Ja Boni! Köszike a linket!
Képzeljétek el ..................
9-kor hívott a dokim a mobilon
(nem is adtam meg neki, vagy nem is tudom, hogy honnan tudja) és nem árulta el délután sem!
Azért hívott, hogy tudom-e már a vércukor eredményét, mert magas lett és meg kellene beszélnünk!
Teljesen le voltam döbbenve, mondtam is neki délután a rendelésen! Ő meg ezen csodálkozott és mondta, hogy ő ilyen gondoskodó!
Na a lényeg! Szívhang ok, méhszáj ok, egyébként minden ok! Azért megnyugtatott, hogy ha csinálom a 160 g-os diétát, akkor bizti rendben lesz minden, bár igen szigorúan elmondta, hogy nem lehet ezt sem, meg ezt sem, meg ezt sem! De azt már a neten elolvasgattam, így nem lepett meg!
De a lényeg, amit már szintén tudtam (más kismamától, akinek szintén rossz lett az eredmény), mert itt ezt csinálják a kórházban, hogy be kell feküdni 3 napra ilyen eredménnyel!
Így hétfőn reggel irány a kórház, amikor még nem csinálnak semmit (doki úgy fogalmazott, hogy ismerkedés), kedden reggel 6-tól este 10-ig óránként vesznek vért, szerdán délelőtt ha megvan az eredmény és a diabéteszesek hazaengednek, akkor jöhetek! Ezért megkért, hogy már most nagyon szigorúan kezdjem el a diétát, hogy az eredmények már jók legyenek, mire bekerülök!
Ja és a doki tök könnyen rámondta, hogy már nem sok van hátra, ez a 3 hónap már nem sok a diétára sem! (Hát a fene se tudja!)
Még szerencse, hogy ismerem magam annyira, hogy ha kell igen csak fegyelmezett tudok ám lenni!
Szóval meló mellett ismét egész mozgalmas napom volt!