki, hogy amíg csak szopizik. De egy idő után (kb. 6 hetes - 2 hós kor után) csak 2 hetente kellett adni. Végül meg már nem írt fel többet.

Toffi,
Hát nem is mindegy! Próbáltátok egyénileg is hírdetni?

Sofka,
Még van egy egész napja Marcipánnak, hogy eltűnjenek a pöttyeiKép
Mi fán terem a smecta?
Roni nem igazán iszik semmiből (csak cicibőlKép), se cumisüveg, se csőrös pohár nem jön be. Most a rendes pohárral próbálkozunk, de az előke még többet iszik mint ő.Kép
Jobbulást a lányoknak is!
Halasztás részemről engedélyezveKép

Miszike,
Depi hesshesshess!!! Éjszakai szopi nálunk is van még (1-2), az alvás rendszertelen, van amikor 3/4 óra összesen nap közben.
KocsieladásKép Milyen járgány?
KépekKép

Mariann,
Akartam kérdezni, hogy csinálod a pralinét?

Maci_2
maci_2

Kangi,
Ja, a hus Mikinel is nyeronek latszik, de nem am beledaralava holmi zoldsegfelekbe. Nagyon tatog(na) pl. a fasirtra, lehet, hogy megprobalok pipihusibol bababarat fasirtot gyartani.
Ma en is rohogtem. Telefonalas kozben valahogy en is "felulrol" lattam kis csaladomat, es tenyleg nagyon vicces volt.
Mint ahogy az is, ahogy Mikulas-unnepsegen veszedelem rossz Gyuri odaall vigyazba a szakallatol-hajatol-bajszatol nem lato bena Mikulas ele, es kozli vele "en jo vagyok"! Nem voltam, vagy leszek, hanem vagyok. Epp ebben a vigyazbanalos pillanatban. Megcafolhatatlan.
Egy gyerek megkarmolta ez en kis dragamat az unnepseg kellos kozepen egy asztal alatt. Orditas, siras, mindenki odanez. Gyuri orditva: "Megkarmolt ez a HUlyegyereeeeeeeek!". A HU- kulonosen hangsulyozva, a tobbi mar bogve. Apja valla, ahol kisirta magat, meg tiszta ver volt!
Mindjart elalszom, nagyon faradt vagyok!

Beu,
Legyszi- legyszi kuldd el nekem azt a telefonszamot mihamarabb!!! Mar csak par het, es Karacsony!

Jo eccakat!
Zsuzsi
zsuzsi74

Csak gyorsan,még beugrottam,holnaptól otthon,szombaton tali!!!Sziasztok!

Mariann & Marci
Mariann

Maci2,
Amint erzed, hogy tobb lett a tej, abbahagyhatod. En altalaban egyszer szoktam csak bevenni. Mondjuk en eleve nem tudok rendszeresen gyogyszert szedni.
Zsuzsi
zsuzsi74

Sofka! Na, szépen vagytok! Jobbulást a családnak!

Anita! K-vitaminból nekünk csak 10 ampullát kellett beszedni.

Gombóc! EGyszer megtudtam, hogy "véreskezű" a becenevemKép Mosogatógép: a miénk A miénk VF 56 IN. 12 személyes, és tud félprogramot. Én se főzök minden nap, de a gép majdnem minden nap megy. És ha mégsem telik meg, megy a félprogram. Kijelzi az ölítő- és sóhiányt. 6 proramot tud. És elég halk, bár nem tudom mihez viszonyítani. Csak a szagelszívóhoz. Az baromi hangos, de a mosogatógépről el szoktam feledkezni, hogy megy. Na, ennyi. Szerintem a lényeg a 12 fős, félprogramos, halk.

Zsuzsi! Adtál már Mikinek az alkati szerből? Megtudtál róla valamit? Itthon még a gazdagrétiben sem lehet kapni, viszont Újpesten van. (Ellit ezért akarom szalajtaniKép) Nektek milyen adagolást mondott a doki?

Momo! Hintáról majd csinálok képet, hogy hol szakad, de semmire sincs időm. Holnap megpróbálom elvinni egy közeli cipészhez.

Maci! Micsoda szörnyű kórság kapott el. Van sejtésed, hogy mitől volt? Jó, hogy gyorsan elmúlt.

Miszike! Tényleg nagyon jók a képek, ez az újabb is. Remélem, jobb idők jönnek rátok hamarosan.

Elli! folyamatosan aggódok, hogy hogy jutunk el hozzátok.Kép

Megyek, nyűgös vagyok. Jó éjt!

Beu
beu

Sziasztok,

Maci_2,
jobbulast, remelem, mihamarabb jol lesztek! Kép Es az autougy is megoldodik gyorsan!

Zsuzsi,
sl nem tudom tovabbra sem kepzelni, hogy nektek ebbol a birosagi ugybol bajotok lehet! Mit mondott az az ugyved baratotok? Playstationhoz sajnos nem ertek, iyg ebben segiteni nem tudok. Kép Asztalragcsalo Miki Kép, es elovigyazatos vodros Gyuri Kép

Sofka,
MArcipnnak jobbulast! Csak nem skarlat...Kép Kar, hogy nem jon(jott) ossze a tali Veletek. Kép Mutethalasztas...de aztan januarban elkuldunk am muttetesre! Kép Gyerkocoknek kollektiv jobbulast!

