Zsu
Megértelek, én minden hónapban a 15. napon megyek uhu-ra és mivel van két ismim is akiknél ugyanúgy megjött pirianyó mégis babásak voltak, mindig abban reménykedem, hogy az uhus doki azt mondja, hogy látok egy X mm petezsákot! Ehelyett mindig csak a tűszőméreteket sorolgatja.
Nekem is legutóbb magas volt a prolactinom. 720 asszem.
De sztem nem jól csináltattam, mert azt hallottam, hogy éhgyomorra kell a 3. cn-en. Nekem csinálták a 3. napon és a 21.-en is. A 3. napi tűrhető volt, a 21. napi volt 720!
Na majd meglátjuk, most mit mutat.
Progim tökéletes 58 volt.
A többire nem mondott semmit.
Lehet, hogy endokrinológus véleményét kéne kikérni.
Nekem gyerekkorom óta össze-vissza van a ciklusom. 15 évesen elkezdtem fogigátlót szedni, ugyebár akkor ha bevettem a 21 tablettát utána rendszerint volt piri, de ha nem szedtem mert épp nem volt rá pénzem akkor mindjárt kimaradt hónapokra.
Drága gyogyit szedtem, mert nem akartam szőrős lenni, meg felesleges hormonokkal bombázni a testemet, és mivel keresetem nem volt, így ha kaptam annyi zsebpénzt akkor megvettem, ha nem akkor a párom hozott zoknit.
Már bánom, hogy nem akkor kezdtem el kivizsgáltatni magam, hiszen annyira tapasztalatlanok voltunk, egy csomószor letornáztuk a gumit.
lazán terhes lehettem volna jó párszor. Sőt olyan is volt, hogy a párom a nővérétől csórt esemény utáni gyogyót, amiről később derültek ki hogy nem is az volt.
Mindig megúsztam. a mensi továbbra is hol jött, hol nem....
Aztán '99 szeptemberében még volt egy pirim, utána 1,5 hónappal elmentem a dokihoz, nem talált semmit. Azt mondta nézzek vissza pár héttel később. ismét semmit nem látott. az előző vv és vizeletleletek is negatívok lettek. Akkor már felírt egy bogyót ami meghozza a mensit. Azt mondta kb. három hét és megjön. Nem jött. Pont jöttek az ünnepek, gondoltam, volt már három hónapos kihagyásom is, majd visszamegyek januárban. Igy is történt, újév után pár nappal uh.-on már ott volt egy 12-13 hetes magzat.
Tehát amikor a gyogyót felírta akkor már pár hetes terhes voltam, csak nem látta, pedig hüvelyi uhu volt
Testem-lelkem-szívem akarta a babát, de sajnos az anyagi körülményeink és a kedves apuka linksége miatt nem tarthattam meg. Az utcán nem nevelhetem, egyik szülő sem tudott volna befogadni minket gyerekkel.
Nagyon sokáig sírtam a baba elvesztése miatt, hiába tettem önként. Előtte is és utána is szarrá bőgtem magam. egyébként már majdnem bedobtam a törcsit amikor először megvizsgáltak. Nagyon rossz élmény volt egy bunkó doktortnő volt.
Azt mondta mit képzelek ez már egy előrehaladott terhesség, miért nem mentem előbb orvoshoz, és hogy ezt már meg kell szülni, olyan durván nyomogatta a hasam, és lekezelő volt, hogy majdnem bőgtem. Akkor úgy voltam vele, hogy mégis megtartom, de a józan eszemre kellett hallgatnom, meg anyukámra, hiszen valszeg tönkretette volna az életemet szegényke.
A minap a youtube-on nézegettem videokat, és véletlenül rákattintottam, egy abortuszos video-ra. Nem a műtétet mutatták, hanem a végeredményt, és én úgy zokogtam, hogy alig bírtam abbahagyni. Mindig volt egy érzésem, hogy Isten ezzel bűntet amit akkor tettem, hogy most nem lehet gyerekem. Tényleg borzasztó amit tettem, de most már nem tudom visszacsinálni.
Előre kell néznem, és bízni abban, hogy az inszem, vagy valami más eljárás tud segíteni rajtam.
A lényeg, hogy eddig semmi olyan dolgot nem találtak ami akadályozna a spontán babásodásban. Nem kitűnőek az eredmények, de ezzel is simán össze lehetne hozni babácskát.
A ciklusom is rendbejött a clostitól. Van peteérésem, szép tüsző(k). apa eredményei megfelelőek.
Az az eset amikor úgy maradtam, az is egy csoda lehetett sztem, mert pont ősz volt, és rossz idők voltak, egész nap bent voltunk a szobába, és ha jól emléxem még tévénk sem volt. Mi más szórakozásunk volt, mint egymást szeretni. Gyakorlatilag ki sem keltünk az ágyból. Sajnos most ezt nem tudjuk megtenni a férjemmel, hisz rengeteget dolgozunk, és ami a legfőbb, hogy én már nem akarok várni a jószerencsére. Mielőbb anya szeretnék lenni!