na visszajöttem!
Bejci, köszi a reklámot!
Aki eddig fent volt a listán, annak el is küldtem már a táblát!
Csibe, szép a pocid, és örülök, hogy Jázmin tegnap végre megmutatta magát! nagyon jók a képek róla! Édes a pocija, és bizony a lényeg is gyönyörűen látszik!
A.M. drukkolok, hogy beforduljon a kisfiad! De még bőven van rá ideje, ne izgulj!
Humanka, köszönjük a hideget! Kérünk méééééééég!!!!!!!
Egyébként milyen idő van most Nálatok? Hadd irigykedjem egy kicsit! (én, aki utálom a hideget, most annyira örülnék neki ha tél lenne!!)
Dorka, nem vagy semmi, busszal Hollandia
Én már tuti nem vállalkoznék ekkora útra! Anyósomékhoz sem nagyon merek már menni, pedig ők nincsenek is olyan messze...
Ági, Te is jó sportos kismami vagy!
Martee, Nostawennek továbbra is mennek a drukkok!!!
Eszike, bőröddel tényleg nem sok mindent tudsz csinálni, alkati dolog!
nagyon csini vagy a képen!!!!
Bagzerka, szééép nagy a babácskád!
Petra, irigy-irigy a vásárlás miatt! Bár ha minden jól megy, jövő héten mi is elhozzuk a kiságyat anyuéktól nyaralás után és átrendezzük a gyerekszobát - majd kaptok képet!
nyaralni én augusztusban már tuti nem indulnék neki. Amikor ezen gondolkodtunk tavasszal akkor azt mondtam, hogy július közepe a nagyon maximum, amit még be merek vállalni, 30. hét után már nem nagyon mennék.
Starlark, ez a forgolódás ismerős! Én is olyan vagyok mint egy ventillátor! És iszonyúan rosszul alszom már egy hete
felkelek valamikor éjszaka pisilni és utána nem bírok visszaaludni! Tiszta zombi vagyok már...
Rólunk. Voltam tegnap doki bácsinál. Méhszáj 3000-es, meg is néztük Ádámot. 3 nappal kisebbnek mondja a gép a koránál, de minden rendben van vele. 1145 gramm.
És valamikor ő is megfordult, így most faros a drágám.
mondjuk énnem aggódom emiatt, sőt... Szerintem én vagyok az egyetlen itt a topikban, aki azt sem bánná, ha így maradna.
Mielőtt megköveznétek, megindoklom hogy miért! Van egy izombetegségem, ami miatt nem szülhetek hüvelyi úton. Iszonyú ritka betegség, orvosok többségének lövése sincs róla. Éppen ezért Dorka születésekor a 38. héten közölték velem, hogy nem császároznak, hiába a szakvélemény hogy csak így szülhetek - orvost váltottunk.
MÁV-ból ÁEK lett azóta, dokim ott van még. És most már ott is csak a saját neurológusuk szakvéleményét fogadják el, hiába ír az én neurológusom nekik. És ha ők azt mondják, hogy nincs csaszi akkor nincs... Holnap megyünk hozzájuk és bár a nőgyógyászom szerint rá fogják mondani az áment, azért csak parázom...
És ha mégsem látják indokoltnak a császárt akkor egy faros baba mindenképpen elég indok lenne...