Miszike,
fel a fejjel, innan mar csak jobb lehet...Kép CSak nem Te leszel az elso ketcsikos ujrazo ebben a topicban? Tudod, a tesztek neha napokkal kesobb mutatnak csak eredmenyt...Kép
Kocsi Kép Megis sikerul a kerteshazba koltozesetek? Gratu hozza! Kép A kepek edesek! Kép

Csucsuka, Elli,
help, en nem kaptam mail-t a terkeppel. Sot, semmit se kaptam. KépKépKép Elkuldenetek Nekem is?

Heppi,
kenyersutest nem feladni, irgum-burgum! Kép MAjd a kovetkezo! KépKépKép

KAngi,
hurra, jolevo Julcsi! Kép

Toffi,
Te keresel Mikulast, ugye? Rajottem, en balga, hogy hol lattam ilyen plakatot. A Gyermekvasutnal. Itt a link is: http://www.gyermekvasut.hu/mikulas2003-12-06.html
Legalabb kirandulhat is a gyerek, es nem a plazakban setafikal. Kép

Mosogatogepes infokat nagyon koszi! Akkor nagyobb meret, feltoltet, halk, es A jelu. Mostantol igy tanulmanyozom a FAGOR kinalatat, ilyen elvarasokkal. Kép

VAlaki akkor megdobna engem is az infoval, hogyan jutunk el a talira? Koszi. Kép

Pussz,
Gombóc

ui.: Vettem dekupazsolashoz ragaszto-lakkot, ket szalvetat es egy falapot. Holnap jon az elso szamu kiserlet! Kép
gombóc

Hali Csajok!

Hulla vagyok, most fejeztem be 3 szabályzatot, de azért ITT olvasokKép.

Gombóc, küldtem mélt, csak neked, csak most, térképpel, remélem megkapod!

Nemtom, én nem öblögetek mosogatógépbe rakás előtt, csak annyira kaparom ki a kajcsit, mintha simán - kézzelKép - mosogatnék. A szűrőt kb két-három hetente kell elmosnom. Nálunk kicsit keményebb a víz, így rakok bele sót is, azt havonta. A só beöntése elött mindig nyomatok egy géptisztítást is.

Danómnak kellett varrnom babaágyneműt, hogy tudja altatni sírósbabát, amit persze Zsófim kapott, csak le se kakkantja. Bezzeg ha autót látKép...

Heppi, ne kenődj el! Nekem is harmadjára sikerültKép. Ötletek: milyen lisztet használsz? a vizet langyosan rakd bele! Az élesztőt jól elmorzsolva a cukorra tedd! Kelés-sülés közbe ne nyitogasd a ketyerét! Ja és bizonyos mennyiségen túl nem érdemes növelni az élesztő mennyiségét, mert attól is meg tud punnyadni a kenyérke.

Beteg manócskáknak gyors gyógyulást! Maci2, valami iéyesmi rajtunk is átment, csak bennem 15 órán át nem maradt meg semmi, és meg se tudtam mozdulni. (Vagyis ez így nem igaz, meg tudtam mozdulni, de haszna, na az nem volt).

Már nagyon várom a talit... Dani meg a mikulást, holnap de testületileg (a 2 manó + én) megyünk a bölcsibe télapózni, aztán du a kamarába, bár akkor jön nagypapi isKép

Na megyek, mert lefejelem a monitort.
Pusssz
Zsófi
csucsuka

Sziasztok, jó reggelt

Kevin alszik, én meg nekiláttam az előre elkészíthető dolgoknak + rendrakás, hogy holnap a takinéni alaposan tisztíthasson a kis csúszómászóknakKép

Sofka,
Ööööö... én csak alsós tanítónéni lennék, ugye elvileg mindent okíthatnék, nemröhögni, de fel lehetett venni 1 szakot amit hatodikig nyomhatok, és nálam ez a technikaKép Jól van na, ennek volt a legkevesebb óra-és kollokviumszáma, és én akkor még a sportból éltem, suliba csak ritkán jártamKép Amúgy az éneket kihagynám ha tanítanék. (Az alkalmasságin egy egész csapat tanár töprengett, hogy fejleszthető-e a hangom, szerencsére úgy döntöttek, hogy igenKép) És még egy szösszenet: én voltam az, aki feltalálta a "playback felelést" énekből, Lilla barinőm ülve énekelt, én meg állva tátogtam. Kép Fősuliról visszamaradt másik barinőm azóta is röhögve emlegetiKép Mivel a tanár ált. zongorázott, nem tűnt fel neki, illetve gyanús lehetett, mert mindig csak négyest adott, Lillának meg ötöstKép Ja, és a vizsgatanításomon kizárólag ütemgyakorlatokat (taps, dob...) végeztünkKép
Na, remélem felvidítottalak KépKép

Miszike
Hááát, nem irigyellek. Lehet, hogy Bekinél nem így van, de ha Kevin aludni akar, a leejtett fémedényre is csak felnéz, és visszaejti a fejét, ha pedig nem akar, akkor járhatunk mi lábujjhegyen is, az sem segít.Kép

Gombóc,
Na pl. Beu mosigép-félprogramja nekem is jó lenne, de nincsKép Ez pl tuti nyerő funkció. Látom Zsófi elküldte a térképet, akkor én már nem.Kép

Beu,
Ma uszi után lekövethecc, megmutatom, aztán visszateszlek a hazafeléútraKép jó?

Megyek háztartásozniKép
pussz
Elli
ellimami

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?